WIN: Jouw persoonlijke messenset t.w.v. € 95,00!

Deze actie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Het houdt niet op met de leuke ontwikkelingen hier op OhMyFoodness. Onlangs vierden we al de enorm snel stijgende bezoekersaantallen en de publicatie in Foodies Magazine, vandaag vieren we weer wat anders! Vorige week is namelijk eindelijk, na maanden twijfelen, het officiële OhMyFoodness YouTube kanaal gelanceerd. Ook hebben we eindelijk de magische duizend followers op Bloglovin’ gehaald. Dit moet dus allemaal gevierd worden en dus kunnen jullie deze week weer iets moois winnen! Ditmaal niet iets eetbaars en geen zoetigheid. Je maakt deze week namelijk kans op jouw persoonlijke messenset t.w.v. € 95,00 aangeboden door Knives and Tools.

eden1Niet lang geleden schreef ik al een uitgebreide review over de Eden Damast keukenmessen van Knives and Tools en goed nieuws, want ik mag precies zo’n zelfde set als ik heb aan één van jullie weggeven. Eén Eden Classic Damast koksmes (20 cm) en één Eden Classic Damast Universeel mes (13 cm).

Maar er is meer. Bij Knives and Tools heb je namelijk de mogelijkheid om voor € 4,95 de messen met een persoonlijke tekst te laten graven. En ook dát mag jij, als je de messenset wint, laten doen! Twee prachtige messen mét een persoonlijk gegraveerde tekst in ieder mes. Hoe leuk is dat? Om je een idee te krijgen van hoe zo’n mes er met tekst dan uit gaat zien, hieronder een voorbeeld:

gegraveerd mes

Maar wat moet je er voor doen?
Niet zoveel hoor…

1. Laat een comment achter bij dit artikel waarin je aangeeft dat je meedoet.
2. Meld je aan voor de OhMyFoodness nieuwsbrief. Dit kan in de sidebar door je emailadres in te vullen.
Vergeet bij het achterlaten van een comment niet een geldig emailadres in te vullen!

Uit de comments wordt een winnaar gekozen. Vervolgens kijk ik of deze persoon zich ook heeft aangemeld voor de nieuwsbrief. Vergeet bovenstaande stappen dus niet allebei te doen!

Deze actie loopt tot en met vrijdag 1 maart, 14.00 uur. De winnaar wordt in de eerste nieuwsbrief van maart bekend gemaakt!

Join the Conversation

 1. Roxanne says:

  Wat gaaf!!!! Ik doe heel graag mee :D Ik ben een aantal dagen geleden geabonneerd op je nieuwsbrief :)

 2. Floortje says:

  Lijkt me heel gaaf om deze messenset te winnen, een van de dingen die nog ontbreekt in mijn keuken!

 3. Mirjam says:

  Oeeh, ik doe heeeel graag mee!

 4. Jiska says:

  Oow hier doe ik graag aan mee. Het lijkt me super fijn om deze messen te kunnen gebruiken bij het koken! Ik gebruik nu altijd goedkopere messen, maar deze zullen vele malen fijner werken!

 5. Mirjam says:

  Wat een supertoffe winactie! Als ik win, laat ik ‘Oh My Foodness’ erin graveren. Vind ik zo’n leuke woordspeling, plus dat ‘ie erg toepasselijk voor de messen. Daarnaast zal het me natuurlijk altijd aan jullie site herinneren. Mocht het nog niet duidelijk zijn: IK DOE MEE!

 6. Pascale says:

  WOW!! Vet gaaf! (zo als mijn dochter zou zeggen) Ik doe mee… Van de week ook al lid geworden van de nieuwsbrief.

 7. Lisanne says:

  Wauw! Ik doe mee! Ik ga nu al 2 jaar door het leven met mijn action messenset, studentenhuis he… Haha

 8. missFromage says:

  Wat een super gave messen. Daar doe ik zeker aan mee!

