Sab’s Eetoverzicht #25-2021

Zo, dat is ineens wel even andere koek hè? Van herhaaldelijk de barbecue aan tot het iedere avond binnen zitten. Ik had een eetplanning gemaakt voor deze week maar daar werd halverwege de week toch het een en ander in verschoven. Zo aten we kliekjes aan het begin van de week, ging er vrij onverwacht toch nog eten van kantoor mee naar huis en hadden we af en toe simpelweg zin in iets anders. We sloten de eetweek in ieder geval af met een heerlijke datenight bij Sizzles at the Park in Apeldoorn, maar wat we daar hadden gegeten zien jullie bij het eetoverzicht van volgende week; ik kwam er niet meer aan toe om dat gisteravond (eigenlijk vannacht) nog toe te voegen aan dit eetoverzicht. Een dagje minder in het overzicht dus deze week.

zondag 3

Zondag

We begonnen de eetweek met een bestelling bij de cafetaria want we hadden allemaal zin in friet! Het was direct ook de laatste keer dat we buiten aten deze week, booooee!

maandag 2

Maandag

Voor het avondeten van maandag trokken we de kliekjes uit de koelkast, die moesten echt worden opgemaakt. Ik mixte twee soorten pasta door elkaar, dat kon makkelijk met deze varianten, er lag nog een klein stukje bavette in de koelkast en er stond nog carpaccio die opgegeten moest worden. Best een feestmaaltje zo op de maandag!

dinsdag 3

Dinsdag

Het eten van dinsdag nam ik mee van kantoor, daar maakte ik namelijk een HEERLIJK Portugees gerecht. Het is een soort ovenschotel met kabeljauw, geroosterde aardappeltjes en een soort bechamelsaus. Ziet er niet uit maar was ongelofelijk lekker. Erbij aten we nog een restje vers brood dat ik over had van de kooksessie.

woensdag 3

Woensdag

Curryyyy! Stond eigenlijk vorige week al op de planning maar die werd uiteindelijk opgeschoven. Ik maakte kipcurry met basilicum; hier komt het recept aankomende week van online. Erg lekker! Heel mild dus ook geschikt voor kindjes. Erbij had ik wat snackkomkommertjes in plakjes gesneden en gemarineerd in witte balsamico. Het geheel werd afgetopt met gebakken uitjes en pinda’s.

donderdag 3

Donderdag

Nog een keertje pasta deze week. Voor een campagne met Princes had ik ongelofelijk veel tonijn in blik in huis gehaald en ik besloot een deel daarvan maar vast te gebruiken. Ik maakte spaghetti met tonijn, champignons en Heinz Tomato Frito. Super simpel maar lekker snel klaar en dat is altijd fijn op een doordeweekse dag.

zaterdag 3

Vrijdag

Het was de bedoeling om parelcouscoussalade te maken maar daar had ik stiekem helemaaaal geen zin in. Toen ik het uiteindelijk toch braaf wilde maken, spotte ik in de koelkast nog groentewraps van No Fairytales. Wat een geluk! Alle ingrediënten die in de salade zouden gaan, gingen dus op een wrap. Samen met vega schnitzels. Veel beter.

Aankomende week is een hele normale week. Ik sta een paar keer in de keuken voor OMF maar ik weet niet zeker of ik daarvan wat mee kan nemen naar huis. We sluiten de week in ieder geval af met een overnachting in een TinyHouse met de kindjes waar, als het goed is, ook een barbecue/openlucht pizzeria wordt georganiseerd. Dat is nog een kleine verrassing dus.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close