WIN | Reishonger Kookboekpakket

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN, JE KUNT NIET MEER MEEDOEN

Het is feest van OhMyFoodness bestaat deze week alweer 6 jaar! ZES JAAR! Ik kan ieder jaar wel hetzelfde verhaal gaan opgehangen. Over hoe tof het tot nu toe allemaal is geweest, wat een mooie dingen er tot nu toe allemaal zijn gebeurd etc. Nog steeds vind ik het te gek dat ik dit werk iedere dag mag doen en dat Viv er vorig jaar bij is gekomen. Ook dat is een super goede en waardevolle keuze geweest. Vorig jaar vierde ik het jubileum met een toffe workshopweek maar helaas zat zoiets er dit jaar niet in dankzij de geboorte van baby Vic. Natuurlijk laat ik de 6 jaar niet helemaal voorbij gaan en dus valt er weer wat te winnen de komende dagen. Ik trap af met mijn eigen pareltje: het Reishonger kookboek.

Reishonger kookboekpakket

Wat kun je winnen?

Een Reishonger Kookboekpakket met uiteraard een exemplaar van het boek, gesigneerd als je dat wilt. En verder:

 • Een ansichtkaartje met het recept voor de Daging Rendang
 • Alle droge ingrediënten die je nodig hebt om de Rendang te kunnen maken
 • 2 setjes chopsticks
 • Een notitieboekje van OhMyFoodness waarin je al je recepten/reisverhalen kunt opschrijven
 • Een OhMyFoodness totebag inclusief textielstift waarmee je alle landen waar je bent geweest kunt inkleuren
 • Een sleutelhanger in de vorm van een kompasje

Wat moet je doen?

Niet zoveel want daar hou ik niet zo van zoals jullie inmiddels wel weten.

 • Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je aangeeft dat je meedoet.
 • Vergeet niet om in het daarvoor bestemde vakje het juiste emailadres in te vullen, anders kan ik je niet bereiken!

Meedoen kan t/m zondag 28 mei. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Join the Conversation

 1. Kirsten says:

  Wat ontzettend leuk!! Ik doe heel graag mee :) Dol op reizen én op buitenlands eten, dus dit mooie pakket zou heeeel goed van pas komen!

  Liefs, Kirsten

  1. Angelique says:

   leuk zeg! ik doe graag mee

  2. Gayle says:

   Wauw wat een reacties al! Uiteraard wil ik graag mee doen, ik wil dat reisgevoel wel weer even ervaren voordat ik zelf weer ga!

 2. Janine says:

  Leuk! Ik doe mee :)
  Gefeliciteerd!

 3. Laura says:

  Lijkt me zo leuk om de tas in te kleuren!

 4. Charlotte says:

  Hoi Sabine,

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Hopelijk komen er nog heel wat jaren OMF bij. Wat dat betekent dat ik nog heel wat jaren lekker kan eten dankzij je blog. Ik doe graag mee met de winactie, ik voeg Reishonger graag toe aan mijn kookboekenkast.

  Groet,
  Charlotte

 5. Petra says:

  Gefeliciteerd met dit jubileum! Ik doe graaag mee met de actie. Het zou top zijn als ik mijn nu nog kleine verzameling buitenlandse kookboeken kan uitbreiden met jouw boek met internationale gerechten!

 6. Ik doe zeker mee met deze te gekke winactie!! Gefeliciteerd met het zesjarige bestaan!♥ Heerlijk dat je zo simpel bent haha. Hoop dat ik win zou zoooo graag willen winnen. Hoofdprijs is zeker je boek!

 7. Fenna says:

  Leuke winactie!!! En gefeliciteerd natuurlijk :)

 8. Tuurlijk doe ik mee aan deze toffe actie.
  En natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie 6 jarige bestaan wat een feest.

 9. Leuk! Ik doe mee :)

 10. Die tas is echt geweldig! En het boek lijkt me natuurlijk ook tof. Ik doe mee!

 11. Renate says:

  Van harte gefeliciteerd Sabine!
  Je nieuwe boek staat op mijn verlanglijstje, ik ben 30 Mei jarig, maar zo’n heel pakket winnen is natuurlijk nog veel leuker!!

 12. Merel says:

  GEFELICITEEEERD met de 6 jaaar! Hopelijk komen er nog vele jaren en recepten bij <33
  Super leuk dat je dit pakket weggeeft! Ik doe zeker mee!

  Liefs,

  Merel

 13. Hiep hiep hoera! Op naar de volgende 6 jaar en een heleboel lekkere recepten en mooie reisbestemmingen :) Wat heb je een leuk pakketje samengesteld. Mijn boekenkast is nogal ieniemienie, maar voor jouw boek maak ik graag een plekje vrij.

 14. Cindy says:

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee. Jou recepten vallen altijd in de smaak en mede daardoor probeer ik met regelmaat iets nieuws.

 15. Aah te leuk! Ik ben dol op kookboeken maar heb mezelf even een koopstop opgelegd, maar winnen is toegestaan ;-) en dat ik nog nooit rendang heb gemaakt terwijl ik samen wonen met een half Indonesisch vriendje is natuurlijk schandalig..

 16. Sanne says:

  Allereerst gefeliciteerd! En wat een leuke winactie. Ik doe graag mee. Vond jouw guilty pleasures kookboek ook geweldig. Dus reishonger zal ook wel super zijn.

 17. Esmee says:

  Gefeliciteerd, ik doe mee!

 18. Annelies says:

  Superleuk! Nieuwe kookinspiratie kan ik altijd gebruiken! :)

 19. Rosemarijn says:

  Super leuk!! Ik doe graag mee :)

 20. Louise says:

  Leuk! Ik doe mee!

 21. Brenda says:

  Gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee, wereldreis in de keuken is tenslotte net zo goed als een echte wereldreis!

 22. Rianne says:

  Wat een leuke actie zeg, gefeliciteerd! Ik doe graag mee :-)

 23. Stefan says:

  Met veel plezier doe ik mee.
  Proficiat en nog vele jaren te gaan met OMF.

 24. Ellen says:

  Natuurlijk doe ik mee! Al 6 jaar (en meer) heel veel plezier van al je recepten en schrijfsels!

 25. Lisette Bartels Verheij says:

  Ik doe heeel graaaag meeee!

 26. Maaike says:

  Wat leuk! Ik doe graag mee! :)

 27. jolanda says:

  Gefeliciteerd! En verhip, wat gaat een jaar toch snel. En ja, ik doe mee. Heb er al verlekkerd in staan bladeren, maar iets met een no-buy-periode hield mij tegen. Maar winnen mag natuurlijk altijd. Duimen maar…

 28. Sandra says:

  Yay wat leuk, ik doe graag mee!

