Sab’s Eetoverzicht #12-2024

Zo, de feestweek is weer ten einde. Met Vics verjaardag op zondag en zijn kinderfeestje vrijdag, zat ik de hele week in feeststemming. Kan ook te maken hebben met het feit dat de slingers al die tijd bleven hangen in huis overigens.

Tussen de bedrijven door was ik veel aan het werk, koken en aan het sporten. Het was een hele fijne week en ik heb vooral ook MEGA genoten van de mooie, warmte lentedagen die er tussen zaten. Jullie ook?

IMG 2890

Zaterdag

Pizzaaaaa! Ja, dat zag je inderdaad in het vorige eetoverzicht ook, maar deze keer geef ik de jongens de schuld. Zij hadden namelijk heel veel zin in pizza’s uit de oven, dus die haalden we bij het doen van de boodschappen. Ik nam een van mijn favorieten van Crosta E Mollica: de margherita. Ik ben tegenwoordig toch iets meer van de simpele pizza’s dan de rijkelijk belegde.

IMG 2903

Zondag

Vic mocht op zijn verjaardag kiezen wat we zouden eten en ui-ter-aard werden dat patatjes. Daar had ik zelf alleen niet zoveel zin in, maar gelukkig kun je bij de cafetaria waar wij altijd bestellen genoeg andere dingen vinden. Ik koos voor een grote bak Caesar Salad. Die smaakte goed.

IMG 2914

Maandag

Ik moest het maandag even doen met de dingen die ik nog in huis had, maar gelukkig is dat vrijwel altijd genoeg om lekker van te eten. Ik maakte pasta met courgette en kipgehakt. Daardoor ging ook een beetje crème fraîche, geraspte kaas en truffelpesto.

IMG 2930

Dinsdag

We hadden nog meer dan genoeg leftovers van de verjaardag zondag en allemaal hadden we niet zo’n trek. Dus ik warmde het beetje pasta van maandag op, stopte een Turks brood in de oven en zette er diverse dips bij die in de koelkast stonden. Super simpel, maar wel lekker.

IMG 2939

Woensdag

Het prakje van woensdag ziet er niet zo smakelijk uit, maar dat was het gelukkig wel. We aten de zomerstamppot met ijsbergsla, maar als die opgewarmd moet worden, verliest ‘ie toch een beetje zijn goede looks.

IMG 2982

Donderdag

Zoals iedere donderdag ging ik voor het eten eerst padellen, maar gelukkig stond er overdag een kookdag gepland. Ik stopte twee stukjes quiche met zalm en broccoli in de oven (recept volgt nog) en maakte daarbij een simpele maar lekkere salade.

IMG 3015

Vrijdag

Vrijdagmiddag vierden we het kinderfeestje van Vic waar de kinderen afsloten met friet. Ik at zelf niet mee omdat ik geen zin had om de vette hap naar binnen te moeten schuiven en er stond nog meer dan genoeg lekkers in de koelkast. Het werd een simpel maaltje thuis, maar wel lekker: Saag Aloo (aardappel-spinaziecurry) met een flinke schep kwark om het pitje te blussen.

Mijn week/agenda is knettertjevol aankomende week. Gelukkig leg ik de laatste hand aan mijn Vega Slowcookerboek en komt er daarna weer een beetje ademruimte en tijd om de vriezer leeg te eten.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close