 9. Minke says:

  Whaa, wat chill! Het lijkt me echt heel vet om zo’n mooie messenset te hebben. Ik zie mezelf er al helemaal mee in de keuken staan!
  Ik ben al allemaal leuke dingen aan het bedenken die ik graag in zo’n mes zou willen laten graveren :D

 10. Honeybird says:

  Na het lezen van jouw review was ik al enthousiast. Een set goede keukenmessen kan ik eigenlijk wel hard gebruiken :).

  Ik doe heel graag mee!

 11. Tessa says:

  Wauw, die messen zou ik echt graag willen hebben, wat een pronkstukken :) Heb me meteen aangemeld voor de nieuwsbrief, wou ik toch al doen. Spannend!

 12. Ilona says:

  Fantastisch ik doe mee :).

 13. J. Nijhuis says:

  Deze set zou ik heel graag voor mijn dochter willen winnen. Ten eerste wordt ze 21 jaar. Ten tweede leert ze steeds meer in de keuken, ze werkt bij een erg leuke delicatessenzaak in utrecht. En als laatste is ze een gewoon een fantastische dochter die wel een verrassing verdient.

 14. Ik doe mee!

 15. Tessa says:

  Super om eindelijk eigen messen met mijn naam erop te hebben! Hoeveel mensen kunnen dat zeggen! Heb me en paar dagen geleden al aangemeld voor de nieuwsbrief. Super leuke website!

 16. sannie says:

  super echt geweldig zulke messen die zou ik echt graag willen hebben vooral ook leuk dat je er iets in kan graveren dat is echt gaaf

 17. Carola says:

  Ik zou dit echt super graag willen winnen dus ik doe mee! :)Hele mooie messen en die heb ik binnenkort wel nodig, want ik ga op mezelf wonen!

 18. Diane Visser says:

  Lijkt me fantastisch om de messen waar je op kunt zitten, nu eens om te mogen ruilen voor scherpe messen!

 19. Marlijn says:

  Ik doe mee!

 20. Wat een geweldige messen. En hoe gaaf is het om aan de slag te gaan in de keuken met gepersonaliseerde messen. Ik doe mee!

 21. Petra says:

  Wooow, dit kan ik zeker gebruiken! Ik woon in een studentenhuis en op dit moment hebben we 2 goede koksmessen. Maar, het gebeurt dus maar al te vaak dat deze vies zijn of dat iemand ze heeft meegenomen maar zijn/haar kamer na het koken. En dan blijf ik achter met kleine aardappelschilmesjes.. Een eigen (luxe) messenset zou dus geweldig zijn, maar jammer genoeg voor nu nog niet haalbaar qua prijs.

  Ik doe dus heeeel graag mee en heb me gelijk aangemeld voor de nieuwsbrief!

 22. Chrissy says:

  wauw! Gave actie! :)

 23. Ellen says:

  Gefeliciteerd met de 1000 volgers!
  Wat leuk dat er een nieuwsbrief is, ik volgde de website al wel op BlogLovin’ maar de nieuwsbrief is nieuw voor me :)

  Ik doe graag mee, aangezien ik sinds een paar maanden op mezelf woon. Ik ben gek op het uitproberen van nieuwe recepten in de keuken (daarom ben ik ook heel blij dat ik Ohmyfoodness heb ontdenkt), maar als student is het soms wel een beetje behelpen in de keuken met weinig middelen… Gelukkig ben ik net jarig geweest, dus ik heb het weer wat kunnen aanvullen, maar goede messen heb ik nog niet :)

  Succes iedereen!

 24. Joyce says:

  Wauw super gave actie. Niet voor mij, maar voor mijn vriend ;) Hij is kok geweest maar heeft zich laten omscholen. Daardoor vindt hij het nu des te leuker om te koken (het voelt nu niet meer als een verplichting). Hij heeft alleen helemaal geen goede messen thuis dus ik vind dat hij die wel kan gebruiken hihi.
  Ik heb mij gisteren aangemeld voor de nieuwsbrief.

 25. Annette G. says:

  WOW wat een mooie messen zeg. Ik doe graag mee. Leuk ook dat je ze kunt laten graveren. Ik zie Annabel Langbein ook altijd met van die gegraveerde messen (volgens mij japanse of chinese tekens) ben heel benieuwd wat zij erop heeft laten zetten ;-)

 26. Kirsten says:

  Erg mooie, professionele messen!
  Die kan mijn vriend goed gebruiken aangezien wat hij in de la heeft liggen de naam koksmes niet waardig is!

