Review + WIN: Supersalades

Ik ken eigenlijk niemand die geen salades lust. Lastig ook, want salades zijn een beetje hetzelfde als broodjes of pastagerechten: je kunt er eindeloos mee variëren en het hoeft geen enkele keer hetzelfde te zijn. Vooral in de zomermaanden maak je mij ontzettend blij met een goede maaltijdsalade. Of het nu voor de lunch is of als avondeten, het past gewoon een stuk beter bij warme temperaturen dan bijvoorbeeld een stoofpot. Hoewel er talloze saladerecepten op OMF staan is bij mij de inspiratie ook wel eens op en twee keer dezelfde salade maken komt bij mij niet zo nel voor. En toen belandde ineens het boek Supersalades in mijn brievenbus, een kookboek met meer dan 250 gezonde en verse salades. Wow, daar moet ik jullie meer over vertellen. Aan het eind van dit artikel maak je overigens kans op een exemplaar van dit fijne boek!

Supersalades
Zoals ik al zei staan in Supersalades meer dan 250 recepten voor gezonde en verse salades. De salades zijn stuk voor stuk ingedeeld op seizoen – handig! – en nemen niet meer dan 20 minuten bereidingstijd in beslag. Het boek is ontwikkeld door David Fez, van oorsprong een Italiaan die werkzaam is als grafisch ontwerper. Drie jaar geleden stelde David zichzelf een uitdaging om iedere werkdag een andere salade klaar te maken. Op zijn blog Saladpride publiceerde hij ieder recept en de blog werd al gauw opgepikt door verschillende media. Uiteindelijk is daar nu dus een boek uit voort gekomen: Supersalades.

De recepten
De formule voor het maken van een supersalade is kinderlijk eenvoudig: je kiest een slasoort, voegt groenten en fruit naar wens toe, kiest er vervolgens een proteïnerijk product bij en besprenkelt het geheel tot slot met een dressing naar keuze. Klinkt simpel, maar zie de juiste smaakcombinaties maar eens te maken. Wat betreft dressings helpt David je in ieder geval al uit de brand, hij geeft je tientallen ideeën en combinaties om jouw salade net dat beetje extra te geven.

Het boek trapt, na een inleiding over salades, het bouwen van de ultieme salades en Davids achtergrondverhaal, af met salades die geschikt zijn voor de zomer. Enkele voorbeelden: rijstsalade met garnalen, babymaïs & sugar snaps, salade met broccoli, aardbeien en blauwebessen of een quinoasalade met feta, paprika en zwarte olijven. Ieder recept wordt gekenmerkt door haar eenvoud, lichte fotografie en alternatieve opties zoals: hoe maak je de salade vegetarisch of zelfs veganistisch.

Maar ook de salades in de rest van de seizoenen liegen er niet om. Wat denk je bijvoorbeeld van een vijgensalade met bramen & hazelnoten in de herfst, een rode koolsalade met champignons & wortel als bijgerecht tijdens het kerstdiner om het jaar vervolgens weer te beginnen met een heerlijke bloemkoolsalade met avocado & gojibessen.

Jongens eerlijk waar, ik houd van dit boek en iedereen die ook maar een beetje gek is op salades – of dit nu voor de lunch, het avondeten of slechts als bijgerecht is – denk ik ook. Met meer dan 250 saladerecepten raakt mijn inspiratie in ieder geval nooit meer op en het liefst schotel ik mezelf na het bekijken van dit boek iedere dag een salade voor. De supersalades zijn spannend, verfrissend, goed vullend en alles behalve saai. Dit boek is een aanwinst voor mijn kookboekenstash.

Supersalades is onder andere te koop bij Bol.com voor € 22,50.

Supersalades

Supersalades

Supersalades

Supersalades

Supersalades

Supersalades

Supersalades

Win!
Wil jij kans maken op een exemplaar van dit boek? Doe dan het volgende:

 1. Laat een comment achter bij dit artikel waarin je vermeld dat je mee doet;
 2. Vergeet niet om een geldig emailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje, anders kan ik je niet bereiken;
 3. Ik zou het leuk vinden als je deze actie shared op Twitter en/of Facebook, dit is echter niet verplicht.

Deze winactie loopt tot en met zaterdag 19 juli 14.00 uur. De winnaar krijg persoonlijk bericht.