 29. Gianna says:

  Jeeej gefeliciteerd met het 6 jarige bestaan! Ik vind het heerlijk om recepten uit te proberen, vooral de buitenlandse recepten. Ik doe graag mee met deze winactie. Dit kookboek past mooi op mijn plankje, in mijn eerste huisje.

 30. Yvonne says:

  Super leuke actie!
  Als dit kookboek net zo’n succes is als de vorige krijg ik hier wel weer heel blije mensen aan tafel!
  Dus ik doe heel graag mee!

 31. Sandera says:

  Wat leuk! Ik doe graag mee, ben dol op jouw recepten :-)

 32. Marlou says:

  Super leuk! Ik doe graag mee. Een van harte gefeliciteerd!

 33. Magda says:

  Ik doe heel graag mee !!

 34. Britt says:

  Wat een heerlijke, originele winactie, superleuke producten zeg! Ik zet vol hints elke keer op elk lijstje dit kookboek als ze vragen wat ik wil hebben, maar helaas, hoog tijd dat ik hem op zelf ga kopen, of via dit hem in handen kan krijgen! Ik doe graag mee! :)

 35. Marina says:

  Van harte gefeliciteerd! Ik doe graag mee met de winactie.

 36. Sophie says:

  Wat leuk zeg! Ik doe mee

 37. Sandy says:

  Ik wil graag meedoen met de winactie. Super leuk!! En gefeliciteerd met de blog-verjaardag.
  Ik heb het boek stiekem zelf al (heel blij mee!), maar zou dit boek dan cadeau doen aan mijn beste vrienden die ook dol zijn op koken/eten en reizen. Heb ze al verteld over je boek en zs waren al enthousiast en wilde eens die van mij lenen.
  De andere producten zou ik wel zelf houden. Vooral dat canvas-tasje vind ik echt fantastisch!

 38. Marije says:

  Gefeliciteerd met 6(!) jaar Oh My Foodness!!
  Dat is zeker een feestje waard. Een aangezien ik graag mee feest én van eten koken hou, doe ik heeeeeel graag mee met de winactie!!! Lijkt me heerlijk om tijdens m’n staycation (helaas dit jaar) alsnog “op reis” te gaan, maar dan door in je boek te bladeren en recepten uit te maken

 39. Karolien says:

  Ik doe graag mee! Reizen en koken zijn een super combinatie!

 40. Tessa says:

  Gefeliciteerd ! Ik zou graag mee willen doen

 41. Sanne says:

  Hiep hiep hoera! Gefeliciteerd! Ik doe graag mee. Heb je boek al een paar keer in m’n handen gehad in de boekenwinkel.. maar ja een verhuizing.. dus elke keer maar weer braaf terug gelegd. De pulled pork uit je andere boek staat hier regelmatig op tafel! En even.. hoe leuk is de tas! Ik ga duimen!

 42. Gaby Schotte says:

  Gefeliciteerd! Superleuke win actie zeg :-) ik ben gek op reizen en lekker eten.

  Groetjes Gaby

 43. Marion says:

  Super leuk! Ik doe mee!

 44. Anouk says:

  Gefeliciteerd! Ik doe ook graag mee met deze te leuke winactie.

 45. Jacky says:

  Gefeliciteerd! Hopelijk ga je nog lang zo door en mogen er nog mooie kookboeken volgen!
  Ik doe graag mee aan de winactie! Ik haal veel inspiratie van je site en je eerste boek staat ook mooi te pronken in de keuken, daar kan je nieuwe boek dan mooi bij! Hebben we weer nieuwe inspiratie om lekkere gerechten te koken!

 46. Julia says:

  Gefeliciteerd! Leuke actie waaraan ik graag mee doe :)

 47. Puck Christine says:

  Jeeej, gefeliciteerd met deze mijlpaal! Met veel plezier, een stapel vol recepten en een hoop knorrende magen heb ik de afgelopen pak m beet drie jaar meegemaakt. Dank hiervoor! Op naar de volgende 6(0) jaar!

  Ps. Ik doe mee en maak graag kans om nóg meer lekkere recepten van je te kunnen maken

 48. Rosalinde says:

  Ah wat een toffe actie, ik doe mee! :)

  Liefs – Rosalinde

 49. Wat een superleuke winactie, dus ik doe ook graag mee! Ik ben vandaag terug gekomen uit Indonesië en ik heb daar echt overheerlijk gegeten. Hopelijk win ik jouw boek en kan ik gelijk inspiratie opdoen voor een volgende vakantie.

 50. Nadine says:

  Gefeliciteerd! Ik doe heel graag mee met de winactie :).

 51. Chantal says:

  Gefeliciteerd met alweer 6 jaar OMF! Ga lekker door ;). Natuurlijk doe ik mee met de winactie, ik ben heel benieuwd naar je kookboek

 52. Lisanne says:

  Gefeliciteerd met 6 jaar Oh My Foodness!! Hele leuke actie. Ik doe graag mee :).

 53. Marije says:

  Aaawyeah, als Indonesië-freak wil ik graag mee doen. Ook als Sabine-freak trouwens haha.

 54. Carla Smits says:

  Ik heb al menig recept van jou gemaakt en ze vallen altijd in de smaak. Vooral het oreo-ijs en de Maltesercheesecake zijn favoriet.
  Ik zou het heel leuk vinden om je nieuwe boek te krijgen.

 55. Wendy says:

  Gefeliciteerd met 6 jaar!!
  Ik zou heel graag dit pakket willen winnen.
  Mijn vriend en ik staan graag samen in de keuken. En met de drukte op komst ivm zwangerschal van ons 2e kind ( jongentje!) Is inspiratie welkom en vooral lekkere gerechten echt iets voor ons. <3

 56. Debbie says:

  Gefeliciteerd Sabine, en ik doe heel graag mee met de actie. Fan wel hier ;-)

 57. Karlijn says:

  Super leuk, ik doe mee! Ik ben heel benieuwd naar je boek en dat tasje is echt super leuk bedacht!

 58. Anita says:

  Wow, wat leuk. Ik doe graag mee. Ik heb nog nooit met zoiets meegedaan. Geef niet zo gauw mijn e-mailadres af, maar voor jou maak ik een uitzondering. Ben benieuwd naar je kookboek en zou het graag winnen. Groetjes, Anita

 59. Roswitha says:

  Wat is die tas leuk en uiteraard ben ik erg benieuwd naar het kookboek.

