WIN: drie maanden gratis Weight Watchers

Een aantal weken geleden hebben jullie kunnen zien dat ik aanwezig was bij de lancering van een nieuw Weight Watchers concept: Power Start. Ik ben zelf al een aantal maanden succesvol aan het Weight Watchen om op gewicht te komen en een gezondere lifestyle aan te nemen en omdat ik iedereen die op een gezonde manier graag wat kilo’s kwijt wil raken Weight Watchers kan aanraden, vond ik het dan ook heel leuk toen ik vanuit een persbureau de vraag kreeg of ik twee inlogcodes voor het programma wilde weggeven. Uiteraard! Vanaf vandaag maak je dus kans op één van de twee Weight Watchers inlogcodes die beide drie maanden geldig zijn.

Weight Watchers
Al eerder schreef ik voor OMF een uitgebreid artikel over Weight Watchers. Hoewel veel afvalmethodes worden bestempeld als een dieet, is dit bij Weight Watchers niet het geval. Je hebt het aan mijn Wat stond er op tafel artikelen al wel kunnen zien, bij Weight Watchers mag je alles eten mits je op een dag binnen je puntenbudget blijft. Hoe het in zijn werk gaat heb ik al eens eerder uitgelegd dus daar zal ik niet teveel op in gaan, wel wil ik je nog even iets vertellen over het nieuwe Power Start principe.

Power Start
Het nieuwe Weight Watchers Power Start principe is eigenlijk bedoelt voor mensen die ‘de sprong in het diepe’ nog niet helemaal aandurven, die zich nog niet comfortabel genoeg vinden om dagelijks met Pro Points bezig te zijn, die de uiteindelijke stap dus nog niet helemaal durven te nemen. Door te starten met Power Start leer je de voedingsmiddelen kennen die jou helpen om makkelijk te beginnen met afvallen. Deze voedingsmiddelen worden Power Foods genoemd.

Power Start is enorm simpel. Je kiest uit de lijst van Power Foods of uit de suggesties van maaltijden en tussendoortjes die jou het beste resultaat geven. Verder hoef je niet na te denken, niet te tellen alleen twee weken Power Foods eten. Na twee weken kun je dan overstappen naar het ‘echte’ ProPoints plan, het programma dat ik ook volg.

Om je een indruk te geven van de maaltijden die je eet met het Power Start programma, hieronder een voorbeeld van een ontbijtje, lunch en twee avondmaaltijden.

Weight Watchers Power Start

Weight Watchers Power Start

WIN!
Goed, ik mag dus twee inlogcodes voor Weight Watchers weggeven, beide codes zijn drie maanden geldig. Met deze codes kun je:

 • Drie maanden deelnemen aan het normale Weight Watchers programma waarbij je ervoor kunt kiezen om de eerste twee weken het Power Start programma te volgen en vervolgens over te stappen op het ProPoints Plan of om direct te beginnen met het ProPoints Plan.
 • Met beide codes kun je ook allebei de Weight Watchers apps downloaden. Het gaat hierom de standaard App en de Power Start app.
 • De codes zijn drie maanden geldig het abonnement stopt hierna automatisch. Wil je na deze drie maanden verder met Weight Watchen, stuur mij dan ruim van te voren een mailtje, dan zorg ik ervoor dat jouw abonnement wordt omgezet in een betaald abonnement zonder dat je inschrijfgeld hoeft te betalen.

Wat moet je doen?
Je moet natuurlijk wel iets doen om kans te maken op één van de twee Weight Watchers codes, maar veel is het deze keer niet.

 • Laat een comment achter bij dit artikel waarin je vermeld waarom jij kans zou moeten maken op één van de twee inlogcodes;
 • Vergeet niet om een geldig emailadres in te vullen, anders kan ik je niet mailen.

Meedoen aan deze winactie kan tot en met zaterdag 18 januari 20.00 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Join the Conversation

 1. Jose Tilstra says:

  In 2004 ben ik 15 kilo afgevallen met WW. Toen nog met het Points Plus programma. Dat werkte toen al prima. Inmiddels zijn er weer wat kilo’s bij, die ik er graag weer af wil hebben. Ik ben ontzettend benieuwd naar dit Power Start programma. Het lijkt me fantastisch om even snel een boost te krijgen!!!!! Vandaar dat ik wel héeél graag zo’n code zou willen winnen….