Join the Conversation

 1. Wat een leuk boek lijkt mij.
  Elke dag een andere salade een jaar lang en dan nog zijn er andere recepten en variaties.
  Dat wordt smullen.
  Ik doe graag mee om een exemplaar in mijn bezit te krijgen.
  Lekker delen met mijn vriendinnen.
  AJ

 2. Shireen says:

  Ik doe mee! Ik kan erg genieten van een hele grote kom vol salade, die ik lekker in mijn eentje op mag knagen. ;) Op mijn werk leef ik me vaak al uit op de saladebar, thuis val ik terug op een aantal recepten. Lijkt me leuk om weer wat nieuwe salades uit dit boek te proberen.

 3. Mariska says:

  Ik doe mee! Ben gek op salades, eet ze bijna elke dag tijdens de lunch en extra inspiratie voor een nieuw lekker maaltje is altijd welkom.

 4. Attie says:

  Ik doe ook mee. De inspitatie is meer dan welkom :)!

 5. Ik doe mee!! Misschien kan ik de overige gezinsleden dan eindelijk over halen om eens andere salades te eten dan de standaard die altijd al op tafel staat.

 6. Ik doe graag mee! Ik doe op dit moment mijn best gezonder en bewuster te eten dus dit boek zou daarbij enorm goed van pas komen! Daar zal ik zeker veel inspiratie uit kunnen halen.

 7. Ik doe uiteraard mee! Wat lijkt mij dat een heerlijk boek! Ik was de afgelopen dagen al aan het bedenken wat ik nu weer eens voor salade zou maken. Uiteindelijk eentje met gegrilde aubergine, pompoenpitten en tomaat geworden. Hoop dat het boek mij nog meer inspiratie kan geven.

 8. Iveta says:

  Wat een leuk boek. Ik hou van salades voor lunch of een lekkere lichte avondeten..
  Ik do HEEL GRAAG mee.

 9. Sandra says:

  Wat een tof boek! Ik las al meerdere reviews en ben heel benieuwd naar de salades in het boek!

  Zelf vind ik het lastig om te varieren met salades en kom ik steeds weer op dezelfde variant uit. Harstikke jammer natuurlijk want er zijn zoveel mogelijkheden. Met dit boek aan mijn zijde krijg ik een nieuwe dimensie in salades ;)

 10. Petra Pronk says:

  Ohh wow!! Wat een geweldig boek! Ik ben echt een salade verslaafde! Met dit boek kan ik geweldige dingen op tafel zetten! Yammie, deZe wil ik wel heeel graag hebben! :-)

 11. Joyce says:

  Supersalades? Nee superboek! Wow wat lijkt me dit een geweldig boek om steeds maar inspiratie uit te blijven halen. Het ontwerp en de foto’s in het boek zien er ook prachtig uit en geef toe: dat telt natuurlijk ook mee! En zou echt een super OMF momentje zijn als ik dit boek zou mogen winnen! Ik denk dat ik dan elke avond (of middag) salades zou gaan eten haha!

 12. Lilian says:

  Ik doe graag mee! Ik eet geen brood en van daardoor snel terug op dezelfde salades. Dit zou een uitkomst zijn!

 13. Sandra W says:

  Kookboeken zijn TE GEK! Het liefst heb ik er zoveel mogelijk. Salades zijn perfect tijdens de warmere zomerdagen! Ik zou heel graag eens de geweldige recepten uit dit boek proberen :D

 14. Lindsey says:

  Wat een leuk boek! Die zou ik erg graag willen winnen. Ik ben gek op salades en dit boek zou mij weer extra inspiratie geven om te gaan experimenteren met nieuwe salades!

 15. Camella Bot says:

  Ik doe heeeeeeeeel graag mee om dit toffe boek te winnen! :)

 16. Danique says:

  oehhh nice, ik doe mee !

 17. Conchita says:

  Wat een mooi boek! Ik ben dol op het lezen van kookboeken, en daarna uiteraard het uitproberen van de recepten. Vanwege mijn gezondheid moet ik ook bewuster omgaan met mijn voeding, en dit boek met heerlijke salades kan daar zeker bij helpen.

