Viv’s Eetoverzicht #21-2021

Een compleet ongeorganiseerde week wat betreft eetplanning, en een compleet vólle koelkast zorgde er de afgelopen week voor dat we geen boodschappen deden. Ik haalde wel een paar kleine dingen hoor, maar het was niet nodig om een planning te maken en daar nog veel boodschappen voor te doen. Eigenlijk stelde ik het gewoon uit, zo van; we zien wel hoe ver we komen met wat we nog hebben want we hebben echt nog veel in huis. Maar daar hebben we het zo ongeveer de hele week wel mee gered, want pas gisteren haalde ik enkel voor mezelf voor het avondeten een paar boodschappen. Voor de aankomende week is dat dus weer een heel ander verhaal; de planning is al rond en de boodschappen heb ik gisteren besteld. Hoef ik daar niet over na te denken in die drukke (verlof)weken van me ;-)

Eetoverzicht Vivian week21 1

Zondag

We besloten zondag de film Ferry af te kijken en omdat we nog hapjes hadden van de avond ervoor, was dat ons avondeten. Er was nog best wat pulled pork dus ik vulde er opnieuw cupjes mee, met een beetje bbq-saus en komkommer. Verder nog wat gehaktballetjes, brood met dippies, kaas, olijven etc. Prima diner.

Eetoverzicht Vivian week21 2

Maandag

Ik weet niet meer hoe de dag maandag precies gelopen is, maar ik hoefde alleen voor mezelf te koken dus ik maakte een flinke poké bowl zonder vis uiteraard maar met radijsjes, avocado, mango, komkommer, gebakken ui en zilvervliesrijst. Dressing van chilisaus met sesamolie en wat sojasaus. Was veel te veel, heb het niet opgekregen maar was wel heel erg lekker.

Eetoverzicht Vivian week21 3

Dinsdag

Pizza uit de pan! Een favoriet hier, en zo gemaakt. Ik maakte ze deze keer met tomatenblokjes, geitenkaas, paprika en rucola.

 

Eetoverzicht Vivian week21 4

Woensdag

We hadden wel zin in een pastaatje, dus ik maakte er eentje. Zo gezegd zo gedaan. Met een zelfgemaakte saus met cherrytomaatjes en bacon.

Eetoverzicht Vivian week21 5

Donderdag

Ik was redelijk gesloopt donderdag dus ik was wel van plan om te koken, maar het lukte me niet meer. Ik was van plan om deze ingrediënten zo ongeveer in een bulgur gerecht te verwerken maar terwijl ik stiekem even een dutje deed nam Tobias het van me over en maakte deze zoete aardappelsalade met paprika en een eitje.

Eetoverzicht Vivian week21 6

Vrijdag

Ik vond dit dus een hele goede vondst, al zeg ik het zelf. Ik maakte op wat we nog in huis hadden en ik had vooral zin in een pastasalade. Maar ik bleek geen pasta meer in huis te hebben, alleen nog spaghetti. Dus het werd spaghetti met pesto, en daarover plakken avocado en wat dotten cottage cheese. Rucola, peper en zout erover en klaar. Heel simpel en hartstikke lekker.

Eetoverzicht Vivian week21 7

Zaterdag

Gistermiddag haalden we even wat voor mijn avondeten, aangezien Tobias bij een vriend at. Ik had wel zin in een salade, een echte luchtige salade zonder basis zoals bulgur, couscous of pasta. Dus dat werd deze, met geitenkaas, appel, walnoten en honing. Tobias houdt niet zo van fruit in eten dus dat soort dingen eet ik vooral als ik alleen eet.

Voor vanavond heb ik geloof ik weer een saladevariant op de planning staan, en voor de rest van de week is de boel dus al rond.

Fijne zondag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close