Even voorstellen: Sanne

Lieve lezeres en lezeressen,

Ik, Sanne, deel mijn passie voor eten graag met anderen. De komende tijd ga ik die ook delen met jullie, de lezers en lezeressen van OhMyFoodness. Maar wie ben ik eigenlijk? Ik ben Sanne en 15 jaar jong. Een tijd geleden begon mijn passie voor het bakken van cupcakes en taarten. Deze passie groeide verder uit, van salades tot maaltijden en van drankjes tot nog meer zoetigheden. Je hebt misschien al een aantal keer een recept van mij voorbij zien komen, bijvoorbeeld mijn Dubbele chocolade taart met KitKatcrème en mijn Snelle kleurrijke salade. Daar ga ik me dan ook het meest mee bezighouden: (zoete) recepten schrijven.

Sanne voorstelfoto

Wat ik in mijn dagelijks leven doe, is hetzelfde als alle andere 15-jarigen: naar school gaan. Ik doe het VWO op een school in Arnhem. Ik houd me in het weekend het liefst bezig met koken en bakken. Mijn vriendinnen bakken af en toe mee en ze krijgen vaak wel wat te proeven als ik een nieuw recept heb uitgeprobeerd. Verder werk ik als zaterdaghulp bij de Bakker Bart in ons dorp. Twee jaar geleden kwam ik in de fotografiewereld terecht, mijn neef is namelijk fotograaf. Vanaf toen wist ik waarvoor ik ging sparen: een mooie spiegelreflexcamera. Deze heb ik sinds een paar maanden en ik ben er trots op. Mijn passie voor fotografie groeit steeds verder, vandaar de foto’s bij mijn recepten. Ik volg graag workshops om beter te worden in fotograferen, maar ook in bakken en koken.

foto van Sanne

Ik ben bij OhMyFoodness terecht gekomen door de Foodbloggers Facebook. Ik had mijn eigen blog, waarbij ik me het meeste bezighield met beauty & fashion. Ik ben graag hiermee bezig, maar erover schrijven vond ik wat minder. Aan mijn rubriek “Cooking-time” besteedde ik veel aandacht, maar toen mijn schooljaar weer begon en het steeds drukker begon te worden, stopte ik ermee. Achteraf gezien jammer, dus ik ging opzoek naar een leuke foodblog waarvoor ik kon schrijven. OhMyFoodness kwam als eerste in me op, mijn favoriete foodblog. Ik begon recepten te schrijven en naar hen op te sturen. Ze werden geplaatst en ik vond het leuk dat mijn artikelen en recepten werden gelezen door anderen en dat ik anderen kon inspireren. Ik laat me zelf ook inspireren, van buitenaf maar ook door het internet. Ik schreef op de Facebook-pagina een bericht en hoopte stiekem dat OhMyFoodness erop zou reageren, en dat gebeurde. Ik schreef een mail en kreeg de kans als gastredactrice. Ik was blij.

foto van Sanne

Zo ben ik hier gekomen en blijf ik hier ook een tijdje, hoop ik. Ik kijk er erg naar uit om artikelen en recepten voor jullie te schrijven. Als jullie ideeën, vragen, opmerkingen of suggesties voor mij hebben, ik hoor het graag. Bij dezen mijn verhaal, en tot snel!

Sanne zal in eerste instantie iedere eerste dinsdag van de maand een (zoet) artikel plaatsen. 

Join the Conversation

 1. Hester says:

  Wat leuk, ook dat je zo jong bent! Ik ben erg benieuwd naar je recepten!

 2. ladyNadine says:

  Wat leuk, ik kijk uit naar je recepten! Heel veel succes en plezier :)

 3. Sandra says:

  Wat leuk!!!

 4. Brenda says:

  Leuk! Ben heel benieuwd :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close