 18. Sanne says:

  lijkt me super om dit boek te winnen!!(:

 19. aMuse Rouge says:

  Ook ik zou heel graag kans maken op dit boek! Na pasta’s zijn salades m’n favoriete soort gerecht! Ik hoop ontzettend hard dat ik binnenkort door dit kookboek kan bladeren voor meer inspiratie. :-)

 20. Dyanthe says:

  Ik doe ook erg graag mee!! Tegen nieuwe combinaties, nieuwe dressings en nieuwe salades zal ik nooit nee zeggen.

 21. Marlissa says:

  Wat leuk dat uit een challenge zo prachtig boek ontstaat. Ik doe graag mee om dit saladeboek te winnen! Uiteindelijk maak ik toch altijd dezelfde salades…

 22. Lieke says:

  Oeee, wat een supertof boek lijkt me dat! Ik doe graag mee :)

 23. karin says:

  De foto’s lijken zo al een bron van inspiratie te zijn! Het oog wil ook wat dus duimen maar om dit boek te winnen :-)

 24. Wendy says:

  Ik doe mee! Inspiratie is altijd welkom

 25. Sanne says:

  Ik doe graag mee! Ben dol op salades, heerlijk

 26. Giulia says:

  Jaaaaaa, ik doe mee! Ik ben dól op salades, mensen noemen mij echt een konijn omdat ik altijd salades bestel. Ben heel benieuwd welke inspiratie uit dit boek komt!

 27. Ik doe heel graag mee aan deze leuke winactie. Zo een Supersalade boek wil ik wel winnen!

 28. Aisha says:

  Dit boek ziet er echt super uit! Ik vind het soms best lastig om inspiratie voor nieuwe salades te vinden dus dan is dit boek ideaal. Ik doe graag mee met de winactie! :)

 29. Patricia says:

  Net besloten meer groenten en fruit te eten, dus dit boek zou een mooie aanvulling op de collectie zijn.

 30. Sarah says:

  Dit lijkt me een heerlijk boek, ik ben gek op salades! Ik ben alleen niet zo creatief in het maken van salades dus ik kan zeker wel wat inspiratie gebruiken :)

 31. MySimplySpecial says:

  Wat een leuk boek! Ik ben gek op salades en eet ze regelmatig, ik doe dus graag mee aan de actie.

 32. Lotte says:

  Ik doe mee! Ik zou dit boek heel graag willen winnen. Niet per se voor mijzelf, maar voor mijn beste vriendin. Ze wil graag wat gezonder eten, maar vindt salades ‘saai en niet vullend genoeg’. Ik hoop dat ze door dit boek inziet dat het absoluut niet zo is! Salades zijn heeerlijk!

 33. Bite food blog says:

  Super mooi boek dus ik doe mee! Kan wel wel salade inspiratie gebruiken want meestal is het standaard.

 34. wendy says:

  Oeh ik zou dit boek eg graag willen winnen. Ben gek op salades kom vaak alleen uit bij mijn standaard altijd veilige salade. Haha dit boek gaat mij zeker helpen nog veel meer lekkere salades als mijn standaard xd liefs wendy

 35. Astrid says:

  Jaaaa, ik doe heel graag mee! Ik eet elke dag minstens 1 maaltijdsalade, dus inspiratie is meer dan welkom!

 36. Wat een tof boek, boordevol verfissende inspiratie om mijn eigen salade-creaties eens aan te vullen/ uit te breiden…

 37. Ik ben dol op salades maar maak toch vaak weer hetzelfde. Ik kan wel wat inspiratie gebruiken. Kom maar op met dat boek!

 38. Mariëlle says:

  Ook ik doe heel graag mee aan de winactie! Ben gek op salades, maar kom zelf vaak niet verder dan pastasalade, tonijn salade en biefstuksalade. Dit eten we dan ook enkele keren per maand:D.
  afwisseling kan dus zeker geen kwaad, maar ik heb helaas de inspiratie niet:S
  Dus jaaaaa, ik zou heel blij zijn met het boek!

 39. Jolijn says:

  Ik doe heel graag mee & ik ben gek op salades. Wat een handig boek lijkt me dat! (:

 40. Silvia says:

  Wat lijkt mij dit een geweldig boek om te winnen. Ik ben dol op salades en wil graag meer inspiratie opdoen, dus ik doe graag mee aan deze winactie!

