WIN: een pastelblauwe keukenmachine van Smeg!

De geboorte van onze Cody is niet onopgemerkt voorbij gegaan, jemig wat zijn wij in de weken na de geboorte bedolven onder de felicitaties, kaartjes en cadeaus – niet normaal. Mijn vaste keukenpartner SMEG (nog steeds zó trots op deze samenwerking) vond de geboorte van onze tweede zoon een goede aanleiding voor een MEGA waanzinnige give-away en daar kan ik het alleen maar mee eens zijn. Ik beperk winacties en give-aways altijd zoveel mogelijk op OMF en doe ze eigenlijk alleen echt als ik er zelf razend enthousiast van word en oh boy, dat ik hier enthousiast over ben kun je wel stellen. Deze week maak je namelijk kans op een PASTELBLAUWE KEUKENMACHINE VAN SMEG. Say what?! YES!

Keukenmachine SMEG blauw

De keukenmachine van SMEG

Al járen werk ik met de keukenmachines van SMEG en zowel op mijn aanrecht thuis als op het kookeiland op kantoor staat een monster te pronken. Ik gebruik de machine inmiddels ook voor alles. Mijn cheesecakes schuif ik veel sneller de oven in omdat ik het beslag kan mixen met de machine, maar sinds er steeds meer accessoires beschikbaar komen voor dit apparaat gebruik ik hem ook om verse pasta mee te maken, groenten en kaas mee te raspen, zelf ijs mee te maken… noem het maar op.

Voor mij is de keukenmachine van SMEG onmisbaar, ik ruil nog liever mijn espressomachine en waterkoker in dan mijn keukenmachine.

En nu mag ik één van jullie er dus blij mee maken. En wel met een pastelblauwe variant want hé, er is een jongetje geboren!

Wat moet je doen?

Helemaal niet zoveel maar het is wel belangrijk dat je beschikt over een Instagramaccount.

  1. Volg @ohmyfoodnessnl en @smeg_nederland op Instagram.
  2. Like onderstaande afbeelding op zowel de Instagrampagina van SMEG als op die van mij;
  3. Vertel in een reactie onder de foto op mijn account waarom jij deze pastelblauwe keukenmachine zou moeten winnen.

De winnaar wordt over precies een week, op donderdag 12 december bekend gemaakt via Instagram. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

winactie SMEG

Join the Conversation

  1. Marian says:

    Gaaf ding. Jammer dat het alleen via IG gaat.

  2. Vivian says:

    Leuke winactie…stap 1 t/m 3 uitgevoerd. Nu duimen :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close