OMF… krijgt een baby! #11 | SHOPLOG!

Vorige week hebben jullie het even zonder een zwangerschapsupdate moeten doen, maar vandaag is ‘ie er gewoon weer. Overigens vanaf nu ook eens in de twee weken, er moet immers wel iets te vertellen blijven niet waar! Op het moment van publiceren ben ik 23,5 week zwanger. Het hoort al helemaal bij mijn leventje op dit moment. Ik ben volledig aan de groeiende buik gewend en voel de baby meer en meer bewegen. Waar ik eerst vooral schopjes kreeg als ik ’s avonds in bed lag, gebeurt het nu meerdere malen per dag en hoef ik er ook niet meer rustig voor te gaan zitten. Er zit een kleine druktemaker in mijn buik! Ik de update van vandaag laat ik je vooral veel geshopte spulletjes zien en laat ik uiteraard de buik aan je zien.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik heb de afgelopen weken vaak de opmerking gekregen dat de baby mij lijkt op te vreten in plaats dat ik steeds dikker word. En dat lijkt inderdaad zo te zijn. Mijn buik groeit, maar verder neemt eigenlijk alles af. Mijn armen, gezicht en benen zijn smaller en de weegschaal geeft ook pas een gewicht van + 1,5 kg aan. Met 23,5 weken is dat totaal niet veel maar ik moet zeggen dat ik het vooral ideaal vind. Alles wat er nu niet bijkomt hoeft er straks ook niet af natuurlijk! Daarnaast geniet ik nog maar even van mijn vrij bescheiden buikje. Ik kan nog steeds alles zelf, al wordt veters strikken best een dingetje zo langzamerhand.

Verder gaat het met mij nog steeds goed, ik heb echt een voorbeeldige zwangerschap *klopt af*. Wel merk ik dat voor langere tijd staan en/of lopen zwaarder wordt, ik krijg eerder last van mijn rug. Echter trekt dit ook redelijk snel weer weg als ik even heb gezeten.

Mijn nesteldrang is wel écht toegeslagen. Ik had het hier een paar weken geleden al over en ik liep ook al een paar weken met het idee in mijn hoofd om ons interieur een beetje te veranderen, maar afgelopen week heb ik hier dan ook serieuze stappen in gezet. In de Week van OMF heb je al kunnen zien dat ik nieuwe meubels bestelde, maar er is veel meer gebeurd. In de Week van OMF van aankomende maandag laat ik je meer zien.

Op naar de 25e week van deze zwangerschap! Aankomende woensdag heb ik weer een controle bij de verloskundige, maar verder staan er weinig baby-gerelateerde activiteiten op de planning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close