OMF als Secret Santa

Ok, ik heb een hele poos geen winacties gedaan en had er ook even geen zin in, maar nu is het een ander verhaal. In samenwerking met Groupon mag ik namelijk spelen voor Secret Santa. Secret Santa is in Amerika GIGANTISCH populair en het komt er op neer dat iemand in het geheim een cadeau geeft aan iemand anders. En dat is précies wat ik nu ook ga doen!

OMF als Secret Santa

Het werkt als volgt. Via Groupon heb ik de mogelijkheid gekregen om voor  € 1.000,- (DUIZEND EURO!) aan cadeaus weg te geven. Willekeurige cadeaus aan willekeurige personen. Nu bestaat OMF alweer 3,5 jaar en daarom wilde ik jullie graag een cadeau geven. Het liefst zou ik jullie allemaal iets willen geven, maar dat wordt een beetje lastig en dus heb ik jullie hulp nodig.

Wat ik graag zou willen is dat je via de website van Groupon een cadeau uitzoekt dat jij echt heel graag wilt hebben. Dit kan van alles zijn: een weekendje weg, een nieuwe set oordopjes, een leuke workshop. Wat jij wil. Laat hier in de comments achter wat jij graag voor Kerst zou willen hebben, dit mogen meerdere dingen zijn. Houd er wel rekening mee dat de deal tot 24 december geldig moet zijn.

Tot zaterdag 20 december kun jij je verlanglijstje aan mij doorgeven en in dat weekend ga ik een aantal van jullie een mailtje sturen. Degenen die een mail van mij krijgen geef ik een cadeautje dat op het verlanglijstje stond. Wat dat gaat zijn merk je later pas, het moet namelijk wel echt een verrassing blijven!

Nog even in het kort

1. Surf naar de website van Groupon en stel een verlanglijstje samen met dingen die jij graag voor Kerst zou willen hebben. Houd er rekening mee dat de deal beschikbaar moet zijn tot 24 december.

2. Post je verlanglijstje voor zaterdag 20 december 12.00 uur hieronder bij de comments.

3. De gelukkigen krijgen na afloop van deze give-away persoonlijk bericht.

Ik zou het leuk vinden als je een korte motivatie bij je verlanglijstje kunt geven, waarom jij bepaalde dingen echt graag wilt hebben. Houd er bij het maken van een verlanglijstje rekening mee dat ik meerdere mensen blij wil maken!

Join the Conversation

 1. Wat een super leuke actie is dit!! Wat leuk dat je je eigen verlanglijstje mag samenstellen. Ik ben helemaal enthousiast:)
  Ik heb 2 dingetjes gekozen:
  – een 6 gangen menu van de chef voor 4 personen bij Le Courage in Maastricht. Ik heb dit gekozen omdat ik mijn ouders en vriend graag eens een keertje op een speciale manier mee uit eten zou willen nemen. Over Le Courage heb ik al veel goeds gehoord maar ben er zelf nooit geweest. Ik ben dus gewoonweg nieuwsgierig en wil dit graag proberen. Hopelijk een grote smaaksensatie:)
  – 2 nachten voor 2 personen in hotel ’t oud Wethuys in Brugge met ontbijt en diner naar keuze. Dit heb ik gekozen omdat ik mijn vriend wil verrassen en wij wel houden van een beetje cultuur snuiven en nieuwe restaurantjes testen. Brugge lijkt mij daar een perfecte plek voor:)

  Succes met de keuze maken.
  Groetjes, Emmy

 2. Stephanie says:

  Jeetje Sabine, wat een gave actie! Hierbij mijn verlanglijstje;
  – Slow Juicer https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-1724-51/51237037. Ik wil het komende jaar graag gezonder beginnen. Dit is een ideaal middel om sapjes te maken voor ik naar mijn werk ga.
  – Stucwerk of Sausen https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/ae-nl-klusbedrijf/44063633; we zijn bezig met de koop van een (oud) huis in Apeldoorn. Dit zal natuurlijk ideaal zijn!

  Leuke actie!

 3. Simone says:

  Oeh, wat mega leuk! Ik doe natuurlijk graag mee :-)

  – Een 3 gangen brunch bij Dudok. Het is erg dicht bij mijn studentenkamer maar ik ben er nog nooit geweest en volgens mij hebben ze er heerlijke dingen.
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/dudok-tilburg-3/39515215

  – Maar het allerliefst zou ik de cursus tot personal shopper volgen. Ik volg de HBO opleiding International Lifestyle Studies en zit in mijn afstudeerfase. Deze cursus lijkt me een hele mooie manier om mijn kennen en kunnen te verrijken.
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/event-media-education-nl-1/38247867

 4. Annette says:

  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-1920-6/51390701

  Ik zou gaan voor de personen weegschaal. Die heb ik namelijk niet en ik heb dan ook echt (oprecht) geen idee hoeveel ik weeg. Ik heb een normale maar 38 dus ik hoef het zeker niet te doen om op dieet te gaan of omdat ik zou moeten afvallen na de feestdagen maar gewoon om mijn (denk ik) gezonde gewicht in stand te houden.

 5. Wat een feestelijke actie!
  Ik zou heel graag samen met mijn ouders en broertje een keer uitgebreid gaan lunchen bij Lucas Rive! (https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/lucas-rive/47094313). Alle vier zijn we echte lekkerbekken, maar een restaurant met een Michelinster staat nog op onze bucketlist.
  Fijne kerst alvast iedereen :)

 6. Jolien says:

  Wat ontzettend leuk!!
  Ik zou graag deze op mijn lijstje willen zetten
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/step-up-health-1/48853789
  Lijkt me mooi om zo het nieuwe jaar te beginnen!
  Liefs Jolien

 7. Marja says:

  Inderdaad een heel leuke actie! Wat tof dat je zoveel mensen blij mag maken!
  Bij deze mijn verlanglijstje:
  – Ik ben bijna afgestudeerd maar in mijn vakgebied is het erg lastig om werk te vinden. Het zou daarom erg helpen als ik een 3e taal zou spreken. Zo’n cursus zou dan ook ontzettend handig zijn! https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/online-trainers-nl/36521615
  – Mijn vriend is nog nooit op een waddeneiland geweest en in de 3 jaar dat we samen zijn zijn we nog nooit samen op vakantie geweest, dus ook dit zou ontzettend leuk zijn!
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/ga-hotel-dolores-1-1/51760136
  – Ik zit de hele dag achter mijn bureau te bikkelen aan mijn scriptie en door een verkeerde zithouding heb ik al een tijd last van mijn rug. Een massage zou dan ook zeer welkom zijn!
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/tong-ji-chinese-medical-center-1/45492869

  Fingers crossed!

 8. Tessa says:

  Wat een leuke, originele actie van jou (en Groupon)! Echt weer wat anders dan anders, spannend ook, met dat Secret element :)

  Hoog op mijn lijstje staat deze deal in Zeist: https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/trattoria-la-collina/49069148. Dit omdat mijn schoonzus en zwager volgende week eindelijk hun eerste huisje in Zeist kunnen betrekken! (ze hebben nogal wat problemen gehad met de sanering van de grond..) Ik zou graag met z’n vieren uit eten gaan om dat te vieren en op deze manier kunnen ze hun nieuwe stad lekker leren kennen.

  Voor mezelf zou ik deze heel leuk vinden:
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/restaurant-twenty2/41358878. Omdat ik op mijn studentenbudget nooit een Bib Gourmand of Michelin restaurant kan betalen en ik toch wel heel erg geniet van gastronomisch eten (luxepoes haha)

  Drie keer is scheepsrecht dus als laatste op mijn lijstje gaat https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-1724-56/51307841. Een whopping 48 opties, maar ik zou heel graag wat grotere handdoeken willen hebben. Weer hetzelfde verhaal als hierboven, studentenbudget betekent dat ik het al jarenlang me afdroog een net te klein, vergeeld handdoekje. Zo’n felle lime kleur en een grotere maat lijkt me heerlijk :D

  En nu stop ik maar want het voelt al heel brutaal, zo’n lijstje opstellen ;). Ik wil hierbij wel alvast iedereen veel geluk met de winactie wensen en vooral een hele fijne kerst!

 9. Eline says:

  Supertoffe actie maar ook ik zie geen deals die geldig zijn tot 24 december?

  1. Sabine Author says:

   Kies maar voor de acties waar geen einddata bij is aangegeven. Dan zit je wel goed.

   1. Eline says:

    Ok ik heb nog eens even gesnuffeld en wel echt toffe deals gevonden!

    https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/dnp-marketing-b-v-1/46289435
    Hier zou je me echt superblij mee maken! Ik ben blut op he tmoment en al meer dan een jaar niet bij de kapper geweest. Mijn haar valt gigantisch uit vanwege een vitaminetekort en ik heb dus dringend een kortere en fatsoenlijke coupe nodig maar heb geen geld voor de kapper helaas. Dit zou dus echt awesome zijn!

    https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/laser-company-aesthetic-bv-4/37415724
    Ik was jong en dom en naief en zit nu dus met een tattoo war ik spijt van heb. Hij is niet groot maar zit wel op een zichtbare plaats en ik wil hem heel graag weghebben. Hij past niet bij wie ik ben en ik wil hem weg! Hij is 2 bij 2cm ongeveer.

    https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-2178-3/51175579
    Die met dat rendier! Geweldig! Oh zo fout maar ik vind ze leuk!

    https://www.groupon.nl/deals/middelburg/de-voedselbank-8/52257877
    Mocht je nou van je 1000€ cadeaugeld nog 3 euro overhebben en weet je niet wat je er mee moet doen zou je het dan aan de voedselbank willen doneren? Ze kunnen het zo goed gebruiken!

 10. Iris Moonen says:

  Wat ontzettend tof, zo’n actie!
  Ik heb 2 dingetjes op mijn verlanglijstje staan. Als eerste de crostrainer, https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-41-253/51359643, omdat ik al een tijdje probeer af te vallen maar het niet helemaal lukt om elke week netjes een paar keer naar de sportschool te gaan aangezien ik nog studeer (en in tegenstelling tot de meeste studies daar zo’n beetje de hele dag mee bezig ben). Een crosstrainer thuis zou het en leuk en gemakkelijker kunnen maken! Het tweede is een beauty-behandeling voor mij en mijn beste vriendin, https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/jij-en-jij-beauty-wellness-1/42855639, omdat ze het al zo lang met me uithoudt en ik graag wat terug zou willen doen!

 11. Rawiena says:

  – SlowJuicerhttps://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-1724-51/51237037.

  Ik heb me deze maand rond gegeten aan je heerlijke recepten, en nu me jeans toch aardig strak zit is het tijd voor zwaar geschut. Door middel van een vloeibare salade, liefde gaat door de maag en dat waardeert me broekmaat.

 12. Sanne says:

  Leuke actie!
  De overnachting in de Euromast lijkt mij echt heel erg gaaf! (https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/euromast-2/52062526)
  Ik zou hier graag mijn vriend mee willen verrassen, maar het ligt iets boven mijn studentenbudget, dus dit is een goede oplossing. ;)

 13. Myriam says:

  Wauw, supervette winactie, heel leuk!
  Ik zou het volgende op mijn lijstje zetten:
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-331085/50984559 dit apparaat voor mijn vriend die geen dag zonder koffie kan
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-uniquely-zero-nl-118/50101240 deze leuke onesie in het zwart, omdat ik nog steeds niet zo’n ding in mijn kast heb en dat wordt toch eens tijd :p
  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-roompot-vakanties-1-8/50367056 dit zouden we met onze vriendengroep al lang graag eens doen, maar krijg die bende maar eens samen, hiermee moet dat zeker lukken :p

  Toitoi!