 41. Sabrina says:

  Ik doe mee! Ziet eruit als een top boek! Lijkt me heel erg leuk om in de zomer zulke salades te maken (:

 42. Wauw! Super leuk! Ik doe graag mee!

 43. Elize says:

  Aangezien ik eigenlijk iedere middag een salade eet en ik geregeld toch naar dezelfde recepten grijp: een beetje extra inspiratie is niet weg ;-)

  Leuk!

 44. Wauw! De eenvoud van de opmaak is prachtig en spreekt me meteen aan. Ik eet weinig salades (ondanks dat ik ze graag eet!) omdat ik nooit zo goed weet welke combinaties nou goed werken maar als ik dit boek zou winnen hoef ik me daar nooit meer zorgen over te maken

 45. Kyrsia says:

  Ik doe mee! Een beetje gezonde inspiratie is meer dan welkom nu ik op mezelf ga wonen!

 46. Zwartraafje says:

  Het gekke is dat er niet zoiets bestaat als ’teveel salade-recepten’. Natuurlijk heb ik een aantal favorieten die ik regelmatig opnieuw maak, maar ik vind het ook heerlijk om nieuwe variaties uit te proberen. Daarom lijkt dit boek me ook een heerlijke prijs én een grote inspiratie-bron voor nieuwe salades.

 47. Nathalie says:

  Wat een leuk boek! Ik doe graag mee met de actie. Ben altijd op zoek naar nieuwe lunchsalades!

  groetjes,
  Nathalie

 48. Tedje says:

  Oooh ik ben gek op salades! Het liefst eet ik het iedere dag :) Zeker in de zomer. Ik doe heel graag mee!

 49. Petra says:

  Ik doe mee!!! Sinds een tijdje neem ik salades mee voor tijdens mn lunchpauze naar werk. De laatste tijd probeer ik steeds vaker nieuwe dingen, bijvoorbeeld de restjes groente van de avond ervoor erin te gooien/ansjovis/gerookte kipfilet/quiona en ga zo maar door. Maar ik kan altijd wel weer nieuwe inspiratie gebruiken want ik merk gewoon dat ik vaak toch in gewoontes schiet en een standaard salade maak met gegrilde groenten ofzoiets.

 50. Rosalie says:

  I like! Ik doe mee :)

 51. Valérie says:

  Ja hoi, ik doe mee :P Ik zat van de week al verlekkerd naar die salade met krieltjes te kijken die je ging eten. Staat die er ook in?

  1. Sabine Author says:

   De salade met krieltjes is een eigen recept ;)

 52. Jolien says:

  Wauw dat ziet eruit als een topboek!! Natuurlijk doe ik mee :) love salades!! hij in elk geval op mijn verlanglijstje!

 53. Marlin says:

  Ik doe graag mee, want ik hou erg van koken en salades! Ik probeer tegenwoordig minder brood te eten en neem daarom vaak een zelfgemaakte salade mee naar mijn werk. Tijd voor nieuwe inspiratie en ben dus erg benieuwd naar de recepten!

 54. ElineW says:

  Jaaaa! I want! Ik ben salade-fan ten top. alleen soms is de inspiratie een beetje zoek ^^

 55. Annemarie says:

  Ik doe mee! Lijkt me een fijn boek, goeie inspiratie voor lekkere salades is nooit weg :)

 56. Yvette says:

  Ik doe mee! Kan op het moment wel wat inspiratie gebruiken. Laatste loodjes om summerproof te worden ;)

 57. Milou says:

  Ik doe heel graag mee! Ik hou van salades! Alleen ben ik nooit zo creatief ermee, dus dit boek zou heel erg handig en leuk zijn! :)

 58. Marijke says:

  Wat een leuk boek! Ik vind het altijd lastig om te varieren met salades. Ik kom niet verder dan tomaat, komkommer en ei. En aangezien ik over een tijdje weer op mezelf ga wonen komt dit boek wel goed uit, minder snel naar ongezond eten graaien. Salads for the win!

 59. Esther Potters says:

  Het water loopt me nu al in de mond, ik ben gek op salades en met dit boek kun je heerlijk variëren. Heb er nu al zin in dus ik hoop dat ik win!