 2. Madelive says:

  Ik worstel al vele jaren met mijn gewicht. Eerder ben ik 30 kilo afgevallen, waarvan er momenteel weer 15 kilo zijn bijgekomen.
  Omdat ik helemaal niet lekker in mijn vel zit (en daardoor dus ook niet lekker in mijn hoofd)zou ik heel graag weer gewicht willen verliezen. Deze winactie zou mij ontzettend op weg helpen bij deze toch moeilijke missie.

 3. Nienke says:

  Oh ja heel graag! Ik heb al zo vaak geprobeerd af te vallen, maar viel iedere keer weer terug in mijn oude patroon. Nu ben ik vastbesloten om die kilo’s er echt af te krijgen en te houden. Ik ben alleen nog op zoek naar een goede methode. En hoewel ik eerder best wel sceptisch tegenover WeightWatchers stond, heb ik inmiddels gezien dat de meesten echt wel resultaat boeken en dat ook blijven doen. Dus ja, ik zou dit heel graag willen doen.
  (En eigenlijk ook toevallig dat je dit nu weggeeft, want besprak vorige week nog met mijn moeder dat ik WW zou willen proberen.)

 4. Esther says:

  Ooh my, wat gaaf! Ik zou maar al te graag een Weight Watchers inlogcode willen winnen! Ik ben al langzaamaan bezig met gezonder leven en ik wil ook graag een aantal kilo’s afvallen. Maar dit blijft lastig (als het makkelijk was, dan was iedereen skinny natuurlijk ;) ) Daarom lijkt mij Weight Watchers ideaal, maar door dat punten tellen ben ik een beetje sceptisch geworden. Nu ik lees dat ze met Power Start komen vind ik het eigenlijk toch heel interessant worden. Maarja ik heb een studentenbudget, dus zomaar ergens aan beginnen wat maandelijks geld kost doe ik eigenlijk niet. Dit lijkt mij dus de ideale kans om Weight Watchers goed uit te proberen en als het na 3 maanden zijn vruchten heeft afgeworpen weet ik zeker dat ik er mee door zal gaan! Aaaah dat zou echt leuk zijn :)) word nu al enthousiast hahaha

 5. Marjolein says:

  Ik wil heel graag van mijn overtollige (10) kilo’s af! In het nieuwe jaar ben ik weer goed aan de slag gegaan met gezond eten, maar mijn weegschaal laat me steeds hetzelfde gewicht zien. Ik zou graag bewust worden van wat ik nu precies eet n hoe ik mijn eetpatroon kan doorbreken en veranderen.

 6. Sintha says:

  Ik wil graag een tweede tattoo laten zetten, op mijn ribben. Maar als ik beweeg moet de tattoo natuurlijk niet onder een vetrolletje verdwijnen! In 2014 zou ik graag willen afvallen en WW lijkt mij daarvoor een hele goede uitdaging!

 7. Ik ben sinds een tijdje bezig met een gezonde levensstijl ontwikkelen. Ik ben begonnen met sporten, maar het weten wat ik allemaal wel of niet mag eten vind ik lastig. Ik woon nog thuis, maar mijn ouders eten niet heel gezond. Ik sta vaak na school/stage nog te bedenken wat ik ga eten. Ik vind het heel lastig om recepten te bedenken die gezond zijn. Ik wil uiteindelijk er een aantal kilo’s af, maar ik wil voornamelijk gezonder gaan leven. Ik hoop dat ik win en dit programma mij gaat helpen.