 60. arjanne says:

  Gefeliciteerd! En ik zou graag je kookboek winnen! Ik heb de eerste en die is echt lekker :)

 61. Wat leuk, gefeliciteerd! Ik volg je nog niet zo heel lang maar de recepten die ik heb geprobeerd zijn stuk voor stuk goed bevallen. Ik doe dan ook graag mee met de win-actie.

 62. Shireen says:

  Gefeliciteerd! Ik ding graag mee naar je toffe pakket. :)

 63. Anouk says:

  Gefeliciteerd! Ik doe mee met deze leuke actie.

 64. Simone says:

  Van harte met het jubileum!! Als nuchtere “oosterling” volg ik jouw avonturen en recepten graag, ga zo door! Ik maak daarom natuurlijk ook graag kans op het pakket :)

 65. Cynthia says:

  Leuk! Ik doe mee.

 66. Jo's Daughter says:

  Reizen kan ik vanwege mijn ziekte niet.
  Maar koken, daarvan houd deze griet!!
  Met het maken van een buitelands gerecht.
  Voel ik me vrolijk, avontuurlijk en lijkt ’t echt.
  Of ik even helemaal ergens anders ben.
  Smaaksensaties ervaren die ik niet goed ken.
  Vind ik fantastisch echt ontzettend fijn.
  Oh my foodness als dit voor mij zou zijn…
  Spring ik een gat in de lucht, so happy ben ik dan.
  Wanneer ik mijn honger naar “exotische eetmomenten” stillen kan!!

 67. Francien Boreel says:

  Hartstikke leuk Sabine! Petje af wat je allemaal doet. Ik geniet er dagelijks van en doe nu natuurlijk graag mee om je boek te winnen. Groeten uit Lelystad!

 68. Rowan says:

  Wat een mooie mijlpaal! Gefeliciteerd! Ik doe heel erg graag mee met de winactie!

 69. Wat een leuke actie! Gefeliciteerd met je jubileum! We hebben gisteren twee recepten van je gemaakt voor bij de voetbal en mijn vriend vond het heerlijk ! Zelf kook ik veel Aziatisch. Buitrnlandse gerechten koken vindt ik erg leuk om te doen en ik denk dat mijn vriend graag proefpersoon zou zijn voor de recepten uit je boek! Ik maak dus graag kans op dit pakket

 70. Simone says:

  Ik doe mee !

 71. Gefeliciteerd!! Ik doe mee! :)
  Groetjes

 72. Claudia says:

  Ik doe mee. Leuk pakket, ik ben vooral benieuwd naar het boek.

 73. Laura Tijhuis says:

  Hallo Sabine,

  Gefeliciteerd met het 6 jarig jubileum. En wat een leuke actie! Ik doe graag mee.

 74. Voor een toerisme student met een passie voor koken is dit natuurlijk het beste cadeau. Ik ben net terug uit Indonesië, dus ik ben vooral heel benieuwd naar je Aziatische recepten en reisverhalen. Selamat Makan!

 75. Suzan says:

  Dan kan ik voormijn moedertje iets lekkers koken

 76. Sabine says:

  gefeliciteerd!!!! wat leuk deze winactie :)

 77. Antoinette Wehrman says:

  Hoi hoi, Als eerste van harte gefeliciteerd!! Ik volg je nog steeds, alleen ben ik nooit zo van het reageren op dingen. Ik wist niet eens dat je al een nieuw kookboek hebt uitgegeven! Guilty pleasures maak ik geregeld iets uit. Is door al zijn simpel qua recepten en de mooie foto’s 1 van mijn favoriete boeken. Je doet het superleuk en je bent superleuk, houden zo meis en hoop nog veel boeken van je te zien verschijnen!

 78. Lianne says:

  Van harte gefeliciteerd, op naar nog veel meer jaren! En: ik doe graag mee. :)

 79. Leuk! Ik doe mee :)

 80. Carlijn says:

  Wat een ontzettend leuke winactie. Ik heb zin om leuke recepten te maken en zoveel mogelijk landen in te kleuren op die te gekke tas.

 81. Mariska says:

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag!!! Ga ook vooral nog jaren zo door, ik vind het leuk om te zien dat je lekkere, makkelijk te maken recepten post en die ook niet alleen maar gezond en healthy zijn. Want het lijkt of het tegenwoordig alleen maar hier om gaat bij veel bloggers.
  Een leuke gift actie! Ik ben heel benieuwd naar je reisverhalen en de recepten die je ontwikkeld hebt bij diverse landen! Ik doe graag mee met deze winactie.

 82. Esther says:

  WoW gave actie! Ik doe mee!

 83. Eline says:

  Ik doe heel graag mee! Ben zo benieuwd naar je boek!

 84. Michelle says:

  Gefeliciteerd met het jubileum, ik doe graag mee, het lijkt me een heel fijn kookboek

 85. Linda says:

  Hoe leuk, ik doe graag mee!

 86. Ingrid says:

  Gefeliciteerd! Ik doe heel graag mee met je actie en wens je nog veel mooie blog jaren!

 87. Christel says:

  Van harte gefeliciteerd met het 6 jarig jubileum!
  Als groot liefhebber van koken en reizen zit ik bij jou blog goed. Veel inspiratie heb ik hier al opgedaan. Wat zou het heerlijk zijn om lekker in de tuin te bladeren door je nieuwe boek! En dan vervolgens de keuken in te duiken voor een heerlijk gerecht!
  Ik houd me aanbevolen!

 88. Dorien says:

  Allereerst gefeliciteerd met de 6e verjaardag van OMF
  Ik ben zooooo blij dat ik jouw blog ontdekt heb!
  En wat zou ik graag dit mooie pakketje willen winnen zeg ;)

 89. Kim van Heynsbergen says:

  Gefeliciteerd!! Ik doe mee! Helemaal leuk!

 90. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik doe heel graag mee, wat een toffe actie!

 91. Gefeliciteerd met je jubileum! Reizen en koken zijn mijn grootste passies dus het lijkt me geweldig om dit pakket te winnen. Ben super benieuwd naar al de recepten! c:

 92. Joseph says:

  Gefeliciteerd, gefeliciteerd!!! 6 jaar is echt niet verkeerd hoor ;) Ik doe graag mee want ben verzot op lekker eten. En ook op reizen moet je weten, dus count me in!!

 93. Marloes says:

  Als stille meelezer op je site zou ik heel graag hieraan mee doen!

 94. Ahh Rendang! Mijn meest favoriete Indische gerecht. Toen ik in Indonesië was heb ik een kookcursus gevolgd en dit heerlijke gerecht leren maken. Alhoewel hij daar toch nog steeds het allerbeste smaakt, lukt de thuisversie ook steeds beter.
  Gefeliciteerd met het jubileum en veel kook- en reisplezier toegewenst de komende tijd.

