WIN: Een doos met ALLE Tony’s Chocolonely smaken

Deze actie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Afgelopen maandag postte ik de onderstaande foto op Instagram en Facebook, niet wetende dat dit een paar uurtjes later zou resulteren in bijna 2.000 likes en talloze reacties. Wauw, ik wist wel dat ik niet de enige was die gek was op de chocolade van Tony’s Chocolonely, maar dat er zóveel mensen net zo wild van worden had ik nooit gedacht. Hebben jullie even mazzel want deze week geef ik speciaal vanwege het 4-jarig bestaan van OhMyFoodness deze HELE doos weg! Daar zitten alle smaken in die momenteel verkrijgbaar zijn en een aantal oude limited editions die je niet zo makkelijk meer kunt vinden. In totaal zijn het 11 repen, ELF repen Tony’s! Whoooohoooo!

Winactie Tony's Chocolonely

Omdat ik weet dat een aantal van jullie al sinds maandag in spanning zitten vertel ik je gauw wat je moet doen om kans te maken op deze prijs.

1. Laat een comment achter onder dit artikel waarin je antwoord geeft op de vraag: Als jij een reep voor Tony’s zou mogen ontwikkelen, hoe zou deze er dan uitzien?
2. Vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen bij het plaatsen van de comment, anders kan ik geen contact met je opnemen!
3. Abonneer je op mijn YouTube-kanaal. Geen verplichting maar in het geval van deze winactie levert het je twee extra winkansen op. Jouw naam gaat dan dus drie keer de fruitmachine in in plaats van één keer. Vergeet niet om je (Google +) accountnaam achter te laten bij de comments hieronder zodat ik het kan checken!

Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 31 mei 14.00 uur ‘s middags. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Join the Conversation

 1. Hanja says:

  Wauw!
  Als ik een reep zou mogen ontwikkelen, zou dat er eentje worden met melkchocolade, cheesecake en bastogne; lijkt me heerlijk :)
  Ik volg je op youtube onder de naam Hanja Zuidijk;

  Als ik ze win gaan ze naar mijn vriend. Die heeft het wel verdiend na een ontzettend druk jaar Geneeskunde :)

  1. Emma Smit says:

   Wauw, deze winactie klinkt als een dream come true!
   Als ik een reep voor Tony’s zou mogen ontwikkelen, zou deze per blokje een andere smaak hebben. En dan super gekke smaken natuurlijk, zoals aardbeien met champagne en praliné. Zo is elke hap een feestje. De verpakking zou versierd zijn met een regenboog!
   Mijn e-mailadres is xemmasmit@hotmail.com en mijn Google plus is emma.smit1999@gmail.com (als naam Emma Smit).

 2. Magali says:

  Mijn ultieme Tony Chocolonely reep zou ultra-Nederlands zijn; melkchocolade appel-kaneel (maar vooral heel veel kaneel)! (Youtubenaam Magali d.R. of bovenstaand emailadres met @gmail.com)

 3. Isabeau says:

  Super! Als ik een reep zou ontwikkelen, zou dat er een zijn met melk chocolade van buiten, en witte chocolade van binnen en dan ook wat crush er doorheen… Krijg er nu al helemaal zin in, haha! Heb me geabonneerd op je kanaal (Google + naam is Isabeau van Maastricht)

  Hoop dat ik de gelukkige winnaar word!

  Xxx Isabeau
  http://www.byisabeau.nl

 4. Als ik een Tony’s reep mocht ontwikkelen zou hij melkchocolade gemixt met pure chocolade worden, en als binnenkant koekstukjes (oreo, gewone biscuitjes, maakt niet uit <3)
  Mijn email adres is eva.159@hotmail.com

 5. Heleen says:

  Een reep met caramel en cheesecake lijkt me helemaal het einde!

  Natuurlijk heb ik me geabonneerd op je Youtube kanaal :)

 6. Chantal says:

  Wow wat een geweldige prijs! *kwijl*
  Mijn ultieme Tony Chocolonely reep: pure chocola met framboos en stukjes koek!

 7. Lotte Barrink says:

  Leuke actie!

  Mijn chcolade reep zou roze worden met erop spinkeltjes en als vulling bruine chocolade en dubbel zo groot.. Goh als dat toch is bestond

 8. Hennie v.d. Plas says:

  Met nootjes en room lijkt mij zalig

 9. Desire Meijer says:

  Ik zou als nieuwe reep voor Tony’s een reep samenstellen van chocola met daarin een kersenjamvulling!

 10. Wauw! Mijn Tony’s reep zal zijn: pure chocolade met karamel en aardbei! Als is de karamel zeezout denk niet te overtreffen..

  Youtube: Anne de Boer (verder kan ik niet vinden wat mijn Google+ account is haha)

 11. De reep zou de smaak hebben van gummibessensap en een verpakking met alle kleuren van de regenboog!

 12. Conchita says:

  Als echte chocoholic hoop ik natuurlijk dat ik win :-) Mijn reep zou smaken naar aardbei-mascarpone, jammie! Mijn mailadres is conchitagalarza@hotmail.com, en mijn gmailadres is hetzelfde (maar dan met @gmail.com). Ik was natuurlijk allang lid van je youtube-kanaal! Zo, en nu maar duimen!!

 13. Hmmm heerlijke actie ! :)

  Als ik een chocoladereep zou mogen ontwerpen zou deze met melkchocolade en pistachenootjes zijn. Ik ben zwaaaaar verslaafd aan pistachenootjes! :) (en aan Tony’s :D)
  Dus dat lijkt me ook een lekkere combi voor een chocoladereep :)
  Ik volg je kanaal onder de naam Lisa de Fijter.

 14. Josee says:

  Een melkchocoladereep met caramel en een koekjes-crunch er doorheen <3
  Hij mag er dan gewoon als een Tony-chocoladereep uit zien, simpel maar doeltreffend!

 15. Suzanne says:

  Als ik een reep voor Tony’s zou mogen ontwikkelen, dan zou deze van melkchocolade zijn met kardemom en roze peper en een vleugje zeezout.

 16. Marjolijn Bos says:

  Ik zou een reep willen maken die smaakt naar monchou taart met bastogne bodem! HEEEERLIJK! En ik zou deze reep delen met de bewoners van de woongroep van Philadelphia waar ik stage loop. Heb een aantal keer monchou taart met de gemaakt en ze vonden het verrukkelijk!

  mijn Google account:
  marjolijnbos17@gmail.com

 17. Eveline says:

  Fantastische actie! Mijn ideale chocoladereep zou een melkchocolade reep zijn met stukjes pindakaas, banaan en caramel. Een soort Snickers dus, maar dan als gewone reep met stukjes, heerlijk lijkt me dat:) En ik heb me geabonneerd op je kanaal onder 2109eef.

 18. anita says:

  Mijn ultieme reep zou van melkchocolade zijn met een melk vulling, stroperige karamel en knapperige blokjes biscuit bovenop.. hmmnn

 19. Wendy says:

  Als ik een reep voor Tony zou mogen ontwikkelen zou deze er als volgt uitzien:

  – pure chocolade met daarin bitterkoekjes en amandelen.

  Mijn Google+ accountnaam is Wendy van Ipkens

  1. Wendy says:

   Ow ja, mijn emailadres is wvanipkens@gmail.com

 20. Jan van den Berg says:

  De reep die ik zou ontwikkelen is er een met Lemon Curd en een vleugje merinque.
  Ik zou deze dan aan mijn vrouw geven want die is er gek op.
  Ik volg je op Youtube onder de naam A.J.W. van den Berg.

  1. Jan van den Berg says:
 21. Dannie says:

  Een reep van Tony’s bedenken… ze zijn allemaal al zo lekker. Iets met caramel en peer? Of misschien met kokos en limoen? 11 repen, die moeten wel van mij zijn. Ik ben van de 11. Mijn oudste dochter en ik zijn in november jarig. En mijn jongste dochter is op de 11e jarig.
  Verder hoop ik op 11 juli af te studeren. Kan ik mooi de chocolade gebruiken om even tussendoor een ontspanningsmomentje te plannen tijdens de laatste loodjes :-).

 22. Geertje V says:

  Ik vermoed dat mijn ultieme reep net ontwikkeld is… namelijk die met kokos :-) Ik heb alleen nog geen kans gezien hem te proeven dus ben wel heeeeeel benieuwd of ie net zo lekker is als ik denk dat ie is….. Als ik mee mocht ontwikkelen dan koos ik voor minimaal 72% pure chocolade, extra veel kokos en kokosbloesemsuiker ipv gewone suiker. Misschien een vleugje ananas erbij voor een extra tropisch gevoel. En dan zou ik meteen een grootverpakking kopen!
  Mijn Youtube-naam is het opgegeven email-adres; ben gelijk gaan volgen ;-)

 23. Nikki says:

  Als ik een reep zou mogen ontwerpen, zou ik een melk chocoladereep met pistache en tijm maken. Ik heb ooit de combinatie van pistache en tijm in een zoet gerecht gehad en dat was HEMELS. Dus dat zou ik zeker een geslaagde reep vinden!
  Verder, waaaaaah, zoveel repen! Ik heb inmiddels alle smaken (behalve drop) al geproefd en ik ben er gek op. Er komt bijna elke week wel weer een nieuwe reep in huis bij ons!

  Ik ben geabonneerd op je Youtube-kanaal met de naam The Plumbob Architect. Nogmaals gefeliciteerd dat je blog vier jaar bestaat!

 24. Oooooh ik doe mee

  Ik zou een yoghurt aardbei smaak ontwikkelen waar ik zo gek op ben mmmmmm

 25. Ik zou een witte chocolade reep maken met een vulling van karamel en nougat en als je erop bijt loopt de karamel eruit :)

 26. Danique says:

  Als ik een reep zou mogen ontwikkelen zou het melkchocolade met erin Appel met Salmiak stukjes :) Ik ben op je geabonneerd op YouTube met de naam : Danique van de Haar.