 14. Sintha says:

  Wauw, wat een tof idee :)!
  Ik zou echt graag iets kiezen wat ik normaliter nooit zou doen, zoals dit: https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/restaurant-villa-copera/51333592
  te gek! :)

 15. Marion says:

  Onbeperkt Mexicaanse tapas voor 2 personen
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/mangu/49941995
  Mijn vriend en ik houden enorm van uit eten gaan en gezelligheid. Het zou leuk zijn hem hier mee te verassen na een aantal tegenslagen afgelopen tijd.

  Helikoptervlucht en sagwai rijden voor 2 personen
  https://www.groupon.nl/deals/premium/experience-events-heliwens/48307917?utm_source=nationalhub&utm_campaign=nationalhub&utm_medium=NL
  Vorig jaar heb ik met mijn werk 15 minuten mogen meevliegen in een helikopter. Dit was z’n ontzettend gave ervaring dat ik die graag een keer zou delen met mijn vriend.

  Aziatische Tapas voor 10 personen
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/catering-cadeau-b-v-5-10/44584530
  Mijn vader krijgt deze week de sleutel van zijn appartement. Eerder dit jaar heeft hij zijn huis moeten verkopen doordat hij werkloos is geworden in verband met een reorganisatie.
  Het zou zo gaaf zijn als we hem hiermee kunnen verassen zodat hij een soort van housewarming kan geven.

 16. Kimberley says:

  Wow! Overweldigend bijna! Maar natuurlijk doen wij mee! Heerlijk om zo’n site door te neuzen en wat dingetjes op een lijstje te zetten om te kunnen winnen.

  1. De Apple Ipad. Deze zou ik graag willen voor mijn dochter met een zeldzaam syndroom. Zij is o.a. slechthorend en slechtziend. Zo kan ze dichtbij filmpjes kijken en spelen met de Special Needs apps. https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-pckado-s-a-9-merchandising-nl/51393741

  2. Verder zou de Handtas-organizer hier goed van pas komen. Handig voor in onze medische tas. Natuurlijk wel in het roze! https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-ever-mercantile-limited-nl-21/51156866

  3. De Hometrainer van EVO sport zou hier ook heel goed van pas komen. We zorgen 16 uur per dag non stop voor onze dochter en komen niet aan onszelf toe. Af en toe thuis kunnen ‘sporten’ zou fijn zijn! https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-41-247/51233157

 17. Nadine says:

  Wat een gave actie!
  Ik zou graag deze High Tea willen winnen (https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/restaurant-de-kannunik-2/49428761), omdat ik gek ben op thee en lekkere dingen natuurlijk! Ik maak zelf wel eens met mijn vriendinnen een high tea, dan maken we allemaal een hapje, maar het lijkt me ook leuk om bij dit restaurant te high tea’en!
  Ook lijkt een boottocht langs het Amsterdam Light Festival me erg leuk (https://www.groupon.nl/deals/amsterdam/rock-that-boat/50796380). Ik ben gek op Amsterdam en kwam er toevallig van het weekend, toen zag ik al een aantal verlichte kunstwerken en het lijkt me erg leuk om ze te zien vanaf het water!

  Fijne feestdagen alvast :-)

 18. Lisette says:

  Das cool :)

  Wij gaan eigenlijk zelden uit eten, alleen met verjaardagen enzo….
  We zouden t dan ook superleuk vinden om met ons gezin van 3 personen…jawel..uit eten te gaan :)

  Onze keuzes liggen dan bij de volgende;

  Staat al even op ons lijstje
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/restaurant-view-1/43535905
  Tapas vinden we altijd lekker
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/elt-avenue-1/46896504
  Of een keer superdeluxe
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/restaurant-de-zwaan/51052413

 19. Leonie Smit says:

  Wat een geweldige actie!!

  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-1485-5/50866128
  – Omdat ik koken geweldig vindt maar het snijden van groente of fruit echt vreselijk vindt en ik er echt super slecht in ben! ;p
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-331088/50987102
  – Omdat me vriend en ik binnen een paar maand samen gaan wonen en een stel goeie pannen echt wel handig is. ^^
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/ga-hotel-asselt/50556383
  – Een heerlijke welness. Lijkt me echt heerlijk om een keer samen te doen met me vriend. Hier zijn we helaas nog nooit aan toe gekomen in de vier jaar dat we nu samen zijn.

  Succes met uitzoeken!!

 20. Marlous Jansen says:

  Super gave winactie !!
  Ik zou het echt super tof vinden als ik ‘oud en nieuw in londen of parijs mag vieren’. Mijn zus is autistisch en hoort ook de geluiden 10x zo hard.. Vandaar houden wij geen oud&nieuw en gaan we nooit ergens heen. Ik wil daarom al heel lang een keer ergens anders met mijn moeder oud&nieuw vieren. In Parijs of Londen zou echt súper zijn!! We hebben zo 1,2,3 het geld niet om dat te doen, maar misschien heb ik wel een kansje met deze winactie :) Veel liefs, Marlous

 21. Marjolein says:

  Wat een leuke actie! En dat terwijl dit de enige blog is die ik niet volg voor de winacties, maar voor de lekkere recepten.
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/about-love-1/47962793 Een speeddate voor een heterovrouw, omdat ik het zelf niet durf te kopen.. En het eigenlijk toch wel tijd wordt voor een vriendje.
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/euromast-2/52062526
  Omdat ik nog steeds niet in Rotterdam ben geweest en hoe kun je dat nou beter ontdekken dan vanaf de euromast
  .https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/restaurant-twenty2/41358878 of https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/lucas-rive/47094313 omdat ik altijd al in een sterren restaurant heb willen eten, maar dat niet kan betalen

 22. Heleen says:

  Dit is echt dé leukste wedstrijd ooit!!
  Dit is mijn verlanglijstje:
  – een extra weekendje uit, want wij gaan al op huwelijksreis in oktober, dus ik moet nog hééél lang wachten om op reis te gaan: https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/euromast-2/52062526
  – idem: https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-chateau-de-harze-1/51626461
  – een slowjuicer wil ik al heeeel lang: https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-1724-51/51237037
  – een crosstrainer voor in onze fitnessruimte: https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-41-253/51359643

 23. Laura says:

  Wow, wat een te gekke actie Sabine! Ik zou graag mijn vriend verrassen met een heerlijk diner bij een sterren restaurant. We zijn op 5 januari namelijk 10 jaar samen en gaan graag samen uit eten, maar bij een restaurant met één of meerdere Michelin sterren zijn we nog nooit geweest. Ik zag op de website van Groupon diverse deals hiervoor maar mijn voorkeur gaat uit naar de restaurants in de buurt van Breda:

  6-gangendiner voor 2 personen bij restaurant De Zwaan in Etten-Leur: https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/restaurant-de-zwaan/51052413

  of

  6-gangendiner voor 2 personen bij restaurant ’t Schultenhues in Zutphen:
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/t-schultenhues-2/47647550

  Liefs, Laura

 24. Nathalie says:

  Oeh I love secret Santa EN groupon dus ik doe zeker mee!
  Op mijn lijstje zet ik:
  -https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-innovations-internacional-29/51151072 : Een Samsung Galaxy S5 om mezelf een super leuk kadootje te doen met kerst. Ik heb momenteel een telefoon van 4 jaar oud waar ik dus echt geen leuke hoesjes voor kan vinden. Ik moet mee met de tijd he ;)
  -https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-wood-product-consultancy-bv-1/51272149 : Hoogslaper voor ons petekindje Xenne van bijna 2! Dit zou echt een super kado zijn, een big boy bed, en wat voor een zeg. Optie C, D of E.
  -https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-41-268/51512086 :Hier wil ik in wonen met deze kou! halfhoge fluffy pantoffels.
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-1724-53/51001658 katoensatijnen dekbedovertrek (200×220) : Altijd fijn een nieuw dekbed! Ik ben ook wel benieuwd naar het “satijn”, zeker in de kussensloop omdat dit zo goed schijnt te zijn voor je huid en haar. Dan kunnen we echte schoonheidsslaapjes doen.
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-41-253/51359643 : Crosstrainer voor de goede voornemens, verder no comment ;)
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-41-251-merchandising/51088153 : Brabantia Eleganza set 7: Kook + Braad XL, ziet er geweldig uit. We koken al 3 jaar met onze beginset van de ikea en nja… niks tegen de ikea maar ze zijn toch écht aan vernieuwing toe. Met deze potten en pannen kan ik al wat serieuzere dingen op tafel toveren lijkt me. Daar ga je graag voor in de keuken staan ;)
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-494-5/51294322 Last but not least: Voor het kindje in huis, the boyfriend. Die zou hier absurd blij mee zijn (maar mij waarschijnlijk na 1 uur al helemaal irriteren met deze helicopter).

  Zo, lijstje naar de noordpool :)

 25. Tessa says:

  Wat een onwijs leuke actie!
  Ik heb wat leuke dingetjes gevonden wat ik graag zou willen winnen!

  Ik zou graag met mijn ouders en vriend uit eten willen om ze te bedanken voor alle hulp het afgelopen jaar. Ik ben chronisch ziek en ik kan daardoor niet alles zelf doen. Zij helpen mij bij alles waar mogelijk en zou ze dolgraag bedanken!
  https://m.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/grande-selene-hilversum/50780605

  Mij zelf zou ik graag verwennen met permanente make up,eyeliner op mijn bovenste ooglid.
  https://m.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/renata-s-beautycenter-1/49188115

  En om mijzelf en mijn vriend te verwennen met verse sapjes zou ik graag een slowjuicer willen winnen. We drinken graag verse sapjes, vooral in het weekend, maar ik moet alles in de blender doen en dat is verre van ideaal.
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-1724-51/51237037

  ik ga duimen secret santa!

  Groetjes, Tessa

 26. Dit is zo gaaf! Ik heb gekozen voor de Guzzini Chopper, nooit meer last van stinkende handen bij het snijden van uien haha.

  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-2441-1/50037735

 27. Oh wauw wat een actie! Typisch Amerikaans; echt uitpakken:)
  Nou, als de kans zich voordoet, wil ik ook best een gokje wagen. Lijkt me echt moeilijk om uit te kiezen uit al die inzendingen; je wilt natuurlijk iedereen iets doen!
  Ik heb een beetje rondgekeken bij GroupOn en er staan zoveel leuke dingen op, maar dit vind ik het mooiste:
  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-royal-mirage-deluxe-hotel-5-4/51890608 : Een citytripje marrakech; een dagje of 6/7 lijkt me heel fijn! Ik wil al heel graag een keer met mijn moeder. We zien elkaar niet vaak meer, en het lijkt me super om dit rond de kerst aan haar te geven. Quality time met mam!
  -.. https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-flywise-18/51121830 of rome met dezelfde reden!
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/euromast-2/52062526 of deze om met mijn nicht Hanneke eindelijk weer eens een dagje weg te gaan en er een lekker dagje shoppen aan vast te plakken!

  Succes met de drukke dagen voor kerst!

