Win: 1 van de 4 EkoPlaza biopakketten t.w.v. € 50,-

Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Zoals ik had beloofd zouden er vijf winacties op OMF komen om de stijging in bezoekersaantallen, Facebook likes en followers te vieren. Inmiddels hebben jullie er vier voorbij zien komen en vandaag is het tijd voor de laatste. Een waanzinnig leuke actie overigens want vanaf vandaag maak je een week lang kans op één van de vier biopakketten van EkoPlaza!

EkoPlaza is de enige compleet biologische supermarkt van Nederland en onlangs is de keten de Waarachtigheidscampagne gestart. Tijdens de Waarachtigheidsweken staat er iedere week één product centraal waarvan het verhaal achter het product wordt vertelt in het Waarachtigheidsjournaal. In de video hierboven zie je bijvoorbeeld het verhaal achter de Terschellinger Cranberry. Met de Waarachtigheidscampagne wil EkoPlaza duidelijk maken dat zij enkel eerlijke producten verkopen. De laatste jaren wordt meer en meer duidelijk dat consumenten het verhaal achter producten willen weten en dat merken er niet zo makkelijk meer vanaf komen met bijvoorbeeld enkel het stempel ‘Fairtrade’.

ekoplaza actie

Maar nu het allerleukste deel! Liefhebbers van biologische producten opgelet, vanaf vandaag maak je dus een week lang kans op één van de vier bioboxjes van EkoPlaza. En die zijn goed gevuld kan ik je vertellen. De volgende merken/producten vind je in de box terug:

 • Piramide
 • Little Miracles
 • Rabenhorst
 • Bionova
 • Weerribben
 • Zuiver Zuivel
 • 5-zaden Brood
 • Bastiaansen
 • Provamel
 • De Halm
 • Lovechock
 • Kaoka
 • Zonnemaire
 • Sweet Company
 • Danival
 • Joannusmolen
 • Belvas
 • Lima
 • La Bio Idea
 • Weleda
 • Healthy Planet

Kans maken op één van de boxen? En serieus, wie wil dat nou niet… Dit moet je doen:

 • Laat een comment achter bij dit artikel waarin je vermeld dat je mee doet. Vergeet daarbij vooral niet een geldig e-mailadres in te vullen, anders kan ik je niet bereiken wanneer jij de gelukkige bent!
 • Like de Facebook van EkoPlaza en OhMyFoodness
 • Of: Tweet de volgende tweet: Ik doe mee aan de winactie van @OhMyFoodnessNL waarbij ik kans maak op een biobox van @EkoPlaza

Meedoen aan deze actie kan tot en met donderdag 14 november, 20.00 uur. De winnaar(es) krijgt persoonlijk bericht.

Join the Conversation

 1. Vanessa says:

  Zo’n mooi pakket zou ik graag winnen. Dan kunnen we lekkere dingen uitproberen voor onze site en daar natuurlijk de gerechten met deze mooie producten online zetten.

  Groeten Vanessa

 2. Tessa says:

  Ik ben aan het lijnen met behulp van een diëtiste, door haar kom ik nu ook bij biologische/ natuur winkels. Ik ben mijn levensstijl aan het aanpassen daardoor, waardoor ik mij echt goed voel. Maar doordat ik nog niet zo lang bij deze winkels kom weet ik nog niet goed wat lekkere producten zijn. Het zou dus super zijn om zo’n pakket te winnen, zodat ik in het vervolg wat makkelijker lekkere producten kan vinden bij de winkels waar ik kom! Super actie!

  1. Gerda Vreugdenhil says:

   Jaaa ik hou van de ecoplaza en van de eerlijke en pure producten!
   ik zou heel graag winnen

 3. Ik doe mee! Ben ontzettend benieuwd naar de producten en heb helaas geen bio winkel in de buurt.

 4. Cindy Heijligers says:

  Ooh, wat een geweldige actie weer!! Ik zou dolgraag een pakket van Ekoplaza winnen, omdat ik zelf dus niet in de gelegenheid ben om daar heen te gaan.. :( Soort van ‘Als Mohammed niet naar de berg kan, dan…’ Duimen, duimen!! Succes!! XX.

 5. Meike says:

  Graag doe ik mee aan de winactie. Ik ga graag naar de Ekoplaza, voor de lekkere (gezonde) pasta, superfoods en ze hebben er de allerlekkerste mayonaise!

 6. Daniëlle says:

  Wat een leuke winactie! Ik doe zeker mee :) Ik ben gek op Ekoplaza, ik vind het leuk om er telkens weer wat nieuws te ontdekken!

