Mijn 10 OMF-favorieten: Soep

Vorig jaar was ik er zo af en toe al mee begonnen: mijn eigen OMF-favorieten voor jullie op een rijtje zetten. Ik deed dit in eerste instantie voornamelijk voor mezelf, puur om te kijken hoeveel content er de afgelopen jaren eigenlijk wel niet gecreëerd is maar natuurlijk ook een beetje om oude content weer nieuw leven in te blazen. Het is gewoon zonde als oude, hele goede recepten in de vergetelheid raken toch? Uiteindelijk bleken jullie dit ook hele leuke artikelen te vinden en leverde het een hele hoop ‘oja, dit moet ik ook weer eens maken!’ momenten op. Vorig jaar zette ik mijn favoriete zoete recepten en gerechten voor het avondeten al op een rij, deze keer is het de beurt aan soep! Waar ik vroeger als kind helemaal niet zo dol was op soep, is dat nu wel anders. Ik vind het een ideale gelegenheid om snel en gezond te eten maar ook om restjes op te maken. Hoera voor het tegengaan van voedselverspilling! Hieronder mijn 10 favoriete soeprecepten, enjoy. 

Beef noedelsoep met shiitake

1. Beef noedelsoep met shiitake

Aziatische kippensoep van Donna Hay

2. Aziatische kippensoep van Donna Hay

Chinese tomatensoep

3. Chinese tomatensoep

Romige bloemkoolsoep

4. Donna Hays romige bloemkoolsoep

Geroosterde aubergine-tomatensoep

5. Geroosterde aubergine-tomatensoep

Pinda-noedelsoep

6. Pinda-noedelsoep

Tom Yum Goong

7. Tom Yum Goong

Tortellinisoep

8. Tortellinisoep

Tomaten-linzensoep

9. Tomaten-linzensoep

Snelle saoto

10. Snelle saoto

Wat is jouw favoriete soeprecept van OMF?

Join the Conversation

  1. Nanda says:

    En wat is soep nummer 6 ? Die ziet er juist zo lekker uit ! Andere ook trouwens hoor.

    1. Nanda says:

      De pindasoep, ik heb het al gevonden !

  2. Jaaa ik hou van deze lijstjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close