Win: Het Voedselzandloper Kookboek

Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Met de bezoekersaantallen die blijven groeien, de behaalde 1.000 likes op Facebook (waar we ook alweer ver overheen zijn) en de Bloglovin’ followers die als paddenstoelen de grond uit schieten vond ik het wel weer eens tijd om iets weg te geven. En niet zomaar iets want naast deze geweldige winactie waar ik vandaag mee af trap, volgen er de komende week nog een aantal!

In mijn laatste video vertelde ik je al wat meer over Het Voedselzandloper Kookboek, het boek dat geschreven is door Kris Verburgh en Pauline Weuring. Een absolute must-have wanneer je wat meer op je eten wilt letten en zin hebt om gezonder te koken. En het beste van allemaal: vanaf vandaag kun je er bij OMF eentje winnen!

win: voedselzandloper kookboek

Wat moet je ervoor doen?

 • Laat een reactie onder bij dit artikel waarin je vermeld dat je mee doet aan de actie. Vergeet daarbij vooral niet een geldig e-mailadres in te vullen, anders kan ik je niet bereiken wanneer jij de gelukkige bent!
 • Deel dit bericht op Facebook en/of Twitter (dit kan door op de icoontjes onderaan dit artikel te klikken).

Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 3 november, 20.00 uur. De winnaar(es) krijgt persoonlijk bericht.

Het Voedselzandloper Kookboek is voor € 19,95 in diverse boekhandels en online verkrijgbaar. 

Join the Conversation

 1. Suzanne says:

  Ik doe graag mee! Altijd op zoek naar kook-inspiratie! Gedeeld op Facebook en Twitter :)

  1. S.M. van Bokkem says:

   ja, ik wil winnen!

 2. Ilse koerts says:

  Na een jaar van echt ziek zijn en op het kantje van de dood te hebben gelegen, heeft een verpleegkundige ons het boek de voedselzandloper aangeraden. Daar stond voor ons voor het antwoord in, wat artsen ons niet konden geven. Het kookboek hiervan zou een mooie aanvulling zijn.

 3. Iris Moonen says:

  Ik heb meegedaan, lijkt me een enorm leuke prijs om te winnen, het lijkt me een enorm boeiend boek!

 4. Judith says:

  Leuke winactie! Ben zooo benieuwd naar het boek!
  Ik heb het bericht gedeeld via twitter :-)

 5. Ilona says:

  Leuk! Ik zou graag dit boeken willen winnen omdat ik bezig ben met gezonder eten (ook via WW) en hoop hier nog meer inspiratie van te krijgen.

 6. woehoee wat leuk! Dat boek staat nog op mijn verlanglijstje dus ik doe mee.

 7. Aranka's Passies says:

  Ik heb ‘m gedeeld, dit kookboek wil ik al zó lang hebben! Ik hoop dat je blog op deze manier nieuwe mensen bereikt, hij is het waard!

 8. Priscilla says:

  Leuke winactie! Kookboeken heb je nooit genoeg dus ik doe graag mee aan deze winactie. Ik heb hem gedeeld via twitter.

 9. Tessa says:

  Zou graag dit kookboek willen winnen. Probeer gezonder te leven, maar vind het lastig om lekkere recepten te maken zonder er en pakje of zakje bij te pakken. Ben nu aan het lijnen met een zwaar dieet, maar dit dieet loopt bijna af en dan mag ik langzaamaan starten met weer gewoon eten. Daar kan ik wel wat zandloper hulp bij gebruiken!

 10. Maaike says:

  Check! Kook inspiratie altijd fijn en hard nodig..

 11. milou says:

  Ik doe hier zeker graag aan mee!
  Ik had het boek al verschillende keren voorbij zien komen. Leuk dat we het nu kunnen winnen!

 12. anneleen says:

  Op een win-actie als deze zit ik al lang te wachten :) kan ik EINDELIJK gezond leren koken!
  ik doe mee

 13. Marleen says:

  Heb er al veel over gehoord en wil het nu wel eens echt gaan proberen!

 14. sarah Groenendijk says:

  Ook ik doe graag mee! Kan ik leren om niet alleen lekker maar ook gezond te koken

 15. jamaa says:

  superleuk! Hoop dat ik dit win!

 16. conny boon says:

  Zo’n mooi kookboek zou ik graag willen winnen.