 7. Food Love and Happiness says:

  Oh ja leuk leuk! Kom maar op met die gezonde en lekkere producten! Ik doe mee :) (emailadres ingevuld in het daarvoor bestemde vakje, beide pagina’s geliked en ga nu tweeten:))

 8. Gerdine says:

  Ik doe graag mee, ik ben ontzettend benieuwd!

 9. Mandy says:

  Wat een leuke actie! Ik kom op mijn werk steeds in aanraking met boeken over gezond eten (en daardoor eigenlijk automatisch met EkoPlaza), en ik raak er steeds meer van overtuigd dat biologisch echt logisch is. Helaas ligt de prijs van de producten wat hoger dan die van Euroshopper, die ik als student altijd gewend was… Zo’n boodschappenpakket zou dan ook ideaal zijn om alles eens lekker uit te proberen!

 10. Geertje says:

  Leuke actie, ik doe zeker mee!

 11. Bianca says:

  Ik ben gewoon enorm benieuwd naar de producten in dit pakket en hoop mijn gezin ermee over de bio-streep te kunnen trekken!

 12. WeHeartFit says:

  Leuk! Ik doe graag mee. Ik heb de tweet verzonden.

 13. Super leuke winactie! Ik doe graag mee. OMF volg ik al via facebook en heb nu ook Ekoplaza geliked. Leuk, want ik wil altijd graag gezonde en goede producten kopen, maar dat is soms toch wat duur. Dan is deze winactie ideaal!

 14. Claudia says:

  Ik zou dit heel graag willen winnen om alle mooie producten te proberen!

 15. Tara Kenkhuis says:

  Ik doe mee :)

 16. Sanne says:

  Jaaaaa natuurlijk doe ik mee!!!

 17. Sandra Bethlehem says:

  Jeetje ja ik doe graag mee. Altijd goed die producten van jullie dacht ik zo

 18. Sigrid says:

  Ik doe mee! Ben erg fan van Ekoplaza, dus win graag een pakket :)

 19. Rineke says:

  Wat een leuke aktie, ik wil wel meedoen. Eet sinds een paar weken volgens het paleo principe, dus dan komt zo’n pakket ook wel van pas.

 20. Amber says:

  Ik doe graag mee! Ik probeer zoveel mogelijk biologisch te eten maar ben niet in staat naar een biowinkel te gaan dus dan ben je toch redelijk beperkt helaas.

 21. Else Zwarteveen says:

  Jaaaa dit is nou iets wat ik graag zou willen winnen!!

 22. Martine says:

  Sinds Ekoplaza niet meer in Alkmaar zit kom ik er bijna nooit meer. Zo jammer dat er niet een filiaal in de buurt is.

 23. Carolien says:

  Ik ben dol op bakken en koken en het liefst een beetje gezond. Dan kom je al snel uit bij Ekoplaza. Een (h)eerlijke winkel om rond te lopen!

 24. Nicky says:

  Oeh kom maar op met al die gezonde producten! Ik doe mee!
  + getweet en geliked want dit is een mooie kans om nieuwe producten te ontdekken.
  fingers crossed!

 25. Maxime says:

  Dit vind ik denk ik de leukste winactie van alle 5, dus ik doe graag mee! :)

 26. Maaike says:

  Superleuk! Ik houd echt van die biologische winkels, hebben ze echt super superfood (haha) en in sommige vestigingen hebben ze ook allemaal dingen van de Vegetarische Slager! :) Dit ziet er ook weer heerlijk uit!

 27. Maaike says:

  (ik doe dus mee, haha, mocht het nog niet duidelijk zijn)

 28. ’t Zou leuk zijn om al die producten te kunnen proberen! Ik had OMF en Ekoplaza al eerder geliked op facebook.

 29. Maaike says:

  Superleuk! Ik doe mee! Ik heb jullie facebooks geliked!

 30. Rosanne says:

  Ik doe zeker mee!

  Ik had Anorexia maar probeer daar vanaf te komen door me met échte gezonde voeding bezig te houden. Eten wat werkelijk voedt. Ik weet nu wat goed is en wat slecht. Zo kan ik mijn lichaam geven wat het nodig heeft en je kan wel stellen dat dit mijn leven heeft gered. Ik ben erg dankbaar dat gezonde voeding op mijn pad is gekomen.

  Liefs
  Rosanne

 31. Sabrina says:

  Ik doe ook mee! Ik ben ook fan van de biologische producten van Ecoplaza :)

 32. Esther says:

  Ik doe mee.
  Eet graag gezond

 33. Paola Holthausen says:

  Ik doe graag mee!!