 27. Chantal says:

  De smaak die bij Tony voor mij nog ontbreekt is Pure chocolade met mint.

  Youtube naam is hetzelfde als mn mailadres (c.vanengelenhoven@gmail.com).

  Als ik ze win ga ik ze delen met mn collega die echt Tony verslaafd is!

 28. Leoni says:

  Oh dat zou heerlijk zijn, met die doos sleep ik mij wel door het afstuderen heen!

  Mijn ideale Tony’s? Puur met mango, chili en misschien wat munt lijkt me wel wat!

  Ik volg je ook op YouTube: Leoni Dommerholt

  Ik duim!

  1. Leoni says:

   YouTube ook te vinden met hetzelfde e-mailadres als ik hier heb ingevuld :-)

 29. Sarah van der Wal says:

  Mijn ultieme Tony’s reep zou een pure chocolade pindakaas-jam smaak zijn! Het idee dat zo’n reep zou bestaan laat mij al het water in mijn mond lopen..

 30. Inge van den berg says:

  Mijn Tonny’s reep lijkt me superlekker van 70 % pure chocolade, gevuld met pistache en bovenop stukjes walnoot, hazelnoot en pistache. Maar ook de anderen in de te winnen doos zijn heerlijk! Ik maak graag een kans. En ik ga sowieso voor eerlijke chocolade! Dat is fair naar de boeren toe die de cacaobonen plukken en verwerken.

 31. Heleen says:

  Een reep banoffee! Melk chocolade met banaan en karamel smaak! Zou goed tussen het assortiment van Tony’s passen, vind ik persoonlijk.
  YouTube accountnaam: HeleenButterfly (met hetzelfde e-mail adres als hier)

 32. Een reep met melkchocolade, Pretzels (zout & crunch) en zuurtjes (die snoepjes) lijkt mij erg bijzonder omdat je veel verschillende smaken in je mond hebt!

  Mijn YouTube naam komt overeen met mijn e-mailadres :-)

 33. Ilona says:

  Als ik een reep voor Tony’s zou mogen ontwikkelen, zou deze in net zo’n gezellige kleur als de rest van de repen verpakt zijn en alle dingen bevatten waar ik helemaal gek op ben, dus aardbei, frambozen, blauwe bessen, oreo’s, crumble, merengue en heeel veel kaneel (ik hou zo van kaneel) of zeezout! Ik denk dat ik nog een heleboel kan verzinnen maar ik denk niet dat het dan nog heel lekker gaat zijn ;) of ja, met Tony’s weet je natuurlijk nooit! Gelukkig zijn hun beter in geweldige combi’s verzinnen dan ik :)

  Mijn (google+) account naam is IlonaEveraert, en ik hoop natuurlijk dat ik een kansje maak :D

 34. cheyenne says:

  Als ik een reep mocht ontwikkelen was het iets met witte chocolade karamel en crunch mijn google + is melissa jansma (me 2e naam)

 35. Smullen met Hanneke says:

  Mijn ultieme (melk)chocoladereep zou er een zijn met de smaken van Chai thee. Jammie

 36. Gerwinda says:

  Oohh! Heerlijk :)
  Mijn ultieme smaak voor een Tony Chocolonely reep zou bestaan uit pure chocolade met bitterkoekjes, crispy amandelen en een vleugje koffie.

 37. Leonoor says:

  Wat een leuke actie! Ik zou graag een reep met caramel, noten en cheesecake ontwikkelen, lijkt me super lekker!

 38. linda says:

  Ik zou een tony chocolade reep met pure chocolade met marshmallows en haribo snoepjes erin.
  Ik heb ook op je youtubekanaal geaboneerd. (linda Zhang)

 39. Kathy says:

  Als ik een reep mocht ontwikkelen voor Tony Chocolonely zou het een reep worden met thema ”winter” omdat ik chocolade goed bij de winter vindt passen. Heerlijk op de bank voor de open haard met een kop warme koffie! Nu nog een ultieme winterse smaak, hierbij denk ik aan: melkchocolade, room, scheutje rum en een vleugje kaneel mmm! Voor het totale plaatje wikkelen we de reep chocola in een winterse verpakking met de ingrediënten afgedrukt.

 40. Cynni says:

  Ik zou een melk reep maken met marshmallow, speculaasjes en stukjes witte chocolade. :D

 41. sanne says:

  Cookie dough met caramel seasalt chunks

 42. Jolan says:

  Ik zou een pure versie van de karamel zeezout willen.
  Nog meer smaakexplosie.

 43. Mijn ultieme smaak, lastig want ik vind alles lekker!
  Ik ga voor de witte chocola, met stukjes kers en bastognekoekjes. Hmmmmmm!

  Mijn YT naam is EefjeTweet

 44. Elviera says:

  Ik zou een chocolade vanille met een touch van gorgonzola reep maken. Een heerlijke pittige bite.

 45. Nieske says:

  De donkerrode verpakking springt direct in het oog. De kleur van een stopbord -met als automatische reactie dat je hand naar de reep getrokken wordt en je de lekkernij wilt openmaken. Eenmaal open prikkelen de kleine zoutkorreltjes tussen de half melk/half pure chocolade je ogen. He? Is het de zeezout variant in een nieuwe verpakking? Nee. In deze combinatie vind je ook pritzels. Hartig en zoet. Een reep die het waard is om voor te stoppen. (Of om van te dromen bij het smullen van de huidige repen.)

 46. Susanna says:

  Als ik een reep Tony’s mag ontwikkelen dan wordt het er een ‘red velvet’ reep. De buitenkant heeft natuurlijk die mooie rode kleur en de van binnen heeft hij een romige monchou vulling. Als verassing zitten er door de vulling kleine rode snoephartjes verstopt!

 47. Annelieke says:

  Ohh lekker!
  Ik zou er graag eentje zien met koffie/mokka smaak met melkpralinevulling met een lekkere bite bijvoorbeeld van spritsen!

  Ik ben geabonneerd onder de naam Annelieke05.

 48. Sanne Kooij says:

  Mijn Ultieme reep is: Melkchocolade met een swirl van pure chocolade en daarop knettersnoep!!! Oooooh bij het idee loopt het water me al in de mond :D :D
  (youtube: Sanne Kooij)

 49. Suzanne Gerritsen says:

  Pff lastig te zeggen als je nog geen enkele smaak van Tony’s hebt geproefd. Maar het zou zeker iets met kokos zijn, want de combinatie van chocolade en kokos is altijd goed :)

  Ik volg je op YouTube, onder de naam Suzanne Gerritsen (suzanne85).

 50. Met gedroogde fruit en nootjes, geweldige combinatie en net als vuurwerk in je mond!

 51. Nora Schenk says:

  Oh my!!! Zeker wil ik die doos Tony’s winnen!!!
  Als ik zelf een reep Tony’s Chocolonely zou ontwikkelen, zou het zijn: sinaasappel-sweet pepper. Ik ben GEK op chocolade met sinaasappelsmaak. En ook gek op chilisaus ;-) Maar mijn chocola vind ik ook vet heerlijk als er iets pittigs in zit. Vandaag mijn keuze sinaasappel-sweet-pepper, ik denk dat het goddelijk is. Dus eigenlijk niet handig: dan blijf ik eten….
  xx Nora

 52. Janne-Marie says:

  Hmm dit zou ik heel graag winnen!!
  Wat mij heerlijk lijkt is een witte chocoladereep met framboos en stukjes bastogne.
  Mijn YouTube accountnaam: jannemariequivooij@gmail.com

 53. Jaqueline says:

  Mijn ultieme Tony’s zou een melk met gesmolten marshmallow en walnoten. Niet te veel ingrediënten maar wel heerlijk. Mijn YouTube naam is aemkesandra .

 54. Nienke says:

  Als ik een reep chocola van Tony’s zou mogen ontwikkelen dan.. umh.. tjaa.. er zijn zoveel lekkere dingen!
  Ik ben gek op rabarber dus ik zou een reep ontwikkelen van witte chocola met heerlijke rabarber er doorheen.

  Of dat kan natuurlijk ook nog een reep van witte chocola met stukjes zomerfruit (a)

 55. Joyce van Urk says:

  Wauw geweldig als ik zelf een reep mag maken een met heerlijke caramel krokante stukjes butter skotch met stroopwafel en de wikkel als een stroopwafel oohja de smaak zowel puur als melk

  Is heel druk bezig met abonneren aangezien ik niet wist dat je een account had :oo
  naam : Joyce van Urk
  (Denk ik)

 56. Isabel says:

  Ik zou een chocolade reep maken met ben en jerry’s ijs erin, gewoon al die smaken en dan omg niet dat ze smelten maar gewoon in een reep vorm, en dan wel beetje koud en ijs substantie, ja dat is hemels hahah of een reep met al m’n lievelings smaken op elkaar! Dat lijkt me ook vet lekker bounty, brownie, puur etc. Hemels !Vet leuke winactie!

  1. Isabel says:

   Ohja ik heb op je kanaal geabbonneerd op youtube ! Volgens mij heet ik gewoon ; isabel vaartjes maar dat kon ik nergens vinden .. maar alsnog doe ik mee met m’n comment, dat sws hahaha

 57. Ellen van Luttikhuizen says:

  Ohhh….kwijjjjjjlllll, (jammer geen kwijlen emoticon gevonden)
  al mijn favorieten in een doosje…
  hopelijk zit de witte met frambozencrackles er ook in, die, en de salted caramel zijn t lekkerst. Als ik er een mocht maken, dan in elk geval WIT met rozemarijn, roze peper en crackles, of toch puur met arbeidsmarkt en balsamico
  Succes met je keuze….