 28. monique says:

  Super lief Sabine!
  Ik heb er even flink tussen geneusd en wil zoooo graag dat mijn dochters een keer lekker worden verrast! ze hebben alle 3, pittige jaren achter de rug en ik gun ze dit zo!
  een gezellige high tea met ons viertjes zou fantastisch zijn!

  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/brasserie-sph-2/50408687

 29. monique says:

  Omdat ik mijzelf niet mag vergeten :)
  Kies ik voor de samsung galaxy s5

  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-innovations-internacional-29/51151072

 30. Sandra ten Katen says:

  Wat een ontzettend leuke actie! :)

  Op mijn verlanglijstje staat:

  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/euromast-2/52062526
  Hier zou ik heel graag heen gaan met mijn vriend!

  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-pckado-s-a-9-merchandising-nl/51393741

  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-hotel-dolores-1-1/51519668
  Omdat we nog heel graag eens naar een waddeneiland gaan..

  Ben heel benieuwd!! Succes!!

  Groetjes,
  Sandra

 31. Jonneke says:

  Wat een leuke actie! Ik heb even bij groupon rondgekeken en kwam wat leuke dingen tegen! Altijd als ik van plan ben een dagje weg te gaan kijk ik altijd of er via groupon een leuke deal is ;-)

  Mijn lijstje:
  – Een slow juicer – Als voedingsstudente lijkt dit mij de perfecte gadget! (https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-1724-51/51237037)
  – Draagbare oplader voor smartphone – Heel handig voor als ik weer eens onderweg ben en mijn telefoon bijna leeg is! (https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-dealco-ny-nl-10-18/51164379)
  – Over 1.5 week organiseer ik zelf een High tea, maar genieten in een restaurant van een high tea is altijd goed om bij te kletsen met vriendinnen! (https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/stairway-to-heaven-2/45362367)

 32. Melissa says:

  Wat leuk dit!
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/euromast-2/52062526
  Ik zou echt heeel graag mijn vriend willen verrassen met een overnachting in de euromast, omdat hij al zoveel voor mij heeft gedaan en ik graag iets speciaals voor hem terug zou willen doen.

  Groetjes melissa

 33. Kimmy says:

  Dear Secret Sabine Santa,

  Wat een geweldig mooie actie :)
  Na lang zoeken (want schijnbaar heb ik toch niet zo heel veel dingen op mijn lijstje dit jaar voor kerst), heb ik toch wel een paar leuke dingetjes gevonden!

  Allereerst omdat ik mijn eerste pannenset bij mijn kerstpakket heb gekregen (ja… bij mijn kerstpakket) en ze van bar-slechte kwaliteit zijn… Handgrepen zijn bijvoorbeeld afgebroken door de hitte en er zitten flinke deuken in (geen idee wie, wat of hoe).
  Had ik graag deze mooie 7-delige keramische pannenset, het liefst in zwarte uitvoering, voor in ons mooie stulpje:
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-331085-6/50339414

  Voor onze reis naar Australië in februari zijn mijn vriend en ik beide nog op zoek naar een mooi setje oordoppen voor in het vliegtuig. En, al zeg ik het zelf, zien deze doppen er toch wel zeer fancy uit!
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-electro-box-ltd-2-6/50987613

  En om als laatste ons lieve kattenvriendje Dex niet te vergeten is deze hangmat helemaal het einde voor ‘m! De kleur zwart zou ideaal zijn, zo zie je zijn haartjes niet overal op terug.
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-41-266/51806192

  Nou, ik zou zeggen heel erg veel plezier (en succes) met kiezen!
  Fingers crossed…

  Merry Christmas! HO HO HO
  X Kimmy

 34. Mieke says:

  Wat een super leuke actie :-)

  Ik zou heel graag willen winnen:
  – Aziatische Tapas voor 10 personen thuisbezorgd door Catering Cadeau:
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/catering-cadeau-b-v-5-10/44584530
  Om mijn ouders en vrienden te verwennen

  -Overnachting in de Euromast voor 2 personen + fles champagne en ontbijt:
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/euromast-2/52062526
  Lijkt me geweldig om samen met mijn vriend te winnen

  – Een uur bowlen voor 4-8 personen inclusief bittergarnituur: https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/bowling-overhees/49343410
  M’n vriendinnen inmaken met bowlen

 35. Nienke says:

  Wauw wat gaaf!
  Op min bucketlist staat nog altijd een ballonvlucht. Dus secret santa, laat jij mijn droom uitkomen?:
  https://www.groupon.nl/deals/den-bosch/ga-virgin-balloon-flights-6/52039974

  Dit bed voor mijn zoontje zou ook de bom zijn! https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-wood-product-consultancy-bv-1/51272149

  En dit wil toch ook iedereen: https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-1724-53/51001658

  En Portugal is verschillende redenen ons favoriete vakantieland, dus een citytrip porto zou wel heel gaaf zijn:
  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-hotel-premium-porto-5/51891814

  Nu ga ik duimen en hopen op een verrassing!!

  Groetjes Nienke

 36. barbara says:

  Wat een super toffe actie is dit! dit is mijn lijstje:
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/ga-kasteel-doenrade-3-7/51917875
  Omdat een weekendje weg alweer zo lang geleden is. En ik heel graag mijn moeder mee wil nemen.
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/snowworld-zoetermeer/49649982
  Ik heb nog nooit geskied en elk jaar vragen vrienden of ik mee ga op wintersport. En elk jaar ga ik niet mee omdat ik niet zeker weet of ik het leuk vind.
  Dus ik wil heel graag een keer op een indoorbaan ervaren hoe het is om te skiën.
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/ga-hotel-asselt/50556383
  Omdat iedereen in januari toe is aan een dagje ontspanning en massages

 37. simone says:

  Wat een geweldige actie! Natuurlijk doe ook ik graag mee :)

  1. Bowlen; er lekker even uit met mijn beste 5 vrienden!
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/bowlingcentrum-veghel-2/52064262

  2. (trouw)pak op maat; voor mijn vriend die me vorige week ten huwelijk heeft gevraagd.
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/springbuck-3/45988042

  3. culinaire lunch; samen met mijn moeder, gewoon omdat ze de liefste is.
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/ulthimo-cuisine-1/50070634

 38. Sylvana says:

  Oh wat zou dit fijn zijn!
  Ontzettend veel lekkage door de bovenbuurman gehad en meneer is vrijwel niet verzekerd, waardoor veel herstelkosten voor onze rekening komen.
  Stucwerk en laminaat zou fantastisch zijn!
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/klusbedrijf-miray-2/45773526
  of https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/ae-nl-klusbedrijf/44063633
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/laminaatkiezer-1/47092587

  Mijn moeder zou ik dolgraag de ooglidcorrectie cadeau doen. Veel last van migraine maar zelfs op medisch advies van de neuroloog word het niet vergoed
  https://www.groupon.nl/deals/rotterdam/essential-aesthetics-9-20/51256199

 39. Marjolein says:

  Wauw wat een winactie :)

  Ik hou heel erg van reizen en steden bezoeken dus daarom heb ik dit op mijn lijst gezet:
  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-best-western-blue-tower-hotel-4-9/51826512
  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-arass-hotel-business-flats-7/50333937

  Maar ik hou ook erg van lekker eten en nieuwe dingen proberen, dus is dit ook wel iets wat een droom is:

  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/wollerich/48597744
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/restaurant-de-zwaan/51052413

  Groetjes Marjolein

 40. Lieke says:

  Wat een leuk actie Sabine, lief dat je het met ons wilt delen!
  Mijn verlanglijstje is:
  – een wellness arrangement, heerlijk even ontspannen na alle drukte voor de feestdagen. Het combineren van een masteropleiding (inclusief 24 uur stage) met werken is toch best wel pittig.
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/power-center-1/47646222
  – genieten van gastronomische creaties , heerlijk! Al jaren een droom om eens te gaan eten in en restaurant met een Michelin ster. Het lijkt me een unieke ervaring.
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/wollerich/48597744
  – oordopjes voor mijn vriend aangezien ik al 2x zijn oordopje kapot heb gemaakt omdat ik ze dan leen en vervolgens in mijn tas prop en ze stuk gaan.
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-edge-distributions-ltd-1-3/50798644

  Fingers crossed!

 41. Super leuk dit Sabine,
  Ik heb ‘vroeger’ altijd met veel plezier meegedaan aan ‘secret santa’ op een meidenforum! Super leuk; cadeautjes kopen voor, en krijgen van wildvreemden.

  Mijn lijstje:

  1. Toegangskaart + massage + gezichtsbehandeling 2 personen bij Thermen Holiday
  https://www.groupon.nl/deals/utrecht/thermen-holiday-2/52023180
  Omdat ik wel een relaxdagje kan gebruiken na 3 jaar werken en een master ernaast doen… Een oppepper voor het afstuderen gaat beginnen.. En met wie kan dat beter dan met mijn lieve moeder!
  2. Onbeperkt dim sum en hot pot voor 2 personen bij Restaurant Full Moon
  https://www.groupon.nl/deals/den_haag/restaurant-full-moon-1/51154181
  Omdat mijn vriend en ik graag uit eten gaan en afgesproken hebben om vanaf nu eens andere dingen te gaan proberen.
  3. Nova JU100 Slow juicer 150 Watt (gratis bezorgd)
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-1724-51/51237037
  Waarom niet is de vraag… Mijn moeder had er 1 te proberen maar gebruikte hem niet dus niet aangeschaft.. Ik heb die 2 weken elke dag een ritje naar m’n ouders gemaakt om een sapje te maken! Dus ik zou er graag 1 thuis hebben… Op naar een gezond 2015!

 42. Geur van Maillard says:

  Tja, als foodie heb ik een beperkt lijstje: 1 item.
  – Het gastronomisch zesgangendiner voor 2 personen bij Michelinster-restaurant De Zwaan.

  Motivatie: als je m’n blog een beetje kent dan weet je 1 ding: m’n vrouw krijgt nooit die kwaliteit van maaltijden thuis, ze heeft heel wat mislukkingen van mij moeten slikken. Letterlijk & figuurlijk. En daarom wil ik haar dan graag eens culinair laten verwennen door een ander …

 43. Marloes says:

  Wauw, wat een geweldige winactie! Het voelt wel een beetje gek om zomaar een verlanglijstje in te leveren, maar Groupon heeft zulke leuke dingen op de site staan dat ik toch wel heel graag wil meedoen!

  Ik maak heel graag kans op deze bonbonworkshop (https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/chocobreak-1/45710798), en dan het liefste voor 3 personen. Ik ben gek op chocolade (wie niet!) en zou deze workshop graag met mijn beste vriendinnen willen volgen, dat lijkt me ontzettend leuk om te doen!

  Verder vind ik deze sieradenset (https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-331038-10/50589245) echt prachtig. Ik vind het merk erg mooi en normaal gesproken is zo’n set veel te duur, maar het is ook wel heel leuk als ik een set zou hebben die heel goed bij elkaar past!

 44. Margot says:

  Wat een geweldige prijs! Ik heb even gezocht en dit is mijn lijstje:

  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/the-tailormates-1/52208074
  Mijn vriend wil al heel lang graag een maatpak, aangezien ‘normale’ pakken vaak niet goed passen. Hier zou ik hem het mee verassen.
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/euromast-2/52062526
  Even samen een nachtje weg gaan na de feestdagen lijkt me heerlijk, zeker nu een ‘echte’ vakantie er even niet in zit.
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/lucas-rive/47094313
  en
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/yurtlife-1/37493698
  Tsjah, lekker eten of een massage, dat is gewoon verwennerij!