 95. Marilyn says:

  Gefeliciteerd met het zesjarig bestaan van Ohmyfoodness! Wat is 2017 nu al een mooi jaar voor jou: de geboorte van Vic, het uitkomen van Reishonger en het zesjarig bestaan van de site. Stuk voor stuk hoogtepuntjes! Elke breng ik met veel plezier een bezoekje aan jullie site. Inmiddels zijn al een behoorlijk aantal recepten gemaakt en goedgekeurd, zo lekker! Ik doe dan ook graag mee met deze mooie winactie. Fingers crossed!

 96. Marion says:

  Gaaf! Ik doe mee! :-)

 97. Elle van Moorsel - Sanders says:

  Gefeliciteerd!
  Ik zou ook heel graag een poging wagen, lijkt me super tof om te winnen!
  Fingers crossed!

 98. Nienke Kanits says:

  Ik doe zeker mee :)

 99. Rianne says:

  Ik doe graag mee :)

 100. Sascha Vermeulen says:

  Jaa gefeliciteerd met het 6-jarig bestaan van OMF. Ik zou héél blij zijn met jouw pakket omdat ik zelf dit jaar niet oo vakantie ga, maar zo toch een vakantie gevoel krijg.

 101. Annemarie says:

  Gefeliciteerd! Natuurlijk doe ik ook mee met deze reislustige winactie!

 102. Sanne says:

  Ik doe mee! Kan die mooi naast guilty pleasures staan

 103. Catherine says:

  Gefeliciteerd!!Sabine en Viv.
  Ik doe graag mee.
  Heel veel succes met alles wat nog jullie
  Op jullie mooie pad komt
  Ga zo door kijk met plezier je filmpjes. en lees graag jullie blog
  Een zonnige groet Catherine

 104. Jonna@burgertrutjes says:

  Al jaren ben ik groot fan van jouw blog. Eten en reizen is ook mijn passie en ik heb al veel verschillende recepten van jou geprobeerd. Altijd met groot succes! Ik kan dan ook niet wachten om die hemelse rendang te maken. En natuurlijk nog meer tecepten uit het nieuwe kookboek.

 105. Josee says:

  Leuke actie! Dus ik doe graag mee :)

 106. Nelian Chabot-Kramer says:

  Yay! Gefeliciteerd met je 6-jarige jubileum! Op naar nog heel veel mooie jaren!

  Ik doe uiteraard erg graag mee! :)

 107. Tessa Groot says:

  Leuke actie! Ik doe mee!

 108. Kathy says:

  Als eerste natuurlijk gefeliciteerd met dit jubileum! Hopelijk blijft OMF nog lang bestaan, jullie maken mijn maandag altijd goed. Ik doe graag mee, om nog meer inspiratie op te doen voor onze favo hobby KOKEN! Verder hou ik ook heel veel van reizen, dus 2 vliegen in 1 klap!

 109. Rebekka says:

  Ik doe graag mee! Zou een mooi verjaardagscadeautje zijn, ik ben jarig zondag :)

 110. Janne-Marie says:

  Leuk! Ik doe graag mee!

 111. Ilse Plucker says:

  Gefeliciteerd! Wat een leuke actie, ik doe graag mee!

 112. Femke says:

  Wauw 6 jaar alweer! Gefeliciteerddd! Ik doe graag mee! :)

 113. Ellen says:

  Gefeliciteerd!! Ohmyfoodness is nog steeds by far m’n favoriete blog en na Guilty Pleasures zou ik deze ook graag aan de verzameling toevoegen.

 114. Sjoukje says:

  Gefeliciteerd! 6 jaar alweer :) met veel plezier volg ik je recepten en verhalen. Je boek wilde ik voor mijn verjaardag vragen maar deze winactie met alle extra’s..dubbel zo leuk!

 115. Judith says:

  Gefeliciteerd! Dit boek zou nog mooi op de plank kunnen nsast je andere boek, dus ik doe mee ☺️

 116. Nicole van E. says:

  Wat een leuke prijs! ik doe mee. Ik ben gek op reizen, en op al het eten wat ik ben tegengekomen tijdens mijn reizen, van vooral Azië. Dit pakket zou ik wel willen winnen

 117. Ik heb je nog niet zo lang geleden via Faceboek ontdekt maar ik ben nu al een grote fan. Echt elk recept dat ik van je heb gezien is helemaal mijn smaak. Dit zijn geen veren in je gat om te winnen hoor :-) Ik volg ook andere kookblogs en chefs maar jij schiet voor mij iedere keer weer in de roos. Was al een tijdje van plan om je boek(en?) te bestellen maar winnen id natuurlijk nog leuker!

 118. Charlotte says:

  Jaaaaa! Die wil ik graag winnen!

 119. Denise vN says:

  Super leuk! Ik doe heel graag mee met je winactie. ♥
  Liefs,
  DenisevN

 120. Olga Zuidema-Mol says:

  Het leuke van die 6 jaar is dat je de groei zo goed kunt zien.
  Vivian erbij en inmiddels n baby erbij.
  Blijf doorgroeien Sabine, ik geniet elke keer weer van je ogs en recepten.
  En, je bent er ook gewoon eerlijk in als t ff n keer niet zo’n geweldige kookweek is geweest.
  Top!!
  Ben benieuwd naar je boek Reishonger

 121. Kristen says:

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee! Ik heb nog nooit rendang gemaakt, maar zou t graag een keer willen proberen, moet lukken met dit pakket!

 122. Annemieke says:

  Ik doe graag mee!

 123. Marleen van Beek says:

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee!

 124. Katalin says:

  Van harte gefeliciteerd met 6 jaar OMF.
  Ik doe heel graag mee. Reizen doe ik erg weinig, daarom lees ik graag de reisverhalen van anderen.

 125. Annemarie says:

  Wat leuk! Gefeliciteerd!! Ik doe graag mee, je hebt altijd super recepten!

 126. Irma Lam says:

  Gefeliciteerd met je jubileum! En natuurlijk doe ik heel heel heeeeeeeeel graag mee met deze mooie actie. Verre reizen maak ik niet,
  maar wil wel graag gaan koken wat van ver komt.

 127. Myrthe says:

  Heel leuk!! Ben onwijs benieuwd naar je boek. Ik doe dus mee! Liefs!

 128. Dianne says:

  Stiekem wilde ik dit kookboek voor mn verjaardag vragen, maar eerst deze winactie maar eens proberen..:) ik doe graag mee!

 129. Laura says:

  Gave winactie! Gefeliciteerd! Ook ik doe graag mee.

 130. Alinda says:

  Gefeliciteerd met je jubileum! Ga vooral nog heel lang zo door alsjeblieft!