 8. Jacky Baan says:

  Ik doe heel heel heel heel graag mee! Sinds ik ben gestopt met sporten, toen kon ik alles eten wat ik wilde, ben ik tien kilo aangekomen. Ik voel me erg onzeker en het wordt met de dag erger. Ik begin gewoon bijna te huilen als ik in de spiegel kijk en mijn buik over mijn broek heen valt. Ik voel me echt een dikke koe en ik ben nooit zo geweest. Ik snoepte ook wel veel en dronk heel veel energiedrank, dit heb ik al een week niet gedaan. Ik ben tien kilo aangekomen en voel me dik en lelijk. Ik sportte eerst voor veertig euro in de maand, maar dat betaalde mijn vader. Ik had er geen tijd / zin meer in/voor en dus ben ik gestopt. Geld om te sporten heb ik nu dus niet… Ik zou graag een code willen winnen, omdat ik zo snel mogelijk weer mijn strakke buik terug wil en niet meer onzeker hoef te zijn. Ook hoor ik veel positieve verhalen over Weightwatchers.. Ik ben benieuwd!

  Veel liefs!

 9. Tessa Groot says:

  Hoi Sabine,

  Ik gaf gisteren al aan dat ik, met veel moeite 13 kg ben afgevallen. Het aankomen ging eenstuk makkelijker ;)
  Ik heb een niertransplantatie gehad in 2012 en ben daarna door gebruik van oa prednison 17kg aangekomen. Met veel moeite heb ik de eerste 13 eraf gekregen met hulp van een diëtiste. Die laatste 4, en het liefst nog 10 extra, wil ik er ook graag nog af hebben. Maar zelf lukt het me niet. Ik heb een aantal keer al gekeken op de website van weight watchers, maar twijfel of het punten tellen wat voor mij is. Jou blog maakt me wel erg nieuwsgierig. Dus zou deze inlogcode graag winnen om te kijken of het mij verder kan helpen met de laatste kilo’s en of het punten tellen wat voor mij is.

 10. Sylvana says:

  Wauw te gekke actie. Ik wil heel graag afvallen en heb altijd via deze weg willen doen.
  Ga heel hard duimen.

 11. Lilia Harrabi says:

  Ja hier! Ikke!
  Ik ben 30 kilo te zwaar, ik ondervindt steeds meer lichamelijke klachten. Sporten lukt nauwelijks vanwege chronische hyperventilatie, ik wil dus graag mijn leven veranderen dmv gezond eten. Dit zou voor mij een goed opstapje kunnen zijn.. alvast bedankt! Ik wil nog zeggen dat ik het zo knap vind van je, girlpower!!!!!

 12. Anouk says:

  Net als vele hier wil ik graag afvallen, vanalles al geprobeerd, maar niks helpt. Mijn valkuil is dat ik heel snel hoge doelen stel, waardoor ik ongemotiveerd raak als ik even geen gewicht verlies. Ik heb nu besloten om niet te gaan voor gewichtverlies, de weegschaal niet meer aan te raken en puur te focussen op gezond eten. Als ik daarbij afval is het mooi meegenomen, maar ik wil daar niet de nadruk op leggen. 3 maanden weightwatchers is een mooie manier om een patroon te leggen voor het gezond eten.

 13. Maaike says:

  Zou erg graag meedoen, maar dat wordt ‘m helaas niet omdat ik nog thuis woon!

 14. Sinds 5 maanden loop ik stage en nu ik 40 uur per week op kantoor zit, ben ik wat zwaarder geworden. Ik zou graag weer op gewicht komen en daar kan ik wel wat hulp bij gebruiken! Zelfs 3 keer per week sporten helpt helaas niet :(

 15. Marcella says:

  Door alle zorgen en ziekenhuisopnamen van mijn prachtige dochter (nu 4 jaar) ben ik het afgelopen jaar een beetje vergeten ook voor mezelf te zorgen. Ben hierdoor bijna 20 kg aangekomen:( heb mezelf beloofd daar dit jaar verandering in te brengen, deze drie maanden weightwatchers zou daar een hele goede start voor zijn!

 16. JustxMe says:

  Dit jaar gaat eindelijk mijn grote wens in vervulling: Ik ga trouwen met de liefde van mijn leven!!
  Ik heb mijn droomjurk al uitgezocht, maar zou graag nog wat kilo’s kwijtraken om het hele plaatje perfect te krijgen.

  Ik ben als kind heel dik geweest en ben toen 25 kilo verloren op een ‘ongezonde manier'(Ik ontwikkelde een eetstoornis-bolimia) Na een hele tijd ben ik daar gelukkig weer uitgekomen, maar ben wel weer 10 kilo aangekomen. Ik zou ze heel graag kwijt willen raken en hoop dat Weight Watchers me daarbij zou kunnen helpen!! Ik wil voor eens en altijd met de kilo’s afrekenen en weer blij zijn met mezelf..
  Ik zal duimen!