  1. Ellen van Luttikhuizen says:

   Haha aardbeien ipv arbeidsmarkt natuurlijk…..

 58. Eunmi says:

  Pure chocolade met zachte Japanse cotton cheesecake! :D

 59. Annemiek says:

  Dan zou het een dubbel zo grote reep worden met bruin aan de buiten kant, wit aan de binnen kant en er dan stukjes chocolate chip cookies erin.

 60. Wina van Dijk says:

  Mijn reep zou er net zo oogverblindend en tongstrelend uitzien als alle andere repen van Tony’s Chocolonely en hij zou gemaakt zijn van extra pure chocolade, met daarin mini-bites gedroogde chilipeper, sinaasappelschil en piepkleine stukjes karamelfudge.

  Mijn google-account is : Wina van Dijk

 61. Rebecca says:

  Ik denk dat ik zou kiezen voor een witte chocoladereep met lekker veel swirls van mokka en fairtrade espresso er doorheen (een beetje als marmereffect).

  De verpakking dan ecru met koffieboontjes erop. Aan de vorm van de reep zou ik niks veranderen, die is prachtig zoals hij is, met een goede boodschap.

  Mijn google+ naam = Rebecca van Loon. Natuurlijk ben ik lid geworden!

 62. Danielle says:

  Jammie!

  Een heerlijke toevoeging aan het Tony’s assortiment zou ik vinden: een witte chocoladereep met gepofte quinoa (lekker crunchy) en een aardbeienswirl.

  Maar de huidige smaken vind ik natuurlijk ook helemaal geweldig en ik hoop dan ook dat ik de gelukkige ben die van deze chocoladerepen mag genieten!

 63. Mijn favoriete reep voor Tony zou een pure zijn, met gesuikerde gemberstukjes, sinasappelschil en amandelnoga. Een mooie paarsblauwe wikkel er omheen en dan smullen!

 64. Chantal Mulder says:

  Wow wat een superactie!
  Chocolade is altijd goed! youtube account is trouwens mijn voor en achternaam. heel simpel :)

  Mijn reep zou gemaakt worden van melk chocolade, met daarin wat chocolate chip cookie met hazelnoten verwerkt.. jummy! De reep zou niet het normale patroon hebben, maar een tekening van een kat op, of kattenpootjes. Een deel van de opbrengst mag dan worden gedonneerd aan een dieren welzijns organisatie.

  Nu maar hard duimen dat ik de chocolade ga winnen, mijn collegas zien het al helemaal zitten! Die mogen mee proef konijn spelen :)

 65. Claudia says:

  Mijn ideale Tony’s is een melkchocoladereep met amandel en kaneel. Ik zou toch zoooooooo blij zijn met die doos voor ‘die ene week van de maand’!

  Hartelijke groet en gefeliciteerd met je jubileum!

  Claudia Leentjes (google+)

 66. Elisa says:

  Jammie, wat een waanzinnige prijs! Ik zou een pure reep met aardbei en chilipeper ontwikkelen. Mijn Youtube naam is Elisa Spa

 67. Jennifer Baaijens says:

  Mijn kinderen roepen in koor ‘witte chocolade met aardbeien’! Daar gaan we voor

 68. Mijn ultieme Tony-chocolade reep zou er eentje zijn van melk chocolade met butterscotch, krokante hazelnoot en een swirl van witte chocolade! Al blijft de reep met koek en chilipeper nog steeds favoriet, maar die is helaas niet meer verkrijgbaar!
  Wel een super gave actie zeg! Ik ben je ook gaan volgend op youtube, mijn accountnaam is: ninafransje

  1. oeh, ik bedenk me net dat een reep met cookiedouh ook wel een heel erg goed idee is..

 69. Liesbeth says:

  Als sinds Sjakie en de Chocoladefabriek weet ik dat dit mijn lievelingsreep zou zijn, die de hele wereld mag proeven!:
  Melkchocolade met stukjes schuimbanaan, amandelen en nootjesdip (van de softijsjes)
  Op youtube volg ik je als liezzzbeth1984.

 70. Baileys en (glutenvrije) koekjesdeeg. Gewoon omdat het kan!

  Youtube/Google + naam is hetzelfde als de naam in mijn e-mail.

 71. Pleun van den Bijgaart says:

  Een eigen Tony ontwerpen is zo ongeveer mijn nummer 1 op thé bucketlist.
  Hij zou pastelroze met stippen zijn van de buitenkant, en gevuld met melkchocolade, karamel crunch en praliné crème met een vleugje kers. Ik wil ‘m proeven! Net als die doos :)

  (ik volg jou via mijn kanaal met email adres xx-pleun-xx@live.nl of mijn volledige naam)

 72. Janneke says:

  wat een top actie dit! :)
  ik zou een tony’s chocolonely melk chocolade reep maken met pecan noten en caramel maken, yumm! en ik ben geabonneerd op je youtube kanaal met de naam Janneke Delwel.

 73. Sanne says:

  Wow een smaak bedenken voor Tony’s, ze zijn daar altijd al zo ongelooflijk creatief met smaken! Maar als ik dan toch echt ga fantaseren over de beste chocoladereep ooit?

  Dat zou dan toch zowieso een witte chocoladereep moeten worden met rice crips erin gecombineerd met gedroogde kers en een topping van stukjes yoghurt rozijntjes <3

  Ik volg je ook op Youtube onder het account: sannetotte

 74. Marloes says:

  Ik zou kiezen voor melkchocolade gemengd met witte chocola en toffee en macademianoot!
  Ik volg je als Marloes van Hezik op YouTube!
  Ben ook benieuwd wat jíj,Sabine,zelf zou kiezen als je een reep mocht samenstellen.

  1. Sabine Author says:

   Poeh, lastig hoor! Karamel en zeezout is al favoriet hier maar ik denk dat ik zou gaan voor een Peanutbutter Cups variant. Met pindakaas en zeezout. En kleine stukjes brownie, als we dan toch bezig zijn!

 75. Youssra says:

  Mijn zelfbedachte chocoladereep zou witte chocolade zijn, met ECHTE stukjes aardbeien cheesecake kwijlkwijl

 76. Jolanda says:

  Er zijn al zoveel lekkere repen Tony Chocolonely :) Als ik dan nog een nieuwe versie zou mogen verzinnen zou het een knapperige buitenkant hebben van melkchocolade met stukjes caramel met van binnen een zachte luchtige pure chocoladepasta vulling.

 77. Pleun van den Bijgaart says:

  Een eigen Tony ontwerpen is zo ongeveer mijn nummer 1 op thé bucketlist.
  Hij zou pastelroze met stippen zijn van de buitenkant, en gevuld met melkchocolade, karamel crunch en praliné crème met een vleugje kers. Ik wil ‘m proeven! Net als die doos :)

  (ik volg jou via mijn kanaal met mijn volledige naam)

 78. Simone says:

  Oeeh het kwijl loopt in mijn mond bij het zien van al die chocolade! Net een winkeltje!

  Mijn wens; een pure chocoladereep met butterscotch <3

  Mijn youtube naam is: Supertechnochick

 79. Jummeh! Die van mij zou een melkreep worden met munt, aardbeien en stukjes witte chocolade <3 of toch met pindakaas, caramel en megastukken noot en rozijn… zoveel keuze haha.

  Nou, fingers crossed!

 80. Jennifer van de Liefvoort says:

  I love Tony’s!

  Ik heb laatst een taart gemaakt met een mascarpone-vanille vulling, en dat was goddelijk!

  Dus voor mij zou de ideale reep Tony’s zijn:

  Buitenkant van pure chocolade, met een vulling van mascarpone en vanille! <3

  Youtubenaam: Jennifer van de Liefvoort, of het emailadres die ik bij deze reactie vermeld heb!

 81. rachella jagdew says:

  Mijn Tony’s reep zou met kokos zn….omg choco en kokos heeerlijk…I love it

  Google+/Youtube: Rachella J

 82. Marjo says:

  Hoi,

  Mijn reep zou een melkchocolade versie zijn met in ieder geval karamel + een crumble nootjes mix + witte chocolade streepjes er over heen. Lievelingskleur is paars, dus een paarse wikkel !

  Mijn account naam is “metalrevelation”.

 83. marina says:

  Ik volg je ook op YouTube! Mijn Tony reep zou puur zijn met een swirl van caramel en stukjes brownie! nomnomnom! Nu keihard duimen!!!

 84. ester says:

  Wat een lekkere actie en wat een inspirerende ideeën voor repen zijn hierboven al genoemd. Ik zou gaan voor een melkchocoladereep gevuld met een fudge van gecondenseerde melk en zeezout.
  Mijn emailadres ester.janssen@hotmail.com

 85. Liesbeth says:

  Heerlijk!!! Wat een geweldige actie, al die lekkere Tony Chocolonely repen :-) Mijn ideale reep zou zijn: butterscotch met framboos. Mijn google+ naam is: Liesbeth Barto

 86. Als ik zou winnen…. dan zou ik ten eerste een gat in de lucht springen met deze geweldige ‘stash’ aan Tony’s :-)

  En… de Tony smaak naar mijn dromen: witte chocolade met monchou en zwarte kersen. Het water loopt me al in de mond

 87. Elise says:

  Hmm wat een fantastische wedstrijd! Ik waag graag mijn kans. Als ik zelf een reep mocht creëren, zou ik kiezen voor melkchocolade met merengue en rood fruit. Een heerlijke combinatie waar ik vaak voor zou zwichten!
  Mijn google + naam is Elise Wuyts.
  En ohja, veel succes met de winnaar te bepalen. Zal alvast niet gemakkelijk zijn, aangezien bij mij nu al het water in m’n mond loopt bij het zien van die heerlijke creaties.

