10x de lekkerste hapjes voor Oud & Nieuw

Nog een paar nachtjes en dan is het jaar voorbij, voor veel mensen het moment om te gaan bedenken welke hapjes er op tafel komen op oudejaarsavond. Ieder jaar krijg ik dezelfde vragen: of ik nog wat leuke ideeën heb, wat ik zelf op tafel zet, of ik wat inspiratie kan geven… Nu had ik dit jaar wel weer allemaal nieuwe hapjes kunnen maken maar we hebben er de afgelopen 6,5 jaar zóveel op OMF gezet dat we daar prima een selectie uit kunnen maken. Vandaag zet ik de 10 lekkerste hapjes voor oud & nieuw voor je op een rij, een mixje tussen warme en koude hapjes maar stuk voor stuk feestelijk. Oja en op de vraag wat ik zelf op tafel ga zetten: ik heb nog geen idee, haha!

sigara boregi

1. Sigara Böregi

pittige pigs in a blanket

2. Pittige pigs in a blanket

pangsit goreng

3. Pangsit Goreng

kaas salamisticks

4. Kaas-salami sticks

mini pizzas

5. Mini pizza’s zonder vlees

carpaccio rolletjes

6. Carpaccio-rolletjes

kipstrips

7. In spek gewikkelde kipstrips

sateballetjes

8. Satéballetjes

9. Mini Mexicaanse saucijzenbroodjes

tapasspiesjes

10. Tapasspiesjes met meloen en ham

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close