  En deze actie is te leuk! Aangezien bijna al jouw recepten op mijn voor-een-tweede-keer-koken-lijstje komen, ben ik onwijs benieuwd naar je nieuwe boek. Andere culturen ontdekken door middel van eten is één van de beste dingen die je kunt doen, naast gewoon naar die landen toegaan natuurlijk :)

 131. Moniek says:

  Gefeliciteerd met je jubileum! Super leuke winactie. Ik doe graag mee! Ik ben sinds kort eem beetje aan het oefenen met Aziatisch eten en dit leuke pakket zou ik dus heel goed kunnen gebruiken!

 132. Wat een super leuke actie! En natuurlijk van harte gefeliciteerd met het jubileum! Ik wil heel erg graag meedoen! Lijkt me super leuk om te winnen.

 133. michelle says:

  gefeliciteerd met de 6 jaar!
  Tijd gaat snel hoor , voor mijn gevoel waren die workshops nog kort geleden.
  ik was samen met mijn vriend bij de oil & vinegar workshop en sindsdien is het zijn favo winkel hahah
  voor deze prijs waag ik ook een kansje! voor je boek maar die tas vind ik ook geweldig.

 134. Sanne Witteman says:

  Zou ik heeeeel graag willen winnen! Ik ben dol op reizen en koken. Dit pakket is perfect ;)
  En natuurlijk gefeliciteerd met de 6 jaar!

 135. Onwijs leuk! <3 en van harte met dit blogjubileum!

 136. Kirsten says:

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee met deze winactie. Het lijkt mij een erg leuk boek om te hebben.

 137. Meine Huizinga says:

  Gefeliciteerd Sabine ….. 6 jaar alweer
  Tuurlijk doe ik mee , ik heb je andere boek standaard in de keuken staan .
  Hoop dat er nog veel jaren en boeken bijkomen
  Gr Meine

 138. Janine says:

  Allereerst: Gefeliciteerd met deze mijlpaal!
  En natuurlijk doe ik mee! Dol op reizen én koken. Ben heel benieuwd naar je boek.

 139. Irene says:

  Wat een leuke actie! Ik doe mee! Ik houd heel erg van reizen en om eten van andere bestemmingen te proeven. Daarnaast studeer ik ook nog eens Toerisme, omdat ik graag later in het Toerisme wil werken. Dit pakket komt dus zeker van pas om alvast veel meer recepten te proeven. En natuurlijk om jou reisverhalen te ontdekken!

 140. Judith says:

  Ik doe graag mee! Ik heb je eerste boek ook en daar staan al zulke lekkere dingen dus deze wil ik ook graag

 141. Carian Mollen says:

  Gefeliciteerd Sabine! Ik volg je sinds een paar maanden. Ik ben al een aantal jaar geëmigreerd naar Tunesië en vind het geweldig dat ik via jouw blog en you tube kanaal een hoop Nederlandse lekkernijen die hier niet te koop zijn, lekker zelf kan maken…en je doet het zo leuk ! Niet te ingewikkeld en niet teveel poespas! Ik wil ik ook graag meedoen met de win actie!

 142. Mirthe says:

  Allereerst gefeliciteerd! Ik doe graag mee omdat ik altijd als ik inspiratie zoek voor het avondeten (of een baksel) ik als eerst Ohmyfoodness.nl raadpleeg. Bijna nooit is het daarna nog nodig om nog verder te zoeken haha! Dus een kookboek van jou zou ook zeer welkom zijn!

 143. Annelies says:

  Leuk! Ik doe graag mee!

 144. Love your website! En oei dat zijn mijn favo combies in een kado pakket! Lekker eten en reizen zijn voor mij ( en mijn gezin) genieten!!
  Nu kan ik heel even niet op reis omdat kleine nr 2 in mijn buik groeit maar heerlijk eten in dit heerlijke weer is ook een feestje ☺ Duimduim op dit super pakket. Liefs Rana

 145. Marjolein says:

  Leuk! Ik doe graag mee! Zelf heb ik je boeken al, dus het boek zou ik aan mijn reislustige zusje geven, en de rest is voor mezelf!

 146. Mieke says:

  Proficiat met 6 jaar OhMyFoodness! Ik doe graag mee met deze winactie!! Ik houd van koken en probeer graag nieuwe dingen uit (daarvoor zijn jouw recepten ideaal!). Bovendien wil ik graag wat meer van de wereld zien. Ik ben dus erg nieuwsgierig naar je boek!

 147. Stephanie says:

  Geweldige winactie ik doe mee❤ alle items zijn stuk voor stuk super. Je 1e boek heb ik al. Ben benieuwd naar het 2e boek

 148. Sharon says:

  Leuk! Ik doe mee.

 149. Claartje says:

  Ah gefeliciteerd Sabine, weer een jaartje erbij! Ik doe graag mee :)

 150. Chantalle says:

  Van harte gefeliciteerd. Ik doe mee! Groetjes.

 151. Jantine says:

  Superleuke actie, ik doe mee want ik wil die rendang wel eens proberen!

 152. Esther says:

  Gefeliciteerd met deze 6 jaar en ik hoop op nog vele jaren erbij! Ik doe graag mee met deze winactie. Dit tweede kookboek van jou heb ik al op mijn verlanglijstje staan want ik vind het Guilty Pleasures kookboek echt super!

 153. Lianne van der Vinne says:

  6 jaar alweer?! Wauw! Ik volg het nu alweer een hele tijd, maar vind het ook nog steeds leuk!

  Ik maak dan ook graag kans op je kookboek

 154. Maris says:

  Allereerst gefeliciteerd met je jubileum!
  En wat een leuke win-actie! Ik doe heel graag mee :)

 155. Sabrina says:

  Gefeliciteerd! Ik doe heel graag mee :)

 156. Marjolein says:

  Gefeliciteerd! Ontzettend blij dat je jouw heerlijke recepten en verhalen al 6 jaar met ons deelt. Ik hoop nog vele jaren inspiratie hier te kunnen halen. Uiteraard maak ik ook graag kans op dit boek.

 157. Mariët says:

  Vet leuk! Ik wil heel graag dit kookboek om alle topgerechten vanuit de hele wereld te kunnen maken! Heb het boek al even bekeken en vind de foto’s ook zo mooi

 158. Laura says:

  Joehoee gefeliciteerd met je 6 jarg jubileum!!
  Hopelijk ga je nog 60 jaar door! :)
  Natuurlijk doen we lekker mee met je actie wij houden wel van feestjes vieren! Kan het boek mooi pronken bij het andere deel :)

 159. Lotte says:

  Gefeliciteerd!! Weer een mijlpaal bereikt en wat een super leuke actie!
  Daar doe ook ik dus graag aan mee!