 17. Tanya says:

  Een tijd geleden ben ik 10 kilo afevallen. Daar ben ik erg trots op. Ik heb dit op eigen kracht gedaan door minder te eten en te sporten. Ik sta nu al een tijdje stil op dit gewicht, er gaat niets af, maar er komt gelukkig ook niets meer bij. Ik wil nog een paar kilo afvallen om op mijn streefgewicht te komen, maar ik mij hier moeilijk toe zetten. Ik hoop dat ik met drie maanden weightwatchers een zetje in de rug krijg die ik nodig heb. Daarnaast heb ik goede verhalen gehoord van een collega over dit concept waardoor ik het graag ook zelf wil uitproberen.

 18. Esmee says:

  Da’s nou net jammer dat ik gisteren begonnen ben met WW ! Maar ik gun het iedereen, veel succes !

 19. sabine says:

  Wow wat een leuk cadeautje zou dit zijn voor het nieuwe jaar. Het afgelopen jaar was zwaar aangezien ik arbeidsongeschikt raakte, ontslagen werd en nu ook mijn huis moet verkopen om naar een rolstoelgeschikte woning te gaan. tel daarbij een medicijnen kuur op die er voor zorgde dat ik in 3 maanden tijd 3 maten aankwam. Ik wil ze er heel graag vanaf hebben, maar ik heb daar een beetje hulp bij nodig en dat zou dit cadeautje natuurlijk zijn.

 20. Lianne says:

  Waarom ik zou moeten winnen…..
  Ik worstel al met mijn gewicht sinds de middelbare school. In die tijd probeerde je dan af te vallen door maar bijna niet te eten, of alleen op crackers te leven. Heel slecht. Na de middelbare heb ik het eigenlijk een beetje opgegeven. Tot ik zo’n 2 jaar terug een keer bij de huisarts terecht kwam voor een iets te hoge bloeddruk. Zij vroeg of ik misschien wilde afvallen met behulp van een dietiste. Ik geloofde daar niet in, maar heb het toch gedaan, en was 7,5 kg kwijt. Maar inmiddels zitten die er ruimschoots weer aan. Ik doe niet aan goede voornemens. Maar wil wel gewoon weer gaan afvallen. Zodat ik ook weer blessurevrij kan gaan hardlopen. Ik denk dat Weight Watchers mij daar goed bij zou kunnen helpen.

 21. MySimplySpecial says:

  Wat een mooie actie, heel veel succes voor wie er mee doet!

 22. Mirjam says:

  Ooh graag! Ik vind het met mijn onregelmatige werk zo moeilijk om om te schakelen naar een gezonde levensstijl.. Ik zou wel 5 kilo kwijt moeten en heb echt dat zetje nodig. Met een dieetboek is het moeilijk, omdat ik vega ben. Weight Watchers zou hier echt bij helpen :)

 23. Maurits says:

  Ik zou heel graag willen winnen omdat ik elk jaar weer opnieuw probeer om af te vallen, en elk jaar lukt het weer niet. Misschien door de stok achter de deur genaamd Weight Watchers dat het wel gaat lukken

 24. Bente says:

  Ik zou graag winnen, omdat ik al een paar maanden aan het twijfelen ben of ik zal beginnen met WW. Ik ben niet goed in een knoop doorhakken en dat is ook de reden waarom ik nog steeds niet ben begonnen. Bovendien twijfelde ik inderdaad of het me zou lukken in een keer de overstap naar een beperkt aantal punten te maken.
  Het Power Start programma bestond toen nog niet en dit lijkt me inderdaad een mooie opstap om me klaar te maken voor het echte punten tellen!

 25. Heel graag! Als ik je verhalen lees wordt ik elke keer weer enthousiast. Je mag alles eten! Aangezien ik nogal graag nieuwe dingen uitprobeer, vind ik het maar lastig dieeten te volgen. Je moet altijd wel dingen laten staan. Dit moet mij lukken!

