Ecomarkt Unboxing + WIN!

Onlangs kreeg ik een enorm (Superfoods!)pakket thuisgestuurd van de sinds deze maand geopende webshop Ecomarkt. In deze shop vinden we tal van superfoods en biologische producten terug die heel gemakkelijk te bestellen zijn. Ik pakte mijn pakket voor video uit en plakte er in samenwerking met Ecomarkt direct een winactie aan vast. Wil je weten wat je moet doen om kans te maken op dit superfoodspakket ter waarde van ongeveer vijftig euro? Kijk dan zeker naar de onderstaande video!

Klik hier als je de video niet kunt zien

Vergeet ook niet de Facebookpagina van Ecomarkt te liken! Meedoen aan deze winactie kan tot en met woensdag 18 december 20.00 uur.

Join the Conversation

 1. Esther says:

  Wat een gave winactie! Ik heb eerlijk gezegd nog nooit superfoods geprobeerd. Heb me er nooit zo in verdiept, maar zie het tegenwoordig zoveel voorbij komen dat ik er toch wel erg nieuwsgierig naar ben. Daarom lijkt het me leuk om dit pakket te winnen. Wellicht het begin van een gezonder voedingspatroon!

 2. Like, like, dubbel like!! Die wil ik zeker wel winnen! Waarom? Als oh zo zielige arme student vallen dit soort producten toch echt buiten mijn budget voor eten:(, ook al wil ik ze heeel graag in mijn kastje hebben staan!

 3. Janet says:

  Heel erg leuk filmpje en leuke winactie! Ik doe graag mee :D

  ook super grappig dat kattegemauw op de achtergrond

 4. Rilana says:

  Wat een leuke video én winactie! Ik ben een echte foodie en health addict die van gezond én lekker eten houdt en dit goedgevulde pakketje zou dan natuurlijk een heel leuk kerstcadeautje zijn!

 5. anniek says:

  Aah wat een toffe winactie! Ik neem elke ochtend een ontbijtje met havermout, en het is ook heel erg lekker om daar superfoods doorheen te doen! Ik heb nog niet heel veel superfoods uitgeprobeerd, dus ik ben erg benieuwd naar deze producten! Ik doe mee!

 6. Marinka says:

  Ik doe graag mee, ben erg benieuwd naar de producten en het lijkt me leuk om ze eens uit te proberen!

 7. jeetje, wat een goed gevulde box zeg! Een paar producten gebruik ik wel eens (quinoa, hennep zaad). Maar naar andere ben ik dan weer heel benieuwd! Vooral het boekje lijkt me boeiend, omdat ik soms door de bomen het bos niet meer zie. Er is zoveel aanbod, dus wat is nou waarvoor goed?;). Ik doe zeker mee, leuk!

 8. Denise says:

  Super leuk pakket ! Ik wil al een tijdje de superfoods uitproberen en dit is m’n kans. Ik doe mee!

 9. Meike says:

  Oh wat een leuke box! Ik doe graag mee :)

 10. Annebelle says:

  Wat leuk, ik doe zeker mee :)

 11. Anneke says:

  Ik hou van quinoa, maar al die andere superfoods heb ik nog niet geprobeerd. Ben er wel erg benieuwd naar, dus doe graag mee met de winactie!

 12. Anmriej says:

  Wow dat is nog eens een flinke superfood box! Ik doe zeker mee met de winactie :D De laatste tijd ben ik op mijn lijn aan het letten en in verband met mijn darmaandoening wil ik nog wat extra voor mezelf gaan zorgen, zit er dus al een tijd over na te denken wat superfoods in te slaan. Dit pakket komt zeker van pas :D

 13. Marlijn says:

  Ik doe mee! Na zoveel goede verhalen te hebben gehoord over super foods, wil ik nu zelf graag ondervinden waarom dit voedsel zo zupser is. ;) Uiteraard heb ik de website van Ecomarkt een like gegeven.

 14. Sophie says:

  Ik doe ook graag mee! :D

 15. Ik waag graag een gokje door mee te doen met deze leuke winactie! Mede door je site ben ik gaan houden van lekker, gezond en uitgebreid eten koken.. Superfoods passen hier super goed bij en deze zijn ook nog lekker ook. Jammer genoeg heb ik buiten quinoasalades nog maar weinig ervaring met superfoods doordat het prijzig is en ik niet goed weet hoe ik ze moet bereiden.
  Dit pakket zou me helpen om een echte ‘super’foodie te worden!!