 88. j. kan says:

  oeffff zo lekker!
  melkchocolade met praline!
  youtube: rens offei

 89. Christine says:

  Gefeliciteerd met je verjaardag! ;)
  Ik zou een chocoladereep maken met pistachenootjes en caramel, yum!

  Mijn youtubenaam is: ditischristine

 90. Tessa says:

  Heerlijk <3_<3 ik zou eentje ontwikkelen met melkchocolade, gesuikerde nootjes en vanille vulling!

  Ik volg je op youtube, onder hetzelfde account als mijn e-mailadres!

  kuss

 91. Laura - Dagelijkse hap says:

  Hier hoef ik echt niet lang over na te denken, ik doe mee! :D Ik vind alles lekker zolang er maar chocolade in zit xD
  laura.vandam2001@gmail.com :)

 92. lysanne says:

  Ik ben in Schockolade! Lijkt me super leuk en lekker om dit pakket te winnen :D

 93. Oh wat een geweldige actie! Ik zou echt een vreugdedansje maken als ik deze doos zou winnen. Wat een enorme stash aan Tony’s!!!

  En de reep van mijn dromen:

  witte chocolade met monchou en zwarte kersen…. het water loopt me al in de mond :-)

 94. Als ik een Tonys zou mogen ontwerpen dan zou ik kiezen voor melkchocolade met poprocks!! Lijkt me wel geinig met dat geknetter :) (mijn youtubenaam is anjarey)

 95. Als ik een reep zou mogen ontwikkelen dan was dat een pure reep met pecannootjes, maple syrup en Himalaya zout. Yummmm!

 96. Danielle Ewalds says:

  Oeeh gefeliciteerd met het 4 jarig bestaan!
  En wat een leuke winactie, zullen ze hier thuis heel blij van worden!

  Als ik een chocolade reep mag ontwerpen dan wordt die van witte chocolade gemaakt, met stukjes framboos en meringue. Geïnspireerd op mijn favoriete toetje!

  Ik volg je nu ook op YouTube onder de naam Danielle.Ewalds

 97. marjon says:

  Ooohhh hoeveel burpies zouden dat wel niet zijn??
  Mij ideale tony’s reep…. pure chocolade met tiramisu vulling. Dat lijkt me echt super lekker!
  mwerler1984@gmail.com en ben geabonneerd op je kanaal.

 98. Mei Lodder says:

  Pure chocolade met geconfijte gember en sinasappelschil en amandelnoga. Mooi donkerpaarse wikkel er omheen, verder geen gedoe. Ik ben benieuwd naar je youtube. Net geabboneerd onder mijn eigen naam; Mei Lodder.

 99. Linda Harkink says:

  Als ik een Tony’s Choclonely reep zou ontwerpen zou het er een zijn met marshmallows en kokos ♡ yummm ik doe mee!

 100. Tessa says:

  Hi Sabine,

  Wat een fantastisch heerlijke prijs! Als ik een reep zou mogen ontwerpen zou ik gaan voor pure chocola met 75% cacao, gekarameliseerde hazelnoten, mini stukjes brownie en een klein vleugje chili voor net nog wat extra jeu. Om deze grote chocoverleiding mag een gouden wikkel niet ontbreken!
  Heb me geabonneerd op je YouTubechannel via Tessa Stevens. Succes met alles!

  Groetjes,
  Tessa

 101. Lonneke says:

  Wat een lekkere prijs! Als ik een reep mocht maken bij Tony’s dan zou ik hun karamel zeezout reep doen, maar dan met witte chocolade. Ik ben helemaal gek van de normale versie, maar mijn vriend kan niet meegenieten want die houdt alleen van witte chocolade. In plaats van dat hij dan telkens zou moeten horen hoe geweldig de combinatie karamel, zeezout en chocola is zou hij het zelf kunnen proeven. :D
  Voor mezelf lijkt een witte chocoladereep met amarenakersen ook wel wat ^^

  Ik heb me ook geabonneerd op je kanaal, mijn google account is Lonneke T

 102. Roberta says:

  Ik zou een melkchocolade reep maken met stukjes beschuit met muisjes en witte chocolade! De verpakking zou ik de regenboog kleuren geven, omdat het een feest is om deze reep te eten! De vorm zou gewoon vertrouwd zijn zoals alle repen van Tony Chocolonely!
  Google + account naam is: Roberta Fulgori.

 103. Hoihoi

  Als ik er een mag ontwerpen zou het een eenhoorn worden met een andere kleur hoorn dan het lichaam

 104. Esmeralda says:

  Mijn ideale reep zou gevuld zijn met witte chocolade & een mix van kinderbueno’s :). De verpakking zou allemaal (niet afgaande) glittertjes bevatten om het meer op te leuken.

  google acc; yuuxsan22@gmail.com / YouTube naam; yuu san

 105. Patricia says:

  OMG. ELF TONY’S REPEN!!!!

  Ik kan eigenlijk geen nieuwe reep bedenken, want de bestaande repen zijn al zo geniaal. Maar als ik toch iets moet ontwikkelen.. ;) graag een reep willen met melkchocolade, stukjes noot, karamel en biscuit.

  Ik ben geabonneerd op je Youtube kanaal. Mijn accountnaam is Patricia van Tongeren.

 106. Wat een gave winactie!!

  Als ik zelf een reep mocht maken, dan zou ik graag een pure reep met pinda’s, bitterkoekjes (natuurlijk wel glutenvrij) en karamel willen!

 107. Karianne says:

  Ik zou een onzichtbare reep ontwikkelen, zodat alleen ik er van kan genieten! Lekker egoïstisch – maar Tony Chocolonely is gewoon té lekker om te delen.

  (Smaak: pure chocolade met Himalaya zout en gekarameliseerde pecannoten… Yumm!)

  1. Karianne says:

   Oh en youtube account: KRNN89

 108. lisanne says:

  Als ik een Tony chocolade reep zou mogen ontwikkelen dan zou de buitenkant van witte chocolade zijn, en de binnenkant van kinder bueno en Oreo!

 109. Wilma van 't Hof says:

  Natuurlijk geabonneerd op je YouTube-kanaal gewoon met mijn eigen naam: Wilma van ’t Hof.
  Mijn Google+ : idem dito.
  Als ik een eigen reep zou mogen ontwikkelen, zou dat er eentje met pure chocolade zijn, met een vleugje munt (niet te veel op de voorgrond aanwezig…) en dan een vulling van overheerlijke frambozen. Die combinatie lijkt me echt verrukkelijk.

 110. Anja van Veldhuizen says:

  Superleuk!

  Als ik een chocoladereep voor Tony’s mocht ontwikkelen zou dat zijn:
  Een (gezondere) reep, met witte romige chocolade, stukjes bastogne, de smaak van cheesecake, en een klein beetje aardbei!

  (anja32123@gmail.com)

 111. Fleur says:

  Wauw, zo’n lange tijd al OMF! Gefeliciteerd.
  Super leuk dat je hierdoor dan ook je volgers bedenkt.

  Ik zou een melkchocoladereep willen zien met stukjes gepofte rijst (crispy stukjes) en pindakaasbrokjes (opgedroogde pindakaas die weer zacht wordt in je mond). Wauw, hadden ze hier maar ook de combinatie van chocola met pindakaas zoals in Amerika.

  Ik volg je al een tijdje op youtube onder de naam Fleurr0 of fleur bonte (Google+)

 112. Gert de Goede says:

  Het klinkt misschien afgezaagd, maar een reep van Extra pure chocolade met rozijnen en hazelnoten lijkt me Goddelijk!

 113. Diane says:

  MJAMMIE :)

  Als ik een reep zou ontwikkelen, zou dat een witte chocoladereep zijn met cranberry’s en rauwe noten ( macadamia-, pecan- en cashewnoten)

  Dat lijkt me heerlijk!!!!

 114. marjolein says:

  witte chocolade, met een vulling van hokey pokey, lekker!

 115. Ik heb serieus nog nooit een Tony reep op. Weet dus ook niet wat de hype hierom is. Moet ik toch maar eens gaan proberen.
  De reep die ik ergens wel zou willen zien is met pure chocolade en rocky road. Een combinatie van marshmallow en nootjes. Dat is in USA veel gebruikt, maar hier hoor je er nooit van.
  Ik heb geen youtube-account, dus kan je ook niet volgen. Kijk daar echt nooit op…

 116. Gabrielle says:

  Graag zou ik een dubbele reep ontwikkelen. De ene helft van pure chocolade met cacaonibs en gedroogd fruit. De andere helft melkchocolade met witte crisps! Een combinatie tussen verantwoord genieten en ultiem overschrijdend genieten! MJAMMIE

  Mijn google account is gabrielle.ten.velde@gmail.com

 117. Mijn reep zou bestaan uit chocolade van ongeveer 40% cacao, net ietsje puurder dan melkchocolade dus. En met een vulling van vloeibare karamel en stukjes hazelnoot.

  Ik ben geabonneerd, op Google+ heet ik Elza van Delft, en dat account is gelinkt aan m’n YouTube account (op YouTube zelf ben ik blijkbaar onvindbaar)

 118. Ramona says:

  Oh lastig! Ik ga voor een witte chocolade reep met stukjes lavendel macarons erin, heerlijk!
  You tube onder Ramona Baars.
  Email zoals hierboven : )

 119. Dewi van dijk says:

  Met bits and pieces of chocolate chunk en amandelen en hazelnoten

 120. Ik zou een smaakt ontwikkelen met cranberry en kokos, pure chocolade. Deze reep zou ook vegan zijn, aangezien ik veganistisch eet! De 11 repen ga ik met iedereen delen :) Liefs Kiki

 121. Florien Dusseldorp says:

  Wat een fantastische actie! Heerlijk. Ik heb mij natuurlijk geabonneerd op je You-Tube kanaal, onder de naam: Florien Dusseldorp.

