OMF’s Eetoverzicht week 31

Zo, die eerste week na de OMF Fit Challenge hebben we ons even goed misdragen. Nee hoor, valt wel mee. Maar ik heb wel een aantal dingen op de planning gezet die ik hiervoor een paar weken niet ‘mocht’. Vanaf nu is het ook weer uit met de pret hoor. Ik heb met mezelf afgesproken die hele fit challenge min of meer vol te houden tot aan de vakantie, dus dat gaan we braaf doen. Ik werd wel blij van de grote variëteit aan eten afgelopen week. Al is dat ook niet zo lastig als je één keer eten besteld en twee keer buiten de deur eet *kucht*. Anyways, kijk je mee naar een weekje genieten met dit nieuwe OMF’s Eetoverzicht? Vanaf deze week trekken we broekriem weer aan.

spareribs

Zondag

Tim kwam zondagmiddag thuis van een LAN en had het hele weekend gebunkerd. Ik had verwacht dat ‘ie redelijk brak zou thuiskomen en geen zin zou hebben om iets te eten, maar het tegendeel bleek waar. Aangezien ik tot het laatste moment had gewacht met beslissen wat te doen, bestelden we voor het eerst in weken iets te eten. Het werden spareribs van de Ribs Factory hier in Apeldoorn. We waren daar al eens wezen eten, dit was de eerste keer dat we de bestelden. Holy shít wat een portie! Drie grote stukken spareribs inclusief een lading friet, coleslaw en twee sauzen. Ik mocht dan wel lekkere trek hebben na die Fit Challenge, dit kreeg ik echt niet allemaal op haha. Wel was het erg lekker, top idee.

noedels

Maandag

Maandag kookte ik zelf weer. Ik heb deze week niet onwijs veel bijzondere dingen gekookt maar soms is dat gewoon even lekker. Het was echt zo’n week om restjes op te maken, dat heb ik dus veelvuldig gedaan. Maandag aten we in ieder geval noedels met kip, gamba’s en groenten. Ik maakte het gerecht aan met ketjap, sojasaus en een beetje rijstazijn. Lekker simpel en zo klaar, maar wel erg lekker!

sushi

Dinsdag

Mijn sushi cravings waren al een paar weken aanwezig maar dinsdag had ik er echt ECHT zin in. Gelukkig was Tim er ook wel voor in en dus gingen we na zijn werk sushi eten bij Shabu Shabu. Ik vind het daar nooit heel gezellig zitten, maar aangezien we beide een vrije avond hadden, hoefden we ook niet uitgebreid te tafelen. Met anderhalf uur stonden we weer buiten, buikjes gevuld met sushi. Héérlijk.

rendangballetjes

Woensdag

Woensdag zowaar toch een OMF waardig gerecht waarvan het recept wel even op zich laat wachten. Ergens halverwege september komt hij pas online, maar hij past dan ook beter bij (na)zomerweer vind ik. Ik maakte gestoofde Rendangballetjes naar een recept van Allerhande, al pimpte ik ‘em flink op met een berg groenten. Erg lekker!

Donderdag

Donderdag boekshootdag met boekgerechten als avondeten. Geen foto dus, helaas. Via Instagram Stories (jep, ik vind het toch leuker dan Snapchat) deel ik nog wel eens sneak peeks trouwens, dus je kunt me daar volgen als je nieuwsgierig bent.

soep_met_brood

Vrijdag

Ons avondeten van vrijdagavond was echt zo’n typisch vrijdagavond maaltje. Ik had nog twee courgettes in de koelkast liggen waar ik soep van maakte. ’s Middags nam ik een video op voor pizza borrelbrood (komt donderdag online, héérlijk!) dus dat aten we erbij. Soep met brood, zo af en toe is dat dikke prima.

maaltijdsalade

Zaterdag

Oma was jarig gisteren en samen met haar, mijn schoonmoeder en -zusje gingen we uit eten bij het Nieuwe Jachthuis in Hoog Soeren. Omdat ik niet onwijs veel trek had koos ik voor een maaltijdsalade met kip en bacon. Was prima, maar niet heel bijzonder.

Lekker weekje zo niet? Over twee weken gaan we op vakantie dus tot die tijd gaan we nog even normaal doen. Ik heb enorm veel zin in pasta maar in Italië is dat natuurlijk véél lekkerder dus wellicht wacht ik daar nog even mee tot de vakantie. Aankomende week staat er in ieder geval weer een etentje met mijn lieve foodievriendinnetjes op de planning. Zóveel zin in! Verder zien we wel weer wat er gebeurt. Ik geniet nog even van deze tamelijk rustige weken.

Fijne zondag! X

Join the Conversation

  1. Ohhhh die rendangballetjes zien er lekker uit, ik wacht geduldig het recept af.

    Ik zag op Instagram die stories voorbij komen, heb er al een paar gekeken van jou en andere mensen. Ik vind het leuk.
    Het hele snapchat gebeuren heb ik aan me voorbij laten gaan, ben al druk genoeg met alles bijhouden op Instagram en Facebook :)

    Fijne week gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close