 27. Carmen says:

  Ja ik doe mee!!

 28. Anneke says:

  Wat een leuke actie! Ik doe mee

 29. Francesca Kookt! says:

  Oh ja, ik doe heel graag mee! Want mijn messenset is flink aan vervanging toe ;)

 30. Wat een geweldige winactie!
  Ik hou erg van koken, en sinds ik een paar maanden op mezelf woon probeer ik regelmatig nieuwe recepten. ik heb echter nog geen mooie messenset. Zou hem dus graag willen winnen! Ik zal dan nog vaker lekkere recepten uitproberen, uiteraard het meest die van jouw blog! En ik ga er van uit dat mijn snijtechniek zal verbeteren. Ik heb er nu al zin in!

 31. Ook ik doe graag mee aan de winactie. Ik schrijf me onmiddellijk in op de nieuwsbrief.

  Proficiat met het stijgende succes!

 32. Marjolein says:

  Jaaa ik doe mee, het lijken me echt super messen om mee te werken :)

 33. Wat super gaaf!
  Ik doe mee :D

 34. Anita H. says:

  Ik doe graag mee!!

 35. Hanja says:

  Aaaah wat een supergave actie, en wat een supermooie messen; deze zou ik echt heel graag willen winnen! Superleuk dat het zo goed gaat met jullie blog, ik volg hem heel trouw!

 36. Rianne says:

  Super leuke actie! Ik ben verhuisd en mijn keuken is daarom nog niet helemaal compleet. Deze messen kan ik goed gebruiken =)

 37. Karolina says:

  Ik doe zeker mee met deze geweldige winactie! Ik ben al tijden aan het zeggen hoe graag ik een goede messenset wil, maar ik schaf er steeds maar geen aan omdat ze toch vaak prijzig zijn. Hopelijk win in en heb ik er eindelijk een!

 38. Petra says:

  Gaaf ik doe mee!

 39. Leuke actie :) ik doe mee!

 40. Mireille says:

  Wow! Wat een te gekke winactie weer! Ik doe maar al te graag mee… Hoe cool, m’n eigen eitjekookt-messen

  :-)

 41. Janna Kooistra says:

  Ik doe zeker mee!! Zou echt super zijn voor als ik straks een huisje voor mezelf heb!! Wauw wat een prachtdingen!

 42. Roy Cornelissen says:

  Dat is nog eens stoer! Ik doe mee!

 43. Wendy says:

  Super, ik doe mee! Mijn vriend en ik willen binnenkort gaan samenwonen en dan is een messenset heel erg welkom. We houden allebei erg van koken :)

 44. Brenda says:

  Superleuk met die tekst er op!! Thuis wordt er vaak ‘Denk om je vingers!!’ geroepen wanneer iemand in de weer is een mes, kaasschaaf of iets anders scherps. Op zo’n toon dat je je soms echt rot schrikt haha. Is niet zozeer als waarschuwing bedoeld (ongelukjes gebeuren gelukkig zelden) maar om te plagen :p Binnenkort ga ik uit huis, lijkt me zo leuk om dan zulke messen te hebben met de tekst/herinnering aan thuis :)

 45. Tessa says:

  Ik doe graag mee!! :)

 46. Esmee says:

  Leuk! Ik doe mee :)

 47. Natasha says:

  Hier doe ik natuurlijk graag aan mee! Super leuke win-actie.

 48. Twilla says:

  Super leuk! Ik doe mee voor mijn vader!

 49. Annika van Heeswijk says:

  Wat een ontzettend toffe prijs! Ik doe graag mee met de actie! ik ben vorige week begonnen met mijn eigen kookblog en twitteraccount @kooklol en krijg van deze site superveel inspiratie! keep up the good work zou ik zeggen!

 50. Merel says:

  Oh jaaaa! Ik heb alleen maar aardappelschilmesjes, dus graag ;).

