OMF… krijgt een baby! #6 | Baby gevoeld?!

De tijd vliegt echt voorbij maar volgens mij is dat iets dat ik iedere week zeg. Maar het is ECHT zo! Ik ben alweer 17,5 week zwanger, whut? Ik denk dat de tijd nu nog sneller gaat dan eerst omdat ik eigenlijk niet zo heel veel met de zwangerschap bezig ben. Althans, dat is verkeerd geformuleerd. Ik ben er namelijk wel iedere dag mee bezig en ik geniet er vooral ook héél hard van, maar omdat ik geen last heb van kwaaltjes en me niet echt zwanger vóel, is het tot nu toe met twee vingers in de neus te doen. Mazzelaar dat ik ben. Maar goed, laat ik vooral niets jinxen. Het kan allemaal nog makkelijk veranderen want ik ben immers ook maar pas 17,5 week zwanger. In deze nieuwe zwangerschapsupdate laat ik je een hoop cadeautjes zien die ik heb gekregen én… heb ik de baby nou gevoeld?!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Kleine Giraf en Noppies items

Allereerst nog even de items van Kleine Giraf en Noppies die ik in de video heb laten zien op een rijtje, mocht je geïnteresseerd zijn en zelf op zoek zijn naar deze items:

Items van De Kleine Giraf:

Items van Noppies:

MYOMY Luiertas

En dan de luiertas, de meest perfecte luiertas ooit. Zoals ik in de video al zei wilde ik zelf eerst voor een luiertas van Cowboysbag gaan, ook die voldeed namelijk aan al mijn eisen. Maar deze van MYOMY (My Paper Bag) vind ik eigenlijk nog veel mooier. Ik stelde een aantal eisen aan de luiertas: hij moet stoer en duurzaam zijn, ook door Tim schaamteloos te dragen en na de hele ik-moet-altijd-een-luiertas-bij-me-hebben-fase ook nog gewoon te gebruiken zijn. Ik vind het namelijk zonde om items te kopen die je maar voor een beperkte periode kunt gebruiken. Dit hebben we met de meubels in de babykamer bijvoorbeeld ook niet gedaan.

My Paper Baby

My Paper Baby

Dit is de luiertas die ik kreeg van fonQ en MYOMY. Gemaakt van gelooid buffelleer met een uitneembaar (en uitwasbaar, hándig) binnencompartiment van canvas. De tas is Fair Trade gefabriceerd en wanneer je deze tas koopt steun je ook nog een goed doel, Plan Nederland. In oktober 2015 lanceerde MYOMY in samenwerking met Plan Nederland de My Paper Baby, deze luiertas dus. Met de verkoop van de My Paper Baby ondersteunt MYOMY de strijd voor het belang van geboortebewijzen in India. Voor ons in Nederland is het heel normaal dat een kindje geregistreerd wordt en dat aan die registratie talloze rechten en plichten hangen. Dat is dus niet overal het geval. Zonder geboortebewijs hebben veel kinderen wereldwijd bijvoorbeeld moeilijk toegang tot gezondheidszorg en onderwijs. Iemand vertelde mij tijdens een persreis ooit dat het in India bijvoorbeeld streng verboden is om het geslacht van de baby tijdens de zwangerschap te weten. In het land worden vrouwen namelijk nog steeds als minderwaardig gezien en willen de meeste stellen het liefst een jongetje op de wereld zetten. Om abortus zoveel mogelijk te voorkomen wordt het geslacht dus geheim gehouden. Dat kun je je toch niet voorstellen?

Voor iedere My Paper Baby die wordt verkocht doneert MYOMY €8 aan Plan Nederland. Niet alleen koop je dus een onwijs stoere luiertas die je na de luierperiode nog járen kunt gebruiken, je steunt ook een goed doel. Ondanks dat ik deze tas heb gekregen vind ik het wel echt een mooie investering. Toen ik de tas voor het eerst tegenkwam steeg deze eigenlijk al naar nummer 1 op mijn wensenlijstje en had ik hem hoogstwaarschijnlijk zelf alsnog gekocht.

fonQ verkoopt de My Paper Baby in twee kleuren voor €289,-.

Join the Conversation

  1. Joyce says:

    Wauw wat een prachtige luiertas! Ik snap wel dat deze hoog op je lijstje stond!

  2. Nicole says:

    Het eerste wat ik dacht toen ik dat pakje van noppies zag, was ook een boevenpakje ;) Erg schattig en het matchte mooi met jou kleding ;) Fijn om te horen dat het zo goed gaat :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close