OMF… krijgt een baby! #10 | 5x onmisbare items voor zwangeren

Ik heb nu volgens de officiële telling minder weken te gaan dan ik heb gehad in deze zwangerschap. We kunnen gaan aftellen in plaats van dat we toeleven naar de helft. Dat is toch een gek idee! In de nieuwe zwangerschapsupdate van deze week praat ik je bij over de groei van onze baby en laat ik je mijn 5 onmisbare items voor zwangeren zien.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Join the Conversation

  1. Margot says:

    Leuk om te zien weer en dat boekje lijkt me inderdaad een perfect cadeautje om te geven, dus dat ga ik onthouden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close