Week van OMF #34-2018

Zoals ik gisteren in het eetoverzicht al zei hebben we een hele normale week achter de rug. Ik verzette de nodige voorbereidingen voor het Pop-Up Cheesecakecafé, had een aantal afspraken en werkte vooral veel thuis. Ook dook ik nog even met Vic de Apenheul in want als je een seizoenskaart hebt, kun je net zo goed lekker vaak gaan. Toch?

foto5 4

Maandag

Toen Vic maandag naar de gastouder was dook ik direct de keuken in om te gaan filmen. Er stonden vier video’s op het programma.

foto6 2

Klein kind dat ik ben herleefde weer helemaal mijn kinderjaren toen ik dit pakketje binnenkreeg. Schilderen op nummer voor volwassenen, hoe tof is dat?! Ik was hier vroeger helemaal weg van en het leek me leuk om weer eens te doen. Iedere avond mee bezig geweest deze week, heerlijk om even mijn zinnen te verzetten.

foto3 3

Tipje voor alle ouders met dreumesen: deze boekjes zijn een groot succes bij Vic. Verkrijgbaar bij Kruidvat voor €2,99 per stuk. Het zijn muziek/geluidsboekjes en Vic vindt het geweldig om op de knopjes te drukken.

foto1 3

Ook nam ik zijn eerste setje Duplo mee bij Kruidvat. Ook een succes.

foto4 3

Avondbesteding voor de hele week.

foto2 3

Dinsdag

Dinsdag dook ik de keuken in om cheesecakes te bakken. Vooral om roomkaas te testen. Ik hoorde veel goede dingen over de roomkaas van Lidl en wilde kijken of deze net zo goed of misschien zelfs beter was dan een (drie keer zo) duur(der) alternatief. Conclusie: jazeker! Hele fijne roomkaas voor cheesecakes!

foto7 3

Quality-time met de man. Hij kan steeds beter alleen spelen maar af en toe vindt Vic het wel gezellig als ik er dan bij kom zitten. Prima jongen.

foto8 3

Woensdag

Zoals gezegd: even de Apenheul in met Vic. We waren super vroeg, echt net na opening van het park dus het was nog lekker rustig. Onwijs leuk want hierdoor waren ook alle apen lekker dichtbij.

foto9 3

De cheesecakes van gisteren testen, nare bezigheid.

foto12 3

Van Lock & Lock kreeg ik dit super leuke pakketje binnen voor Vic. Lunchbakjes en een onwijs leuke drinkbeker. Hij is er nog iets te klein voor maar de beker vindt hij ongetwijfeld een succes later.

foto10 3

Donderdag

Afsprakendag! Ik reed eerst naar Amsterdam waar ik een afspraak had waarbij Pauline en Annika van UitPaulinesKeuken ook aanschoven. Gezellig.

foto11 3

foto13 3

Daarna door naar Naarden waar ik een afspraak had bij Gasterij Stadzigt. Dan zit je dus in de natuur en praktisch in de moestuin. Even heel iets anders dan het drukke Amsterdam.

foto17 3

Voor Vic kocht ik van de week een elektrische tandenborstel. Hij heeft een schurfthekel aan tandenpoetsen maar sinds we deze hebben lijkt het ineens allemaal goed te zijn. Prima!

foto14 3

Vrijdag

Vrijdagochtend sloot ik me op op kantoor. Ik moest zoveel editen en uitwerken. Uiteindelijk lukte het me om drie video’s te editen. Sinds ik met twee camera’s tegelijk film is het editen net even iets meer werk. Maar goed, ziet er wel beter uit vind ik.

foto15 3

’s Middags had ik een afspraak bij Fooddock om nog wat dingen te bespreken voor het Pop-Up Café. Dit is eind september zo’n vijf dagen lang mijn thuis haha.

foto16 3

Mijn schoonzusje was mee en samen lunchten we nog even bij Meneer Temaki.

foto19 2

Foodpost van ‘Kollors’. Kollors levert elke maand een pakketje in je brievenbus met daarin vegetarische recepten en verschillende kruiden en specerijen. Geinig bedacht!

foto20 2

’s Avonds met Nanda naar het Openlucht Filmfestival. We keken de film ‘The spy who dumped me’ met Mila Kunis. Erg leuk! Een lekkere wegkijker.

foto18 3

Weekend

Zaterdagmiddag reden we naar Lindenhoff in Baambrugge omdat daar de Big Roast georganiseerd werd, een evenementje dat draait om vlees. Het klonk op papier allemaal heel leuk maar in de praktijk was het een stuk minder. Slecht weer, daar konden zij natuurlijk niets aan doen, onduidelijkheid met betalen.. Niet echt een succes, beetje zonde van onze tijd! We aten er dit bordje met varken van het spit maar omdat het opmaken van het bord zó lang duurde, was het vlees koud. Toch jammer.

foto21 2

’s Avonds doken Tim en ik met een borrelplank op de bank en keken we film.

Gisteren maakte ik geen foto’s. We deden het huishouden en hopten ’s middags langs verschillende adresjes om even hoi te zeggen.

Aankomende week werk ik maar vier dagen want vrijdag ga ik met Vic een weekje naar Frankrijk op vakantie! Er moet nog wel bizar veel gebeuren in die vier dagen dus vervelen ga ik me zeker niet. Dinsdag heb ik een afspraak in Nijmegen en donderdag twee in Amsterdam. De rest van de tijd besteed ik aan video’s filmen en vooruitwerken voor september.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Petra says:

  Hoi Sabine,
  Altijd weer leuk om je dagboek te lezen. Nu ik weer zie staan dat je komende week vooruit gaat werken, wil ik toch even mijn bewondering uitspreken voor hoe je dat altijd doet! Op andere blogs die ik volg merk ik toch dat er in bijvoorbeeld vakantie periodes een heel stuk minder online komt, maar bij jou weet ik dat ik élke dag wel op een nieuwe post kan rekenen! Kan me voorstellen dat dat voor jou wel zwaar zal zijn, maar ik waardeer het als lezer enorm! Succes weer met deze werkweek en geniet van je vakantie met Vic!
  Groetjes, Petra

  1. Sabine Author says:

   Ah wat lief, dat vind ik echt heel fijn om te horen! Dankjewel <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close