Unboxing: FoodWeLove box

Afgelopen week kreeg ik weer een waanzinnige foodbox thuisgestuurd: de FoodWeLove box. En wie een beetje genoeg begint te krijgen van de foodboxen: ik kan je garanderen dat deze variant toch iets anders is. FoodWeLove brengt je in aanraking met bijzondere verhalen en producten die het vertellen waard zijn. Iedere maand speurt het team achter de box stad en land af om de meest bijzondere leveranciers en lekkerste producten te vinden om deze vervolgens met jou te kunnen delen.

De inhoud van de box
De inhoud van de box verschilt maandelijks en vaak wordt er een samenwerking met een persoon of bedrijf aangegaan welke vervolgens zijn of haar favoriete producten selecteert. De box bestaat altijd uit een selectie van minimaal vijf producten. Zo zit er altijd een product in dat je direct kunt eten (chocolade, koekjes of snacks bijvoorbeeld), een product dat je makkelijk kunt gebruiken voor een volgende maaltijd (een bijzondere pasta) en een product dat je na langere tijd kunt gebruiken en je kunt bewaren in de voorraadkast (bijvoorbeeld olie, azijn of chutneys). Een van de criteria die FoodWeLove stelt is dat de producten altijd eerlijk verkregen moeten zijn en zo min mogelijk toevoegingen mogen bevatten.

Om je een indruk te geven van de producten die in een box kunnen zitten, hieronder een selectie van producten die in eerdere boxen hebben gezeten:

 • Noga met zeezout van NogaEnzo
 • Joe & Seph’s Gourmet Popcorn in de smaken Goat Cheese & Black Pepper en Toffee, Apple & Cinnamon
 • Tortas de Aceite van Ines Rosales – zoete koeken met anijs
 • Scones Mix van Dapeppa
 • Black Fox Cider
 • Acquerello Carnaroli – de ‘Rolls Royce’ onder de risottorijst

Niet de meest standaard producten zoals je kunt zien en zeker geen producten die je even in de supermarkt koopt.

Na het uitbrengen van de box kun je overigens van ieder product een uitgebreid verhaal lezen op de website. Leuk om wat meer achtergrondinformatie van alles te lezen.

Unboxing
De juni box staat in het teken van happy summer, maar dan wel met een healthy touch. In samenwerking met Bluebelle Foodworks is een nieuwe FoodWeLove box ontstaan met een aantal persoonlijke favorieten van de dames. Superfood voor een health boost maar er is ook rekening gehouden met een 20% verwenmomentje. Ik mocht de juni box ontvangen en natuurlijk wil ik de inhoud van de box graag met jullie delen. Zodra de box bij mij werd bezorgd heb ik mijn camera aangezet en dus pakken jullie hem samen met mij voor het eerst uit.

Bestellen
Naar aanleiding van het bovenstaande filmpje nieuwsgierig geworden? Bestellen van de FoodWeLove box gaat heel makkelijk via de site. Je kunt kiezen voor een FoodWeLove abonnement voor € 24,95 per maand, hierbij ontvang je iedere derde week van de maand de nieuwste box, maar je kunt ook eenmalig een box bestellen voor € 27,50. Een abonnement is maandelijks opzegbaar door simpelweg een mailtje te sturen, je zit dus nergens aan vast.

Join the Conversation

 1. MySimplySpecial says:

  Leuk dat deze box zo anders is dan de rest!

 2. Eline says:

  Wat ontzettend leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close