Zo! Zondag alweer. Soms vliegen de weken voorbij en dat was deze week absoluut weer het geval. Ik was dus blij met de eetplanning die ik al gemaakt had want zo hoefde ik alleen maar even in mijn telefoon te kijken om te zien wat ik ook alweer bedacht had voor het avondeten. Dat je koelkast dan al gevuld is vind ik heel relaxed. Het was een aardig gezond weekje wel en we sloten gisteren de (OMF eet)week af met een lekkere lasagnette. Want ik HOU van pasta. En als er vrienden komen eten dan kook ik maar al te graag iets uit de Italiaanse keuken. Vanavond wordt er voor ons gekookt, en daar heb ik nu al zin in. Voor nu, dit is wat wij aten!
Zondag
Ja even makkelijk! Er stond nog een halve bak moussaka in de koelkast en die hebben we mooi even in de oven geschoven.
Maandag
Zoete aardappel en pastinaak uit de oven, met rozemarijn en zeezout. En een stukje witte vis.
Dinsdag
Ik blijf dit lekker en lekker makkelijk vinden, soto soep. Deze keer met o.a. Chinese kool, champignons en bosui.
Woensdag & Vrijdag
Tobi kookte woensdag op verzoek van mij. De zoete aardappelsalade stond op de planning en die vulden we aan met broccoli. Een flinke pan vol dus ik at er vrijdag nog een keer van.
Donderdag
Ik maakte donderdag een curry van kokosmelk, flink wat kruiden en kerrie. Erin courgette en champignons en erbij wat zilvervliesrijst.
Zaterdag
Ik kookte gisteren voor vriendinnetje Sanne en maakte lasagnette met ricotta en pesto. Erbij tomaat, burrata en balsamico.
Vanavond hoeven we niet na te denken over het eten want er wordt voor ons gekookt, leuk! Wat we de rest van de week gaan eten ga ik straks op mijn gemakje eens bedenken.
Fijne zondag!