 51. Marije says:

  Wat een gave winactie! Ik doe mee hoor en heb me net aangemeld voor de nieuwsbrief!

 52. Deze winactie laat ik niet aan mij voorbijgaan. Messen zijn naar mijn mening een van de belangrijkste wapen voor in je keuken. Met je eigen naam erop is het natuurlijk helemaal leuk om je hiermee te bewapenen. Aangemeld voor de nieuwsbrief.

 53. Sanne van den Berg says:

  Deze winactie laat ik aan mij voorbijgaan. Veel succes allemaal!

 54. Maartje says:

  Leuke winactie! Ik ben echt een lurker, maar hiervoor wil ik wel een berichtje achterlaten ;).
  Ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief, ben benieuwd!

 55. Wendy says:

  Prachtig!!!
  Ik doe zeker graag mee.
  Heb me meteen aangemeld.

 56. Chantal Leenders says:

  Jaaa ik doe mee!!!
  Vind het geweldig om jullie recepten te maken!
  Alleen worden ze soms net wat minder “mooi” door het snijwerk.. Een stel goede messen kan ik dus wel gebruiken!

 57. Pauline says:

  Oh ja deze wil ik :) Ik heb nu al sinds 1999 een sabatier messenset, maar deze zijn nu wel aan vervanging toe,

  Leuke actie!

 58. Ik doe graag mee!

 59. Peggy Engbers says:

  Ik wil deze messenset HEEL graag hebben! Ben net een kookblog begonnen met mijn huisgenootje en zo’n mooie messenset is natuurlijk een goed begin van een kookblog!

  Let the cutting begin!

 60. Wat een leuke winactie!

 61. Lieke Biemans says:

  Uiteraard ga ik ook proberen deze messenset te veroveren :)

 62. Randa says:

  Oh wauw! Super winactie dit. Ben al geabboneerd op de nieuwsbrief, nou duimen!!

 63. Hester says:

  Wat een leuke actie. Ik wordt altijd uitgelachen om mijn enige mes, een kartelige kreukelmes van de kringloop. Maar het is wel mijn vriend, want ik snijd er echt alles mee. Maar het zou goed zijn om er extra messen bij te hebben:)

 64. Ik doe heel erg graag mee, met deze te gekke giveaway:)

 65. linda douma says:

  Wat een gave actie weer, daar doe ik graag aan mee. Fijn, die messen van knives en tools, heb daar al wel eens een mes besteld maar dat was een kleine. Ga me meteen aanmelden voor nieuwsbrief!

 66. Melissa Nicolai-Beumer says:

  Wauw! Super prijs! Ik doe met veel plezier mee!

 67. Sonja says:

  Wat een gave winactie! Ik doe mee hoor

 68. Bouke says:

  Gaaf, ik doe mee!

 69. Suzanne says:

  Ik doe heel graag mee!

 70. Marinda says:

  Wat nice! En een ontzettend leuke website, net ontdekt, nu al fan!

 71. Julia... says:

  Leuke actie!! Ik doe mee. Ik hoorde van je Oma Miek van deze site. Als ik win geef ik de set cadeau aan mijn ouders, die kunnen geweldig koken. Ik niet haha

 72. Veerle says:

  Wat leuk! Hier zou ik mijn lieve vriend die de chef is hier thuis heel blij mee kunnen maken! Ik doe dus ook graag mee :)

 73. Sigrid says:

  Leuke actie! Ik doe mee :)

 74. Paula Pols says:

  Wow! Helemaal te gek! Eindelijk snijden in plaats van zagen.

 75. De Bakparade says:

  Wat een super vette actie!
  Ik ga binnenkort echt op me zelf (niet meer studentenhuis) dus zo’n set kan ik wel gebruiken!

 76. Kris Frank says:

  Ik zou niets liever willen dan zo’n mooie messenset: de messen die ik had zijn na een bad break up door mijn ex meegenomen en sindsdien moet ik het met een twee aardappelschilmesjes van de Xenos en 1 gekregen keukenmes doen.

 77. Last minute! Maar ik doe ook mee! :) Ik ga me snel even aanmelden voor je nieuwsbrief!

Comments are closed.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close