Week van OMF #44-2020

376

Pfoe jongens, wat een week. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik de kriebels wel voelde hoor, voor de lancering van onze Membersomgeving gisteren. Maar eindelijk is het dan zover en kun je lid worden van Ohmyfoodness. De nervositeit is weg, ik kan weer over tot de orde van de dag want alle puntjes zijn op de i gezet en vanaf nu kunnen we twee websites gaan onderhouden zonder nog heel erg te moeten focussen op alle technische, achter de schermen werkzaamheden. Fijn ook dat ik nu niet meer geheimzinnig hoef te doen – haha. Afgelopen week was dan ook vooral heel druk en vol in verband met alle laatste dingen die nog gedaan moesten worden. Wel had ik al weken lang een kappersafspraak ingepland staan en die liet ik gewoon doorgaan. Wel met laptop op schoot.

Maandag

De maandag begon met een bezoekje aan het consultatiebureau, Cody was weer toe aan vaccinaties namelijk. Vic was naar de opvang maar ik bleef lekker een dagje thuis bij Cody. Voor het geval hij zich niet lekker zou voelen. Hij bleek in de ochtend veel te slapen dus ik kon lekker buffelen!

In de middag was hij wel wat hangerig, kijk die zielige rode wangetjes. Extra blij dat ik dan werk heb waarmee ik zo makkelijk thuis kan blijven als het moet.

Dinsdag

Ik ben maandagmiddag nog even met mijn schoonzusje naar de kringloopwinkel gereden en daar scoorde ik een paar mooie props voor fotografie.

Tijd voor weer een nieuwe kookdag. Deze keer in opdracht voor een Vlaams foodplatform.

Note to self: ik droeg een heerlijke warme trui dinsdag maar dat was totáál niet handig in combinatie met een kookdag haha. Zwéten.

Ik kreeg een exemplaar toegestuurd van de Mjam Taart kersteditie, daar sta ik namelijk in met een groot interview. Zo tof dat er ook nu weer pers is dat aandacht besteed aan mijn Guilty Pleasures Kookboek. Ik vind dat echt heel bijzonder.

Ik hees me ’s avonds in joggingbroek want moest nog naar de sportmasseur. Ik ga al járen naar Tijd voor Spieren in Apeldoorn voor onderhoud aan mijn rug, maar sinds mijn heupen/bekken zo ‘slecht’ zijn sinds de bevalling van Cody, ga ik er ook daarvoor heen. Ik kwam bont en blauw terug, foei.

Woensdag

Ik maakte gewoon geen foto’s op mijn mamadag zag ik aan mijn telefoon – WOW. Het was ook echt een chilldagje thuis. Het weer was slecht en dus trokken we lekker al het speelgoed uit de kast en waren we daarmee aan het spelen.

Donderdag

Oh, als je dag zo begint dan heb je echt geen slechte baan. Van ‘Goodnezz Queen‘ kreeg ik heerlijke zelfgemaakte Amerikaanse Cookies toegestuurd. Waanzinnig lekker.

Ook lag het nieuwste boek van Donna Hay op de deurmat! Ik ga er binnenkort een Cook the Books uit maken, lijkt me wederom een lekker boek namelijk.

Voordat ik naar de kapper moest schoot ik gauw nog wat foto’s voor een campagne waarvoor ik ’s middags de keuken nog in moest.

En daarna op naar de kapper! Mijn kappersessies duren altijd ongelofelijk lang en dit was wel een record: 5 uur maar liefst! Heeft te maken met het ontkleuren van mijn haar, ik ging voor grijs namelijk. Gelukkig was ik voorbereid en heb ik gewoon mijn to do lijst kunnen afmaken op mijn laptop.

Eenmaal terug de keuken in om nog een campagne te schieten. Een kookvideo (Insta stories) en een Instagram Reels.

Vrijdag

Vrijdagochtend bracht ik Spiderman naar de opvang!

Op kantoor lag er een pakketje van HEMA ter introductie van hun vegetarische rookworst: OokWorst.

Daarna weer aan het werk. Ik nam o.a. de instructievideo voor de Membersomgeving op en spendeerde de rest van de dag achter de computer. Heerlijk, complete computerdagen zijn zeldzaam.

Samen met een collega van Tim die alleen op kantoor werkte vrijdag, haalde ik lunch. Een heerlijk broodje carpaccio van Central Park had ik. Zeker vaker doen.

Ik speelde ook wat met productfotografie en zette deze witte shampoofles van mijn kapper weg tegen een witte achtergrond. Vind het heel tof geworden.

’s Avonds weer heerlijk mom duty. 

En Tim en ik deelden deze WAANZINNIG lekkere appelkoek van Goodnezz Queen die ik van de week kreeg op gestuurd.

Jaaaa, Brenda haar nieuwe scheurkalender is er en ik kreeg hem in de bus. Vind het zo tof van haar dat ze dit ieder jaar weer tot een succes weet te maken.

Weekend

Zaterdag was ik alleen met de jongens en ik besloot nog even met ze naar de Apenheul te gaan. Het was druk maar goed te doen om je aan de corona-regels te houden vond ik. En Vic vond het fantastisch.

De rest van de middag zaten we lekker op de bank samen terwijl Cody in bed lag.

Ondanks mijn nervositeit gisteren en het lanceren van de membersomgeving (het is toch altijd spannend, zoiets nieuws), ging ik toch lekker met mama wandelen zoals iedere zondagochtend. Een route van bijna 10 km door park Berg & Bos en omliggend bos.

Hoi zwijntje. Ze zaten achter een hek dus ik was niet zo dichtbij hoor, haha.

Ik zei het gisteren al even: Cody wordt aankomende donderdag 1! Woensdag sta ik dan ook thuis in de keuken om taart te bakken en het huis te versieren. We vieren zijn verjaardag verspreid over een paar dagen zodat zijn eerste verjaardag wel echt gevierd wordt, maar binnen alle regels. Althans, dat hoop ik dan maar… Het kan maar zo zijn dat morgen tijdens de persco weer alles anders wordt.

De overige dagen ben ik op kantoor. Veel aan het koken vooral en daarmee ook veel aan het uitwerken.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2020 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close