 17. Mariska says:

  Leuke actie! Heb het boek al vaak zien liggen in de winkels en zou het graag eens lezen. :-)

 18. Sophie says:

  Ahh leuk! Ik wil dit boek graag hebben dus ik doe mee!

 19. sonja says:

  Ik doe mee! Altijd op zoek naar kook-inspiratie en dit lijkt me een geweldig leuk boek! Gedeeld op Facebook en Twitter :)

 20. Marieke says:

  Oeh wat leuk zeg! Gefeliciteerd met zoveel volgers!

  En natuurlijk doe ik graag mee.
  Sinds een jaar ben ik verschrikkelijke fan van koken. Alle Masterchef afleveringen verslind ik en geen kookboek is veilig. Deze zomer heb ik met een paar vrienden een week een bistro restaurantje opgezet en gerund, en dat beviel zo vreselijk goed.

  Je blog is echt super tof, zo leuk om al die leuke recepten te lezen elke dag :)

 21. Chantal Leenders says:

  Jaa leuk! Tuurlijk wil ik dit winnen. Ben op de gezonde tour (WW) en een beetje gezonde inspiratie is nooit weg :-)

 22. Ik doe mee! wat een te gekke win-actie

 23. Jorinde says:

  Natuurlijk doe ik mee! Ik heb het ‘gewone’ boek verslonden en ben benieuwd naar de recepten!

 24. Sandra says:

  Ooooo wow…dit zou echt goed passen bij mij nieuwe gezonde lifestyle….ik wil hem graag winnen….
  Super winactie…

 25. Joyce says:

  Wat een superleuke winactie, ik ben zooo benieuwd naar dit boek!! Ik heb echt zin om deze nieuwe en gezonde recepten uit te proberen :)

  Ik heb trouwens de winactie gedeeld via Twitter en Facebook!

 26. Sanne says:

  Ik geloof echt in de voeselzandloper, alleen aardappels, pasta en brood missen is echt bijna een onmogelijke opgave!!!hoe fijn zou dat kookboek zijn, om te leren koken zonder deze koolhydraten!!

 27. Anneroos says:

  Leuke winactie!! Dat kookboek staat op mijn verlanglijstje ;-) Ik doe mee!

 28. MySimplySpecial says:

  Ik heb dit boek al en ben er erg blij mee!

 29. Leuk! Ik doe mee!Het boek staat op mijn wishlist!

 30. INsightOUT Nadine says:

  Ben nog steeds benieuwd naar dit boek. En nee, ik heb het nog niet zelf gekocht. Op het verlanglijstje voor de Sint of Kerstman ;-) of.. nu winnen? Ik doe mee!

 31. Lindy says:

  Ik doe mee! het lijkt me super interessant en waarschijnlijk gaat het me erg helpen met mijn dieet.

 32. Anmriej says:

  Gaaaaf! Ik doe zeker mee! Sinds dat ik erachter ben gekomen dat ik een darmaandoening heb probeer ik wat gezonder te eten, maar het blijkt toch best lastig. Dit kookboek lijkt me ideaal om wat gezonder te eten en ook iets speciaals op tafel te zetten :D

 33. Yasmin says:

  Ik doe ook mee! Ik heb een eetstoornis, nu ben ik eindelijk genoeg aangekomen om meer dan alleen wafels en ijs naar binnen geduwd te krijgen. Dit boek zorgt voor een goede, gezonde en volledige maaltijd.

 34. Melinda van Rossen says:

  Ik zou dolgraag dit boek willen winnen, om mijn gezonde levensstijl nog verder door te voeren en te zien wat allemaal mogelijk is met gezonde producten! :-) natuurlijk ook gedeeld!

 35. Eveline van Es says:

  Super leuke winactie!

  keep up the good work :-)

  ook gedeeld op fb natuurlijk.

 36. De smaak van Cécile says:

  Nieuwsgierig naar t boek van Pauline, dus doe graag mee!

 37. Emily says:

  Lijkt me een geweldig boek om mijn dieet mee te ondersteunen! Helaas kom ik in de ‘normale’ kookboeken veel te veel lekkere dingen tegen die niet altijd even gezond zijn en dus ook niet goed voor de lijn. Onderhand al lekker wat pondjes kwijt en dat moet uiteraard zo blijven!

