Review Dr. Oetker no bake bakmixen

Een poosje geleden kreeg ik als #foodpost nieuwe bakmixen van Dr. Oetker binnen. Nu weten jullie inmiddels wel dat ik helemaal niet anti-bakmix ben. Sterker nog, er zitten een aantal héle leuke dingen tussen waarmee je bijvoorbeeld deze overheerlijke Tompoucesoezen of Eclairs met gezouten karamel kunt maken. Dikke vette aanraders vind ik dat. De bakmixen die ik thuisgestuurd kreeg zijn bedoelt voor ‘no bake’ taarten, taarten die niet de oven in hoeven maar die je gewoon klaarmaakt met behulp van de koelkast. Mijn interesse was gewekt want bij no-bake taarten denk ik onder andere aan mijn chocoladefudgetaart, maar ook aan monchoutaart, twee héle grote favorieten van mij. Via het Community Tabje op YouTube vroeg ik of mijn kijkers interesse hadden in een videoreview van één van de bakmixen en zo ja, van welke dan precies. Ik had geen flauw idee dat de nieuwsgierigheid van jullie zo enorm gewekt werd en dat jullie het liefst van alle drie de mixen een review wilde zien. Nu is drie taarten in één video klaarmaken nog al een flinke klus zoals je kunt voorstellen, maar toen na navraag op Instagram Stories ook bleek dat meer dan 90%(!) van de volgers het liefst alle drie de taarten in één video wilde zien, ging ik aan de slag. In onderstaande video maak en recenseer ik naderhand samen met Tim de nieuwe no bake bakmixen van Dr. Oetker. Nog even extra ter verduidelijk: deze video is niet voortgekomen uit een samenwerking met Dr. Oetker, zij hebben geen weet (gehad) van deze video, ik maak hem dus puur uit mijn eigen en vooral ook jullie enthousiasme!

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar de bakmixen, ze liggen nu in de supermarkt voor €2,99/mix.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dr. Oetker no bake bakmixen

Join the Conversation

 1. Dorien says:

  Super leuk dat je ze alle drie gemaakt hebt!
  Ik weet nu zeker dat ik die mix niet ga kopen, maar dat komt ook omdat er hier op de site al genoeg lekkere recepten staan ;)
  Die stroopwafeltaart leek mij ook echt super lekker, maar misschien is dat een ideetje voor een nieuwe video: een no-bake stroopwafelcheesecake of een gewone stroopwafeltaart?

 2. Charlotte says:

  Ah jammer dat ze zo tegenvallen! :( Maar heb wel inspiratie gekregen om ze misschien net wat anders te maken: de chocoladetaart bijvoorbeeld met mascarpone om hem wat dikker te maken, en de appeltaart door appelpartjes in de koekenpan te karamelliseren :)

 3. Patricia says:

  Hoi hoi ik heb jouw filmpje gezien maar had de no bake chocolade al in huis….
  Heb de taart gemaakt maar het recept wel aangevuld door een laagje dulche de leche te gebruiken en brownies toegevoegd aan het taartje. De taart was toen goddelijk lekker!!!!! Zonder toevoegingen zou ik hem ook niet af vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close