Sab’s Eetoverzicht #39-2020

Onze eetweek was… tja, hoe zal ik het zeggen. Heel erg simpel? We aten twee keer pizza en dat was eigenlijk helemaal niet de bedoeling maar met mijn werk ontvang je soms pakketjes waar je je totaal niet op kunt voorbereiden. Vandaar dus twee keer pizza. Verder stond er ook weer een shootdag met Fatima op de planning en daar ging ook eten van mee naar huis – da’s nooit een straf.

zondag 4

Zondag

Pizzaaaa! We kwamen thuis na een verjaardag zondagmiddag en hadden geen tijd en zin meer om te koken. De kindjes waren moe dus we gingen voor gemak en bestelden pizza. Onder de berg rucola zat een Caprese pizza overigens. Ik ben echt dol op sla of rucola op mijn pizza dus was blij dat ze het erbij leverden.

maandag 3

Maandag

De boodschappen werden maandag pas bezorgd na etenstijd dus ik moest even roeien met de riemen die ik had. We hadden echt niet zoveel meer in huis dus dat was nog een beste uitdaging. Uiteindelijk ging er een combinatie van producten op het bord die je niet bij elkaar zou bedenken in eerste instantie, maar die uiteindelijk voor een lekker gerecht zorgden! Ik bakte leftover gamba’s met wat groenten die ik nog had liggen, een potje salsa van Santa Maria en een half blikje kokosmelk. Klinkt gek maar uiteindelijk werd het een soort zoetzuur – hartstikke lekker! Geserveerd met rijst.

dinsdag 3

Dinsdag

Nog een keer pizza dus maar wel eentje met veel groenten gelukkig. Er stond ineens een versbezorging voor de deur met nieuwe pizza’s van Albert Heijn. In de nieuwsbrief vertel ik er aankomende week meer over maar het zijn in ieder geval compleet vegetarische pizza’s. We deelden er drie met zijn vieren; op de foto hierboven zie je de pizza met bietenbodem, spinazie en geitenkaas.

woensdag 3

Woensdag

Hollandse pot op de woensdag! Toen ik Tim vorige week vroeg of hij nog wensen had voor de eetplanning wilde hij graag verse worst eten. Prima, reden genoeg voor mij om een stamppotje op tafel te zetten. Rauwe andijvie it is.  Normaal gesproken doe ik er rauwe ui door maar omdat de kindjes mee eten bakte ik de ui met de spekblokjes mee.

donderdag 3

Donderdag

Donderdag zette ik een wereldgerecht op tafel. We eten regelmatig uit pakjes de laatste tijd, puur zodat ik de recepten kan schrijven zónder gebruik van pakje. Hokkien Mie werd het, omdat dit blijkbaar favoriet bij jullie is. Heel eerlijk: ik snap niet waarom want ik vond het vrij smakeloos. Maar goed, ik ga zelf met het recept aan de slag.

vrijdag 2

Vrijdag

Van de shoot met Fatima vrijdag nam ik eten mee naar huis. Tim zat nog stámpvol van de lunch dus ik warmde een gerecht op dat hij het waarschijnlijk niet zo lekker had gevonden. Het is iets met vermicelli, kip, rozijnen en abrikoos. De kindjes aten restjes mie en andijvie.

zaterdag 3

Zaterdag

Van Landal kreeg ik een te gek perspakket thuisgestuurd ter ere van hun diverse parken aan de (Zeeuwse) kust. Er zaten verse mosselen in met alle benodigdheden om een flinke pan te maken. We aten ze direct gisteren, uiteraard met dikke frieten. Zo lekker!

Aankomende week ben ik een weekje op vakantie en wordt er écht vakantievoer gegeten. Patatjes bij aankomst, een keertje macaroni, een keertje pannenkoeken bakken, avondje uit eten… je kent het vast wel. We verblijven in een huisje op een Landal Park dus ja, echt uitgebreid koken doe je daar niet en eigenlijk heb ik daar ook totaal geen zin in. Niet een heel inspiratievol eetoverzicht dus volgende week maar hopelijk toch leuk om te zien.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close