 34. Hanneke says:

  Wat een geweldige winactie!
  Ik ben chronisch ziek en het is daarom juist erg belangrijk om biologisch te eten. Helaas laat mijn budget dat niet toe, maar hopelijk kan ik met dit pakket een tijdje vooruit en mij hopelijk beter voelen :-)

 35. Manon says:

  Ahhh deze vind ik leuk! Probeer steeds meer te letten op wat ik allemaal binnen krijg en een biologisch pakket lijkt me leuk om eens te proberen!

 36. Sanne says:

  Oh leuk, ik doe mee! Ik woon nu sinds kort op mezelf en heb me de laatste tijd heel erg verdiept in het gezonde eten. Helaas komt het er elke keer niet van, omdat gezond eten nou eenmaal wat duurder is ! Tja, het studentenleven he haha. Het lijkt me ontzettend leuk om eens allemaal gezonde producten te leren kennen en voor mezelf een goed idee te krijgen wat ik nou echt wil kopen :)

 37. Anja Z says:

  O wow, wat een superprijs!! Ik doe zeker mee hoor! Gezond eten is voor iedereen belangrijk!

 38. Tamarah says:

  Wat een super leuke winactie! Ik doe graag mee. Zowel op mijn Facebookpagina (Typischtam.nl) als op Twitter (typischam) heb ik meegedaan om kans te maken op een biopakket! Het ziet er heerlijk uit en het lijkt me leuk nieuwe producten te ontdekken en biologisch en verantwoord te eten!

 39. chantal says:

  Wauw dit is echt een heel gaaf pakket. ik wil overstappen op wat gezonder eten en zo’n biopakket is dan een erg mooie start!

 40. Suzanne says:

  Lijkt me een heerlijk pakket. Dus ja ik doe graag mee!

 41. Jaa wat leuk, Ik doe mee!! Heb geliked en geshared!

 42. nanda says:

  Ik doe mee !!

 43. Errug leuke winactie, ik doe mee !

 44. Katja says:

  Wat een leuke actie! Toch helemaal geweldig als ik een van de boxen mag winnen!

 45. Katja says:

  Dus ja, Ik doe graag mee!

 46. Ourtaste says:

  Wij willen echt heeeeeeeel graag meedoen, en natuurlijk ook best winnen! Wat een top box!

 47. susanne says:

  superlekker, ik doe graag mee

 48. Anita H. says:

  Wow, inderdaad een goedgevuld pakket. Ik maak graag kans!

 49. Wauw! Geweldig! Ik doe mee!

 50. Marije says:

  Gave actie weer! Ik doe mee ;-)

 51. Super leuke winactie!
  Doe graag mee; ga binnenkort samenwonen en in het huis komt een geheel nieuwe keuken (Hello big stove!) waar ik me lekker kan gaan uitleven. We houden van Biologische producten maar helaas is het wel vaak ietsje duurder. Een pakket zou dus niet verkeerd zijn!
  Social media heb ik niet maar ik hoop toch deel te mogen nemen aan de winactie.

 52. Emily says:

  Leuke actie, ik doe graag mee!

 53. Zo’n mooi pakket wil ik heel graag winnen .. maar ja .. wie niet :) .. toch waag ik een kansje …

 54. sabine says:

  Wow wat een geweldig leuke winactie. Ik vind hem echt weer geweldig en ik doe dus ook graag mee. Liefs Sabine

 55. Eliza says:

  Wauw, wat een gave winactie. Ik ben op dit moment bezig om me te verdiepen in het gezonder eten. Heb al heel veel lekkere recepten uitgeprobeerd en het valt me alles mee. Haver, speltbrood, zelf wrapjes maken, sojamelksmoothies ik vind het allemaal even lekker. Ik zou heel erg blij zijn met deze box. Kan ik nog meer uitproberen!

 56. Iris, De Voedzame Keuken says:

  Allemaal bio spulletjes om uit te proberen, zo’n kans laat ik niet voorbij gaan, dus natuurlijk doe ik mee! Jullie waren beide al geliked en ik heb het ook maar even getweet!

 57. Natascha says:

  Ik doe heel graag mee. https://twitter.com/nataschax/status/399129818781851648 Dit is de tweet!

 58. Birgit says:

  Ik doe heel graag mee met deze winactie!

 59. Silvia says:

  Wat een leuke actie. Ik doe dan ook graag mee.
  groetjes Silvia

 60. Lianne van der Vinne says:

  Ik doe graag weer mee

 61. Christien says:

  Ik heb helaas geen EKO-plaza meer in de buurt maar ben wel groot fan: mooie winkels met lekkere produkten! Dus een box met lekkers van Ekoplaza winnen zou fantastisch zijn!!

