Filmpje: Mijn favoriete kookboeken

Op OhMyFoodness zie je regelmatig reviews van kookboeken voorbij komen. Ik heb er dan ook flink wat en ik heb de mazzel dat ik zo af en toe voor de site ook een mooi exemplaar krijg opgestuurd. Maar ondanks dat ik een kast vol met boeken heb staan, blijven er een aantal favorieten waar ik iedere keer weer naar grijp en waar ik heel graag uit kook of bak. En het leuk me leuk om mijn favoriete kookboeken in een filmpje naar voren te laten komen. Ik laat je de boeken stuk voor stuk zien en geef je direct een preview van de inhoud.

Vergeet je niet te abonneren op het OMF YouTube kanaal, hier ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe video’s en kun je ze al bekijken voor ze op de site staan!

Wat zijn jouw favoriete kookboeken?

Join the Conversation

 1. Maaike says:

  Leuk filmpje! Ik ben dol op de Indonesische keuken en mijn favoriete kookboek is daarom Boekoe Kita. Geweldige foto’s en vaak eenvoudige recepten. Een echte aanrader :-) Ook het vervolg hierop is erg leuk, maar die heb ik helaas nog niet in mijn bezit.

 2. MySimplySpecial says:

  Leuk filmpje! Ik moet mijn kookboeken weer eens wat vaker gebruiken!

 3. Daniëlle says:

  Wat een leuke boeken! Ben nu heel benieuwd naar ‘I love cake, taarten en koekjes’ en Donna Hay :)

 4. gereon de leeuw says:

  ik heb diverse favoriete kookboeken, waaronder 12 maanden van Tessa Kiros, Cuisine du Terroir, Elisabeth David over de Franse keuken. Under the Tuscan Sun Cookbook van Frances Mayes. En een boek over de keuken van de Franse wijnboeren. Degelijk klassiek eten.

 5. Anniek says:

  Ah die ‘cake taart en koekjes’ is zo’n leuk boek! Ik heb hem ook al een paar keer geleend van bieb en i love it! Ook verder een leuk filmpje :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close