 45. David says:

  Wow wat een ontzettend leuke actie zeg! Ik lees altijd je blogs en bekijk ook je video’s op youtube en heb al meerdere heerlijke recepten van je klaar gemaakt :D Ik reageer alleen nooit, maar hiervoor wil ik natuurlijk wel een keer een reactie achterlaten hahaha. Ok, hierbij dus mijn keuzes:

  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/gl-giftfor2/49940251
  Ik ging laatst voor het eerst met m’n vader een weekendje weg, maar ik kreeg helaas ontzettende buikgriep waardoor we er niet echt van kunnen hebben genieten :( Ik zou het graag overdoen met deze overnachting voor 2! Alle drie de soorten overnachtingen lijken me leuk, dus jij mag kiezen welke je weg wil geven. Dan blijft het toch nog een beetje een verassing als ik win haha :)

  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/spices-10/51761237
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/de-kast/51454488
  Ik houd van uit eten gaan, maar heb helaas geen auto tot m’n beschikking. Dus deze twee restaurants zijn perfect, aangezien ik in Groningen woon en er op de fiets heen kan :) Bij beide zou ik graag het menu voor 2 personen willen.

  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/kaatje-bij-de-sluis-2/42564074
  Ik houd van heerlijk eten en wil al heel lang een keer luxe uit eten gaan. Ik ben echter student dus ik heb daar helaas niet echt het geld voor :P Misschien dat het nu toch wel een keer kan bij Kaatje bij de Sluis. Ook hier zou ik dan graag het 6-gangendiner voor 2 personen willen.

  Ik vind het een ontzettend leuke actie van jou en Groupon. In ieder geval alvast bedankt voor als ik iets win :D En ook als ik niets win blijf ik je blogs en video’s met ontzettend veel plezier volgen hoor haha;)

  Groetjes,
  David

 46. Danique says:

  Dit is heel origineel, wie houdt er nou niet om verrast te worden?

  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-printerpix-nl-31/50574767
  Ik kies voor deze omdat ik nu al een tijdje op kamers woon, maar nog steeds niks leuks aan mijn muur heb hangen. Maar een foto op canvas lijkt mij wel heel erg leuk. Ben ik toch op goede ideeen gekomen :)

  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/lucas-rive/47094313
  En als tweede een 4 gangen lunchmenu voor 2 personen bij Lucas Rive. Omdat ik gewoon 1x in mijn leven in een sterrenrestaurant wil eten. Ik zou samen met mijn moeder gaan omdat we samen heel erg kunnen genieten van lekker uiteten gaan.

 47. Maxime says:

  Echt een hele leuke winactie van jou en groupon! Ik heb al wat rondgekeken op de site, maar ik ga morgen denk ik echt kiezen, er is ook zoveel keuze haha.

  1. Maxime says:

   Iets wat later dan gezegd, maar ik ben gelukkig nog op tijd :)
   Ik kon niet vinden voor wat voor bedrag het mocht zijn, hopelijk is het niet te veel.

   https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/wellnessresort-de-zwaluwhoeve-2/47185157
   Deze zou ik graag willen voor mijn zus. Een paar jaar terug ging ze geregeld naar de sauna, de laatste maanden heeft ze alleen veel moeite met haar lichaamsomvang waardoor ze niet meer durft. Ik gun haar en iemand met wie zij wilt gaan een dagje ontspanning omdat ik vind dat ze zich niet hoeft te schamen.

   https://www.groupon.nl/deals/apeldoorn/kerstcircus-zwolle/52242273
   Hier zou ik zelf graag heen willen gaan met 3 vrienden. Ze willen een verbod op wilde dieren, dus het lijkt me super gaaf om er nog een keer heen te gaan.

   https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-bacup-shoe-direct-limited-1-6/51962702
   En lekkere warme pantoffels voor de winter, die zijn altijd fijn :)

   Bedankt voor de leuke actie.

 48. Rosalie says:

  Wauw, dat is een leuke actie!

  Sportend het nieuwe jaar in in mijn eigen woonplaats: https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/citybootcamp-amersfoort-en-apeldoorn/49186132
  Wil graag meer leren over wijnen, dit is een mooi begin: https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/amsterdam-wines-b-v/49342877

 49. Jannniek says:

  Tof zeg!

  Om weer een wat gezondere start te maken komend jaar is het wel handig om te weten of wat we doen ook effect heeft. Daarom is het volgende cadeau wel heel praktisch (en natuurlijk ook heel mooi, zeker de zwarte ;)) :
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-1920-6/51390701

 50. Marloes says:

  Wat een gaaf idee! Ik heb een klein lijstje gemaakt:
  Voor mijn moeder zou ik graag dit (rode) rode koffiezet apparaat winnen, dit omdat die van haar stuk is en zo’n permanent filter klinkt ideaal!
  http://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-331085/50984559

  Ik zou ook graag de voedselbank steunen als kado, dit omdat zij zeker dit seizoen hulp kunnen gebruiken!
  https://www.groupon.nl/deals/rotterdam/de-voedselbank-8/52257962

  Deze cadeau’s staan bovenin mijn verlanglijst en zou ik ook het liefste willen dat die ‘uitkomen’ .
  Als laatste nog een cadeautje voor mezelf, namelijk een slowjuicer. Ik ben de laatste tijd erg moe en futloos dus denk dat een extra dosis vitamine mij zeer zeker kunnen helpen!
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-1724-51/51237037

 51. Jorinde says:

  Wat een geweldige actie! Super bedacht!

  Mijn verlanglijstje:
  – Een diner bij Grande Selene
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/grande-selene-hilversum/50780605

  – Entree en verblijf bij thermaalbad Arcen
  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-parkhotel-bad-arcen-8/50987963

  – Overnachten in Maastricht
  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-hotel-bigarre-maastricht-9/50803904

 52. Marijke says:

  Wow, tof dat je dat doet! Je doet idd niet zo vaak winacties (wat ik ook niet de essentie van een blog vind), maar als je er dan toch eentje doet, dan is het wel een hele mooie! Dus ik doe met plezier mee:

  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-chateau-de-harze-1/51626461 Een nachtje in een écht kasteel lijkt me geweldig. Wij slapen nooit in een hotel omdat ons reisbudget niet zo groot is, maar voor één keertje zou ik wel eens op een bijzondere locatie willen slapen!

  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-chateau-de-la-motte-5/51229044 Nog een kasteel, maar deze keer niet zo ver van Maastricht. Ik wil al heel lang eens naar die ‘boekenkerk’ in Maastricht gaan, dus dat zou een ideale combinatie zijn!

  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-1934-58/51151943 Een sterrenprojectielamp lijkt misschien kinderachtig, maar ik zou mijn vriend er wel erg blij mee maken. Hij is erg geïnteresseerd in astronomie en hoopt ooit in zijn leven een ruimtereis te kunnen meemaken. Zo’n sterrenprojectielamp zou wel leuk zijn om bij weg te dromen in afwachting van een ruimtereis :-)

  Ik voel me wel zo’n beetje hebberig bij het oplijsten van al die dingen :-) In principe vind ik het gewoon al heel tof om zoveel goede recepten en reisverhalen te mogen lezen! Dus eigenlijk zou ik jou moeten bedanken in plaats van omgekeerd! In elk geval blijf ik je met veel plezier volgen!

 53. Anneke says:

  Wauw wat een super gave winactie!

  Ik zou graag met mijn vriend ergens heen willen bijvoorbeeld “Wellness met hamam voor twee in Limburg, naar keuze met overnachting in Hotel Asselt incl. ontbijt.” Omdat hij naast mijn steun en toeverlaat ook mijn mantelzorger is en ik vind dat hij het verdient om eens lekker verwend te worden (natuurlijk ga ik ook graag mee!).

  Ook een restaurant bezoek zou ik een super cadeau vinden. En heel stiekem maakt t me helemaal niet uit waar want ze zien er allemaal super uit op Groupon (oke… behalve de spareribs :$)

  Heel veel plezier met Kerstvrouw spelen!

 54. marcella says:

  Wow wat een super leuke actie! Ik doe met veel plezier mee:)

  Zou graag samen met mijn mannetje een nachtje/weekendje weg gaan, omdat ik afgelopen april voor zijn 30e verjaardag als verrassing een weekendje weg had geboekt, maar we dit op het laatst hebben moeten annuleren omdat ons kleine meisje in het ziekenhuis lag. Zijn er daarna nooit meer aan toegekomen.
  Alles in Nederland is prima, zoals deze:
  Mijn https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/ga-kasteel-doenrade-3-7/51917875
  Of deze: https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/ga-best-western-delphi-hotel-5/50438107

  Als tweede op het lijstje dit fantastische kerstmenu
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/xmas-catering-1/51209253
  Omdat ik nu met een gebroken kuitbeen thuis zit en ik mijn familie met de kerst graag wil bedanken voor alle hulp, maar ik zelf nog niet in staat ben om achter het fornuis te staan..

  Bedankt voor deze actie en veel plezier met het uitzoeken van de winnaars.

 55. Jessie says:

  Hoi secret santa!☺️
  Ik zou graag het jaar leuk willen afsluiten en met vrienden gezellig een weekendje weg willen! https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-roompot-vakanties-1-8/50367056

  Als tweede zou ik graag mijn moeder bedanken en samen met haar een heerlijk beauty dagje willen houden!
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/jij-en-jij-beauty-wellness-1/42855639

  I hoop dat ik ze na kerst blij mee kan maken!

  Groetjes, jessie

 56. Meike says:

  Wat een top actie, ik werd er helemaal enthousiast van, op de site van groupon staan zoveel leuke (en lekkere) dingen.
  Ik ben pas in Amsterdam komen wonen en ben helemaal gek op de vele leuke eettentjes die ze daar hebben. Ik ga dan ook minstens een keer per week ergens lunchen, koffiedrinken of zelfs uiteten. Mijn verlanglijstje heeft dan ook met deze hobby te maken, de restaurants van de eerste drie punten stonden al op mijn to-visit-lijst!

  – Ontbijt/lunch bij Huygens’Dok, volgens mij is de sfeer in dit restaurant helemaal mijn ding! Ik zou een vriendinnetje meenemen en dan samen lekker de dag beginnen met een heerlijk ontbijt.
  – Waardebon Pepper Mango, volgens mij hebben ze bij Pepper mango naast koffie en ijs ook macarons. Daar ben ik een enorme fan van.
  – Italiaans 3-gangenmenu bij MangiAssai. Ik fiets ongeveer iedere dag langs dit restaurant en ik vind het er altijd zó gezellig uitzien (en natuurlijk ben ik dol op pizza’s).
  – Italiaans 3-gangen keuzemenu bij restaurant Il Fiore. Dit restaurant kende ik nog niet maar de kaart en de inrichting ziet er zeker niet verkeerd uit.

 57. nadine says:

  Wat een leuke actie! en het zal je een heel goed gevoel gaan geven om mensen blij te maken!

  hierbij mijn verlanglijstje

  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/shira-yuki-1/48481629
  (gewoon omdat ik heel erg van sushi houd)

  of

  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/ga-best-western-delphi-hotel-5/50438107
  (weekendje met mn lief is altijd leuk! Amsterdam vind ik een geweldige stad!)

