Mijn 10 OMF-favorieten: Avondeten

Op het moment dat ik dit artikel schrijf staan er meer dan 1.400 recepten op OMF. VEERTIENHONDERD. Als je iedere dag een nieuw recept zou maken zou je dus bijna 4 jaar vooruit kunnen met alleen al de recepten op OMF. Dat is toch bizar om te bedenken? Toch zijn er onder al die recepten aantal die behoren tot mijn ultieme favorieten, recepten die ik zelf ook meerdere keren heb gemaakt en dat is best een uitzondering kan ik je vertellen. Omdat we graag dagelijks inspiratie willen delen op het gebied van eten (en reizen), koken we doorgaans iedere dag een nieuw gerecht. Het gebeurt zelden dat er vaker dan één keer hetzelfde op tafel staat hier thuis. Met de onderstaande recepten is dat een ander verhaal. Het is een mixje van nieuw en gouwe ouwe, maar dit zijn mijn 10 OMF-favorieten voor het avondeten – in willekeurige volgorde. Klik op de namen van de gerechten om naar het bijbehorende recept te gaan.

beef stroganoff

1. Beef Stroganoff uit de slowcooker

surinaamse nasi

2. Surinaamse Nasi

Picanha van de BBQ

3. Picanha van de barbecue

pasta carbonara

4. Traditionele Pasta Carbonara

Caesar Salad

5. De Caesar Salad van Monique

spaghetti tomatenroomsaus

6. Spaghetti met tomatenroomsaus

foe yong hai

7. Foe Yong Hai

DSCF71241

8. Rijst met kipfilet in mosterdroomsaus

citroenrisotto

9. Citroenrisotto met rivierkreeftjes

saoto

10. Snelle saotosoep

Wat is jouw ultieme OMF-favoriet?

Join the Conversation

 1. Nicole says:

  Ik ben dol op dit soort overzichtjes :) Die Surinaamse nasi wil ik nog wel een keer uitproberen :)

 2. Margot says:

  Wat leuk om te zien en knap hoor dat je bijna elke dag weer iets nieuws maakt!

 3. Jolanda says:

  Waar haal je de inspiratie vandaan…. petje af!

 4. Joyce - LemonyLifeNL says:

  Wat een heerlijke recepten! Ik denk dat ik maar eens regelmatig recepten van je site moet gaan koken, er staat zoveel lekkers op!

 5. Rineke says:

  Toevallig staat bij ons woensdag de beef stroganoff weer op het menu. De citoenrissotto met riviekreeftjes ken Ik nog niet maar wil Ik heel snel een keer maken.

 6. Britt says:

  Heel handig artikel! Ik heb de Foe Yong Hai wel eens van je site gemaakt en die viel heel goed in de smaak!

 7. Ellen says:

  Mijn allerlekkerste recept (en dat van mijn vriend) is de eenpanspasta met tagliatelle, spinazie en garnalen! Zo super super lekker! Staat vaak op het menu, makkelijk, lekker en weinig afwas!

 8. Wow. Alles ziet er echt heel goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close