Week 1 van het net een beetje extra jongleren zit erop. De jongens zijn 3,5 week bij mij in verband met de vakantie van hun vader. Vind ik héérlijk, maar mijn planning is daardoor net even anders dan anders en de agenda (helaas) niet minder vol. Maar het is allemaal gelukt, we zijn de eerste week voorbij en het was een fijne week.
Toen ik ging zitten om dit eetoverzicht te maken had ik wel echt mijn telefoonfoto’s nodig om te kijken wat er allemaal op tafel heeft gestaan, want dat was eerlijk gezegd een beetje vergeten. Het was een mixje van hele simpele AGV’tjes (hit bij de kinderen), oude klassiekers, nieuwe recepten voor Ohmyfoodness en een uitgebreid etentje. Perfecte week dus eigenlijk.

Zaterdag
De eetweek begon met een heel eenvoudig solo maaltje op zaterdag. Ik had niet zo’n trek en dus maakte ik paratha’s met ui en kaas (zó lekker). Erbij wat reepjes komkommer en ik vond het prima. Soms heb je dat hè, gewoon nul zin om te koken of te eten.

Zondag
Ik had zin in Chinees en besloot een portie peking eend te bestellen. Doe ik normaal eigenlijk nooit, sowieso bestel ik nooit Chinees als ik alleen eet, maar nu had ik er ècht zin in. Smaakte goed en aangezien ik nog wat over had, kon ik dat mooi bij een kliekjesdiner doen later in de week.

Maandag
Ik dook de keuken in voor een Pinterest-samenwerking maandag en maakte old school spaghetti met gehaktballetjes en champignons. Handig, dat kon dus ’s avonds direct op tafel voor het eten.

Dinsdag
En daar was het AGV’tje waar de kinderen altijd bijzonder goed op gaan. Ik had kip (en vis) over van de video’s die ik moest filmen dinsdag en daarbij stopte ik mini aardappelkroketjes in de Airfryer, samen met gekookte doperwtjes. Super simpel, maar we zijn er allemaal blij mee.

Woensdag
Aangezien er geen ‘wisseldag’ was op woensdag en we gewoon met zijn drietjes aten maar wel laat thuis waren van Vics hockeytraining, besloot ik de kliekjes die nog in de koelkast stonden op te warmen. Voor de jongens een restje Chinees, voor mij een restje van de spaghetti.




Donderdag
Donderdag was ik uitgenodigd voor een netwerk diner in Apeldoorn. We zaten met veel ondernemers aan een lange tafel die elkaar eigenlijk niet kenden, maar toch een bepaalde klik hadden. Het was erg gezellig en er werd goed voor ons gezorgd. Ceviche, roodlofsalade met grapefruit en mozzarella, bietenrisotto met vis en zeekraal… Erg kleurrijk en smaakvol allemaal.

Vrijdag
We waren alle drie behoorlijk geradbraakt van de drukke week, dus ik besloot de kasten en vriezer open te trekken en van alles te verzamelen voor een lekker snackdiner. Dat werd onder luid gejuich ontvangen. Ondertussen keken we gezellig een film. Top begin van het weekend.
En nu weer dooooorrr naar de volgende. Er is geen dag zónder afspraken aankomende week, dus ik gok dat de week maar zo voorbij gaat vliegen. Daarbij is het ook alweer april, is de klok vooruit gegaan en dus heb ik zin om met lente- en zomerrecepten aan de slag te gaan. Hopelijk gaat dat lukken.
Fijne zondag! x