  Alvast bedankt!! liefs

 58. Anuska says:

  Ik zou graag mijn moeder willen meenemen naar een reataurant: https://m.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/japans-restaurant-sono-1-5/46896380 . Ze staat altijd voor ons klaar en zo kan ik ook wat leuks voor haar doen.

  Ook zou ik graag voor mij en mijn zus een keratine behandeling willen voor t haar ; https://m.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/kapsalon-bonita-1/50407506. Dit omdat mijn zus de liefste zus is die ik me kan wensen.

  Als laatste wat ik ook zou willen is iets voor mijn man: https://m.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-331088/50987102. Bratmaxx keramische diepe pannen set. Dit omdat hij ook wat vaker in de keuken mag staan, dit maakt t mkkelijker en leuker voor hem.

 59. Anuska says:

  P.s. Leuke actie!!

 60. Daisy says:

  Toffe actie!
  Ik heb even gespeurd op de Grouponsite! En die staat vol leuke dingen.
  Ik heb voor een handige vuilnisbak gekozen… omdat onze huidige vuilnisbak niet meer optimaal werkt.
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-445-1/50519810

  Een automatische vuilnisbak lijkt me superhandig! Vlug een eierschaal weggooien zonder je handen tussendoor te moeten wassen. Eventjes tussendoor de restjes groenten wegdoen.

  In de kleur taupe zou geweldig zijn!
  Alvast bedankt ‘kerstvrouw Sabine’!

 61. Niels says:

  Beste Santabine,
  Mijn verlanglijstje voor Kerstmis ziet er als volgt uit:

  – Ten eerste zou ik graag 33 voedselpakketten t.w.v. € 99 voor de voedselbank krijgen, omdat er immers genoeg mensen zijn in Nederland die zich geen luxe kerstdiner kunnen veroorloven en moeite hebben rond te komen. Ook zij moeten eten. Er doen steeds meer mensen een beroep op de Voedselbank, dus kan deze organisatie altijd wat steun gebruiken!
  – Daarnaast zou ik graag 8 blauwe of groene (jij mag kiezen :P) fietswielverlichtende led-lampjes t.w.v. €13,99 ontvangen. Veiligheid gaat immers voor alles in het verkeer tijdens deze donkere dagen.
  – Tevens zou ik heel graag eens dineren in een michelinsterrenrestaurant, dat heb ik nog nooit gedaan en het lijkt mij een bijzondere ervaring. Mijn voorkeur gaat uit naar Kaatje bij de Sluis (t.w.v. € 89) of ’t Schulten Hues (t.w.v. € 99,99) omdat deze restaurants redelijk dichtbij mijn woonplaats liggen.
  – Ook wil ik graag een T-shirt met dierenprint voor heren ´ Orangutan Big Face´ t.w.v. € 17,99 in maat S. Waarom ik dit wil kan ik eigenlijk niet zo goed uitleggen, hahah.
  – Ten slotte zou ik graag nog overnachten voor twee bij Hotel Oranjeoord (optie 5: € 159 voor 2 overnachtingen met 4-gangendiner – vrijdag of zaterdag (waarde € 290)), maar als dit niet meer binnen het budget past hoeft het niet.

  Bij elkaar kost dit ongeveer €392, maar zonder de laatste wens kost het ongeveer €232. Natuurlijk zou het ook al geweldig zijn als één van deze wensen uitkomt (vooral de eerste!!!).

  Groeten!

 62. Simone Krijgsman says:

  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-331420-1/50942765

  handig zou zijn; een bestekset, want we eten nu nog van kampeerbestek uit een kerstpakket van mijn papa van 2 jr terug en dat is nou niet echt ideaal.

  leuk; een kattenhangmat voor onze Link en Casey
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-41-266/51806192

  Romantisch; high tea voor mij en vriend
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/sandton-hotel-de-roskam-restaurant/35730497

  Maar het allerliefste iets van mijn bucketlist;
  Naar londen!
  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-slangen-reizen-3-11/51952452
  (deze loopt wel bijna af, maar de reizen keren steeds terug)

 63. Beste actie ooit! Super leuk idee om zo meerdere wensen in vervulling te laten gaan.

  Ik zou heel erg graag lekker gaan uiteten met mijn ouders, omdat we alledrie smulpapen zijn én omdat ik ze zo op een leuke (en lekkere) manier kan bedanken voor al hun hulp en steun.

  Deze twee restaurants lijken me geweldig, een lekkere high tea of een heerlijk Aziatisch diner!

  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/restaurant-ginger-3/51079153

  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/restaurant-le-courage-1/50913071

 64. Arjanne says:

  Oeeh wat een leuke winactie! Ik zou heel graag eindelijk eens even er tussen uit willen met mijn hubbie :D! Daarom heb ik deze 3 dingen uitgezocht:
  1. Citytrip Maastricht https://m.groupon.nl/deals/travel/ga-apart-hotel-randwyck-8/49449971

  2. 2x een citytrip naar Turijn, om met z’n tweetjes naar toe te gaan :)
  https://m.groupon.nl/deals/travel/ga-flywise-19/52237917

  3. Naar Trier:
  https://m.groupon.nl/deals/travel/ga-hotel-igeler-saule-2/52087772

  Spannend!

 65. Diana says:

  Wat een súper Secret Santa actie!

  Ik zou het geweldig vinden, als er een donatie richting Voedselbanken Nederland zou gaan en een paar gezinnen worden verrast met een voedselpakket:
  https://www.groupon.nl/deals/limburg/de-voedselbank-8/52257828

  Voor mijn broer en zijn vrouw een lekker etentje, omdat hij altijd maar aan het werken is en zichzelf niet veel gunt én omdat hij altijd klaar staat voor mij: https://www.groupon.nl/deals/limburg/restaurant-ginger-1/52408732

  Veel plezier en succes met deze winactie!

 66. Mariska says:

  Wat een originele actie. Ik zou graag kans maken op de roestvrijstalen waterkoker. Wij zijn momenteel de keuken aan het verbouwen, maar dat duurt best lang. Ik hoop met de kerst er weer een beetje leuk bij te zitten en dan past mijn oude waterkoker er echt niet meer bij. Ook vind ik het feelgood food kookboek leuk, zeker omdat het goede doel mij aanspreekt. Veel plezier met kerstman spelen!

 67. Adriana says:

  Wat leuk! Ik ga samen met met verloofde verhuizen van ons kleine appartement naar een eengezinswoning (kan niet wachten!!). Dus kan het volgende wel gebruiken:
  https://www.groupon.nl/deals/landelijke-deal/gg-groupon-goods-global-gmb-h-41-271/51817912 donzen 4-seizoenendekbed – 240 x 220 cm
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-41-268/51512086
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-selsey-polska-nl-6/51650282

 68. Kaylani says:

  Wauw, wat een super gave en lieve winactie!
  Ik zou graag een online talencursus willen winnen: https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/online-trainers-nl/36521615

  Dan hoef ik alleen nog maar te kiezen tussen frans, spaans of italiaans..

  En dan het liefst ook de slipcursus voor 2 personen: https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/slipcursus-wens/49069235

  Zodra ik dan mijn rijbewijs heb wil ik deze samen met mijn vader doen, lijkt me gaaf!

 69. Wat een topactie! Ik kan wel wat leuks bedenken om te krijgen voor kerstmis!
  Aangezien ik net naar Amsterdam ben verhuisd en ik dus nog een hele hoop moet ontdekken, lijkt mij het heerlijk om een etentje in Amsterdam te winnen. Zoals:

  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/bar-b-burgers-n-beer-bar-2/50905016
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/restaurant-poco-poco/51030689
  https://www.groupon.nl/deals/amsterdam/restaurant-de-compagnon-2-7/51795846
  https://www.groupon.nl/deals/amsterdam/restaurant-mangiassai-1/51225527
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/pizzeria-via-via-2/49761237

  Maar al die lekkernijen moeten er natuurlijk ook weer afgetraind worden. Dus daarom:
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/active-outdoorsports/38734212

  En wat is nou mooier om mijn nieuwe stad beter te leren kennen met een tour bij het Amsterdam light festival!
  https://www.groupon.nl/deals/amsterdam/rock-that-boat/50796380

  Zou echt heerlijk zijn om een van dit (óf alles;)) te winnen!

 70. Ik lees en bekijk je blog altijd met veel plezier! Erg leuk vind ik ook de aanvulling met riesblogs!

  Wat een gave actie! Origineel! :)

  Mijn verlanglijstje:

  1, 3 of 5x hotstone- of ontspanningsmassage bij Gorgeous by Soraya
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/gorgeous-by-soraya-1/50779930

  5 culinaire gangen van de chef voor 2, 4 of 8 personen bij Restaurant de Liefde
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/restaurant-de-liefde-2/38735601

  Alvast een hele fijne dagen gewenst!

 71. Ooohhh ik was alweer veel te snel..

  Deze categorie had ik helemaal gemist.. Maar dit is ook gaaf zeg!

  Keukengerei Joseph Joseph: Elevate Carrousel of ‘Nest’ meng- en maatkommen
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-41-288/52405282

  Of

  5-delige messenset, met magnetische messenhouder (tot 72% korting)
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmbh-30-3/50849571

  Of

  Joseph Joseph snijplanken-set, naar keuze met messen (gratis bezorgd)
  https://www.groupon.nl/deals/landelijke-deal/gg-groupon-goods-global-gmb-h-41-263/52048475

  :)

 72. Patricia says:

  Wat een superleuke winactie!

  Als eerste zou ik graag deze pannenset willen winnen. Mijn vriend en ik willen op korte termijn graag samen gaan wonen en zijn daarom druk bezig bent het verzamelen van onze uitzet: https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-331593/52310923

  Een tweede optie zou een citytrip naar Maastricht zijn. Op dit moment zit mijn vriend in een moeilijke thuissituatie (hij woont bij zijn grootouders, omdat zijn moeder koos voor haar nieuwe man). Het lijkt me leuk om samen met hem eens er tussenuit te gaan: https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-apart-hotel-randwyck-8/49449971

 73. Debbie says:

  Wat een leuke actie!

  Ik zou graag iets cadeau willen doen aan mijn vader voor zijn 60ste verjaardag op 25 december!
  Een kerstmenu voor 4 personen. Ik kan er zelf helaas niet bij zijn, maar zou het heel leuk vinden als ik op deze manier het diner op afstand kan regelen.

  Ik heb zoveel lekkere opties gezien:
  https://www.groupon.nl/deals/premium/restaurant-niven-3-6/52480698 (hij woont in Rijswijk)
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/catering-cadeau-b-v-8/51209223
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/villa-la-ruche-4/46209849
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/tri-tunggal-1/47531932

  Grtz

 74. Marije says:

  Wat een gave winactie! Ik zou voor deze gaan: https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/javaans-eetcafe-1/48854911

  Dit eetcafé in Groningen zou perfect zijn om tussen de bedrijven door wat te eten. Mijn mams ligt namelijk in het ziekenhuis en komt daar voorlopig niet weg, dus hoe fijn zou het zijn om tussen de ziekenhuisbezoeken door lekker Javaans te kunnen eten met z’n allen!