  Mijn reep zal van witte chocolade zijn gemaakt met citroen-merengue stukjes en knapperige karamel. Deze hemelse smaak zou dan helemaal tot zijn recht komen in een gouden wikkel!

  Yess! En nu duimen!

 122. Soula Louise says:

  Ik zou een reep maken met pure chocolade, gevuld met stukjes macadamia en een soort creme met 43 likeur erin. Lekker luxe :)

  Als ik win ga ik voor Sinterklaas spelen, de repen allemaal opdelen zodat ik 11 repen heb met van elke smaak een stukje, en uitdelen!

 123. Esther says:

  wow wat een leuke actie!

  als ik een reep zou moeten maken zou ik een melk chocolade reep maken met daarin stukjes witte en pure chocolade!

  ik volg je op YouTube onder de naam esther van de ruit

 124. Marjolein says:

  De reep zou vooral groter worden :-)

 125. Eline says:

  Ik ben niet zo heel creatief en wilde eigenlijk voor melk en nootjes gaan, gewoon omdat dat heeeeerlijk blijft. Maar puur met nootjes en een beetje caramel lijkt me eigenlijk ook wel heel lekker!
  Mijn google+ account = eline b
  En natuurlijk ben ik ook op Youtube geabonneerd ;)

 126. Corina says:

  puur met chiliflakes hmmmmmm

 127. Maartje says:

  Hmmm, ben gek op chocolade en ik ben niet de enige in huis :)
  Mijn reep zal van pure chocolade worden, met een pindakaas / aardbeienjam vulling. Lijkt me heerlijk!

 128. Aimée van Zutphen says:

  Op de vraag “Als jij een reep voor Tony’s zou mogen ontwikkelen, hoe zou deze er dan uitzien?” Heb ik een simpel antwoord, ik zou graag een reep ontwikkelen met capuccinno smaak. Simpel, doch smaakvol! Over de hele wereld drinkt men graag koffie en eet men graag chocolade, hoe geweldig zou het zijn als we deze 2 producten kunnen combineren tot een geweldige reep?! Ook zou ik een beetje willen afstappen van de gewone verpakkingen van Tony’s. Ik zou graag een mooie verpakking hebben met foto’s van de cacaoboeren en koffieboeren die samen van het eindresultaat mogen proeven. Dat geeft me echt een fair-trade gevoel!
  Nouja, ik heb me ook geabonnerd op je youtube account onder de naam Aimee van Zutphen (aimeevzutphen@gmail.com)
  Fijne dag nog!
  P.s. als ik jou was zou ik de repen zelf bewaren. Just saying ;)

 129. Laura says:

  Wow! Dit is zo een gave winactie. Ik zag het en ik was gelijk aan het wachten tot ie erop stond!
  Ik zou een reep maken met een stuk wit, melk en puur. Daarin zou ik stukjes koekjes en rozijnen indoen. Mmm nu al zin in! Ik volg je op YouTube onder de naam Laura Lokerse!

 130. Naomi says:

  Wat een creatief/origineel idee om iedereen voor deze winactie een ‘nieuwe Tony-variant’ te laten bedenken! En I love Tony’s, dus ik waag ook graag een gokje, haha.
  Als ik een nieuwe smaak Tony’s zou mogen bedenken dan zou deze qua chocolade aan de buitenkant bestaan uit melkchocolade en witte chocolade (in een soort overlopende vlekken) en aan qua vulling aan de binnenkant als onderste laagje room, daarbovenop een laagje bastognekoekjes vanille en als laatste een laagje karamel.
  Ik heb me geabonneerd op je You-Tube-kanaal, alleen is m’n accountnaam gewoon ‘Naomi’ en aangezien er vast en zeker meer Naomi’s mee zullen doen, heb ik m’n accountlink even bij het kopje ‘website’ in deze reactie gezet.

 131. marielle says:

  Oowh. Ik hou van deze winactie♥♥♥♥♥♥!!!!!!!!
  Als ik mijn eigen smaak mocht ontwikkelen dan zou het een chocoladebrownie smaak zijn dat lijkt me echt lekker! !! Het lijkt me echt leuk om deze winactie te winnen want ik heb nog nooit gewonnen. Als ik dit win ga ik met vrienden en familie dit opeten;-)
  mijn email is dus: mariellevandervelden20@gmail.com en ik ben al geabonneerd op je kanaal. Ik hoop echt dat ik win. XXX

 132. Linde says:

  Caramel shortbread in de vorm van een tony’s reep. Dus: koek, caramel en chocolade. Hmmmm!

 133. Carolien says:

  Woooow!
  Als ik een reep mocht ontwikkelen, zou het één van witte chocolade zijn met stukjes american cookie erin. Of misschien wel met jouw cookie dough recept als vulling, lijkt me heerlijk!
  Ik heb me geabonneerd op je youtube kanaal, mijn gebruikersnaam is Carolien V.

  Groetjes!

 134. Leontien Mols says:

  Wáaaaaat een super leuke actie! Ik houd van Tony’s Chocolonely!
  Ik zou een reep ontwikkelen met pure chocolade, caramel, wortel, popcorn en een vleugje vanille.
  Een gezond en heerlijk tussendoortje om van te genieten, wie durft het aan?
  De verpakking van de reep zal donkerbruin zijn, bedrukt met kleine worteltjes, zodat deze er uitspringt.
  Heel veel succes met het zoeken van de beste smaakvariaties!
  Ik volg je nu ook op YouTube! leontienmols.

 135. Susan says:

  Jaaa! Eindelijk de actie.
  Wel, de smaak die ik zou willen is pure chocolade met chili, maar puur met mint zou ik ook graag willen of melk in combinatie met wit en koffiesmaak.
  Ik heb me ook geabonneerd op je youtube kanaal onder de naam Susan Manni.
  En natuurlijk nog van harte met de 4 jaren! Op naar de 10!

 136. astrid says:

  Ze zeggen dat chocolade goed voor je is, deze geeft in elk geval een super gevoel door de heerlijke smaak! En nog eerlijk ook!

  En dat kan ik de komende tijd wel gebruiken!

  Mijn ideale aanvulling op het assortiment? Melkchocolade met vloeibare chocolade hazelnoot vulling!

  Groetjes astrid
  ( account zie email adres)

 137. Lisette says:

  Mijn Tony reep heeft gesuikerde rozenblaadjes en stukjes gedroogde aardbei, een heerlijke combi met chocola

 138. yvonne says:

  Wauw! Als echte chocolade addict &vooral de tony’s doe ik graag mee! Iedereen succes ;D

 139. Wat een geweldig lekkere actie zeg!
  Als ik een eigen Tony’s Chocolonely op de markt mocht brengen, zou dit een combinatie van allemaal lekkere ingrediënten zijn:
  Witte chocolade aan de buitenkant, gevuld met romige melkchocolade, met daarin stukjes pistachenoot, aardbei, marshmallow en biscuit.
  Als ik win wordt het een tijd lang smullen en genieten!!

  google + account: Elsz92

 140. Debbie says:

  Oh hier zat ik op te wachten!!!! TE lekker eigenlijk…

  Mijn reep zou voorzien zijn van een beetje pit. Pure chocolade met een vleugje rode peper. Wat mij betreft een ultieme combinatie.

  Op youtube volg ik je via Nootje4711.

  Ik ga vanaf nu heel hard duimen dat ik win…

 141. Laaura says:

  Ik zou een reep met witte chocolade maken.(oké officieel is het geen echte chocolade, maar het is wel lekker!) In die witte chocolade reep zou ik stukjes bastogne koekjes doen met rood fruit als frambozen en aardbeien!

  Ik volg je op youtube onder de naam Laura D

 142. Danique says:

  Als jij een reep voor Tony’s zou mogen ontwikkelen, hoe zou deze er dan uitzien?
  Het wordt een reep van heel pure chocolade (min 76 procent cacao), want dat is zo lekker. Verder zou ik er stukjes framboos in doen. Nog nooit gezien eigenlijk? En iets van cruesli voor de bite.
  Ik ben ook geabonneerd op je youtube kanaal. Mijn naam is Danique Roukema (daniquer94@gmail.com)

 143. Carmen says:

  als ik een reep mocht bedenken zou de vorm rond zijn met lijnen zoals een pizza om hem makkelijker te delen met m’n vrienden. Qua smaak mag het van mij wel melkchocolade wezen met stukjes crunch rozenblaadjes en Cocos. Nomnomnom

 144. Anouk says:

  Wauww dit zou ik zo graag winnen!! Mijn chocolade zou melk chocolade zijn met marshmallow en kleine stukjes crispy. En dan graag met een licht roze verpakking met zilvere details, dat lijkt me top!!

 145. Letitia says:

  Ik zou dan kiezen voor de witte chocola met stukjes aardbei erin. Mmm lekker zomers en dat kunnen we nu wel gebruiken.
  Helaas heb ik geen Google account maar ik volg wel altijd je video s, maar dat telt zeker niet

  Fijne dag nog!!

 146. Steffi Brugman says:

  Mijn Tony reep zou bestaan uit melkchocola met aardbei en gepofte rijst, lekker knapperig en alsof je stukjes aardbei door een chocolade fontein doet! Weet niet of dat voor Tony realistisch is maar lijkt me wel bizar lekker. Ben op YouTube natuurlijk geabonneerd. Kom maar hier met die doos hihi ^^

 147. Silvy says:

  Ik mis nog een pikzwarte reep, met hele donkere chocolade en daarin frisse vanilleswirls of bananenvulling!! :D

  Google: Silvy Horemans

 148. Robin says:

  Ik zou een heel fruitige Tony ontwikkelen, lekker zomers; limoen/citroen, ananas en mango stukjes met extra pure chocolade met misschien ook nog een vleugje munt. De vorm zou hetzelfde blijven; Tony is geen Tony zonder de leuke stukjes! Krijg er nu al zin in!