 60. Sheela says:

  Ik doe meet met je winactie :)

 61. Moniek says:

  Ik doe graag mee! :)

 62. Rilana Pal says:

  Wat een top boek! Als fanatieke fitnessfanaat en gezonde genieter, bereid ik de hele dag lekkere gerechten. Van bloemkoolpizza’s tot groene monstersmoothies: ik ben van alle markten thuis! Helaas raakt de inspiratie ook wel eens op, al helemaal op het gebied van salades. Om in de vakantie toch van alle verfrissende gezonde krachtpatsers te genieten zou ik heel graag dit receptenboek aan mijn collectie willen toevoegen! :D

 63. Eveline says:

  Leuke actie, ik doe mee! Ik eet eigenlijk nooit salades, ik hoop dat ik met dit boek veel inspiratie hiervoor krijg.

 64. Jiska says:

  Ik doe mee. Het lijkt me super leuk om hier een recept uit te maken. Het water loopt mij in de mond.

 65. Grete Karina says:

  Ik ben gek op salades, maar val nogal eens in herhaling. Dit boek vol recepten zal mij ongetwijfeld inspireren en op nieuwe ideetjes brengen. Ik maak heel graag kans. Fijn weekend en groeten Grete

 66. Linda says:

  Wow, dat ziet er uit als het perfecte kookboek voor salades! Leuk zeg, deze zou niet misstaan in mijn nieuwe keuken waar ik straks lekker in aan de slag kan!

 67. Sanne says:

  Wat een leuk boek lijkt me dit! Ik ben zelf dol op salades, maar vaak ontbreekt mij de inspiratie en komt het neer op een aantal standaard recepten die ik blijf herhalen. Super leuk om eens wat anders te proberen, wellicht zijn Saladpride-challenge te doen! Hoef ik er nog ‘maar’ 115 zelf bij te verzinnen! ;)

 68. Amber says:

  Ik doe mee! Ziet er een heel leuk boek uit.

 69. Sonja says:

  ik doe ook mee, hoe meer variatie en nieuwe ideeën hoe beter :D

 70. Andrea says:

  Jaaaaa te gekke actie, dat boek MOET ik hebben! Ik ben een salademonster pur sang (zowel voor lunch als diner) en heb mijn man al verpest: als we ergens gaan eten neemt hij bijna nooit meer een salade omdat hij die van mij lekkerder vindt haha. Maar af en toe ben ik ook Toos Inspiratieloos, zeker in de winter vind ik het lastiger om een passende salade in elkaar te draaien. Inspiratie is dus super welkom! :-)

 71. Meike says:

  Ik doe heel graag mee!

 72. Marjolein says:

  Dat lijkt me een fantastische boek! Zit al helemaal in de gezonde modus, dus deze salades passen daar goed bij! Mjam!

 73. Kevser says:

  Whoehoe wat veel reacties! Ik als saladfreak wil dit boek ook wel graag winnen, kan ik weer out of the box snijden, dressen en eten ;-) I’m in!

 74. Edmee says:

  Waaauw, wat leuk. Mijn moeder heeft een mooi boek over salades, deze heb ik een tijdje geleend. Hier merkte ik echter in dat er toch veel kant- en klaar dressingen gebruikt werden (vaak met mayonaise). Ze heeft het boek ondertussen weer terug, maar het lijkt me super om dit boek te winnen weer lekker wat meer inspiratie te hebben om nieuwe salades uit te proberen.

 75. Rebecca says:

  Wat een leuke winactie! Ik ben dol op salades en wat nieuwe recepten zijn heel erg welkom. Het zou helemaal goed uitkomen omdat ik net aan het afvallen ben en ik ben nog wat zoekende qua gezonde dressings enzo.

 76. Mirte says:

  Leuke winactie! Ik zou heel graag mee willen doen:) Hou van salades in de zomer! (en ach, stiekem ook in de winter ;))

 77. Mirjam says:

  Idd salades wie lust ze nou niet…. Maar soms zijn extra ideeen meer dan welkom want dan is mijn fantasie op. Ik moet ook op mijn lijn letten, ook een weightwatcher, dus ik vind dat salades dan niet kunnen ontbreken in mijn dagelijks eetpatroon. Ja dus een extra boek over salades is dan meer dan welkom!!!

 78. Chrissy says:

  Wat leuk! :)
  Ik ben net opzoek naar mooie recepten die gezond zijn en makkelijk zijn. En met dit mooie weer gaat een frisse salade er ook liever in dan een warme hap.

  Ik doe graag mee!

