Sab’s Eetoverzicht #45-2021

Restjes, restjes, nog een keer restjes… Je kunt wel stellen dat we behoorlijk wat eten overhadden afgelopen week en dat we daar gebruik van hebben gemaakt. Alleen maar goed natuurlijk, we hebben een hoop voedselverspilling voorkomen! Naast restjes aten we ook een waanzinnig lekker kerstgerecht waarvan ik het recept nog met jullie ga delen en maakte ik sinds lange tijd weer eens lasagne. En die was héérlijk.

zondag 1

Zondag

Vorige week zaterdag hadden we spareribs besteld en daar was nog een volledige zak friet en wat gefrituurde kip van over. Ik besloot de proef op de som te nemen en te kijken of de friet nog eens opgewarmd kon worden. En ja hoor, dat kon hartstikke goed! 2 minuutjes in de Airfryer en de frietjes waren weer lekker krokant.

maandag 1

Maandag

Er stonden nog meer restjes in de koelkast en die gingen maandagavond op. Het was een mengelmoesje van verschillende dingen maar op mijn bord zie je: een beetje hutspot, gekruide aardappelpartjes, vegetarische kebab, doperwtjes en een visstick. Allemaal lekker en ik blijf fan van dit soort maaltijden ’s avonds.

dinsdag 1

Dinsdag

De hele dag heeft Tim uitgekeken naar het avondeten van dinsdag en dat snap ik wel, haha. We aten mosterdsoep met kipburgers. Die burgers waren heel simpel maar wel erg lekker.

woensdag 1

Woensdag

Tijdens het maken van de eetplanning vorige week, realiseerde ik me dat het al eeuwen geleden was dat ik zelf lasagne had gemaakt. Daar moest verandering in komen en dus ging het op de planning woensdag. Zó lekker! Ik volgde mijn eigen recept (al deed ik hier en daar kleine dingen anders, zoals altijd, en erbij aten we een simpele salade.

donderdag 1

Donderdag

Ik had een kerstshoot gepland staan op donderdag en daar maakte ik een verrukkelijke carpacciorollade. Het recept hiervan komt nog online, dus wees niet bang. We maakten er thuis een AGV’tje van: rollade met gekruide krieltjes en groene groenten. Yumm.

Vrijdag

Tim was vrijdag en zaterdag op pad voor een (inhaal)vrijgezellenfeest en aangezien er nog eten in de koelkast stond, at ik dat lekker met de jongens. We hadden een restje lasagne, nog wat aardappeltjes en rollade van donderdag. Top!

zaterdag 1

Zaterdag

We hadden allemaal zin in iets anders en besloten daarom bij Silk te eten. In de basis is dat een sushirestaurant, maar je kunt er ook warme gerechten bestellen. EN(!) het is, voor zover ik weet, het enige restaurant in Apeldoorn waar je dim sum kunt eten. En daar had ik zóveel zin in. Erg lekker was het allemaal.

Aankomende week is een hele drukke week wat werk betreft en als het goed is, je weet maar nooit hoe de planning verloopt na de persco van afgelopen vrijdag, eet ik drie keer buiten de deur. Een keer omdat ik afspraken hebben tot in de avond en twee keer omdat Tim en ik voor Visit Veluwe 48 uur in onze eigen regio op pad mogen. Fingers crossed dat dit allemaal door kan gaan.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close