Kom jij naar de BrendaKookt X OhMyFoodness BBQ?

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar de barbecue heeft hier thuis inmiddels al een paar keer flink zijn werk gedaan. Zodra de eerste zonnestraaltjes zich laten zien krijg ik de barbecue-kriebels en kan ik niet wachten om de tuintafel om te toveren tot een waar barbecuebuffet. Maar nu heb ik ook voor jou iets SUPER LEUKS! Samen met een van mijn liefste foodievriendinnetjes Brenda organiseer ik namelijk ‘The Biggest Bloggers BBQ‘ mede mogelijk gemaakt door MAGGI. En JIJ mag daar bij zijn!

Goed, een mega vette barbecue dus in samenwerking met MAGGI. Zij gaan samen met ons zorgen voor heerlijk gemarineerd vlees en nog veel meer lekkers. Waar het om draait? Lekker eten, gezelligheid, het ontmoeten van jullie en het vieren van de zomer. Denk aan lange tafels vol eten, schalen met salades, lekkere drankjes, gemarineerd vlees en vrolijke muziek.

Waarom MAGGI?
Je zult je misschien afvragen wat MAGGI met de BBQ te maken heeft. Samen met MAGGI en Brenda ga ik zorgen voor lekker gemarineerd vlees waar we uiteraard MAGGI’s BAK & BBQ Marinades voor gaan gebruiken. Maar MAGGI wil ook heel graag een mooie sfeerfilm maken van deze barbecue. Tijdens het event wordt er dus gefilmd, kun je geïnterviewd worden en worden diverse sfeershots geschoten. Dit allemaal echter in een hele comfortabele en gezellige sfeer. Dus: no pressure!

Blogger BBQ

Blogger BBQ

Even wat praktische informatie:
Wanneer: zondag 7 juni vanaf 16.00 uur.
Locatie: ergens in de omgeving van Amsterdam. De exacte locatie houden we nog even geheim.
Kosten: helemaal NOP! We willen gewoon een gezellige barbecue voor en met onze trouwste fans en daarom vragen we geen toegangsfee. Ook hoef je niet te betalen voor het eten en het drinken.
Wat is er te eten: Brenda en ik stemmen samen met een chefkok het hele barbecuemenu af zodat er voldoende variatie aanwezig is met voldoende salades en ander lekkers. Voor ieder wat wils dus. En wie weet kom je wel een aantal toppers van onze blogs tegen.
Voor wie?: Voor JOU! Als lezer! En je mag een +1 meenemen. Of dat nou je moeder, zusje, vriend, man, collega of buurman is maakt ons niet uit, zolang het maar gezellig is. Kindjes zijn ook van harte welkom, wij zorgen voor de oppas en activiteiten voor de kids! Helaas kunnen Brenda en ik niet al onze volgers uitnodigen want daar zou de Amsterdam ArenA nog te klein voor zijn, en dus moeten we een selectie maken. Daarover lees je hieronder meer.

Aanmelden!
Kortom: heb jij zin om aanwezig te zijn bij de super gezellige Biggest Bloggers BBQ op zondag 7 juni? Ben je fan van lekker eten en vind je het niet erg om daarover te praten? Klik dan hier om je aan te melden. Uit alle aanmeldingen kiezen wij 25 gelukkigen die met zijn/haar +1 een uitnodiging ontvangen voor onze barbecue.

Zie je snel!

Blogger BBQ

ohmyfoodness nl&sz=1x1&t=campaign%3Dohmyfoodness nl 290419444
ohmyfoodness nl article&sz=1x1&t=campaign%3Dohmyfoodness nl article 290419444

Join the Conversation

 1. Aranka says:

  Dit is zó tof! Het is dat ik op vakantie ben dan, maar anders had ik me zeker aangemeld! Leuk dat jullie dit samen mogen doen :)!

 2. Joyce says:

  Superleuk initiatief! Jammer dat het voor mij (als Belg) iets te ver is.

 3. Margot says:

  Wat ontzettend leuk! Helaas kan ik dat weekend net, maar veel plezier alvast!

 4. Edmee says:

  Wat superleuk, heb me meteen opgegeven =)

 5. Nadia says:

  Wat superleuk! Ik ben alleen niet echt van het praten in het openbaar (als in: voor camera)(nog nooit op camera gepraat, maar ik ken mezelf) dus ik geef mezelf maar niet op.

 6. Laura says:

  Wat leuk! ZO jammer dat ik die dag niet kan, anders had ik me zeker opgegeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close