OMF… krijgt een baby! #5 | Favoriete babykleertjes tot nu toe

Iedere week dat ik een stukje verder ben in deze zwangerschap denk ik holy… ik zit al in week… In week 17 in dit geval, time flies. Maar echt. Voorheen moest ik altijd zo hard lachen om de zwangere vrouwen, en vrouwen die zwanger zijn geweest, die zeggen: geniet ervan zolang het duurt want voordat je het weet is het voorbij. En nu ik er zelf middenin zit denk ik ja, die cliché is gewoon echt waar. Over iets minder dan 4 weken ben ik op de helft van mijn zwangerschap, dat is toch ongelofelijk? Enfin, het is weer tijd voor een nieuwe OMF… krijgt een baby. Deel 5. Ik had afgelopen week de 16 weken controle en laat jullie in de video van vandaag mijn favoriete babykleertjes tot nu toe zien.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Links naar de items die ik heb laten zien in de video:

Join the Conversation

 1. Dorine says:

  Leuk zeg al die leuke kleertjes!!!!
  Bij ons is het ook een complete kinderkledingwinkel!
  Oja en speelgoedwinkel…..
  Het laatste kledingstuk spreek ik altijd gewoon uit als: zacht z8 zo’n gaaf merk ook…!
  Geniet ervan!

 2. Jonneke says:

  Leuk, Sabine! Z8 = zacht ;) Nog een tip voor de eerste tijd: zorg voor voldoende omslagrompertjes. Ik (en mijn kindje ook!) vond het veel fijner. Minder gepriegel (ook fijn voor papa ;). Een fijne zwangerschap toegewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close