 26. Merit says:

  Nadat ik een tijd antidepressiva heb moeten slikken omdat ik het niet in mijn eentje redde, ben ik enorm aangekomen. Van normale, redelijk slanke meid naar onderkinnen en maat 46. Inmiddels heb ik de pillen gedag gezegd; ik kan het weer alleen! Alleen de spiegel toont me nog een beeld wat ik niet graag zie. Daarom zou ik graag Weight Watchers proberen. Om straks lekker in mijn koppie én mijn vel te zitten.

 27. Tonia says:

  Hoi, ik wil een gezondere leefstijl en graag afvallen.ben al een paar keer eerder bezig geweest om af te vallen. Maar dat lukt met toch niet echt. Vind de weight watchers best een hoop geld. Zou graag er mee kennis willen maken om te kijken of dat het wat is. En of het inderdaad een lifestyle is die je volhoudt.

  Succes met je keuze.

  Gr Tonia

 28. Marije says:

  Ik zou heel graag mee willen doen, maar dan niet voor mezelf, maar voor mijn vriendin Joyce. Ze wil heel graag weer beginnen met WW en dit is voor haar een hele fijne stap in de goede richting! ;-)

 29. Suzan says:

  Ik wil heel graag weithwatchers gebruiken om de laatste kilo’s eraf te krijgen

 30. Rianne says:

  Ik ben een echte emotie-eter en de afgelopen maanden zijn niet makkelijk voor me geweest. Resultaat +10 kilo.. Ontzettend jammer, omdat mijn (frustratie wat betreft) gewicht en discipline zoveel invloed hebben in hoe ik mij voel. Twee jaar geleden ben ik 8 kilo afgevallen met WW, dat beviel me super omdat ik afviel maar toch lekker kon blijven eten!
  Ik heb zelf ook zitten denken om weer aan WW te beginnen, maar helaas heeft de crisis mij geraakt. Drie maanden gratis WW volgen zou ik echt geweldig vinden! Het geeft me houvast en dat heb ik nodig als ik succesvol wil afvallen. :)

 31. Ingrid says:

  Weight Watchers is geweldig, van een droomfiguur hoef je niet te blijven dromen!
  Ik doe mee!

 32. Hoi!
  10 jaar geleden 16 kilo afgevallen met ww. Mijzelf toen voorgenomen om het nooit meer zover te laten komen… Nu moeder van 2 jongens moet ik bekennen dat de weegschaal teveel naar rechts wijkt. Ik denk dat deze drie maanden mij een extra stimulans geven om te beginnen en de ww-lifestyle echt eigen te maken.
  Lieve groetjes!

 33. Roxanne says:

  Ik doe graag mee! Ik ben 2 jaar geleden tussen de 5 en de 10 kilo afgevallen, maar ik merk dat een aantal er weer aan zitten. En dat terwijl ik er nog wel een paar kwijt wilde…. Ik weet niet goed waar en hoe ik moet beginnen om weer wat kilo’s kwijt te raken (tja, mijn vorige dieet was ‘liefdesverdriet’, en in die tijd heb ik geleerd weer op normale en vaste tijden ontbijt, lunch en diner te eten). WW zou voor mij een goede start kunnen zijn om toch weer wat kilo’s kwijt te raken, op een manier waarbij ik niet opeens heel raar, heel weinig o.i.d. moet gaan eten. Omdat je in principe ‘gewoon’ eet en punten telt, betekent dat ook dat ik niet mijn vriend opeens iets heel anders moet gaan voorschotelen als mezelf, of dat hij ‘verplicht’ mee moet doen met het een of andere rare dieet.
  De maaltijden hierboven zien er trouwens erg lekker uit :)

 34. Carlien says:

  Ik heb eindelijk de ” knop” gevonden en ben vol goede moed bezig. Gezonde keuzes, iets meer zelfbeheersing maar vooral lekker blijven eten. WW kan me helpen door te zetten, resultaat te boeken en gevarieerd te eten. Dan lukt het en heb ik van de zomer mijn favoriete jurkje weer AAN!