 160. Conchita Galarza says:

  Gefeliciteerd! En natuurlijk doe ik graag mee aan deze winactie

 161. Dionne says:

  Ik doe mee! Zag vorige week het boek liggen in de boekwinkel: prachtige foto’s en leuke grappige teksten die we van je gewend zijn! Zou hem heel graag aan mijn kookboekencollectie willen toevoegen.

 162. Astrid says:

  Ik doe graag mee :)

 163. Bianca says:

  6 jaar alweer! Kan me je vorige feestweek nog wel herinneren. Helaas nergens aan meegedaan, maar jeetje wat gaat zo’n jaar snel.
  Gefeliciteerd natuurlijk en op naar nog heel veel jaren.

 164. Gaaf gaaf gaaf gaaf! Ik heb dit jaar enorm met je mee gelezen…
  Ik hou errug van lekker eten! Ik hou van reizen en ik heb ook dit jaar een kindje gekregen waardoor reizen er even niet in zat en ik ook niet onbeperkt alles kon eten (carpaccio, medium hamburger zoals in ‘guilty pleasures’, kaasjes…:)) Maar man wat is het dat waard! Met zo’n kleine ukkepuk lijkt me het nog veel leuker om te koken en atuurlijk wil ik jouw boek heel heel graag winnen maar ik wil vooral heel veel van je blijven lezen en leren!
  Succes met kiezen en ik lees heerlijk weer een jaartje mee!!

 165. Gaaf gaaf gaaf gaaf! Ik heb dit jaar enorm met je mee gelezen…
  Ik hou errug van lekker eten! Ik hou van reizen en ik heb ook dit jaar een kindje gekregen waardoor reizen er even niet in zat en ik ook niet onbeperkt alles kon eten (carpaccio, medium hamburger zoals in ‘guilty pleasures’, kaasjes…:)) Maar man wat is het dat waard! Met zo’n kleine ukkepuk lijkt me het nog veel leuker om te koken en natuurlijk wil ik jouw boek heel heel graag winnen maar ik wil vooral heel veel van je blijven lezen en leren!
  Succes met kiezen en ik lees heerlijk weer een jaartje mee!!

 166. Oscar says:

  Ook ik doe graag mee. Ik lees je blog al lange tijd en haal er veel inspiratie vandaan.

 167. Jaaaa ik doe graag mee :)

 168. Danieck says:

  Van harte gefeliciteerd met dit jubileum Sabine!
  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee

 169. Rowena says:

  Gefeliciteerd !! Super gaaf… ik doe graag mee heb al via de site wat mooie recepten geprobeerd … fijn weekend alvast en nog vele mooie jaren met OhMyFoodnessNL

 170. Claudia says:

  Hey Sabine,

  Gefeliciteerd met alweer 6 jaar OMF, ik volg je de laatste 3 jaar en er staan hier regelmatig recepten van je blog en boek op tafel.

  Bedankt voor alle inspiratie!

  Liefs,
  Claudia

 171. Jaa! Super leuk! Ik doe mee:-)

 172. Rosanne says:

  Waaah nog zo’n toffe actie! Ik doe graag mee, ben erg benieuwd naar je nieuwe boek. En gefeliciteerd met het zesjarig bestaan!

 173. Cynthia says:

  Gefeliciteerd!! Net als jou ben ik gek op reizen en dus doe ik graag mee! Komende zondag vertrek ik voor de 2e keer naar Bali en heb ik jouw tips er weer bijgezocht!

  Met het kookboek reishonger zou ik al mijn reisjes thuis opnieuw kunnen beleven!

 174. Wendy says:

  Hallo Sabine, ik doe graag mee met deze leuke actie. Zes jaar alweer, waarvan ik jou al enkele jaren volg en graag jouw recepten klaar maak.
  Proficiat en dat er nog veel mogen volgen.

 175. Gefeliciteerd met je blog! Ik lees je artikelen al een hele tijd met heel veel plezier en heb al verschillende recepten geprobeerd :). Je boek staat op mijn verlanglijstje dus zou ik heel graag winnen! En wat een toffe tas! Ik doe graag mee om kans te maken op dit toffe pakket! En ga zo door de komende jaren :)!

 176. Marissa says:

  Ik ben zo nieuwsgierig naar je boek! Iedere keer geniet ik weer van je heerlijke recepten & hoe leuk zal dit zijn voor mijn uitzet :)

 177. Renske says:

  Oehhh hier doe ik graag aan mee. Het Guilty Pleassures heb ik al, maar Reishonger nog niet.

 178. Lisa Snel says:

  JAAAAA ik doe mee!!
  1. Omdat ik/we dol zijn op rendang :-)
  2. Je vorige boek ook fantastisch was
  3. Er nieuwe inspiratie nodig is in ons huis/keuken
  4. Omdat je ook mijn HELE omgeving er blij mee maakt ;-)

 179. Juliette S says:

  Jaaa ik doe heel graag mee!! Kan ik de ohmyfoodnessserie compleet maken ❤️ Ik ga heel hard duimen en geniet lekker van het weer iedereen!!

 180. Marjan says:

  Wat een toffe actie! Je reiskookboek staat op m’n verlanglijstje; lijkt me heerlijke inspiratie voor zowel koken als reizen. Duimen maar!

 181. Janneke says:

  Gave prijs, ik doe mee !

 182. Hannah says:

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Dat er nog maar veel lekkere recepten online mogen komen! Jullie recepten vallen hier altijd heel goed in de smaak. Ik zou het super leuk vinden om het nieuwe kookboek aan mijn collectie toe te voegen!

 183. Kim Van esse says:

  Super leuk! Mijn 2 favo dingen.. Reizen en eten. Ik doe graag mee!

 184. Hilda says:

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee.

 185. Super toffe winactie! Ik doe mee

 186. Marleen says:

  Gefeliciteerd met 6 jaar OMF!
  Het guilty pleasure kookboek wordt hier al regelmatig gebruikt (hmm de bierkip is wel favoriet :) ) maar altijd honger naar meer ;)

  Wij zijn net trotse ouders geworden van ons eigen wondertje dus het reizen zelf zal op een iets lager pitje komen te staan.

  Reishonger als toevoeging aan de kookboekencollectie zou dus echt helemaal geweldig zijn!

 187. Angela says:

  Ik doe graag mee!

  Buitenlands eten vind ik altijd erg lekker, maar het zelf maken… Het komt er veel te weinig van omdat ik niet goed weet hoe. Hopelijk kan jouw boek me daar bij helpen!

