Plaatjes kijken: Foto’s uit Noord-Ierland

Het eerste dat ik steevast te horen kreeg als ik iemand vertelde dat ik naar Noord-Ierland op persreis ging: “ooohhh, het is zo mooi daar!”. Dat was eigenlijk ook het beeld dat ik had bij Noord-Ierland, dat het er inderdaad heel mooi zou zijn. Ik ging uiteindelijk op culinaire persreis naar dit noordelijke stukje van het Verenigd Koninkrijk, maar dat betekent natuurlijk niet dat ik niet mijn ogen uit heb gekeken. Natuur (en cultuur) vind ik namelijk net zo mooi en interessant als lekker eten. Omdat ik op OMF altijd aandacht besteed aan bepaalde delen van een persreis, moeten jullie de echt mooie foto’s soms missen. Foto’s die je juist een goed beeld geven van een omgeving of van een bestemming als geheel. En daarom heb ik, juist omdat ik zo onder de indruk was van Noord-Ierland, een kort en eenvoudig artikel in het leven geroepen: ‘plaatjes kijken’. Zie het als een fotodagboek zonder tekst of als een persoonlijk fotoalbum, wat jij wilt. Dit zijn mijn mooiste foto’s uit Noord-Ierland. Hopelijk halen onder andere de onderstaande foto’s je over om een keer naar dit land af te reizen. Want het is er prachtig, gezellig en lekker.

Plaatjes kijken: Noord-Ierland

Plaatjes kijken: Noord-Ierland

Plaatjes kijken: Noord-Ierland

Plaatjes kijken: Noord-Ierland

Plaatjes kijken: Noord-Ierland

Plaatjes kijken: Noord-Ierland

Plaatjes kijken: Noord-Ierland

Plaatjes kijken: Noord-Ierland

Plaatjes kijken: Noord-Ierland

noord-ierland10

Plaatjes kijken: Noord-Ierland

Plaatjes kijken: Noord-Ierland

Plaatjes kijken: Noord-Ierland

Plaatjes kijken: Noord-Ierland

Plaatjes kijken: Noord-Ierland

Plaatjes kijken: Noord-Ierland

Join the Conversation

  1. Wauw, wat is het prachtig! Ik ben zelf nog nooit in Noord-Ierland geweest, maar wel in Ierland. Als ik deze foto’s zie wil ik erg graag terug!

  2. Margot says:

    Mooie foto’s en wat een gave zonsondergang!

  3. Daniëlle says:

    Heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close