 35. Nuala says:

  Super leuke winactie.
  Ik zou het echt super tof vinden als ik hem win, want ik doe mee voor mijn vader.
  Hij is 15 a 20 kilo te dik, en van sporten krijgt heel snel lange en hevige spierpijn.
  Hij vindt het zelf ook prima om op dieet te gaan, maar dat kost nogal veel waardoor hij er niet lang genoeg mee kan doorgaan om zijn streef gewicht te bereiken.

  Nogmaals het lijkt me super om dit te winnen,
  Maar ik gun het ook iemand anders, die hebben waarschijnlijk ook mooiere/schokkendere verhalen…

 36. Amber says:

  Ik zou heel graag willen winnen omdat ik al verschillende dieten met meer en minder succes heb gedaan maar uiteindelijk weight watchers toch het beste bij mij past.

 37. Anneroos says:

  Ik ben al bekend met Weight Watchers, ben daar drie jaar geleden mee begonnen om een paar studentenkilo’s kwijt te raken. Helaas zitten die kilo’s er weer aan en ben ik nog steeds student… Met een studentenportemonnee ;-) Ik weet dat ik die kilo’s met Weight Watchers weer kwijt kan raken, maar helaas is het voor mij echt te duur! Deze winactie is daarom echt en uitkomst voor mij en ik zou heeeel graag winnen, om nog voor de zomer weer een bikinilichaam te hebben!

 38. Zou ik heel graag willen winnen! Ben super benieuwd naar de recepten van WW. Ik ga nml samenwonen met mn vriend en we willen allebei een gezonde start maken. Dus als we allebei de hele dag hard gewerkt hebben geen pizza in de oven, maar een recept van WW!!

 39. Christel says:

  Ben al een tijdje aan het twijfelen om mee te gaan doen aan WE, ik ben vorig jaar begonnen met sporten en merk nu dat ik ook meer aan mijn eetgewoontes moet doen. Dat vind ik lastig en ik denk dat WW me erg goed op weg kan helpen.

 40. Marieke says:

  Wat ongelofelijk gaaf dat je naast lekkere recepten je ook bezig houdt met gezond en slank eten :)
  Ik woon nu bijna 3 jaar op kamers, en toen ik bij mijn ouders vertrok was ik een mooie 57kg. En sinds ik hier woon ben ik bijna 15 kg aangekomen.
  Onderhand past geen enkele broek meer en voel ik mij onzeker over mijn gewicht.
  Afvallen heb ik op meerdere manieren geprobeerd, maar alleen lukt het mij helaas niet.

  Ik doe graag mee met deze actie, omdat ik Weight Watchers een geweldig concept vind, maar het zelf aanschaffen helaas te duur is.

  En nogmaals, top dat je je ook met gezondheid bezig houdt :)

 41. Danielle says:

  Wat zou dit een welkome verassing zijn.
  Ik ben echt een enorme jojo en in korte tijd weer te veel aangekomen. met mijn 162cm en 85kg ga ik echt de verkeerde kant op. Ik wil zo graag van dat gejojo af en ik las net in een artikel dat er wetenschappelijke bewezen is dat mensen die met ww afvallen 5 keer meer slagingspercentage hebben. Ik wil me zo graag weer fit en energiek voelen en dan met straks zo ver komen dat ik me gelukkig voel in mijn eigen lichaam. Want dat ben ik nu verre van. Schaam me zelfs en pas gewoon mijn eigen kleding niet meer……

 42. Manon says:

  Ik heb sinds vorig jaar diabetes en schommel nu heel erg met mijn gewicht. Ik ben in een jaar 10 kilo kwijt geraakt en 20 aangekomen. Ik kan helaas niet elk dieet volgen, omdat ik wel MOET eten om de ziekte stabiel te houden. Weight Watchers geeft je deze mogelijkheid en ik zou het dolgraag willen doen om mijn lichaam weer te vertrouwen.

