Video: Caprese Pastasalade

Ik deel de laatste tijd helemaal niet zoveel pastarecepten meer op OMF merk ik. Dat komt misschien omdat we het iets minder eten maar oh wat is dat eigenlijk zonde. Ik ben nog altijd even dol op pasta en nu het weer langzaamaan wat beter wordt (of beter moet worden!), doen de pastasalades weer langzaam hun intrede. In de video van vandaag laat ik je een super simpel pastasalade recept zien voor Caprese Pastasalade. Je hebt er maar een handvol ingrediënten voor nodig en de salade is in no-time klaar. Zo fijn! Ik heb geen hoeveelheden bij de ingrediëntenlijst gezien omdat ik vind dat je met salades zoveel van alles kunt toevoegen als je zelf wilt. Bovendien kun je alles wat je overhoudt lekker in de koelkast zetten voor de volgende dag, dus als je onverhoopt teveel maakt geeft dat helemaal niets.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat heb je nodig?

 • Stevige pasta zoals Farfalle, Penne of Fusilli
 • cherrytomaatjes
 • mozzarella bolletjes
 • verse basilicum
 • rauwe ham
 • goede olijfolie
 • peper en zout

Check de video voor de werkwijze!

Caprese Pastasalade

Join the Conversation

 1. Ellen says:

  Laat dat goed weer maar komen! :)

 2. Laura - Dagelijkse hap says:

  Heerlijk!! Ik maak dit vaak ook om mee te nemen als lunch :)
  Zo simpel en oh zo lekker :3

 3. Margot says:

  Ik maak dit ook wel eens. Heerlijk en simpel!

 4. Corinne says:

  Mmmm Caprese is zo lekker. Ik maak dit ook regelmatig. Heerlijk!

 5. Sheela says:

  Ziet er lekker uit! Ik zou de ham vervangen door tonijn, dat vind ik iets lekkerder. :)

 6. Kim | Notendopje.nl says:

  Heerlijk simpel maar altijd weer een goed maaltje! Zeker met die ham erdoor… hmmm! Binnenkort eens maken! :)

 7. Samantha - Daily Pleasures says:

  Heerlijk! Maak het ook wel eens maar dan grieks geinspireerd!

  1. Sabine Author says:

   Met olijven en feta enzo?

 8. omfffffffannnnnnn says:

  heeft iemand mischien suggesties voor wat extra ingrediënten die je door deze pasta kan doen ik maak hem nu zowieso om de week als lunch soms met dit en dat erbij maar ik wil hem wat uitgebreider dus graag hoor ik reactie alvast bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close