Tip: Moederdagcadeaus van Villa Chocola

Een paar maanden geleden schreef ik al eens eerder over Villa Chocola. Onlangs hopte ik de winkel in Apeldoorn weer eens binnen en zag ik zúlke leuke cadeautjes voor Moederdag staan, dat ik er wel even aandacht aan moest besteden. Zeker omdat je de chocolade ook online kunt bestellen en ook jij dus last minute nog even een cadeautje kunt scoren. En zeg nou zelf, chocolade is toch altijd goed? Zeker als het bij Villa Chocola vandaan komt.

villa chocola

villa chocola

villa chocola Als je je de productreview van Villa Chocola nog kunt herinneren weet je vast nog wel dat je giftboxen kunt samenstellen. Deze langwerpige boxen kunnen tien bonbons huisvesten die je zelf kunt uitkiezen. Voor tien euro heb je al zo’n doos inclusief bonbons (± 200 gram). En neem van mij aan als ik zeg dat de bonbons van Villa Chocola behoren tot de lekkerste die ik ooit heb gehad. Ook mijn vriendin die mee was sloeg steil achterover van de smaak. In de positieve zin dan. Onwijs leuk cadeautje dus wanneer je op zoek bent naar iets leuks en lekkers maar niet al teveel geld wilt uitgeven.

Ik heb mijn moeder overigens ook al zo’n giftbox cadeau gegeven -ze is op vakantie op de dag zelf- en volgens mij heeft het niet lang geduurd voordat alle chocolaatjes op waren. Zelfs mijn vader, die helemaal niet zo’n fan van chocolade is, kon er maar moeilijk van af blijven.

villa chocola Ook met een lager budget kun je bij Villa Chocola prima je slag slaan voor Moederdag. Wat denk je van deze enorm schattige chocoladeharten? 120 gram melkchocolade met een mooi reliëf voor maar € 5,00.

Meer woorden hoef ik er niet aan vuil te maken. Wanneer je een moeder hebt die dol is op chocolade, raad ik je zeker aan eens een kijkje te nemen bij Villa Chocola in Enschede of Apeldoorn of in de webshop. Alles is online te bestellen en wanneer je voor 12.00 uur besteld heb je het de volgende dag in huis. Ook de last-minute shoppers kunnen hun slag dus nog slaan!

Wat geef jij je moeder voor Moederdag?

Join the Conversation

  1. Ashleey says:

    Zo leuk!

  2. Hester says:

    Superleuk en lekker! Ik ben trouwens afgelopen zaterdag binnengelopen bij Hotel Chocolat in Kopenhagen, zo tof :D

  3. Roxanne says:

    Dat hart is echt mooi! En waarschijnlijk ook lekker hihi ;) Deze tip ga ik onthouden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close