  Gedeeld via Facebook

  1. Emily says:

   Ik doe dus mee! :-)

 38. Anita says:

  Ik wil het boek heel graag cadeau geven aan mn vader voor zn 62ste verjaardag!

 39. Sandy says:

  Zo’n goed kookboek is altijd welkom! Ik doe mee

 40. Silvana says:

  Ik doe ook graag mee!

 41. Moniek says:

  Oh wat een leuke winactie! Natuurlijk doe ik graag mee :)

 42. Nicole says:

  o ik ben zo benieuwd naar dit boek.. en natuurlijk gedeeld op facebook..

 43. Maura - YLT says:

  Ik stond laatst nog met het boek in mijn handen, want ik mag wel weer iets gezonder eten na al die repen Tony’s en troosteten omdat het zo regende haha. Ik doe dus graag mee, leuk!

 44. Linda says:

  Ik vind de site echt super! Wat een inspiratie, heerlijk! En dan nog zo’n winactie voor nóg meer inspiratie, perfect! Ik doe graag mee :)

 45. Bianca says:

  Lijkt me een heel interessant boek. Dank je wel voor de kans om deze te winnen en ga vooral zo door met je site!

 46. Anita H. says:

  Ik doe hier graag aan mee. Het “theorieboek” heb ik al.

 47. Anniek says:

  Ah awesome! Ik kook heel graag en dit lijkt me een erg leuk en handig boek! Ik heb de link gedeeld op mijn facebook!

 48. Wendy Jansen says:

  Lijkt me heel handig. ik heb het boek al thuisliggen maar kookboek had ik (nog) niet gekocht.
  Dus zou zeer welkom zijn :D

 49. Lynn Vrenken says:

  Ik zou deze zo graag winnen! Ik heb zo veel boeken op mijn wishlist staan, maar mijn dure schoolboeken krijgen helaas steeds voorrang.. daarom ik wil zó graag! <3 & ik kan mij helemaal vinden in de voedselzandloper!

 50. ik doe zeker mee!
  gedeeld op twitter: zowiezo_

 51. Ellen van Zoggel says:

  Ik doe mee ;)
  Het lijkt me een leuk kookboek!

 52. Jolanda says:

  Sinds ik werkloos ben geworden, heb ik een nieuwe hobby gevonden, namelijk koken. Het ontbreekt mij alleen nog aan creativiteit en goede kookboeken. Het Voedselzandloper Kookboek staat op de eerste plaats van mijn verlanglijst.

 53. Jaaa leuk! Al via andere acties ook geprobeerd dit kookboek te winnen, maar helaas. Dus hopelijk lukt het wel bij jou:D. Lijkt me een super fijn kookboek!

 54. Mirte says:

  Jaaaaaaa leuk!!
  Ik doe zeker mee!:D

  Liefs

 55. Floortje says:

  leuk, leuk, leuk! Ik doe mee :)

 56. Simone says:

  Done! Heb het via twitter gedeeld! Lijkt me een ontzettend mooi boek.

 57. volgens mijn vader moet ik dit boek echt lezen. Ik heb een spastische darm en kan bijna niet uiteten omdat zoveel dingen mij buikpijn geven. En niet alleen buikpijn. Het lijkt mij dan leuk om dit te winnen zodat ik kan kijken of ik hiermee wel normaal uit eten kan gaan. Want dat kan ik dus niet.. Ik plan wat ik eet en soms eet ik niet omdat ik bang ben dat ik naar de wc moet.. Hopelijk win ik het boek en is het wat ik nodig heb.

 58. Iryna says:

  Leuk! Ik doe mee!
  Heb het via faceboek gedeeld!

 59. Ragmar says:

  Leuk dat jullie een winactie doen waarbij zo’n bekend boek wordt verloot!

 60. Carola says:

  Eigenlijk zou het een geplastificeerd boek moeten zijn. Dan kun je het bewaren in de badkamer om voor de spiegel je motivatie een flinke boost te geven ;)

 61. Nienke says:

  Hoi!