 79. Danique says:

  Zo aan de foto’s te zien is dit een heel overzichtelijk boek met mooie foto’s en vooral heerlijke recepten lijkt mij. Handig met de tips om het bijvoorbeeld vegetarisch en veganistisch te maken. Zelf kom je er niet op en denk je ‘dan maar weglaten’ waardoor de lekkere smaak van de salade grotendeels verloren kan gaan.

  Bij deze doe ik mee aan deze winactie, omdat ik eerlijk moet bekennen dat ik niet vaak salades eet (maar ze kant en klaar koop, slecht) omdat ik gewoon echt geen combinaties kan bedenken. Dus dit zou mij zó helpen.

  Groetjes!

 80. Nina de koster says:

  IK DOE MEE!
  en ik hoop dat ik hem win, want dan kan ik iemand met dit boek heel gelukkig maken :)

 81. Wat lijkt me dit een tof boek! Ik heb een glutenallergie en neem vaak salades mee naar mijn werk.. Echter ben ik vaak inspiratieloos en blijft het bij sla, eitje, tomaatje & komkommer. Dit boek zou echt héél goed van pas komen. Echt super leuk!

 82. Eveline says:

  Wat zou dat leuk zijn; samen met mijn kids de meest fantastische salades maken met de sla uit hun eigen tuintjes! Ik doe mee!!

 83. Jessica says:

  Nou, dit boek zou ik ook graag willen hebben. Hier eten we dagelijks salade bij de maaltijd maar ik begin een beetje door de recepten heen te raken en zou dus graag weer eens wat nieuws willen proberen.

 84. Ik doe graag mee, wat een leuke winactie!

 85. Mirne says:

  Lijkt me een erg mooi boek en nu ik op dieet ben kan ik ook wel wat inspiratie gebruiken!

 86. Lyske says:

  Gave winactie! Ik doe zeker mee. Omdat ik graag mijn lunch wat gezonder wil maken en ik geen mogelijkheden heb om iets op mijn werk te bereiden, wil ik graag meer salades meenemen. Wat inspiratie is dan ook meer dan welkom!

 87. Manon says:

  Een boek vol met supersalades, ja zegt deze mama
  Dan heb ik ineens 250 manieren om mijn kindjes ook enthousiast te maken voor iets wat groen is!
  Ik doe dus heel graag mee aan deze actie!!

 88. Ingrid says:

  Leuke winactie! Ik ben zelf namelijk een beetje inspiratieloos op het gebied van salades

 89. Marjolijn says:

  Wat ziet dat boek er heerlijk uit. Het wordt ook echt weer om salades te maken en eten. Ik doe graag mee aan de giveaway!

 90. Tessa says:

  Wat een mooi boek! Ik zou ‘m graag willen winnen. Ik wil opletten dat ik voldoende groentes eet, en het maken van salades is daar een perfecte manier voor!

 91. Carlijn says:

  Oeh, dat boek zou ik graag in mijn toekomstige boekenkast zetten. Tot die tijd zal hij het ook goed doen in mijn studentenkamer. :)

 92. Merel says:

  Ik doe graag mee! Het boek ziet er leuk uit ik zie al veel lekkere salades! :)

 93. Marjolein de Jonge says:

  Wat een mooi boek zeg! Wauw, als ik de salades op deze foto’s al zie krijg ik gelijk zin om vanavond (en het liefst vanmiddag ook) een lekkere salade te maken. Ik doe heel graag mee aan de winactie!

 94. Paula says:

  Wat een fijne review!

  Het lijkt me een heel fijn boek om te winnen. Vooral ook om mn man te bewijzen dat salades meer zijn dan konijnenvoer (zijn argument om bijna geen salades te eten).
  Ik doe dus mee met deze winactie!

 95. Leuke winactie zeg, boek ziet er erg mooi en inspirerend uit! Daar zou ik samen met mijn moeder veel plezier van hebben, ik doe dan ook graag mee :)

 96. Laura Arends says:

  Ik doe mee!

  Ik vind het erg lastig om een lekkere/snelle salade in elkaar te flansen elke ochtend. Dus alle hulp is welkom. Nu strand ik vaak met een bak komkommer en paprika op mijn werk.

 97. Rebecca says:

  Ik doe mee!