  Als tweede zou ik hier wel een overnachting willen meemaken: https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-jachtslot-de-mookerheide-8/50696350 Lekker even ontspannen en bijkomen van alle spanning.

 75. Sherelle says:

  Wat een leuke actie! Ik heb een ernstig te kort aan maatkommen en weet soms niet meer waar ik alles in moet doen. Daarom staat er op mijn verlanglijstje deze kleurrijke maatkommen van Joseph Joseph: https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-41-288/52405282

 76. Squeaky Q says:

  Wat een toffe actie Sabine, ik doe heel graag mee :D

  Mijn verlanglijstje:
  Deze sushi box https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/kreeftenbar-amsterdam/50421667
  En ik wil al zó lang een grillpan! https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-41-276/52161000

 77. Marieke says:

  Wat een toffe actie! Ik heb even door groupon gescrold en de volgende dingen leken mij wel erg leuk!
  – Leren masseren (Helperhart, Groningen); om de stijve spieren van mijn vriend wat te verzachten :)
  – Doe-het-zelf sushipakket; Ik ben gek op sushi en het maken ervan, maar met mijn studenteninkomen heb ik niet echt het geld voor echt goede ingrediënten en blijf ik vaak bij surimi van 80 cent en een komkommer. Het lijkt me heerlijk om eens echt goede sushi te kunnen maken.
  – Kerst high tea Brasserie SPH: Ik ben nu bijna een jaar uit huis, dit is mijn eerste kerst dat ik niet meer thuis woon. Ik ben de eerste op kamers en mijn moeder had hier stiekem best moeite mee, ook al steunde ze me altijd in alles. Daarom zou ik graag met haar naar een kerst high tea in Groningen gaan, om haar te bedanken.
  – Vuurwerkpakket West BV; Mijn broertje en vader zijn gek op vuurwerk, hoe harder, hoe groter, hoe mooier ;) Het lijkt me geweldig als ze bij West BV een pakket mogen uitkiezen voor Oud en Nieuw.

 78. Edmée van der Togt says:

  Hi Sabine,

  wauw, wat een gave actie! En wat super leuk voor jou dat jij dit mag weggeven! Ik heb eigenlijk maar één wens. In januari zijn mijn vriend en ik twee jaar samen, daarom wil ik hem graag mee uit eten naar een sterrenrestaurant. We houden allebei heel erg van lekker eten maar zijn allebei nog nooit in een sterrenrestaurant geweest.

  Nou lijkt het me dus helemaal super om met z’n tweeën de 10-gangenproeverij te doen bij Niven in Rijswijk. Daarom zou ik die super graag willen winnen.

  Heel veel succes met kiezen! =)

  Groetjes,
  Edmée van der Togt

 79. Annemiek says:

  Wauw, leuke actie! Ik zou dolgraag een tefal koekenpannen set winnen. Op 22 December krijgen we de sleutel van onze nieuwe koopwoning. Inclusief prachtige leuke met inductie kookplaat, waar onze huidige pannen niet geschikt voor zijn. Nieuwe pannen zijn in de dure December maand met dure verhuizing heel erg welkom.

 80. Rebecca says:

  Ook maar even proberen! Ik zag iets heel bijzonders staan en dat lijkt me echt fantastisch: een roofvogelworkshop voor 2. Lijkt me echt heel erg speciaal om dit met mijn vriend te doen.

  Ik zag dat ze ook tajines hebben. Die wil ik eigenlijk al heel lang, maar ik durf hem steeds niet te kopen. De paarse en gele vind ik het allermooiste. Zou super zijn, dan kan ik weer wat nieuws leren in de keuken!

 81. Wat een leuke actie! Mijn vriendin is hard bezig met een gezond leven te beginnen en ik zou haar graag willen laten zien hoeveel ik haar steun door een crosstrainer voor haar te winnen (https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-41-253/51359643) zodat ik haar een beetje kan steunen en motiveren. Daarom zou het ook enorm leuk zijn om een leuke fotoshoot met z’n tweeën te hebben, een mooie herinnering voor later (https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/fvl-fotografie/36521264). Anders zou een koninklijk nachtje ook een geweldig cadeau voor ons tweeën zijn zodat ik mijn prinses eens echt kan verwennen (https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/gl-giftfor2/49940251). Als laatste staat de iPhone 6 op mijn verlanglijstje (https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-powerprice-s-r-l-1-2/51699233) aangezien mijn eigen telefoon het al bijna niet meer doet na twee jaar en ik door mijn visuele beperking eigenlijk vast zit aan Apple; dit is het enige merk die hier goede ondersteuning voor biedt. Ik ben benieuwd!

 82. ManYie says:

  Wat een super leuke actie!

  Mijn verlanglijstje:
  -Londen, want dat is gewoon <3
  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-thistle-kensington-gardens-hotel-13-merchandisi/52288806
  – Pannenset van Tefal, omdat die van mij aan vervanging toe zijn
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-331593/52310923
  – hammam arrangement om heerlijk te relaxen in het nieuwe jaar
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/dunya-hamam-eindhoven/46513989

 83. Samantha says:

  Wow wat een geweldige actie zeg. Dit moet wel een van de betere winactie zijn die ik ben tegen gekomen. Ook supertof dat je dit mag doen. Lijkt me geweldig om zoveel mensen blij te mogen maken.

  Het enige op mijn verlanglijstje is een midweek weg met mijn vriend, hond en ouders. We hebben een slecht jaar achter de rug en hoop het nieuwe jaar fijn te kunnen starten door er even tussen uit te kunnen. Zo’n midweekje in een Roompot park lijkt me helemaal top https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-roompot-vakanties-1-8/50367158

  Even bijkomen tussen alle natuur is echt wat we nodig hebben op het moment. Heel erg bedankt voor de kans en heel veel plezier met het spelen van St. Nick!

  1. Samantha says:

   Nou was niet zo oplettend als ik dacht want die actie is helemaal niet geldig tot de 24ste. Ik zou zweren dat ik echt opgelet had oops. Indien bovenstaande actie niet meer geldig is op de 24ste zou mijn keuze zijn gevallen op de Luxury Mini Cruise (commodore hut aangezien zo’n stapelbed niet echt romantisch is) voor twee personen eind Februari (24 of 26) Wat een prachtige hut is dat zeg, wow! https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-dfds-seaways-7-22/52573728

   Hoop niet dat ik nu inhalig overkom aangezien dit prachtige cadeau een stuk duurder is en er dan minder over blijft voor andere deelnemers. Maar wat zou het geweldig zijn…..

 84. Esmeralda says:

  Superleuke actie Sabine!
  Ik zou graag de sapjuicer willen winnen; gisteren mn kaak gebroken en aangezien mn kerstdiners door een rietje moeten kunnen (hoe balen is dat snik) kan ik in ieder geval smakelijke groente- en fruitjuices op tafel zetten :)
  Alvast een prettige kerst gewenst en ik ga me verlustigen aan je mooie foodfoto’s^^
  Groetjes!

 85. Wat een leuke actie! Ik ben sowieso al fan van je blog en van groupon, dus leuke combinatie!

  Wat voor leuks ik heb gezien:
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/ga-hotel-dolores-1-1/51760136
  Deze zou ik graag aan mijn ouders willen geven. Ze hebben een zwaar jaar achter de rug en voor hen zal het heerlijk zijn als ze even lekker kunnen uitwaaien.
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-ever-mercantile-limited-nl-23/51840804
  Dit vest (in het rood) lijkt me heerlijk warm en lekker comfy voor op de bank.
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-41-288/52405282
  De mengkommenset lijkt me ideaal! Ik hou van bakken, maar helaas ontbreekt er nog een goede bakset.
  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-slangen-reizen-9-15/52412825
  Als laatste een dagje Londen, want dat is altijd leuk!

 86. Wat lijkt mij dat leuk om voor kerstman te spelen :-) Leuke actie!

  Mijn grootste hobby is in de keuken staan en alle gerechten die ik van leuke blogs (waaronder deze) afhaal uit te proberen daarom zou de snijplanken en keukenhulpen van Joseph Joseph goed van pas komen:
  https://www.groupon.nl/deals/landelijke-deal/gg-groupon-goods-global-gmb-h-41-221/52303103

  En van al dat eten moet je natuurlijk ook weer op het gewicht letten vooral zo na de feestdagen daarom lijkt mij de crosstrainer ook zeker niet verkeerd ;-)
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-41-253/51359643

  Succes met alles uitzoeken dat is al best een hele klus lijkt mij :-)

 87. Hallo!

  Leuk dat je voor Secret Santa gaat spelen :)

  Op mijn lijstje staat het volgende;
  * 3-daagse reis MiniCruise Newcastle all-you-can-eat voor 2 personen
  Ik heb twee petekindjes in de UK wonen en ik heb altijd al een keer op cruise willen gaan! Dus een betere combinatie dan dat kan ik me niet bedenken :)

  * 3- of 4-daagse citytrip Madrid met vlucht en verblijf in een hotel naar keuze voor 2 personen
  Ik heb relatief veel van de wereld gezien, ik heb in vier landen gewoond, maar ik ben nog nooit in Madrid geweest! Wordt wel eens tijd.

  * 10 of 20 waardebonnen te besteden aan Kerst & Oud en Nieuw producten (vanaf € 14,99)
  Dit is gewoon super leuk. Ik hou van kerst, van nieuw jaar, van lekker eten en van leuke spulletjes. Dus deze kon niet uitblijven.

  Veel plezier met Secret Santa! Je gaat vast veel volgers blij maken. Zolang je maar recepten blijft posten, vind ik het allemaal prima (ik heb dit weekend de carrot cakes bonbons gemaakt voor mijn verjaardag, ze waren een hit!)

  Groetjes,
  Kiki

 88. Wat een super leuke actie! :) Mijn verlanglijstje!

  1. Microdermabrasie behandeling
  Ik heb een gevoelige huid en veel last van onzuiverheden en littekens. Het gaat al maanden veel beter, maar een microdermabrasie behandeling zou nog net even een zetje naar een betere huid kunnen zijn
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/ga-thermen-bussloo-2/50288179

  2. Feelgood food / Steun Free a Girl
  Lekkere recepten én een donatie aan een goed doel! Top combinatie :)
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-stichting-free-a-girl-1/51936303
  (Ik zie wel resterende tijd beperkt, maar kan niet zien of dit geldig is t/m 24e?)

  3. Parijs
  Heeft eigenlijk geen uitleg nodig, maar toch: ik houd van Parijs. Romantiek. Lekker eten. Mooie straatjes. Sacre Coeur, de seine, Marais, Moulin Rouge. De stad heeft mijn hart gestolen en de macarons van La duree roepen me!
  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-travelon-15-26/50858582

  4. 3-delige trolleyset
  Voor al mijn reisjes! Ik wil graag een opvallendere trolley/koffer dan die ik nu heb. Lekker knallend en makkelijk te vinden op de bagageband!
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmbh-88-5/51856146

  5. Tefal pannenset
  Last but not least: Tefal pannenset! Ik ben net verhuisd en kan nog wel een aantal goede pannen gebruiken. Deze zien er geweldig uit:)
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-331593/52310923

 89. Claudia says:

  Wat een ontzettend leuke actie!! Oprah momentje “you get a car, you get a car & you get a car” haha!