  Ik volg je op youtube onder MorningBloom en mijn google+ is robinvanoosterhout@gmail.com.

  Lijkt me zo fijn om te winnen! Naast dat ik dan mijn vriend een reep kan geven, neem ik er ook zeker één mee naar het werk omdat we eigenlijk altijd op vrijdag iets lekkers nemen en dit dan meestal toch wel een lekkere reep van Tony is!

 149. Maartje Boot says:

  Als ik een Tony reep mocht ontwikkelen zou deze bestaan uit melkchocolade met brokken karamel, brownie, cookiedough, oreo en kokossnippers.

  Een goed gevulde reep met alles wat ik lekker vind. En doordat hij zo goed gevuld is, moet er voor iedereen wel iets lekkers inzitten.

  De verpakking zou roze zijn, en het grote chocoladeblok in de reep hartvormig. Want de reep is immers gemaakt met een hart voor de cacaoboeren.

  Ik volg je op Youtube als Maartje Boot

 150. marsha says:

  Mijn tony chocolade zou zijn melkchocolade met m&m de verpakking is licht blauwe met regenboog letters
  Ik hou zoo van tony’s chocolade

  1. marsha says:

   Ps me youtubenaam is marsha hanekamp

 151. Chantale says:

  Dit is echt een win-actie voor mij! Ik ben gek op chocolade en Tony’s Chocolonely is een van mijn favoriete chocoladerepen!

  Als ik een reep mocht bedenken, dan kwam er sowieso eentje met irishcoffee smaak en Zwitserse room(zoals bij de vlaai) dat lijkt me echt zo heerlijk!!

  Ik ben ook geabonneerd op je youtube kanaal. Mijn google+ accountnaam is Chhantale.

 152. jordy says:

  ik zou dan 1 ontwerpen in het wit en dan met stukjes aardbei er in en zeezout

  mijn google account is vetejordy@gmail.com

 153. Anita Barkel says:

  ohwwww ik zou gaan voor natuurlijk melkchocolade met…euhm… caramel, stukjes koek en misschien wel pecannoten! Ja dat wordt ‘m! ;)
  En vanaf nu dan maar iedere dag de postbode in de gaten houden…

 154. Evelien Heeren says:

  Wat een toffe actie! Mijn ultieme Tony’s reep… Moeilijk er is zo veel lekkers te combineren. Ik ga voor een melkchocolade reep met een yoghurt aardbeien vulling met gepofte rijstcrunch. Jammm!
  Ik volg je YouTube kanaal met gebruikersnaam 88heereve. Google + is genoemd email adres.

 155. Ellen says:

  O M F wat een geweldige actie! Die hemelse doos moet en zal ik hebben! ;-)

  Als ik een reep voor Tony’s zou ontwikkelen, zou het een reep met pure chocolade zijn (want daar heeft Tony er nog veel te weinig van). En daarin zou ik stukjes gedroogde framboos en kokos verwerken! Samen met de pure choco zijn dit twee ingrediënten die wat mij betreft perfect bij elkaar zouden passen :-p

  Ik heb me uiteraard geabonneerd op je YouTube-kanaal (via mijn twee accounts Ellebel85 en ellenkeuvelaar@hotmail.com).

 156. Iris Lucassen says:

  Oelala, ik ben echt verslaafd aan Tony’s Chocolonely!
  Als ik zelf een reep voor Tony’s zou mogen bedenken dan zou het een melkchocolade reep zijn gevuld met ricecrispies en mini stukjes marshmallow! Lijkt me heerlijk!

  Mijn email is i.c.lucassen@gmail.com (dat is ook, hoe saai, mijn Google-account)

 157. Marloes says:

  Door jouw blogs heb ik al een slowcooker gekocht en na je enthousiasme ook de Tony’s met zeezout/karamel en die met rabarber gekocht…. Je bent heerlijk overtuigend, en inderdaad, een slowcooker is echt fantastisch!

  Ik hou van zout en zoet samen, dus het zou een reep worden met melk of pure chocolade gecombineerd met zoute pistachenoten, of met zoute pretzels, of chilivlokken en mango.

  YouTube volg ik, zie e-mailadres. Ga zo door, je doet het super!

 158. Martine says:

  Mijn ultieme reep is een pure reep gezoet met kokosbloesemsuiker of palmsuiker en gevuld met kokos en mango! Healthy Tropical!

 159. Femke Schouten says:

  Als jij een reep voor Tony’s zou mogen ontwikkelen, hoe zou deze er dan uitzien?

  Deze zou bestaan uit amandel crunch, een laagje pindakaas (van alleen pinda’s) met zeezout en kersen…

 160. Melanie says:

  Hi Sabine,
  Allereerst gefeliciteerd met het vierjarig bestaan van je blog, fantastische prestatie dat je in vier jaar dit tot een fulltime baan hebt kunnen doorontwikkelen! Mijn ultieme Tony’s reep zou melkchocolade zijn met stukjes crispy aardbei en een laagje van die witte chocolade die ook in een reepje van Kinder zit. Een ultieme Guilty Pleasure! ;)
  Op naar het 5jarig jubileum!
  Groetjes,
  Melanie

 161. Floor says:

  Hmm een eigen Tony reep ontwikkelen? Daar zou ik niet lang over na te hoeven denken. Witte chocolade met gedroogde cranberry’s en kokosbiscuits. Zelf een keer gemaakt, en wat zou het leuk zijn als die bestond! De combinatie klinkt misschien gek, maar is echt heerlijk!!!

  Mijn youtube naam is trouwens ‘ Floor Sara ‘
  Google + is gewoon mijn e-mail adres! Heel leuk dat je dit doet voor je lezers!

 162. Saskia says:

  Jajaja dit wil ik wel winnen. Vooral omdat ik ze dan kan delen met mijn vriend omdat ik de vorige keer zijn gekregen Tony’s opgeknabbeld had :O niet zo lief natuurlijk dus deze wil ik dan delen.

  De smaak die ik wel zou willen zien is coffee-hazelnoot-caramel. Denk dat dat erg sjiek zou zijn!

  op youtube ben ik een volger, zie gmailadres :)

 163. Serra says:

  Ricky road reep! Als eerbetoon aan jouw rocky road taart… Ha ha

  De bodem van pure chocolade, romige melk vulling met zwevende koekkruimels, marshmallows en nootjes en de bovenkant van witte chocolade.

 164. Floortje says:

  Als ik een eigen reep zou migen ontwerpen zou ik er 1 ontwerpen met witte chocolade aan de buitenkant en aan de binnenkant een crème van mango. Ik krijg er nu al zin in!
  Ik heb geabonneerd op jullie youtubekanaal onder de naam FMFP34136
  ik hoop dat ik win

 165. Mich Shellie says:

  Gefeliciteerd met je 4-jarig bestaan!!! OMF <3 Ik word nu al CRAZY, bij het zien van al die tonys chocolonely …..!!!! Als ik een reep voor Tony’s zou mogen ontwikkelen, zou ik gaan voor gemeleerde wit en melkchocolade reep met stukjes aardbei en hazelnoot als bovenlaag kokos ….. MMMMMMmmmmm

 166. Nogmaals gefeliciteerd .. als ik een chocolade reep mocht maken zou ik 1 maken met 2 smaken . 1 helft peanutbutter crispy en de andere helft cheesecake met aardbei stukjes .. nomnomnom

 167. Jasmijn says:

  Omg. Ik ben geen grote snoep eter maar als ik ergens een uitzondering voor maak dan is het wel TONY! nee, geen willekeurige chocoladereep van een supermarkt maar alleen tony. Ik kijk ook elke keer weer uit naar het moment dat ze een nieuwe smaak hebben of limited editons. Als ik zelf een reep zou mogen samenstellen dan is het denk tiramisu. Geen idee of het mogelijk is maar lekker zal het vast wel zijn, hehe.
  Dit is wel een van de beste winacties ooit hoor! TOP! :D

 168. ilse van warmerdam says:

  Ik Kringle al trek als ik er naar kijk mmm. Als ik een reep zou mogen ontwerpen zou het de caramelzee zout zijn met extra veel caramel + marshmallows en oreo chunks! De verpakking zou een soort pastelkleurige the dye print zijn. Ik Ben geabonnerd op je YouTube kanaka londen de zelf de nam als hieroven!! Wat een verukkelijke winactie!

  1. ilse van warmerdam says:

   Onder de zelde naam als hierboven! Ik krijg al trek als ik er naar kijk oeps spellingscontrole haha

   1. ilse van warmerdam says:

    En mijn email is ilse7mei@hotmail.nl

 169. Mandy says:

  Mijn ultieme smaak zou zijn melkchocolade met dadels en honing!
  Het water loopt me nu al in de mond.

 170. Chemène says:

  Meest. Lekkere. Winactie. Ooit ;)
  Ik zou hééél graag dit pakket willen winnen omdat ik echt gék ben op Tony’s chocolade. Ik hoop ooit dat er nog een reep komt met marshmellows, toffee, dropstukjes (niet zoals de melkchocolade-drop reep die al bestaat), m&m’s, oreo’s en dan het liefste in de smaak melkchocola…. <3
  Ik ben al een tijdje geabonneerd op je kanaal, echt hele lekkere recepten maak je daar! Mijn google+ kanaal is Chemène Oosterkamp

 171. Roosmarijn says:

  Woehoe Tony!! Zo addicted dat ik vandaag naar een winkel in Amersfoort geweest ben puur voor een Tony limited edition, terwijl ik niet eens in Amersfoort woon… In Nijkerk was het nergens te vinden :(

  Oke, als ik mijn eigen Tony mocht ontwerpen zou die dus geen oneven stukjes hebben. Ik moet mijn reep over het algemeen delen, en met even stukjes maakt dat het toch een stuk makkelijker. Hoewel ik de boodschap wel echt tof vind, raise some awareness! En als ik deze doos win, zal ik deze ook wel met vriendlief (en evt schoonzusje) moeten delen, maar dat doe ik dan zeker met liefde.

