Viv’s Eetoverzicht #31-2020

Wij zijn onze eetweek heel goed begonnen vorige week zondag, namelijk op het terras. We spraken daar rond een uur of vier af met een paar vriendinnen, en dan weet je eigenlijk al dat je er ook zit als je trek begint te krijgen. En in mijn geval; ik heb altijd trek. Dus de eerste ronde werden er al gelijk kaasstengels besteld, en de tweede ronde bestelde ik nacho’s. Prima plan, fijne zondagavond. Voor de rest van de week waren de maaltijden wel wat beter verzorgd en zette ik onder andere de slowcooker weer eens aan, maakte ik mijn favoriete ovengerecht, dook ik de keuken in voor OMF en gisteravond sloot ik bijzonder gezond af voor een zaterdagavond.

Eetoverzicht Vivian week31 1

Zondag

YES, de immer geliefde kaasstengels met chilisaus (geen andere dip jongens, chilisaus is hierbij het lekkerst!).

Eetoverzicht Vivian week31 2

En nacho’s dus. Die overigens heel lekker klaargemaakt waren.

Eetoverzicht Vivian week31 3

Maandag

Ik maakte maandagavond een ovengerecht met aubergine, zelfgemaakte tomatensaus en twee verschillende kazen. Zoiets is de volgende dag vaak nog lekkerder, tipje :-)

Eetoverzicht Vivian week31 4

Dinsdag

Ik vond het wel weer eens tijd voor een gerecht uit de slowcooker. Ik maak er eigenlijk nooit hele gerechten mee, maar voornamelijk vlees bereid ik in deze handige tool. ’s Ochtends heb ik de kip en marinade erin gedaan, en ’s middags bij thuiskomst hoefde ik de kip alleen nog maar los te trekken. Ik deed het op een wrap met cottage cheese, rucola en komkommer. Ook voor dit gerecht geldt; de volgende dag nog lekkerder.

Woensdag

Omdat we van de twee vorige avonden nog best wat over hadden, aten we dat allebei nog een keertje. Handig jongens.

Eetoverzicht Vivian week31 5

Donderdag

Ik maakte een zoete aardappelsalade. Zoals ik wel vaker doe echter nu met ook aubergine en courgette erdoor. Verder met een dressing van mayo/citroen/dille en een gekookt eitje erbij. Mocht je dit ook willen maken dan is bacon er ook heel lekker door.

Eetoverzicht Vivian week31 6

Vrijdag

Ik stond vrijdagmiddag in de keuken voor OMF en dat was een goed plan met dat warme weer. Niet sarcastisch bedoeld hoor ;-) We hebben een koel huis dus ik had totaal geen last van de warmte en kon lekker doorwerken. Heel lekker gerecht in ieder geval; pastaschelpen met een ricottavulling en flink opgebakken pompoenblokjes. Als het wat herfstiger begint te worden gooien we het recept hiervan online.

Eetoverzicht Vivian week31 7

Zaterdag

Ik was een dag op pad met mijn moeder gisteren en daardoor was ik laat thuis. Veel honger had ik eerlijk gezegd ook niet, Tobias had al gegeten, en dus flanste ik voor mezelf een salade in elkaar. Een frisse variant met romaine sla, gerookte kip en honing mosterddressing.

Onze koelkast ligt momenteel behoorlijk vol dus ik heb het plan eerst eens te gaan kijken wat er allemaal als eerste op moet. Daar baseer ik dan mijn volgende eetplanning op, en dan gaan we dus nog wel even zien wat we vanavond, en de rest van de week eten :-)

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close