  Om het even in het thema “car” te houden… Die heb ik een maand geleden gekregen van m’n allerliefste lover om wat mobieler te kunnen zijn met volgend jaar m’n stage in het vooruitzicht. Daarom zou ik graag iets voor hem terug doen en hem lekker verrassen! Ondanks dat we gek op reizen zijn, zijn we zijn nog nooit samen op de Waddeneilanden geweest! Zou heerlijk zijn om vier daagjes te relaxen :)
  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-hotel-dolores-1-1/51519668

  Ik ben gek op koken en kijk vaak vol bewondering naar de heerlijkste gerechten die je kunt maken met een tajine, maar helaas heb ik er zelf nog geen! Ik zou graag heerlijke gerechten uit de tajine voor mijn familie klaar maken! Ik ben met elke afmeting/kleur blij!
  https://www.groupon.nl/deals/landelijke-deal/gg-groupon-goods-global-gmb-h-41-216/52303204

  Voor mijn moeder is het een vervelend jaar geweest met vier operaties en ze is nu herstellende. Vanwege veel extra onvoorziene kosten zit het er niet in om komend jaar uitgebreid op vakantie te gaan, daarom zou ik het ontzettend leuk vinden om ze te verrassen met een gezellig weekendje weg met ons hele gezin!!
  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-roompot-vakanties-1-8/50367114

  Na bovenstaande wishlist-items is het wel duidelijk dat ik mijn cadeautjes graag deel met m’n loved ones, dus ook mijn laatste wishlist-item: een thuisbezorgde High Chocolate voor 4 of 6 pers! We zijn eigenlijk met 5 maar we zijn met alles blij!
  https://www.groupon.nl/deals/breda/delifrance-breda-10/50934141

  Merry Christmas Secret Santa!!

  1. Sabine Author says:

   Hahaha, ik zie mezelf al zo staan als Oprah ja. Lol!

 90. Joyce says:

  Ohhh, dat is wel héél leuk en origineel zeg! Ik moest even m’n best doen om het lijstje niet te lang te maken, want er staan véél te veel leuke dingen op Groupon. Ik heb de aller aller leukste uitgekozen!

  – “I Love” Dekbedovertrek | Dit prachtige dekbedovertrek! En dan het liefst in het zwart, en de “I Love” versie. Ik heb maar twee dekbedovertrekken, dus het is wel weer eens tijd voor wat nieuws! | https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-41-248/51697740

  – 10-delige Quick multiblender set | Ik heb nog niet zo’n apparaat en sta heel graag in de keuken. Je kunt zo in een handomdraai gezonde sapjes maken, maar je kunt er natuurlijk nog veel meer mee. Kan niet wachten om dat allemaal uit te vinden! | https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-1920-5/51361421

  – Luxe 3-gangen keuzemenu voor 2 personen bij Le Connaisseur Den Haag | Als je dan geen zin hebt om in de keuken te staan, is het ook weleens fijn om lekker uit eten te gaan. Dit schijnt een erg goed restaurant te zijn. Zal m’n vriend ook wel waarderen, haha. | https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/le-connaisseur-den-haag-5-12/50438510

  – Zelf sushi maken | Ik heb nog nooit zelf sushi gemaakt en het lijkt mij wel erg leuk om te doen. Met dit pakket wordt dat wel heel gemakkelijk! | https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/vishandel-theo-van-de-geest-1/51923942

  Nou, dat was het haha! Succes met alle verlanglijstjes Secret Santa, wordt volgens mij nog een hele klus!!!

 91. Celesta says:

  Wat een super leuke win actie!
  Ik zou heel Graag mijn moeder een keertje verwennen met een city trip naar Londen. Dit omdat ze altijd voor mij klaar staat ondanks alle omstandigheden op het moment. We hebben het al een aantal jaar over een tripje naar Londen maar van wegen het geld stellen we dit steeds uit..en dit zou echt geweldig zijn!https://m.groupon.nl/deals/travel/ga-thistle-kensington-gardens-hotel-13-merchandisi/52288806

  Fijne kerst gewenst!!

 92. Mireille says:

  Ik heb even zitten twijfelen om mee te doen, voel me altijd zo hebberig als ik met zo’n actie meedoe :’) Maarja, ik ben best aardig dus gun ik het mezelf wel haha.

  Ik zou het ontzettend leuk vinden om met mijn vriend naar Parijs te gaan:
  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-de-jong-intra-6/51517004

  Of een weekendje groningen:
  https://www.groupon.nl/deals/zwolle/ga-hotel-resort-landgoed-westerlee-3-8/52083213

  Geloof dat we wel toe zijn aan een paar dagen weg als alle verhuis toestanden voorbij zijn. Lijkt me heerlijk!

 93. nadia says:

  wat een leuke actie!

  hier een aantal dingetjes op mijn verlanglijstje

  -voor lekkere warme voetjes deze winter
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-bacup-shoe-direct-limited-1-5/51945145

  -voor mijn smoothies in de morgen, veel handiger dan de staafmixer
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-331085-12/50339176

  -omdat mijn oude stofzuiger met grijze tape aan elkaar geplakt zit :D
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-natalie-limited-hong-kong-2/51817862

  -voor het jongste kindje van mijn zus, omdat ze ver onder de minimum moet leven en het geld er dus niet voor heeft!
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-1724-55/51392690

  -omdat ik nog steeds mijn bed heb uit mijn kindertijd, maar geen geld heb om een nieuwe te kopen
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-sampur-nl-7/51645357

 94. Renate says:

  Lieve santa,

  Op mijn verlanglijstje voor Kerst:

  Voor in de keuken:
  10-delige Quick multiblender set (vanaf € 39,95)
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-1920-5/51361421

  Voor een gezellig avondje met de meiden van de Eetclub:
  Tapas-diner voor 12, 24 of 36 personen thuisbezorgd door Catering Cadeau
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/catering-cadeau-b-v-6/45241497

  Voor een nieuwe stap in mijn carrière:
  Online taalcursus, naar keuze van 6 maanden bij Online Trainers
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/online-trainers-nl/36521615

  Voor in de keuken van ons nieuwe huis:
  Stijlvolle barkruk met memory foam, keuze uit 5 kleuren (gratis bezorgd) – € 99,99 voor 2 x barkrukken – wit
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-creadomia-1-5/51880858

  Voor in onze nieuwe keuken waar we met paars willen gaan werken:
  Joseph Joseph snijplanken-set, naar keuze met messen (gratis bezorgd)
  € 39,99 voor Joseph Joseph Index Advance snijplanken in paars (38% korting)
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-41-263/52048743

 95. Vicky says:

  Dear Santa,

  Er zijn niet veel dingen waar ik om vraag, maar een weekendje weg met mijn hardwerkende vriend zou ik heeeeel leuk vinden. We werken nu al een tijdje allebei meer dan 50 uur per week en we zouden er heel graag even tussenuit gaan!

  3- of 4-daagse citytrip Madrid met vlucht en verblijf in een hotel naar keuze voor 2 personen
  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-flywise-21/52563448

  Brussel: verblijf in ****NH Brussels City Centre, naar keuze met ontbijt (vanaf € 29,50 p.p.)
  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-nh-brussels-city-centre-1/49508438#check_in=&check_out=

  Mystery-hotel in Brussel: verblijf in een 4-sterrenhotel met ontbijt, welkomstdrankje en toegang tot de fitness
  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-hotel-4-bruxelles-2/51628048

  Liefs,

  Vicky

 96. Leuke actie Sabine! Heel veel succes met kiezen, berekenen, bestellen, etc! :)

 97. Wat een leuke actie zeg! Normaal kijk ik stiekem mee wat je doet, maar nu dacht ik even een gokje te wagen!

  Ik zag dit voorbij komen wat we misschien met z’n tweeën konden doen! De oude tijden weer eens ophalen en kletsen over de nieuwe :)
  https://www.groupon.nl/deals/apeldoorn/crummz/51844004

  En deze anders misschien met Adriaan ;)
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/grieks-restaurant-alexandros-2/42234259

 98. Annebelle says:

  Leuk, ik doe mee! Op mijn verlanglijstje staat:
  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-dfds-seaways-7-22/52573728 Deze gave overtocht naar Newcastle. Hier zou ik heel graag met mijn vriend heen willen voordat ik voor 5 maanden in Zweden ga studeren. Zo hebben we toch nog even wat speciale quality time.
  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-tryp-by-wyndham-hotel-antwerp/52405825 Ik zou heel graag nog een keer Antwerpen helemaal ontdekken.
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/restaurant-view-1/43535905 Ik loop hier altijd langs, maar het is voor mij te duur om hier te gaan eten.
  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-van-der-valk-hotel-amersfoort-merchandising-nl/52784265 Lekker relaxen dichtbij huis!

 99. Wauw, wat een leuke actie!

  Ik heb niet hele dure dingen uitgezocht, zo kun je nog meer mensen blij maken :-)

  1. Een mooi pannensetje! Aangezien ik per februari op mezelf ga wonen en nog geen pannen heb, zijn deze wel handig.
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-331593/52310923

  2. En ja, dan zijn deze pannen ook wel heel leuk. https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-331085-6/50339414

  3. Een een setje snijplanken komt dan ook wel van pas. https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-41-263/52048743

  Ik ben benieuwd!!!

 100. Wat een super leuke actie!

  Ik heb voor een 3 gangen à la carte menu bij eterij & Tapperij ‘t Ambacht gekozen voor 4 personen, maar als het kan voor 6.
  Dit zou voor mij en mijn vriend een super mooi kerst cadeau zijn, om het jaar goed af te sluiten en mijn ouders te bedanken voor alles wat ze voor ons hebben gedaan en alle steun die we krijgen. En om nog even wat leuks te hebben voor het volgende jaar begint, vandaar dat ik er bij heb gezet als het kan voor 6. Mijn zusje en ik hebben beide volgend jaar 2 super zware operaties en 1 kleine operatie voor de boeg. Door enorm veel pech komt het zo uit dat we 2 weken na elkaar voor het eerst geopereerd worden En het zou fijn zijn als we zo nog even wat leuks met z’n allen kunnen doen.
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/eeterij-tapperij-t-ambacht-1-4/46288828

  Het tweede dat ik uit heb gekozen is niet voor mijzelf, omdat ik ook vind dat je aan andere moet denken in deze tijd van het jaar, zeker mensen die het niet zo breed hebben.
  Daarom heb ik voor 2 voedselpakketten gekozen voor de voedselbank.
  https://www.groupon.nl/deals/travel/de-voedselbank-8/52257820

 101. Ik doe mee! Zoals al heel vaak gezegd is: super leuke actie!

  Als eerste een onbeperkt wokken met sushi en alles erop en eraan voor mijn moeder en mij. Na al de zware weken en mijn moeders stress over haar vader vind ik wel dat ze het verdient heeft. Ze houdt ontzettend van sushi en je kan er haar geen groter plezier doen dan dat bijna.
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/japans-restaurant-sono-1-5/46896380

  Of deze:
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/due-napoletani-1-3/50670350
  Ze houdt ook ontzettend van Italiaans eten.

  Of een sushi workshop voor 2 personen.
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/sushi-time-amsterdam-wtc-1/37757586

  En nog een keer sushi! Zoals ik al eerder zei, ze houdt erg veel van sushi, haha.
  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/vishandel-theo-van-de-geest-1/51923942

  En ja, alles heeft met eten te maken, we zijn namelijk ontzettende lekkerbekken.