 62. Antoinet says:

  Wow wat een leuk pakket is dat. Dat wil ik best wel winnen!

 63. Chris says:

  Oeh lekker zeg! Daar weet ik wel raad mee! Vooral LoveChoc

 64. Leuk! Ik doe graag mee en heb beide FB pagina’s geliked.

 65. Nadine says:

  Pfoe, wie wil dit nou niet? Ik in ieder geval wel als studentje haha! Kom maar op hoor. Ik ga gauw de fb pagina’s liken. Fijne avond!

 66. Rianne says:

  Lijkt me erg leuk om te winnen. Ik ben sinds een paar weken bezig met gezond eten en koken, smoothies, superfoods en biologische producten. Lijkt me leuk om nieuwe producten en smaken uit te proberen.

 67. Samantha Louman says:

  Lijkt me heerlijk! Ik doe mee!

 68. Mandy says:

  Ahhhhhhh wat een vét leuke prijs, en wat zitten die dozen vol met gave producten!
  Leuuuuk!

 69. Selly says:

  Gefeliciteerd met het succes! Dit is een topactie, ik doe mee.

 70. Johanna says:

  Deze kans laat ik niet aan mij voorbij gaan! Ziet er mjummie uit!

 71. Gitta says:

  Hier wil ik absoluut aan meedoen. Gaaf pakket en een geweldige organisatie.

 72. Chantal Branco says:

  Lijkt me superieur om dit pakket te winnen! Heb beide pagina’s ge-liked en ook het berichtje op Twitter geplaatst :-)

 73. Marloes says:

  Super leuk pakket, ik doe zeker mee!

 74. Gerwinda says:

  Wauw! Wat een geweldige actie. Hier doe ik ontzettend graag aan mee. Wij hebben hier geen EKO winkel in de buurt, dus zou érg blij zijn met het pakket!!

 75. Hannah says:

  Ik doe mee! Ik hou van de Ekoplaza maar mijn portemonnee iets minder ;-)

 76. Ianthe says:

  Wauw, echt een fijne actie! Als arm studentje koop ik helaas niet vaak bioproducten, dus zo’n groot pakketje zou zeker goed van pas komen op mijn kamer ;)
  Ik heb beide Facebookpagina’s geliked, ik heb helaas geen Twitter.
  Liefs!

 77. sophie says:

  Leuk! ik doe ook graag mee! Heb getweet!

 78. Ellen says:

  Ook ik doe heel graag mee :)

  Deze mooie producten zouden enorm van pas komen in mijn keukentje!
  Ik heb de pagina’s geliked op facebook.

 79. Nellie says:

  voor kookgekken zoals wij zijn is dit natuurlijk een uitdaging om met deze spullen iets heel moois te maken.

 80. Cindy says:

  Leuke actie! Met het vooruitzicht op samenwonen komt een boodschappenpakket zoiezo goed uit maar een biologisch boodschappenpakket zou een goede start zijn om enthousiast te worden van biologische producten :)

 81. Oeeehh, ik doe mee! :D

 82. Bianca says:

  Deze actie is wel heul verleidelijk! Dan moet ik wel mee doen =D
  Ekoplazen en Omyfoodness like ik sowieso al op Facebook (en twitter)!

 83. Iris Moonen says:

  Ik doe mee! Ik wil altijd daar nieuwe dingen proberen maar weet nooit wat ik nu moet kiezen en mijn studentenportemonnee laat het nou niet bepaald toe om vanalles zomaar te proberen.. Tof dus als ik zo een beginnetje kan maken!

 84. Hier doe ik zeker aan mee! Ik vind bio heel belangrijk en wil alles graag uitproberen. Ondanks dat ik student ben (met een beperkt budget!) koop ik zoveel mogelijk biologisch en puur. Leuke winactie zeg.

 85. marlies says:

  met een biopakket van EkoPlaza is het bio genieten in huiselijke sfeer!

 86. Rianne says:

  Biologisch eten is goed, gezond en vooral lekker! Ik doe dus graag mee!

 87. Evelien Ekiz says:

  Wauw! Ik doe graag mee met deze winactie! :)

 88. Adrianne Tuk says:

  De box ziet er heerlijk uit, wat een lekkere producten. Ik doe graag mee!