 188. Nienke says:

  Jaaaah super leuk, ik doe mee. Ik houd van kookboeken, eten en wil graag meer reizen. *draait duimen*

 189. Marion Schrijvers says:

  Gefeliciteerd !! Ik doe graag mee, ik hou van de manier hoe je kookt. Na langdurige ziekte inspireer jij mij om mijn liefde voor koken weer op te pakken Dank je wel.

 190. Marcella says:

  Gefeliciteerd! Dat er nog maar vele jaren en recepten mogen volgen:)
  Doe graaag mee met deze leuke win actie, kunnen door omstandigheden niet veel meer reizen, maar jouw kookboek halen we de wereld gewoon naar onze keuken

 191. Lisette says:

  Super leuke winactie! En na mijn reis naar indonesie van vorig jaar een zeer gewenst/geliefd prijzenpakket!

 192. Kirsten says:

  Ik doe mee!

 193. Meike says:

  Ik doe mee met de winactie! Ik vind dit pakket echt superleuk, aangezien ik dol ben op eten en op reizen en vooral op de combinatie van deze twee…

 194. Jessyca says:

  Wat cool, ik doe graag mee! Lees elke dag je blog en het levert veel inspiratie op en veel eetplezier!

 195. Jolien says:

  Ik wil graag kans maken om het mooie pakket te winnen! Ik zou graag de verre landen naar mijn keuken willen halen!

 196. Gefeliciteerd!!! :D Ik volg je al 6 jaar met veel plezier.
  Ik hou ook niet van veel gedoe, dus lekker kort. Ik zou deze actie heel graag willen winnen!

 197. Elleke says:

  Gefeliciteerd!! Wat een mooi pakket :) ik doe zeker mee

 198. Melanie Huyghe says:

  Vanuit België : ik neem deel!!!

 199. Rineke says:

  Zoveel reacties al maar toch waag Ik ook een kansje. Wil je nieuwe boek echt heel graag winnen.

 200. Ah wat een leuke actie! Ben erg benieuwd naar het boek. Ik doe mee :)

 201. Daniëlle says:

  Gefeliciteerd met 6 jaar OMF! Leuk!
  Ik doe graag mee voor deze prijs.

 202. Marjolein says:

  Natuurlijk doe ik mee aan deze gave actie! Heb Guilty pleasures al als kerstkadootje gekregen. Als reishonger net zo een fijn (kook)boek is :D.

 203. Wow! Wat een super gaaf pakket om te winnen! Het lijkt me geweldig om te neuzen in je nieuwe kookboek en allerlei lekkere recepten uit te proberen, dus ik kan niet wachten op de uitslag van deze winactie! Naast het kookboek zou ik natuurlijk ook de andere spulletjes maar al te graag willen ontvangen, dus ik doe absoluut mee!

 204. Patricia says:

  Wat een supergave actie en wat een onwijs leuk pakket! Gefeliciteerd met 6 jaar OhMyFoodness!! Ik waag graag een kansje…
  Groetjes Patricia

 205. Alette says:

  Ik doe mee! :)

 206. Manuela W. says:

  Hoi Sabine,
  Ik doe heel graag mee met de winactie! Je andere boek heb ik al en daar heb ik al heel wat lekkere dingetjes uit gemaakt.
  Geniet nog van je Ohmyfoodness verjaardag en ik wens je nog vele succesvolle jaren! :)
  x Manuela

 207. Dagmar says:

  Gefeliciteerd! Als student heb ik op dit moment niet zoveel budget om te reizen, maar wel genoeg reishonger. Dus ik doe graag mee!

 208. Hannelore says:

  Klinkt echt superleuk!

 209. Tirza den Hertog says:

  Gaaf! Ik doe mee :)

 210. Marjolein says:

  Gefeliciteerd!! En wat een heerlijke winactie…! Tuurlijk doe ik graag mee :)

 211. Danielle says:

  Erg leuk! Ik loot graag mee

 212. Christel Verschuren says:

  Gefeliciteerd Sabine! Ik doe graag mee. Ik heb je boek vorige week in de boekhandel door staan bladeren met het water in mijn mond en hartjes in mijn ogen vanwege de mooie foto’s en gave vormgeving.!

 213. Astrid Reisenberger says:

  Nummer 213 hier!
  Super leuk!! Ik waag ook graag een kansje! ;-)) Heb ‘Reishonger’ va dag 1 maar weet iemand die ik er heul errug blij mee ga maken! Mijn lieve buuf SabinA. Staat nu regelmatig te kwijlen boven mijn boek en dat moet afgelopen zijn :-))))

 214. Dominique says:

  Gefeliciteerd met je mijlpaal, dat er nog vele mogen volgen

 215. Anne otten says:

  Ik doe graag mee met deze leuke winactie!
  Ik hou er van verschillende gerechten uit te proberen.

 216. Jacoline says:

  Jaaaaaaa wat gaaf! Gefeliciteerd! Ik zou het pakket graag willen winnen. Al een paar jaar op vakantie in Nederland. Ik mis de verre reizen ontzettend, dus ik zou graag weer een klein beetje willen reizen dmv jouw boek. Wat een inspiratie en heerlijke gerechten. Mmmm

 217. Britt says:

  Hoi ik doe graag mee! Reizen en eten zijn de beste twee dingen die er zijn!

 218. Karen says:

  Ik doe heeeeeel graag mee! Super leuke actie!

 219. Natasja says:

  Gefeliciteerd met je leuke blog! Ik doe graag mee, want ben erg benieuwd naar je kookboek. En laat ik het maar bekennen, ik ben ook gewoon kookboeken verslaafd

 220. Rianda keijzer says:

  Wow! Wat een supertof pakket zeg! Aan deze actie doe ik dan ook zeker mee…en natuurlijk gefeliciteerd
  Blijf vooral zo doorgaan met je website! Ik volg je namelijk heel graag..

 221. Mireille says:

  Wat een toffe winactie, ik waag graag een kansje!

  Ik volg dezelfde studie als die jij gedaan hebt, dus ik houd uiteraard van reizen (& eten!). Voor mijn stages & studiereizen heb ik al veel gave plekken mogen zien en daar komen er nog wat bij! Het lijkt me dan ook supertof om veel recepten te hebben die geïnspireerd zijn op je eigen reizen (& landen).

  Succes met kiezen!

 222. Laura says:

  Gaaf, ik doe mee!

 223. Marjon says:

  Gefeliciteerd met jullie 6 jarig jubileum! Ik doebgraag mee om een kansje te hebben op dit leuke pakket!

 224. Kaylie says:

  Oh wauw, gefeliciteerd! Wat een geweldig boek (heb er eens een kort kijkje in mogen nemen). Zou geweldig zijn, zodat ik tussen mijn reizen door toch het reisgevoel behoud. Ga zo door, je maakt velen blij met de recepten!!

