Sab’s Eetoverzicht #4-2024

Merken jullie ook dat het langzaamaan langer licht blijft? Hallelujah! We zijn er nog lang niet, de foto’s van mijn bordjes ’s avonds zijn nog altijd niet om over naar huis te schrijven vanwege het slechte licht maar soit. We moeten het er maar mee doen.

Ik stond afgelopen week weer volop in de koken, zoals vrijwel iedere week deze periode. En dus was ons avondeten weer heerlijk gevarieerd.

IMG 2031

Zaterdag

Ik had de jongens pizza beloofd in het weekend, dus zo gezegd zo gedaan. Ik schoof van die mega goedkope pizza’s in de oven, die vallen bij hun altijd in de smaak en zelf vind ik dat ook prima.

IMG 2037

Zondag

Een snackdinertje op zondag! Ik had niet echt iets gepland als avondeten en aangezien er nog heel veel restjes in de koelkast en vriezer lagen van o.a. de feestdagen, besloot ik daar maar een schaal mee te fabriceren. Niet het meest gezonde weekend dus, maar ach. Dat halen we op een ander moment wel weer in.

IMG 2067

Maandag

Oh jongens, ik heb er een nieuw favoriet pastagerecht bij! Deze valt echt in het straatje tagliatelle met geroosterde paprikasaus. Het is pasta met kip (en meer) in zongedroogde tomatensaus en oooh. Zo romig en zo lekker.

Ik ga het recept snel met jullie delen!

IMG 2119

Dinsdag

Ik stond dinsdagochtend al vroeg een burgerrecept te maken voor OMF, dus die konden direct door voor het avondeten ’s avonds. Als ik burgers moet opwarmen, haal ik altijd de koude toppings eraf en het hele broodje inclusief vlees schuif ik dan 8-10 minuten in de oven. Dan wordt het weer lekker warm en krokant.

Erbij hadden we Chinese tomatensoep met reepjes ei erin.

IMG 2126

Woensdag

Een vegetarisch maaltje op de planning woensdag: enchilada’s uit de oven met gemengde bonen. Goed vullend en lekker van smaak.

IMG 2134

Donderdag

Ik had een lekker volle dag donderdag en kwam tussendoor alleen thuis om even te eten. Eind van de middag had ik namelijk een netwerkevenement van Workmode met aansluitend een borrel en ’s avonds ging ik weer de deur uit. Gelukkig stond er meer dan genoeg in de koelkast om op te warmen. Het werd een restje pasta met kip en zongedroogde tomatensaus van maandag.

IMG 2143

Vrijdag

Ik sloot de week helaas af met een uitvaart aan het einde van de middag en ik had totáál geen zin meer om warm te eten toen ik tuis kwam ’s avonds. Een bak yoghurt met koffie-granola (van AH!) en wat extra chocolade erdoor was meer dan prima.

Op dit moment zit ik nog met mijn vriendin in Rotterdam en hebben we gisteravond genoten van een heerlijk diner bij restaurant KITA. Dat zie je in het volgende eetoverzicht voorbij komen.

Voor vanavond kan ik nog wel wat uit de koelkast trekken en de rest van de week is alweer gevuld dankzij de kookdagen die op de planning staan.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close