 89. Moniek says:

  Ik doe graag mee! :) Volg op Facebook

 90. Mandy says:

  Hmm ik dacht dat ik een comment had achtergelaten maar kan hem niet terugvinden. Ik doe dus ook mee! :)

 91. Melinda says:

  Ik doe graag mee! Gezond eten is helaas vaak nog duur, ik ben goed op weg om met mijn gezin (incl. een tweeling van 2 jaar)gezond te eten en pas ook superfoods toe, maar je zou hier ons ongelooflijk blij mee maken!!!

 92. Jody Bultman says:

  Lekker zeg! Ik doe graag mee! Ben zelf best biologisch en hou van gezonde dingen, dus dit prachtige pakket zou zeker niet misstaan bij mij thuis! Nu nog even duimen! Gr Jody

 93. Shannon says:

  Ik doe ook zeker mee!

 94. Eva Narcisz says:

  Ow wat een fijn prijsje, ik hou me aanbevolen! Ik volg OhMyFoodness en EkoPlaza op facebook en op twitter en ik heb deze heerlijke en eerlijke actie geretweeted. Gezonde voeding is voor iedereen belangrijk! Dit pakket met gezonds en lekkers is ontzettend welkom. Ben ontzettend benieuwd naar de producten. Bedankt voor de mogelijkheid om deze heerlijke biopakket te winnen en nog een fijne woensdag gewenst !

 95. Eveline says:

  Graag wil ik kennismaken met de producten van EkoPlaza. Doordat er geen winkel in mijn woonplaats zit wil ik op deze manier kennismaken met de producten.

 96. Esther says:

  Super zo’n pakket! Ik hou van biologische producten en probeer graag nieuwe voedingswaren. En samen met lekkere recepten v OMF gaat dat helemaal lukken!

 97. Esther says:

  Ik doe mee, zou het super vinden om deze te krijgen
  Weer wat gezonde variatie!

 98. Nikki says:

  Heeeerlijke winkel ekoplaza! Zou dit pakket graag winnen!!

 99. Ik doe ook heeeel graag mee! Jammiejammie! Like you en EkoPlaza op FB en TW

 100. Emmeke says:

  Ik doe mee! altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen!

 101. Wauw wat gaaf dat je een biologische box weg mag geven! Lijkt me heerlijk om iets mee te maken!
  Ik volg je blog nu een tijdje en ik kijk elke dag of er weer iets nieuws op staat. Ik volgde OMF en Ekoplaza al op Facebook en heb de zin getweet :)

 102. Kan niet geloven dat ik deze actie nu pas zie! Helemaal te gek!!! Biologisch is altijd beter, dus ik doe mee :)

 103. Monique Peter (@spuitt_elf) says:

  Geweldige en gezonde actie :) Nu maar duimen en hopen ;)

 104. Lynn Vrenken says:

  Geweldige actie, ik zou deze box heel graag winnen. Ik zou verschillende alternatieve recepten uit proberen en op mijn blog zetten! <3

 105. Maaike says:

  Wauw die Zou ik graag winnen. Eko plaza heeft zulke lekkere dingen, dit is geweldig

 106. Gisele van Zoeren says:

  Jaaaaaaaaa! Ik doe mee! Gaaf!

 107. Monique says:

  Deze wil ik wel winnen. Ik wil wel eens kennismaken met biologische producten van Ekoplaza

 108. Claudia van Heck says:

  Wat geweldig!!! Ik doe zeker heel graag mee, ben me altijd heel bewust van wat we kopen & eten en biologische producten hebben we dan ook altijd wel in huis. We praten ook met onze vier kinderen over dit onderwerp, erg belangrijk vinden we dat, en ook fijn! Fijn dat we kunnen kiezen wat we tot ons nemen en dus ook zelf een verschil kunnen maken, en goed om goede keuzes te leren maken :-). Dus ik waag dolgraag een kansje voor ons gezin, ben erg benieuwd naar deze mooie producten! Ik deel de actie voor jullie verder op fb, like natuurlijk beide pagina’s en zal ook jullie actie op twitter zetten :-) en nu duimen maar!! Het zou echt SUPER zijn!!!

 109. Suzanne says:

  Jaaaa ik doe mee! lijkt me een heerlijk pakket :)

 110. Ellen says:

  Ik zou dit pakket zo graag willen winnen! Ik zou ‘m aan m’n zus geven (voor Sinterklaas) om haar ook eens bekend te maken met de mooie en ‘cleane’ producten die EkoPlaza aanbiedt. Fingers crossed :):)

 111. ik doe zeker mee
  alles gedaan of al eens eerder
  facebook; zoe louwerse
  twitter; zowiezo_

Comments are closed.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close