Week van OMF #27-2017

Tim heeft me er de afgelopen week meerdere malen aan herinnerd dat het bijna vakantie is. Oja! Ik zit op de een of andere manier totaal nog niet in vakantiemodus terwijl ik er wel echt zin in heb. Alleen deze week moeten we nog werken en daarna gaan we lekker een weekje er tussenuit, wat fijn! Overigens dacht ik dat ik van afgelopen week niet zo heel veel foto’s had gemaakt, maar dat waren er uiteindelijk toch een stuk meer dan ik had gedacht! Het was een fijne week. Ik begon met mijn ‘plantaardige eetpatroon’ wat meer dan goed beviel en bracht de nodige uren werkend en met Vic spelend door. Ook oriënteerden we ons op een nieuwbouwhuis! Kijk je mee naar een nieuwe Week van OMF?

foto1 1

Goedemorgen maandag, ik had in het weekend açaipoeder besteld zodat ik zelf een açaibowl kon maken. Onmiddellijk verslaafd hoor, zo lekker!

foto2 1

Albert Heijn stond weer op de stoep met de boodschappen van deze week. De persoon die de bezorgservice voor boodschappen heeft uitgevonden verdient een pluim.

foto3 1

Lunchen met wat restjes: couscous, zongedroogde tomaat, kastanjechampignons en bimi. Jummm.

foto4 1

Ik had absoluut geen zin om te trainen ’s avonds en dus trakteerde ik mezelf op een avondje Masterchef Australia bingewatchen. YES!

foto5 1

Afgelopen dinsdag vlogde ik (de video komt deze week online) en maakte ik dus wat minder foto’s. In de ochtend ging ik er even met Vic op uit om wat boodschappen te doen.

foto6 1

Daarna hard aan het werk toen hij in bed lag ’s middags!

foto7 1

Gátver, er kwam ineens een mierennest uit (noem je dat zo?) in de tuin. Van die vieze vliegen overal, en zó veel. Jasses.

foto8 1

Dinsdagavond ging ik wel braaf trainen hoor.

foto9 1

Woensdagochtend: hi lachebekje <3

foto10 1

Ik lunchte met couscous, zoete aardappel, bimi en tomaat. Ook lekker.

foto11 1

Deze screenshotte ik uit de vlog die ik dinsdag opnam. Wat een boef.

foto12 1

Aan het eind van de middag ging ik aan de slag met het avondeten. Gekruid visje naar een recept van Donald Skehan. Erg lekker!

foto13 1

’s Avonds ging ik nog even aan het werk terwijl Tim ging trainen.

foto14 1

Donderdag: Vic naar de gastouder, tijd voor mij om even te buffelen. Ik maakte een YouTube-planning voor de komende weken, ging aan de slag met een nieuw project en schreef een paar recepten uit.

foto15 1

Ook nam ik een video op!

foto16 1

Er kwam foodpost binnen: nieuwe zomermuesli van MyMuesli (goedgekeurd!) en twee soorten ‘melk’. Handig voor mijn açaibowls.

foto17 1

Aan het einde van de middag reed ik naar Schiphol om mijn ouders op te halen van hun vakantie naar China. Ik voelde me ontzettend hipster toen ik mijn laptop uitklapte bij Starbucks terwijl ik een Iced Cappuccino met sojamelk dronk.

foto18 1

Cadeautjes voor ons! Ik kreeg een onwijs gaaf juwelendoosje en mijn naam geschreven in Chinese letters. Tim kreeg twee flesjes Chinese whiskey en voor Vic hadden mijn ouders een pandashirt en pandaknuffel (hoe cool is die!!) meegenomen.

foto19 1

En als klap op de vuurpijl ook nog even een tasje met Chinees snoepgoed voor een proefvideo.

foto20 1

Vrijdagochtend: Vic was iets vroeger wakker dan gebruikelijk dus we deden het nog even rustig aan. Hij was nog niet helemaal klaar met de fles zoals je ziet.

foto21 1

Nadat ik Vic had weggebracht maakte ik mijn ontbijt klaar (ik zei toch: verslaafd) en daarna ging ik trainen bij Tobias.

foto22 1

’s Middags heel even erop uit om een inschrijfformulier in te leveren bij het nieuwbouwcentrum in Apeldoorn. We hebben ons oog laten vallen op een nieuwbouwproject waarvan de woningen afgelopen week in de verkoop zijn gegaan. Moet zeggen dat ik het érg lastig vind hoor, de afweging tussen nieuwbouw en bestaande bouw. Beide hebben zo hun voor- en nadelen… Enfin, dit specifieke project zag er wel echt waanzinnig uit dus we hebben ons op drie woningen ingeschreven. Als het goed is horen we volgende week of we zijn ingeloot of niet.

foto23 1

Op de terugweg haalde ik bij Bagels & Beans een bagel met vegetarische kipstuckjes van de Vegetarische Slager. Haalt het toch niet bij echte kip hoor, bummer.

foto24 1

Voor mijn vlogcamera bestelde ik een mini statiefje zodat ik hem makkelijker vast kan houden en overal even neer kan zetten. Ideaal! Weegt ook helemaal niets.

foto25 1

’s Middags nam ik de proefvideo met het Chinese snoep op en daarna tikte ik nog wat artikelen weg voor OMF.

foto26

’s Avonds had Vic nog niet zoveel zin om te gaan slapen en lag hij rustig nog een uur om zich heen te kijken. Ziet er altijd heel komisch uit op de babyfoon. Soms voert hij hele gesprekken met zijn knuffels/mobiel.

foto27

Terwijl Tim zaterdagochtend ging trainen stond ik in de wachtrij voor tickets voor Ed Sheeran. Zonder succes helaas, boe :(

foto28

Vervolgens gingen we naar de markt en de rest van de middag spendeerde ik noodgedwongen op de bank met Masterchef Australia aan…

foto29

… want ons mannetje had totáál geen zin om te slapen en last van z’n buik. Uiteindelijk viel hij op mijn borst in slaap en lag hij ruim drie uur in deze houding. Gelukkig hoefde ik tussentijds niet te plassen, haha.

foto30

Gisterochtend sliepen we uit en deden we het huishouden. Ook maakten we de tuin weer een beetje aan kant, die zag er weer eens niet uit.

foto31

’s Middags kwamen de opa en oma van Tim even langs maar voor die tijd ging ik lekker even in de tuin zitten met mijn boek. Die had ik sinds de dag van de bevalling niet meer aangeraakt, wooow.

foto32

’s Avonds stond er een barbecue bij mijn ouders op de planning, zo lekker!

Aankomende week dus even de laatste werkweek. Vandaag en morgen staan er huisbezichtigingen op de planning. Woensdag komt mama helpen met schoonmaken (dat is toch wel erg fijn aangezien Vic dan thuis is en ik ook gewoon moet werken) en donderdag heb ik afspraken in Den Haag. Vrijdag staat er een training met Tobias op de planning en dan is het alweer weekend (en vakantie!). Genoeg te doen dus deze week.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Margot says:

    Wat een lekker weekje en fijn dat je bijna vakantie hebt!

  2. Danella says:

    Zo vreselijk lief als je kind bij je slaapt hè. Mijn dochter is al wat ouder, net een jaar geworden, en heeeeeel af en toe slaapt ze nog op/bij me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close