 225. Sander says:

  Leuk, ik wil graag meedoen!

 226. Mireille says:

  Ik doe mee! Kan wel wat inspiratie gebruiken :)

 227. Julia says:

  Wat een leuke prijs ik doe graag mee! Gefeliciteerd met je 6 jarig bestaan! Op naar de volgende 6 jaar en langer!

 228. Margriet says:

  Gefeliciteerd met je jubileum!! Hoop dat je nog lang door gaat met recepten schrijven. Love your style. Ik doe dan ook graag mee met de winactie. Hoop jouw boek snel te kunnen toevoegen aan mijn kookboekenverzameling ❤️

 229. Gefeliciteerd Sabine! Hoop dat er nog heel wat jaartjes bijkomen.

 230. Lisanne says:

  Gefeliciteerd!! Ik doe graag mee met je toffe winactie! Jouw boek lijkt me echt fantastisch (je eerste is namelijk ook geweldig). Ik hoop dat je nog lang doorgaat met ohmyfoodness!

 231. Nicole says:

  Wow 6 jaar alweer! Gefeliciteerd! Ik doe graag mee voor deze winactie :)

 232. Ja, ik doe mee!

 233. Yvonne van der Spoel says:

  Ik doe mee!! Voor een briedin die reist altijd alleen en is dol op eten koken. Dit zou ik haar graag cadeau doen

 234. Yvonne van der Spoel says:

  Briedin moet vriendin zijn uiteraard

 235. Alouette says:

  Ik zoek graag mijn reisjes uit op de lekkere keukens die ze overal hebben. Het winnen van jouw boek zal het makkelijk maken het vakantiegevoel in huis te halen

 236. hafida says:

  Ik doe ook mee graag aan de actie. Het lijkt me geweldig aan de hand van jouw reisverhalen verliefd te worden op een land. Ik heb gehoord dat er mensen zien die speciaal een reis boeken zodat ze mango’s kunnen proeven. Als ik op vakantie ga heb ik nauwelijks oog voor de omgeving. De menu kaarten vind ik toch belangrijker. Het liefst proef ik lokale gerechten in de hoop dat ik geinspireerd raak, ik schrijf alles op, heb zelfs een keer een restaurant gebeld of ze me de menukaart kunnen mailen. Ik droom nog steeds om in mexico lekkere taco’s te eten of indiaanse curry in india. Groetjes

 237. Marianne says:

  6 jaar alweer! Ik volg je nu een jaar of 2 en vind je blog superleuk. De vistaco’s zijn favoriet bij ons thuis! Doe graag mee met de winactie!

 238. Gefeliciteerd met de 6 jaar! Ik doe natuurlijk graag mee met de winactie :)

 239. Anouk says:

  Gefeliciteerd met de 6 jaar!! Wat een toffe manier om reizen en koken te combineren. Ik doe mee met de winactie :)

 240. Debbie says:

  Ooo dat zou ik graag willen! Duimen maar

 241. Wauw, 6 jaar alweer!
  Wat supergoed en respect hoe je dit volhoudt.

  Ik wil je pakket heel graag winnen! Over een paar weken ga ik naar Sri Lanka en er is weinig ruimte in mijn reisboekje over.. Dus dat zou supergoed uitkomen ;)
  Verder natuurlijk graag door je boek bladeren en rendang maken want ik hoor er alleen maar goede verhalen over!

 242. Floortje says:

  Als echte reisfanaat wil ik dit boek heel graag winnen!

 243. Arita says:

  Ja ik doe mee:) eind vorig jaar een kleine gekregen daardoor dit jaar geen verre vakantie. Maar met jou boek en recepten krijg ik wel een beetje dag gevoel

 244. Christianne says:

  Die tas! <3 Van harte gefeliciteerd met je jubileum, op naar de volgende 6 (of 60?)!

 245. Anne-Marie says:

  Jaaaa ik doe mee! Super tof en gefeliciteerd natuurlijk! Nog steeds mijn favo foodblig

 246. Anneroos says:

  Gefeliciteerd! Doe graag mee :-)

 247. Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik doe graag mee :)

 248. Mascha van Essen says:

  Ik ben erg benieuwd naar alle wereldse recepten dus doe graag mee

 249. Nienke den Ouden says:

  Hoe schandalig ook, maar ik heb je nieuwe kookboek nog niet in huis!
  Dus dit zou de uitgelezen kans zijn om hem wel te krijgen! En dan is het helemaal leuk dat het in zo’n mooi pakket zit! :)

 250. Iris Degenaar says:

  Gefeliciteerd! Graag doe ik mee! Reizen is niet mijn tweede natuur, maar het eten uit alle windstreken vind ik wel fantastisch. Het kookboek lijkt me daarom super om te hebben. Alle overige spullen zijn dan alleen maar een nog groter kado!

 251. Vorig jaar was ik één van de gelukkigen die een workshop mocht volgen, was super leuk.

  Ik ben groot fan van je blog, jouw recepten komen hier zeer vaak voorbij in huis. Uiteraard als fan heb ik je boek al maar ik zou het alsnog graag willen winnen om het weg te geven aan een andere kookliefhebber en op die manier een nieuwe fan van jouw recepten er bij te krijgen.

  Gefeliciteerd met je 6-jarig jubileum.

 252. Rosalie says:

  Van harte! Leuke winactie, ik doe mee!

 253. Helene says:

  Leuk! Gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee :)

 254. Elseline says:

  Ik volg jouw blog al een tijdje (jammer genoeg nog geen 6 jaar, maar de receptenindex werkt fantastisch​! ;)), en ik vind het juist zo leuk dat je het reizen en eten combineert!
  Waarschijnlijk omdat dat de 2 dingen zijn die ik het liefst doe :)
  En helemaal gaaf dat je daar zo’n uniek kookboek over gemaakt hebt. Daarom doe ik dan ook graag mee aan deze winactie!

  Mocht je nog een keer een ultieme ‘locals’ ervaring willen, dan zou ik je aanraden om te gaan wildkamperen; geweldig als de lokale boer je in plaats van je wegsturen van zijn weiland je een fles wijn komt brengen!

 255. Melissa says:

  Ik doe mee. Super benieuwd naar het boek!!

 256. Marieke says:

  Oeffff nog net op tijd! Ja, heeeeel graag! Ben dol op lekker eten van over de grens!

 257. Myrthe says:

  Ook ik zou graag dit toffe pakket willen winnen! Als er twee dingen zijn waarvan ik houd dan zijn het wel koken en reizen! Dé perfecte combi!

Comments are closed.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close