  Qua smaak zou ik toch gaan voor iets met melkchocolade, pindakaas en stukjes M&M. Alhoewel de karamel zeezout niet te toppen is klinkt dit ook erg goed.

  Mijn youtube naam is gewoon Roosmarijn Teerenstra, het Google + account van mijn emailadres.

 172. Karlijn says:

  Wat gaaaf! Nog een keer gefeliciteerd met je blog!
  Ik ben abonnee op je youtube kanaal onder de naam Karlijn W en als ik een nieuwe Tony reep zou mogen maken zou dat er een met melkchocola en stukjes cookie dough erin zijn.

 173. Annette says:

  Daar issie dan :) tuurlijk doe ik mee. Ik denk dat als ik een reep zou mogen samenstellen zou ik er een maken van pure chocolade met amandelmarsepein hmmmmm lijkt me helemaal lekker

 174. Hilde says:

  Als ik een reep mocht bedenken zou ik een met melkchocolade, pindakaas en pinda’s. Ooit heb ik een chocolade reep gehad met pindakaas en die was overheerlijk!
  Ik heb je op YouTube ook toegevoegd en werd meteen alweer afgeleid door de filmpjes!

  Ik hoop dat ik win, ik houd zo van chocolade en vooral dit merk.

  YouTube naam: hilde Lambers
  Email:hildelambers@hotmail.com

 175. Als jij een reep voor Tony’s zou mogen ontwikkelen, hoe zou deze er dan uitzien?

  Luna’s reep, met een combinatie van zoet en zout. Met fijngehakte lichtgezouten cashewnootjes, in de melkchocolade zit een vleugje kaneel als nasmaak.

 176. Mijn reep zou bestaan uit heerlijke pure chocolade (minstens 80%) met stukjes light salted peccannoten en creamy pure chocolade bolletjes erin.. hmmmmm.

  Mijn youtubenaam: Jill Hoppenbrouwes

 177. 11 repen!! Oh my!!!! Wat een heerlijkheid!

  Mijn ultieme reep zou zijn: chili, kokos en caramel met hier en daar een crispy stukje erdoorheen! In een magenta (roze) kleur verpakking!

  Ik volg je op you-tube onder: Juul Nauta.

 178. Lieke van Dam says:

  Als ik een reep zou mogen ontwikkelen, zou ik niet weten waar ik moest beginnen! Ik hou van te veel dingen, in teveel verschillende, gekke variaties. Wat wil ik? Pralinevulling? Kokos? Noten? Witte chocolade? Geen chocolade? Of doe ik lekker gek en gooi ik er wat groentes door? Het is lastig. Ik ben namelijk ook dol op een mix van aardbeien, besjes en bramen.

  Ik heb geabonneerd op je youtube kanaal. Onder de mail e.c.van.dam@rug.nl

  Liefs

 179. willeke says:

  Eigenlijk zijn alle soorten en smaken chocolade lekker, maar als ik er eentje mocht ontwikkelen zou het een melkchocolade zijn met een vulling van sinasappelmermelade en een beetje zeezout, de combinatie chocolade en sinasappel vindt ik zalig

  op google+ en you tube volg ik je ( willeke makenbach)

  groetjes vanuit mallorca

 180. Anja vd Berg says:

  Owwwww dit is helemaal niet goed! Maar wat een smakelijke prijs geef je weg tgv je 4-jarig blog-bestaan.
  Gefeliciteerd. Erg inspirerend ook om te kunnen lezen over hoe je van je hobby je werk hebt kunnen maken. Daar hou ik wel van.

  Mocht ik een smaak ontwikkelen voor in een chocoladereep, dan zou ik een heel luchtige crèmevulling kiezen met hierin kleine bolletjes meringue en stukjes aardbei. Mmmmm

  Mijn Google+ account is AnjaBeumer.

 181. Nadine says:

  Als ik zelf een reep mocht ontwikkelen zou ik een reep melkchocolade ontwerpen met knapperige stukjes karamel en stukjes bastonge erin! Héérlijke combinatie van zoet en knapperig!

  Google +: Nadine Boers
  Ik volg je ook op facebook en instagram natuurlijk :)

 182. Oeh lekker, ik doe graag mee met de winactie! Als ik een eigen Tony reep zou ontwerpen zouden er waarschijnlijk rozen in verwerkt zitten, hoe toepasselijk met mijn naam. Het klinkt misschien gek, maar het lijkt mij best wel lekker. Of, een reep met sinaasappel, dan wel puur. Ik hou van die combinatie.
  Ik volg je al een tijdje op YouTube, mijn naam is PinkRooss.

 183. Lucinda says:

  OMG!!! OMF!!! Deze moet ik gewoon winnen, als iemand fan is dan ben ik het wel.
  Mijn ideale chocoladereep heeft een waanzinnige smaak. Ik ben gek van gekke smaak combinaties dus ik zat te denken aan donut met bacon en maple syrup smaak. Dat lijkt mij echt fantastisch en dan die chocolade er bij OMG! OMF! ik hou het niet meer.

  Groetjes Lucinda

  PS. Te gekke blog heb je!!

 184. Karin says:

  Een lekkere reep van melk- en witte chocolade met stukjes aardbei en wat crunch erbij. Yummie!

 185. elisabeth says:

  ik ben dol op echte italiaanse tiramisu, dus ik zou een tonyreep proberen te maken die helemaal daarnaar zou smaken, of het lukt is nog maar de vraag, maar ik lust deze chocola van Tony wel heel erg graag ook ina alle andere smaken, het zijn repen om van in extase te raken!!

  1. elisabeth says:

   mijn google plus account is omalies54@gmail.com

 186. Danique vd Noordt says:

  I neeeed this om te vieren dat ik een eigen beeldende expositie heb en bijna jarig ben én een vaste baan als docent heb weten te bemachtigen

  De smaak voor de aller lekkerste tony chocolony wordt:
  FLORENTINE & RASPBERRY

  een lekkere crunch van de karamel- amandel stukjes en een frisse zoete bite van de framboos, kan gecombineerd worden in elke smaak chocolade!

  Ik zou een geweldige mint kleurige verpakking kiezen met een bijzonder wit patroon

  en natuurlijk ben ik geabonneerd via youtube op jou! daniquevdn@hotmail.com

  Liefs Danique

 187. Edmee says:

  Oelalaaaa wat is dit toch weer een heerlijke win-actie! Ik doe graag mee =) Ik zou een Tony’s reep maken met stroopwafel (my favourite! =O). Dat lijkt me zo heerlijk! Mijn favoriet nu is Karamel zeezout en Noga.

  Ik ben geabboneerd op Youtube mijn naam is Edmée van der Togt.

  Succes met kiezen! =)

  Groetjes, Edmée

 188. Tarifa says:

  Wat een gave actie…. die wil ik wel winnen….

  Mijn favoriete Tony reep is lastig te overtreffen: de karamel zeezout. Maar als ik zou mogen kiezen zou ik diezelfde ingrediënten doen maar dan met een pure reep: dus de Puur karamel zeezout. Volgens mij zou dat fantastisch gaan met een goed glas rode wijn. Mijn favoriet.. een goed glas rode wijn met een stuk pure chocolade.

  Ik volg je YouTube kanaal: tarifa.alberg@gmail.com

  3 kansen… fijn!!

 189. Marije van Leeuwen says:

  Als ik een reep voor Tony’s zou mogen ontwikkelen zou deze er als volgt uitzien:

  Pure chocolade, bastogne en frambozen of iets met cheesecake. Of Bacon;). Of knetterspul. Of van die snoepjes voor op je softijs.

 190. Louisa van Urk says:

  Wauw hee!!!
  Ik kwam veel te laat achter Tony Chocolonely ;$ ken het nu pas een paar maanden en het is echt mijn guilty pleasure. Als ik een reep mocht ontwikkelen zou hij van witte chocolade zijn met cheesecake Cocos en gedroogde stukjes framboos

  1. Louisa van Urk says:

   Ik ben trouwens geabonneerd op je kanaal met hetzelfde mail adres :)

 191. Smilla says:

  Ik zou gaan voor een extra pure tony met caramel en munt geen idee of het lekker gaat smaken in pure chocola maar in ijs is t heel lekker

 192. Danielle says:

  Als ik een smaak mocht toevoegen aan de toch al heerlijke chocolade van tony’s dan zou het zeker iets moeten worden met het drankje Malibu. Oh als die twee toch gecombineerd zouden worden… Chocolade (liefst pure) en Malibu…. Hmmmmm!

 193. Marlijn says:

  Gefeliciteerd! Een eigen ontworpen tony’s is met melk chocolade met melkchocolade en walnoot, karamel en aardbei :) Oja en de verpakking? Roze met rode stippen.

 194. Julia says:

  Wauuww wat een heerlijkheid op 1 foto!

  Als ik een reep mocht ontwikkelen zou dit de Tony Chocolonely Monchoutaart zijn. Dit zou een witte chocoladereep zijn met crunchy stukjes bastognekoek en gedroogde stukjes kers erin, verder zou je bij deze reep ook de lekkere monchou smaak proeven net als bij de taart. Ik zou de wikkel gestreept maken met de kleuren: kersenrood, wit en bruin. En TONY in het rood geschreven.

  Mmmm lijkt me zo lekker!

 195. Bettine says:

  Whoaaaa, ben dol op Tony’s Chocolonely!
  Pure chocola met aardbei & marshmellow zou echt perfect zijn!

