Sab’s Eetoverzicht week 29-2023

Mijn laatste solo eetweek voor de vakantie begint. Ik stond weinig in de keuken en als het nog even moest tijdens mijn laatste werkdagen, was dat zeker niet voor het avondeten. Er werd veel geïmproviseerd, kastjes leeg gemaakt en buiten de deur gegeten afgelopen week.

IMG 8580

Zondag

De eetweek begon met een etentje! Vrienden namen me mee uit eten naar Hof van Bussloo. Was er nog nooit geweest maar het was prima vertoeven in de tuin op het terras. Het hoofdgerecht was entrecote met brie. Erg lekker en goed mals! Als voor- en nagerechten deelden we met z’n drieën een plank, maar daar heb ik geen foto’s van gemaakt.

IMG 8615

Maandag

Ik ging maandagavond nog naar yoga en had voor het avondeten niet heel erg veel trek meer. Ik had nog leftover zomerpizza (met courgette en burrata) in de koelkast staan en dat besloot ik te eten als avondeten. Het recept hiervan komt aankomende maand op Instagram trouwens.

Dinsdag

Dinsdag mocht ik de hele dag op pad voor Gelderse Streken. Het was een méga leuke dag, aankomende woensdag kun je er meer over lezen hier op OMF. Omdat de hele dag een culinair tintje had, had ik ’s avonds niet meer zoveel trek. Dus ik laat je even foto’s zien van de lunch die we hadden bij Kasteel de Essenburgh.

Het voorgerecht was steak tartare met mozzarellacrème, gevolgd door krokant gebakken zeebaars met fondant aardappeltjes en saus van vadouvan. Het toetje: witte chocolade panna cotta met amarena kersen en verse kersen. Héérlijk.

IMG 8711

Woensdag

Ik had géén idee wat te koken woensdag en ook nul zin om boodschappen te doen. Dus ik dook mijn kasten maar eens in en toverde daar een lekker noedelgerecht mee op tafel. Ziet er niet uit, maar de smaak was prima! Het waren noedels met onder andere ei, tomaat, nori, bosui-olie en sichuan peper.

IMG 8738

Donderdag

De donderdag verliep hetzelfde als de woensdag: weinig in huis, geen zin om boodschappen te doen. Maar ik prees me wederom gelukkig met al die Aziatische smaakmakers in huis. Ik maakte een simpele miso soep met spekblokjes, bosui en nori. Erbij bao’s met hoisin eend en gyoza met kip. Heerlijk zulke maaltjes.

IMG 8755

Vrijdag

Na bijna twee weken kwamen de kindjes vrijdag weer thuis, héérlijk! We besloten de vakantie bij hun vader en de start van hun vakantie bij mij gezamenlijk te vieren met McDonald’s. Hoort er een beetje bij toch.

IMG 8756

Zaterdag

Een heeeeel simpel AGV’tje kwam er gisteren op tafel. Prima voor het weekend en ook iets dat de kinderen gewoon makkelijk eten. Vega schnitzels met kaas, doperwtjes/worteltjes en ‘ronde patatjes’.

Zo, dan ga ik jullie nu verlaten voor de komende twee weken. Zoals altijd zullen er tijdens mijn vakantie geen eet- en weekoverzichten verschijnen, dus de komende twee weken moeten jullie even zonder doen.

Fijne vakantie voor degenen die gaan en tot gauw! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close