  Ik ben nu sinds een maand of drie gezonder aan het leven a la de voedselzandloper en dit boek staat op mijn verlanglijstje! Zou toch mooi zijn om het zo te winnen :-)

 62. k de graaf says:

  Ik wil graag gezonder gaan leven en ik denk dat dit boek mij hier heeel goed bij zou kunnen helpen

 63. Mirthe says:

  Yes! Ik doe graag mee! Ben ontzettend benieuwd naar dit kookboek. Natuurlijk ook even gedeeld onder mijn Facebookvrienden.

 64. Hellen says:

  Lekker!!!

 65. Debby says:

  Ik doe mee!! In verband met mijn dieet ben ik altijd op zoek naar lekkere en gezonde recepten. Dit boek zou super van pas komen.

 66. Daar5 kan ik nog wel de broodnodige inspiratie uithalen, super.

 67. Esther Potters says:

  Beter en gezonder eten lijkt me een prima idee, dus ik doe snel mee!

 68. Claudia says:

  Leuk! Ik doe mee! Ben heel benieuwd naar de recepten die Pauline gemaakt heeft voor dit boek!

 69. Dit boek, dat lijkt mij super,
  een inspiratiebron voor mijn alles willen wetende puber,
  Daarom ga ik met deze actie in zee, drie keer yippy ja yee!

 70. Centine says:

  Ik ben begonnen met gezonder eten en meer bewegen maar ik kan nog wel een beetje extra inspiratie gebruiken!

 71. Wendy says:

  Na zoveel gelezen te hebben over de Voedselzandloper, heb ik van de week besloten het boek maar eens te kopen. Daar hoort natuurlijk het kookboek bij, die ik echter nog niet hebt. Daarom doe ik graag mee voor het kookboek van de Voedselzandloper!

  1. goh, dat de tijd nog mocht aanbreken dat havermout weer hot is. het is niet te geloven, haha.

 72. Ik doe heel graag mee! Ben altijd op zoek naar inspirerende recepten!

 73. Angela says:

  Hier doe ik graag aan mee! :) Ik heb het gedeeld op facebook en twitter!

 74. Sanne says:

  Ik zou inderdaad gezonder willen gaan koken en meer willen weten over koken daarom doe ik graag mee

 75. Birgit says:

  Jaaa, ik doe graag mee! Ik ben al bezig zuivel te minderen (vega ben ik al), maar met een boel leuke recepten gaat dat vast makkelijker…

 76. Jody Bultman says:

  Ik zag Kris Verburgh bij de NS Publieksprijs uitreiking bij DWDD. Sympathieke vent, waarnaar ik door de goede verhalen van dit kookboek erg nieuwsgierig ben geworden, wou hem sowieso gaan kopen, maar hem kado kijgen, is natuurlijk een nog betere optie! :)

 77. Het boek werd laatst besproken op tv en lijkt me zeer interessant, ik zou hem graag winnen!

 78. Je bent nooit te oud om te leren…

 79. Anneliese says:

  Ik doe graag mee, erg leuk :)

 80. Willy says:

  Wat gezonder eten is voor mij geen overdaad. Ik doe graag wat raad en recepten op en dit kookboek zou mij dus zeer welkom zijn!

 81. Maria Bandeira Lakenman says:

  Lekker koken voor anderen en de liefde die je proeft als het met volle aandacht is gemaakt! Met dit kookboek zou ik graag mijn kookkunsten verder willen ontwikkelen, waarmee ik lekkere en gezonde gerechten voor vrienden en familie op tafel kan zetten.

 82. Anita te Gussinklo says:

  Wat een leuke actie.
  Lijkt me een geweldig boek, dus doe graag mee.

 83. Linda Douma says:

  En ook deze wil ik niet aan mijn neus voorbij laten gaan. Sinds ik ontdekt heb dat (blijvend) afvallen en diëten niet samen gaan, ben ik ontzettend bezig geweest met gezonde voeding en daarbij veel gebruik gemaakt van internet. Dit kookboek zou de boekenkast niet eens halen! Deze krijgt een vast plekje in de keuken, altijd binnen handbereik!

 84. Sandra Dejonghe says:

  Ik doe ook mee! Ik vind gezondheidskookboeken razend interessant.

 85. HiltjeD says:

  Ik doe graag mee! Vooral om gezonder te kunnen koken

 86. Amélie says:

  Lijkt me een Heerlijk Boek !
  Ik maak graag kans.

