Video how to: Uien karameliseren

Ik heb al eens eerder een how to voor gekarameliseerde uien op OMF gedeeld. Maar ja, inmiddels hebben we het over ruim vier jaar geleden en in de tussentijd ben ik er toch een stukje handiger in geworden. Ik heb een manier gevonden die altijd werkt en dus nooit kan mislukken. En dat is fijn, zeker als het om een tijdrovend klusje gaat als uien karameliseren. Bovendien legde ik het proces vorige keer uit in een artikel, nu doe ik dat in een video. Of je nu voor de oude methode of de nieuwe gaat, beide zijn eigenlijk wel ok. Ik vind de het resultaat van de uien vandaag alleen wel lekkerder.

De ingrediënten die ik gebruik zijn als volgt:

  • klontje boter
  • 2 el olijfolie
  • 6 normale uien
  • 1/2 tl zout
  • zo’n 30 – 40 gr witte basterdsuiker


Klik hier als je de video niet kunt zien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2020 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close