 98. Melissa says:

  Oh, dit boek zou een uitkomst zijn voor mij. Met warm weer ben ik een heel slechte eter, dus staan er voornamelijk salades op tafel.
  Wat tips voor variatie zijn natuurlijk welkom. Ik doe graag mee met deze winactie

 99. christina says:

  Ik doe graag mee met deze actie! Ik hou van salades en met dit boek heb je heeel veeeel variatie ;) .

 100. Lianne says:

  Ik ben dol op salades, maar inmiddels wel uitgeexperimenteerd. Ik doe dus graag mee

 101. Marthe says:

  Oh heerlijk!!! Eindelijk inspiratie voor een heerlijke salade.. Wij lassen wekelijks een saladedag in en willen wel eens wat anders dan de standaardversie met spekjes of gerookte kip! Dit biedt dus de perfecte uitkomst :) ik zou ‘m heeeeeeeeeeeeel graag willen winnen om deze – tot nu toe – heerlijke zomerdagen mee door te komen!

 102. Souhaila says:

  Dit boek kom echt goed van pas bij ons thuis! Zus en papalief houden echt van salades en houden er dan ook van om er mee te variëren. Dus ik doe zeker mee!

 103. Rianda says:

  Ik doe mee! Vooral met dit hete weer is een salade heerlijk. En ik kan wel wat inspiratie gebruiken….

 104. Sophie says:

  I <3 salades, alleen ik vind het zo moeilijk om te variëren… Ik kom te vaak op hetzelfde uit!

 105. Jantien says:

  Ik kom altijd een beetje op hetzelfde uit. Dit boek zorgt vast voor erg veel inspiratie en lekkere salades!

 106. Mandy says:

  Ik doe mee, ik ben dol op salades!
  En ik ga binnenkort op mezelf wonen dus dan kan een kookboek echt geen kwaad. =)

 107. marushka beer says:

  Leuk! Ben dol op salades. Heb dit jaar mijn eigen producten gekweekt in mn mooie moestuintje. Dit boek zou enorm helpen om lekkere salades uit mijn moestuin te maken.

 108. Patty says:

  Salades! Ja! Heerlijk met dit weer! En… van de 100+ kookboeken die ik heb, zit er nog geen met salades tussen. Stom eigenlijk: I love salads!

 109. Karlijn de jong says:

  Ik doe mee door salades zijn er al heel wat kilootjes af, en met zoveel variatie wordt het nog leuker.

 110. Selma Heijboer says:

  Dit lijkt mij een geweldig boek, een mooie aanvulling in mijn keuken, je kan mij ’s nachts wakker maken voor een kom salade

 111. Godelief Berendsen says:

  Ik doe zeker mee wij eten altijd veel salades
  Maar zijn onder tussen wel een beetje uitgedacht en daarom lijkt het me leuk om dit geweldige salade boek te winnen.

 112. Gert van Leeuwen says:

  Zulke mooie salades bij het prachtige weer van vanddag. Komen vast nog meer dagen om de recepten uit te proberen!

 113. Karin says:

  Ja leuk, ik eet bijna elke dag een salade en dat is vaak een beetje van het zelfde. Inspiratie is welkom! :-)

 114. Anita Dreamzz says:

  Ik zou ook graag kans willen maken op dit super mooie boek! Als moeder weet ik hoe belangrijk het is om je kinderen gezonde maaltijden voor te zetten, maar ook voor jezelf! Ik ben de laatste tijd erg bezig met gezonder eten en hier creatief en gevarieerd in te zijn. Dit boek zou een enorme uitkomst zijn!

 115. patty says:

  Ik doe mee wat leuk! Ga het zeker sharen op facebook!!

 116. Esther says:

  Deze wil ik winnen! Inspiratie is altijd welkom!

 117. Suzanne says:

  Ik doe heel graag mee met je leuke actie.
  Ik heb net de blog van Saladlove bekeken en ik ben ook verkocht hoor!

 118. Joyce says:

  Ik doe graag mee! Ik vind salades heerlijk en het is een mooie meevaller dat je ze zo gezond kunt maken, maar ik vind het af en toe lastig om te variëren. Dit boek is dus meer dan welkom :)

 119. Suzanne says:

  Lijkt me een super leuk boek, ben op dit moment heel erg bezig om een gezondere leefstijl aan te nemen dus dit boek zou erg van pas komen!