 102. Wat een ontzettend gave actie zeg!

  Ik zou in 2015 graag meer citytrips willen maken. Een nieuwe stad ontdekken, lekker eten en even helemaal weg: heerlijk! Op de site van groupon zag ik een aantal hele leuke trips staan die nu op mijn verlanglijstje staan: een weekendje Madrid (https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-flywise-21/52563448) of Turijn (https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-flywise-19/52237917) of misschien wel Boedapest (https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-bo18-hotel-superior-3/50571630).

  Daarnaast heb ik stiekem altijd al mijn tanden willen bleken. Als fervent koffie drinker zijn mijn tanden lang niet zo wit als ik zou willen. Deze optie ziet er daarom wel interessant uit: https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/nigelmacdonald-beauty-clinics-9/46514110

 103. Wat een reactie’s al! Echte hollanders he? Nou ik ook eerlijk gezegd….

  Ik lees deze site al een flinke tijd, omdat ik koken echt leuk vind! Daarom lijkt sushi maken mij ook echt een keer tof om te doen https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/vishandel-theo-van-de-geest-1/51923942

  En als tweede optie zou ik graag deze https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-electro-box-ltd-2-6/50987613 oortjes willen! Ik fiets elke dag een half uur naar school met muziek op, maar helaas gaan mijn oortjes steeds kapot. Ik koop ook telkens van die goedkope voor 3euro… Dus hiermee zou je mij echt een plezier doen!

  Maar dan wel een beetje een jongenskleur aub :-) JA ook jongens vinden koken wel eens leuk :P
  En als laatste gaat vis er altijd in bij mij (en de rest van het gezin) https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/vishandel-theo-van-de-geest/49346981

 104. Majella says:

  Echt een hele leuke actie! Ik ben gek op koken en doe het al jaren met een keukenmachientje die nu toch echt bijna overleden is dus vandaar dat ik heel graag van de kerstman wil hebben;Multifunctionele keukenmachines –
  https://bit.ly/1GYw4H2

  Graag the newchef mix wit. Wat een gaaf apparaat!

  Now keep the fingers crossed!

  Groetjes,

  Majella

 105. Monique says:

  Lekker eten is iets wat ik graag doe en dat was ook goed aan mij te zien. De afgelopen twee jaar 63 kg afgevallen en we zijn nu weer op een gezond gewicht.
  Mijn grootste wens is daar eigenlijk al mee vervuld, maar ik zou toch heel graag nu een keer lekker uit eten willen gaan. Dan hoor ik je zeggen, dan ga je toch, maar helaas laten de financiën dit niet toe met een man die al meer dan vier jaar werkeloos thuis zit.
  Het maakt me niet uit waar of wat we gaan eten, als het maar in de omgeving is van Rotterdam/Delft/Zoetermeer/DenHaag/Gouda.
  Verras me maar ;-)

 106. Vivian says:

  LEUK Sabine!

  Oké, komt ‘ie.

  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-2178-3/51175579
  Haha! Fantastisch! Ik voel een kerstkaart aankomen..
  https://www.groupon.nl/deals/apeldoorn/ga-bilderberg-residence-groot-heideborgh-3/52822015
  Ja hier ben ik dus echt gek op. Intens genieten. (en dan gewoon het Basic-Winter arrangement)
  https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-suntip-12/52237943
  Eh. LONDEN!!!
  https://www.groupon.nl/deals/arnhem/delizioso-kookschool-1/50236243
  Lijkt me zo gezellig om met een vriendin te doen..
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-1724-54/51390969
  Omdat je met kerst de hele dag in je pyama staat te koken. En pas gaat douchen als de visite komt.
  Of doe alleen ik dat?
  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-1724-51/51237037
  JA! Omdat me dit gewoon een fantastisch apparaat lijkt! Past goed binnen het Paleo verhaal waarvoor ik soms net even iets meer mijn best moet doen. Maar dat wil ik!

 107. Hi secret santa,

  Ik heb een paar dingen op mijn verlanglijstje gezet die ik zou willen om de dagelijkse sleur van sollicitatiebrieven sturen en afwijzingen krijgen te doorbreken. Ze hebben of met eten te maken of met slapen. :D

  1. Uitwaaien op Ameland! (https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-hotel-dolores-1-1/51519668 ) Dan neem ik mijn vriend mee zodat we weer eens samen tijd kunnen doorbrengen ipv allebei achter de computer.
  2. Een nacht in een hotel in Groningen (https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-hotel-schimmelpenninck-huys-1/51122285) lijkt me ook heel erg fijn, want dan kan ik mijn broer opzoeken die in het hoge noorden woont én ook naar mijn nieuwe favoriete winkel gaan.
  3. Eten in het restaurant Full moon (https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/restaurant-full-moon-1/52208269), omdat we echte vreetzakken zijn en dan is all-you-can-eat ideaal. :D
  4. Een nieuwe dekbedovertrek, omdat slapen fijn is: https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-groupon-goods-global-gmb-h-1724-53/51001658

 108. Nannette says:

  Lieve Santa,

  Wat een geweldige actie!

  Ik heb eigenlijk maar 1 ding op mijn verlanglijstje staan.. en dat is het volgende:
  https://www.groupon.nl/deals/leiden/hotel-restaurant-posthoorn-2-4/51381143
  € 89 voor een culinair 5-gangendiner + amuse voor 2 personen (een overnachting erbij zou leuk zijn, maar dat kunnen we eventueel ook zelf regelen. :)

  Mijn vriend en ik houden allebei heel, heel erg van lekker eten en samen koken. We koken vaak samen en halen veel inspiratie van diverse food blogs. Zo leuk dat je je passie op deze manier met anderen kunt delen en je zo inspiratie op kunt doen!

  Na een rommelig jaar (we hebben vorig jaar 4 maanden gereisd door ZO Azie zijn we in februari terug gekomen) wil ik mijn vriend graag verrassen. Na onze reis begon in februari begon het solliciteren. Ik had gelukkig snel een baan, mijn vriend wat minder. Ca 8 maanden en 200 sollicitatiebrieven verder waaide het geluk eindelijk onze kant weer op. Mijn vriend kreeg een fantastische baan en sinds een maandje wonen we eindelijk samen in Amsterdam. Ik wil hem heel erg graag mee uit eten nemen. Om mijn waardering te uiten voor zijn inzet, voor het feit dat hij geen seconde opgaf en dat we nu eindelijk samenwonen. Ik kan me geen lievere vriend wensen en ik ben zo blij dat ik mijn liefde voor lekker eten met hem kan delen. :)

  In ieder geval vast fijne feestdagen en hopelijk tot horens :)

 109. Mirne says:

  Supertof!

  Het grootste cadeau, in mijn ogen niet direct het leukste, maar wel eentje die goed gebruikt zou kunnen worden. Een nieuwe telefoon voor mijn vriend. Die naar nu sim only met een oude telefoon zit.

  https://www.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-innovations-internacional-29/51151072

  Ik zou graag mijn vriend een avondje mee uiteten nemen. Ik ben werkloos, dus ik kan hem nooit eens trakteren. Zou het fijn vinden als dat wel weer eens kan.

  Culinair 6-gangenmenu voor 2 bij Michelinrestaurant Wollerich https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/wollerich/48597744

  En als laatste, een avondje gewoon eens simpel uiteten zou ook al enorm welkom zijn!

  https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/trattoria-pietro-1/47966070

 110. Demis says:

  Toffe actie hoor.

  Ik ben ook maar eens een lijstje gaan maken lieve kerstvrouw:

  ××× Binnenkort gaan we met famile naar Volendam. Met zn 7en in een 6pers huisje, wordt wat krap en 1 iemand op de bank. Een hotel erbij dat weekend (2 nachtjes) zou zo goed uit komen! Dan kan iedereen lekker slapen en zitten we niet op elkaars lip.
  https://m.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-monte-regio-3-7/52176055

  ××× Wij eten niet veel brood meer, maar als we het eten is het natuurlijk het lekkerst als het vers is en zelfgemaakt. En broodbakmachine staat daarom al even op mijn lijstje! https://m.groupon.nl/deals/landelijke-deal/gg-groupon-goods-global-gmb-h-41-280/52764174

  ××× Dol op droge witte wijn bij het eten of met vrienden en familie. Met wijn zal het altijd gezellig zijn!
  https://m.groupon.nl/deals/grouponshopcity/gg-monte-regio-3-7/52176055

 111. Petra says:

  Wat een toffe winactie! Ik had deze al heel de week op mn lijstje staan om in te vullen, maar door kerstborrels/vakantiedrukte niet aan toegekomen..Nu zit ik lekker rustig op Schiphol en kan ik uitgebreid de tijd nemen!
  Ik wil namelijk heel graag mn vriend mee uiteten nemen omdat ik zn verjaardag (23 december) ga missen omdat ik familiebezoeken in t buitenland heb.
  Gezien mn vriend in Amsterdam woont heb ik daar op geselecteerd (en natuurlijk gekeken naar recensies op iens). Ik heb er ook een heerlijk welnessweekendje als 3e keuze aan toegevoegd, stiekem ook deels n cadeautje voor mezelf!

  Spannend dit! Succes met uitkiezen van de winnaars!

  1. https://m.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/restaurant-de-compagnon-4/39051314

  2. https://m.groupon.nl/deals/amsterdam/eau-de-vie-1-6/51649951

  3. https://m.groupon.nl/deals/amsterdam/ga-saillant-hotel-gulpenerland-10/52684135

 112. Marije says:

  Poging 3, elke keer als ik naar de groupon site ga, ben ik hier mijn tekst kwijt.

  Maar beste Sabine, alleereerst heel veel succes met het maken van een keuze. Zoveel reacties al maar wat een gave winactie. Ook ik wil een kans wagen.

  Het is alweer veel te lang geleden dat mijn moeder en ik weg zijn geweest en ze verdiend het zo ontzettend met 2 meerlingen en een bedrijf. Zou zo graag met haar een nachtje naar Groningen gaan. : https://www.groupon.nl/deals/travel/ga-hotel-schimmelpenninck-huys-1/51122285

  Oke en dat hetgeen wat ik als laatste op mijn verlanglijstje zet maar misschien wel het het mijn allergrootste wens is om ooit nog eens in in restaurant Niven te dineren samen mijn lieve vriendin Caroline omdat zij net zo intens kan genieten van bijzonder als ik maar zij momenteelt nog studeert en binnekort ook geen studiefinanciering meer krijgt waardoor ze het geheel nier meer op kan brengen. Pas jarig geweest wat ze niet wilde vieren maar hier zegt ze geen nee tegen. https://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/restaurant-niven-1/48361993

  Ik ben zo nieuwsgierig! Nog maar 6 uur. Mooi om meerdere mensen blij te mogen maken:)!

 113. Secret Santa is gewoon lootjes trekken he.

  Toffe actie dit.

 114. My happy kitchen says:

  Wat een geweldig leuke actie!
  Ik zou afgelopen weekend met mijn man naar Porto zijn gegaan, een cadeau voor zijn 50e verjaardag. Door omstandigheden hebben we de reis moeten annuleren. Om het ‘leed’ te verzachten ziu het geweldig zijn om bijvoorbeeld een vijgangendiner bij de Posthoorn in Monnickendam te eten of te overnachten op jachtslot De Mokerheide. Ik ga duimen!

Comments are closed.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close