 87. Weer zo’n super actie! Ik heb onlangs de suiker (grotendeels) uit mijn leven verbannen en ben op zoek naar gezonde en inspirerende recepten. Oh, wat ik zou dit boek graag willen winnen! :)

 88. Rianne says:

  Super leuke actie! Ik doe graag mee:).

 89. Judith says:

  Leuke actie! Ben al tijden benieuwd naar het boek, dus doe graag mee!

 90. Marleen says:

  Die heb ik zo hard nodig! Ik heb hem gedeeld en doe mee!

 91. casper vrolijk says:

  Die wil ik ontzettend graag winnen!! ik doe mee

 92. Joyce says:

  Ik doe mee. Ben erg benieuwd naar het boek. Ik ben net terug van vakantie en zag het boek op Schiphol liggen (heb er maar kort doorheen kunnen bladeren). Helaas heb ik geen Facebook en Twitter.

 93. Ingrid says:

  doe heel graag mee voor dit boek

 94. Anja Z says:

  Dit schijnt voor mij als diabeet heel goed te zijn, dus… ik doe graag mee!

 95. Paula Vrolijk says:

  Ik wil het boek graag winnen, omdat ik de Voedselzandloper een geweldig boek vind. Sinds ik het gelezen heb ontbijt ik met havermout en eet ik elke middag salade ipv brood. Ik heb het boek aan al veel mensen aangeraden. Ik ben zeer geïnteresseerd in het kookboek.

 96. daphne says:

  ik vind dit kookboek zo leuk!
  zou super zijn<3
  daphneroos.blogspot.com

 97. Doortje Nicolai says:

  Het boek De Voedselzandloper heb ik onlangs gekocht omdat ik een gezondere lifestyle nastreef; gelukkig dat ik nu de kans krijg om het kookboek te winnen, want dat is onontbeerlijk om alle “regeltjes” toe te passen en om mijn gezin smakelijke gerechten voor te schotelen!

 98. Doortje Nicolai says:

  P.S.: ik deel deze smakelijke actie natuurlijk op Facebook!

 99. shirley bakker says:

  Leuke winactie. Zeker weten een boek ik veel zal gebruiken in mijn keuken!

 100. Maaike van Ophuizen says:

  Zoveel over gehoord van mijn Tai Chi leraar :-) Ik doe mee!

 101. J van Gelder says:

  Ben bezig met gezonder eten (via WeightWatchers) en om het leuk te houden (gezien ik érg van koken en lekker eten houd), zou ik graag zo’n kookboek willen om gezond én lekker te eten!

 102. Sanne says:

  Sinds kort probeer ik gezonder en met name suikervrij te eten. Omdat dit niet heel makkelijk is, zou ik graag dit boek winnen. Meer inspiratie is meer dan welkom!

 103. mariska says:

  Ik doe graag mee!!

 104. Aafke Hoekstra-Sannes says:

  Dit kookboek geef ik aan mijn ouders die altijd voor familie & vrienden hele leuke en lekkere etentjes organiseren!

 105. Carolien says:

  Ik hoor zoveel goede verhalen over dit boek, ben benieuwd naar het boek! Staat op mijn verlanglijstje.

 106. Sandra says:

  Ik doe dolgraag mee, zou dit boek heel graag willen winnen!!

 107. Jaaaaa ik doe heel graag mee! Ik Ik volg deze eetstijl al een tijdje en heeft me enorme verbetering gegeven in mijn ziekte. Maar het ontbreekt me vaak aan variatie en helaas ben ik zelf geen creative kok, dus ik zou er enorm bij gebaat zijn!! :)

 108. Danja says:

  Ik doe graag mee, super actie! Ik zou dit boek graag willen winnen!

 109. Marijke says:

  Ik doe mee!

 110. Samantha Louman says:

  Ik zou veel van her boek kunnen leren en misschien dan eindelijk de motivatie vinden om mijn streefgewicht te bereiken.

 111. bieke de coussemaker says:

  Hebben,hebben,hebben…ooh ik doe ook mee aan de actie ;).
  Staat al lang op mijn verlanglijstje.

 112. Ellen says:

  Ohhhh ik wil dit boek hebben!! Ik doe mee met de winactie!

 113. Anneliese says:

  Erg leuk, ik doe graag mee, nog 5 minuten de tijd, net op tijd :)

Comments are closed.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close