 120. Marissa verweij says:

  Ik doe graag mee. Ik maak altijd dezelfde salade klaar met veldsla, quinoa, cherrytomaatjes, tonijn of gerookte kip en limoen. Zou wel eens iets anders willen proberen en ik had al een keer gehoord van dit boek dat hier heerlijke gerechten in staan.

 121. samantha says:

  Wat een vreselijk goed boek! Ik wil meer variëren met salades dus dit boek zou geweldig zijn!! Ik doe dus zeker mee :)

 122. Ellen says:

  Wat een leuke winactie! Met dit warme weer is wat saladeinspiratie altijd welkom!

 123. Laura says:

  Eigenlijk ben ik de hele dag met eten bezig. Wat ga ik vandaag weer eens als lunch en diner eten.. Als je gevarieerd wilt eten valt dit niet altijd mee vind ik. Dus dit boek zou top zijn om me hierbij te helpen! Vooral op momenten dat ik even een inspiratiedip heb ;)

 124. Miranda says:

  Lijkt mij een fijn boek! Ik doe graag mee met deze leuke winactie. Variatie met salades is altijd welkom :-)

 125. Antje van den Berg says:

  Ik doe mee!!! Ben altijd op zoek naar nieuwe inspiratie voor lekkere en gezonde salades. Dit boek gaat me daar zeker bij helpen!!

 126. Larissa says:

  Ah, wat ziet dit boek er mooi uit! Deze zou ik heel graag willen winnen. Lekker inspiratie opdoen, nu ik geen suikers meer mag eten.. Dit boek zou mij daar erg bij helpen!

 127. Sophie says:

  Deze zou ik zo graag willen winnen! Salades zijn ook mijn favoriet en het liefst maak ik ze elke dag en het grappige is dat ik ook bijna een salade niet hetzelfde kan maken omdat ik elke keer varieer en vergeet wat er de vorige keer in zat :) Ook al heb ik altijd veel inspiratie, ziet dit boek er echt fantastisch uit!

 128. Felicia says:

  Ik doe heel graag mee! Sinds een paar weken ben ik gezonder aan het eten en salades zijn dan natuurlijk perfect!

 129. Alouette says:

  Ik zou graag het saladeboek willen winnen. In de zomer heb ik nooit zoveel honger, waardoor ik dan graag een goede salade eet. Nu eet ik vaak dezelfde recepten, veel meer variatie is helemaal welkom!

 130. Ester says:

  Ik doe heel graag mee! Kan met deze hitte geen zware kost verdragen en mijn inspiratie wat betreft salades is heel erg beperkt. Dit boek zou mij dus héél goed van pas komen!

 131. Sandra says:

  Zou dit boek graag winnen! Op het werk hebben we bedacht dat steeds twee mensen een week lang lekkere, gezonde lunches maken voor het team en ik ben hard op zoek naar salade-inspiratie hiervoor!

 132. Letizia Argiolu says:

  Wat leuk! Ik wil best de komende 250 dagen een heerlijke salade eten…jummie!! :)
  Ciao, Letizia

 133. Tessa Groot says:

  Aan dit boek heb ik zeker wat! maak regelmatig salades, maar mijn salade inspiratie is een beetje op…. Zou een uitkomst zijn voor heerlijke d salades op zwoele zomer avonden!

 134. Lotte says:

  Wauw dit boek zou ik echt graag willen winnen. Zou me echt kunnen helpen met het valer kiezen voor een salade ipv brood of pasta.

 135. Natascha says:

  Ik zou aan dit boek zoveel hebben! Ik ben gek op salades, maar ik maak altijd zo hetzelfde en ben totaal inspiratieloos. Ik zou dit boek graag winnen!

 136. Arjanne says:

  Wat een mooi boek! Die zou ik zeker in de keuken hebben willen staan! Ik houd echt van salades en ze zijn vooral in de zomer zooo lekker! En wat inspiratie mag daarbij natuurlijk niet missen :)

 137. Wendy says:

  Ik doe mee… ben zo benieuwd!! Lijkt me heerlijk en leuk weer iets nieuws uit te proberen en mensen te verrassen!

 138. daisy says:

  Hopelijk ben ik nog net op tijd. Wat een fantastisch boek voor de zomermaanden. Ik doe heeeel graag mee.

Comments are closed.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close