 16. Gisele van Zoeren says:

  Ik wil heeeeeel graag mee doen met deze actie!

 17. Karin says:

  Leuke winaktie, ik doe graag mee! :-)

 18. Carien says:

  E goed idee om toch eens die superfoods uit te gaan proberen. De box is daar ideaal voor!

 19. Silvia says:

  Leuke winactie, ben erg benieuwd naar de superfoods die in het pakket zitten, ken de meeste produkten alleen maar van naam. Zou ze graag willen uitproberen.

 20. Amber says:

  Supergave winactie. :D Ik doe mee!

 21. Rozemarijn says:

  Lijkt me superleuk/lekker! Ik hou me steeds meer bezig met superfoods, dus dit zou super zijn! Als kok in opleiding vind ik het belangrijk gezond te eten, en gezond eten mee te geven aan de gasten. Quinoa heb ik al bereid en geproefd, en ik kan niet wachten op de rest!

 22. Paola Holthausen says:

  Ik zou graag willen winnen, omdat ik gek ben op superfoods. Ik ontbijt dagelijks met kwark,chia zaden en moerbessen. Ik gebruik graag quinoa, ik maak er vaak burger van. Het recept staat op mijn blog. Het boek zou ik dus erg leuk vinden.

 23. Sintha says:

  Superleuke actie, ik doe mee! Mijn vriend is de laatste tijd veel bezig met zijn voeding en afvallen en omdat ik altijd kook ben ik erg benieuwd naar deze superfoods :)

 24. Esther says:

  Leuke actie! Ik doe mee

 25. Carolien says:

  Ik ben dol op superfoods, eet iedere ochtend havermout met chia- en hennepzaad, lekker met vers fruit!

 26. Lianne says:

  Leuk video Sabine! Je verteld het op een informatieve en snelle manier en zorgt ervoor dat het niet te lang duurt, maar het verhaal ook niet afgeraffeld wordt. Super!
  Ik ben zeer geïnteresseerd in superfoods en ook in hun werking, dus kom maar op. : )

  1. Sabine Author says:

   Wat een lief compliment, dankjewel!

 27. Lisa Noya says:

  Ik doe graag mee! Echt een heel leuk pakket. Als student zijnde is het heeel erg welkom. Gezond eten, sporten, ik vind het allemaal belangrijk. Alleen is het best lastig om naast mijn vaste lasten ook nog eens superfoods aan te schaffen.

 28. Cindy says:

  Leuk filmpje! Ik ben ontzettend benieuwd naar de superfoods ,ik denk ik ga de winactie toch proberen ,want dit is de moeite waard.

 29. Antoinet says:

  Zo, dat is niet mis wat er allemaal in die doos zit. Dat lijkt me heerlijk om te proberen allemaal.

 30. Anika says:

  Ik doe mee! Wat een leuke winactie. Het lijkt me geweldig om deze superfoods uit te proberen, maar als arme student is dat normaal gesproken een beetje boven budget. Dit is een leuke mogelijkheid om toch kennis te maken met dit fenomeen in foodland!

 31. Anouk says:

  Wat een fijn pakket! Ook ik zou deze superfoods graag een keer willen uitproberen. Als student vallen deze producten toch een beetje buiten mijn budget. Dus ik wil graag meedoen met de actie!

 32. Karen says:

  Wat een feestje! Ik doe graag mee met de actie.

 33. Oehh, fijnnnn!
  Als studentje zijnde wil ik deze superfoods toch eigenlijk wel hebben, maar is het helaas vaak zo duur..
  Sponsoren jullie mij om deze te bemachtigen? :) Hihi, kan ik gelijk die kerststol van mijn voorgaande reactie compenseren;)

 34. Shannon says:

  Aaaaah ik wil hem winnen!

 35. Britt says:

  Nice! Ik doe graag mee, ik heb nog nooit één van die dingen op, dus ik ben erg benieuwd! Leuke actie!

 36. Susanne says:

  Ik kwam de actie tegen op Instagram van Ecomarkt. Superleuk maar zie net dat het verlopen is :-( jammer zeg! ik ben nu een paar weken superfoods aan het eten en wil niet meer anders! :-)

Comments are closed.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close