 43. Marjolijn says:

  Deze winactie komt echt als geroepen! Door een jaar met vervelende gebeurtenissen, zijn er heel wat kilootjes aangekomen. Met resultaat dat ik totaal niet lekker in mijn vel zit en onzeker begin te worden… En het allerbelangrijkste; ik ben mijn leefstijl qua eten kwijt.. In ieder geval de gezonde kant er aan! Doormidden van weightwatchers zou ik graag weer willen werken aan een gezonde levensstijl endeze weer eigen willen maken. Met hopelijk als resultaat dat ik weer kan stralen.. Eindelijk weer eens mezelf op nr. 1 zetten! Zo’n proefabonnement komt dus als geroepen:)

 44. Ik ben dol op lekker eten. Door een evenwichtsstoornis kan ik bijna niet meer sporten en dat maakt het bijzonder lastig om een goed gewicht te handhaven. Ik kan wel wat hulp gebruiken en ben erg benieuwd naar WW!

 45. Shirley says:

  Ik doe ook heel graag mee! Sinds mijn bevalling in september, zijn er wat kilo’s blijven plakken. In totaal weeg ik nu 10 kg meer als met mijn bruiloft, 2 jaar geleden. Deze zou ik er enorm graag af willen hebben, maar het lukt me niet met ‘alleen’ stoppen met snoepen. Ik heb een leidraad nodig, en ik denk dat Weight Watchers mij deze kan bieden. Ik duim!

 46. Sylvia says:

  Ik zou het super vinden om uitgekozen te worden voor drie maanden WW , ik ben er van overtuigd dat weightwachers ECHT werkt! En dat ik eindelijk die laatste kilo’s kan verliezen….. Succes allemaal die meedoen! Ik ga vast hopen op het goede nieuws.

 47. Diana says:

  Ik heb nu een aantal blogs van je gelezen over WW en ik ben helemaal enthousiast, vooral over ‘Power Start’! Ik zou graag willen meedoen met deze winactie, omdat ik 10 kilo wil afvallen. Ik sport, eet gezond, werk 38u per week in de zorg, maar toch… 10 kilo te veel. Ik denk dat mijn eetpatroon ‘gereset’ moet worden!!

 48. jolien says:

  Wat een leuke actie! Ja graag doe ik mee. Ik zou graag net die paar extra kilo’s kwijt raken. Ik blijf namelijk op 1 gewicht hoe veel ik ook sport, niet snoep of calorieën tel. Dus misschien is dit voor mij de mogelijkheid om kennis te maken met weight watchers.. uiteraard zal ik dan mijn ervaring delen

 49. Vanessa says:

  Nog even de lastste baby kilos kwijtraken en op deze manier wennen aan n nieuwe levensstijl.
  Ik ben benieuwd!!

 50. Silvana says:

  Waarom ik zou moeten winnen? Omdat ik me ook eindelijk eens fijn in mn lichaam wil voelen en dat kan alleen als er een paar kg’s af zijn! Daarnaast heb ik een verstoord beeld van eten en ik heb hierdoor weer te kunnen genieten van eten!

 51. Tamara says:

  Sinds een operatie in 2009 aan mijn knie, mag ik helemaal niet meer sporten. Ik ben dus, helaas, alleen maar in mijn gewicht toegenomen en dat maakt de nekslag met mijn knie alleen maar heftiger. Ik heb verschillende pogingen met Sonja Bakker achter de rug, maar het lukt me gewoon niet. Ik hoop ontzettend dat WW mij zou kunnen helpen. Gewicht kwijtraken zou mij zowel lichamelijk als geestelijk onwijs helpen. Ik zou heel graag weer een beetje de oude worden. En daarbij raak ik door jou besmet en positief over WW, haha.

 52. Joyce says:

  Ik doe graag mee! Sinds het nieuwe jaar probeer ik gezonder te leven. Ik eet vaak makkelijk, 2 keer per week patat een keer soep uit blik met stokbrood en verder zit er niet veel variatie in mijn overige eten. Ik hoef maar 5 tot 10 kilo af te vallen en ben benieuwd hoe weight watchers werkt als ik daar dagelijks mee aan de slag ga.

 53. Waarom? Omdat ik 30 kg overgewicht heb en ik hier heel erg mee zit. Een stok achter de deur zou voor mij heel goed zijn. Niet alleen voor mijzelf maar zodat mijn kinderen ook een gezondere moeder krijgen. Met minder gewicht en meer energie.

 54. 12 kilo aangekomen maar 1.5 jaar gestopt met roken! Dus hoop dat ik deze aktie win en dit kan volgen!

Comments are closed.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close