  (google+ naam Bettine van Harselaar)

 196. Wendy Vels says:

  Als ik een reep zou mogen ontwerpen dan zou het een witte chocolade reep worden met cranberry en knettersuiker erdoor. Mhm dat lijkt me erg lekker. Ik heb je actie ook op Facebook gedeeld. Daar heet ik Wendy Fedorus Vels en ik heb me op jouw YouTube kanaal geabonneerd en daar heet ik Wendy Ve. En nu maar duimen!

 197. Leone says:

  Hallo,
  wat een actie. ik zou een pure reep maken met de ene helft citrusvruchten erin die een “knapperdje” hebben van krokante suiker. De andere helft doe ik nougatine en hazelnoten. Hmmmm. en natuurlijk heb ik een abo genomen om je youtube, lekker hoor. Mijn naam Leone Bock

 198. Nathalie says:

  Ik zou graag chilipepers met caramel en crisps zien. Lijkt mij een geweldige combinatie!!

 199. Simone says:

  Tony goes BROWNIE!! Een variant van brownie stukjes wit en puur! Klinkt lekker toch?

  Groetjes, Simone

 200. Sanne says:

  Oehoeh!!! Deze zou ik graag willen winnen, dan kan ik hem delen met mijn man!
  Hij is helemaal dol op chocolade!

  Mijn droomweek zou melkchocolade zijn met stukjes zeezout, pistache nootjes en pecan noten. Ik hou van de combi zoet en zout (chips met chocopinda’s)

 201. Janneke says:

  Ik wil er graag gedroogd fruit in bijvoorbeeld stukjes mango of gedroogde blauwe bessen fruit en chocola is te gek

  Ik volg je op YouTube als Janneke Berk

 202. Aniek says:

  Als ik een reep voor Tony’s zou mogen bedenken… Dan zou ik er eentje laten ontwikkelen met de smaak van een red velvet cake met botercrème! Ik zou er dan voor kiezen om eventueel de botercrème als crunch in de reep te verwerken. Als dat niet mogelijk is, dan zou ik de smaak (red velvet cake met botercrème) combineren met een lichte crunch van rijst (crisped rice). De kleur van de verpakking is uiteraard bordeauxrood met een roomwit detail!

 203. Carlien says:

  Een maand later….
  Hé, geen last van pms gehad! Verzadigd en schuldvrij gevoel.
  Wat mist er dan nog?
  Een suikervrije variant gezoet met stevia. Of zondiger een Hollandse reep met anijs / borerbabbelaar.

 204. Jorinde says:

  Oké, dit is echt DE perfecte prijs!
  Mijn ideale Tony-reep is er een met melkchocolade en stukjes stroopwafel!
  Google+naam: Jorinde de Vos

  1. Jorinde says:

   Al lijkt witte chocolade met rozijnen en een beetje kaneel (kaneelsuiker?) en/of walnoten me ook super lekker..

 205. Marlous says:

  Als ik een reep zou mogen ontwikkelen, had ik pure chocolade met oreo’s gemengd. Ik ben dol op oreo’s en ook op Tony’s, dus dit wordt de ideale match.

  Als het kan zou ik er nog zulke knetterbolletjes in doen. Dat zijn kleine bolletjes, die op je tong beginnen te knetteren. (Wat ook bij een bepaald ijsje op de top zit van Ola)

  Liefs, Marlous

 206. edith says:

  Dochterlief en ik zijn dol op chocolade. En nieuwe reep van melkchocolade met caramel en marshmallow lijkt mijndochter heel lekker! Zelf zou ik kiezen voor pure chocolade met caramel en crisp

 207. sarina says:

  Meerdere smaken in een reep lijkt mij heerlijk. Ik kan maar niet kiezen als ik een Tony reep uitzoek. Karamel zeezout, kokos, ik wil ze allemaal! Super leuk als je dus iedere keer wordt verrast met een andere smaak.

 208. Marleen van Beek says:

  Jee wat een moeilijke vraag. Het liefst zou ik een reep ontwikkelen met brownie, fudge, caramel, marshmellow, nootjes en zeezout. Maar dat is misschien een beetje veel van het goede. Iets met salted caramel lijkt mij heerlijk!

  1. Rawiena says:

   OMG een pure chocoladereep met koffie smaak met stukjes gekarameliseerde witte chocolade,pistachenootjes en gezouten caramel

   RAWIENAAA95@gmail.com

 209. Robin says:

  Mmmmm, weer al zoiets lekkers op deze blog! Als ik een reep zou mogen ontwerpen zou de buitenkant melkchocolade met zeezout en caramel zijn. Als binnenkant zou het witte chocolade met rozenblaadjes en nootjes zijn! Mmmm, krijg er nu al honger van!

 210. leonoor says:

  Als ik een reep zou mogen maken voor Tony’s zou ik witte chocolade combineren met crunch en hele hazelnoten en een snufje zeezout. Hmmmmmmm!!! Die repen wil ik echt wel winnen om samen met vrienden op te eten en uit te delen!

  1. leonoor says:

   Google naam: LeonoorK
   Leonoor Kinkel

 211. Susan says:

  Als ik een eigen Tony reep zou mogen ontwikkelen zou ik er èèn met vloeibare caramel en oreo koekdeeg maken! En met een lekkere kokosbite om de smaak helemaal compleet te maken! Ik ga je ook volgen op youtube! Als goed is is mijn account xsuuusje@gmail.com :)

 212. leonoor says:

  Als ik een reep zou mogen maken voor Tony’s zou ik witte chocolade combineren met crunch en hele hazelnoten en een snufje zeezout. Hmmmmmmm!!! Die repen wil ik echt wel winnen om samen met vrienden op te eten en uit te delen!

  Leonoor Kinkel
  Google : LeonoorK

 213. Merel van Schagen says:

  wat een heeeerlijke winactie zeg ! Als ik een reep zou mogen ontwerpen voor Tony’s chocolonely zou ik definately gaan voor (extra) puur! Wel met nog iets zoets erin, zoals rozijntjes of stukjes stroopwafel, mmmmmm!

 214. melk chocolade met pindakaasstukjes erin net zoals de ben&jerry peanut butter cup want dat is zooo lekker dat het zonder ijs ook vast geweldig is! <3

  Xx ilse

 215. Linata says:

  Mijn eigen ontworpen Tony zou een pure chocolade reep zijn met gepofte rijst en stukjes gedroogd rood fruit.
  Of een reep met meerdere bestaande smaken ineen, want kiezen is altijd zo waanzinnig moeilijk!

 216. sonia says:

  Ik zou een pure reep ontwikkelen met hazelnoten,rijst crispies en marshmallows. Lijkt me zooo heerlijk

 217. Selina Ndauwa says:

  Dat is een lastige vraag.. maar als ik nu een reep zou mogen ontwerpen
  zou ik er een ontwerpen in een roze verpakking met daarop de tekst;
  You are so (Tony’s )Chocolovely.

  De smaak is melk. Aan de buitenkant melk en vanbinnen een lekkere karamelcreme.
  Deze kan je dan geven aan iemand die zo’n lekkere reep wel kan gebruiken!

  Ik ben op je youtube kanaal geabboneerd met de naam SelinaAmy.

  Leuke actie! x

 218. Oh shit, beter win ik dit niet :p Mijn reep zou een pure reep worden met pindakaasvulling. En met stukjes koek of pretzel er doorheen voor wat knapperigheid tussendoor. Ik ben op je Youtube kanaal geabonneerd als Spring to Fall :)

 219. Nicole says:

  Ik zou een Tony ontwerpen met: aardbeien, balsamico en munt. Lijkt me heerlijk! Maar er zijn gelukkig al heel veel lekkere smaken.

 220. Maxime says:

  Puur met pinda’s en chillipeper! Al is de oranje toch wel heel moeilijk te verslaan als all time favorite…

 221. Eline Groeneveld says:

  Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg; de melkchocola van Tony blijft gewoon het lekkerst! Al is de zeezout karamel ook om (in één keer) op te vreten.

  Toch lijkt me een melk – vanille – pecan reep niet misstaan in het assortiment van Tony Chocolonely!

 222. Laura says:

  Oeeeeh wat een heerlijke winactie!

  Ik zou een Tony reep maken met melkchocolade, koekjes of zachte brownie en kokos!

  Natuurlijk ben ik ook op je kanaal geabonneerd! Mijn gebruikersnaam is BeautyAddictsnl (geloof ik) of anders Laura Vissers haha :p

 223. Nathalie says:

  De reep die ik zou maken is een reep met melkchocolade, aardbei en caramel! <3
  NOMNOMNOM!

 224. Monique Jeeninga says:

  Mijn Tony zou Chocoliscious lekker zijn! Ik zou gaan voor een grote dikke melkchocolade reep, met daarin kleine stukjes stroopwafelkoek en kleine stukjes zachte caramel.

  Of toch voor een pindarotsjes reep? Dat lijkt me ook super lekker!

 225. chantal says:

  Oee moeilijke keus maar zou toch kiezen voor een pure chocolade met brownie cheescake framboos.
  mijn email is chann@caiway.net en ik volg je op youtube onder de naam chantal soeters (c.soeters00@gmail.com)

 226. willemijn van duijn says:

  Als ik een reep zou mogen ontwikkelen zou ik stukjes koek met caramel erin stoppen. Stroopwafel erin lijkt me ook niet verkeerd.

  Ik hoop zo dat ik win! Ik hou van chocolade ❤

 227. Antje van den Berg says:

  Kwijl, kwijl…. Mjummie het water loopt me in de mond!!
  Mijn reep zou er eentje zijn met pure, pure en nog eens pure chocola, met caramel en kleine stukjes kandijsuiker.

  Mjummie!!

 228. Merel says:

  Als ik een reep chocola mag maken dan zou t aan de buitenkant melk chocola met witte stukjes chocola en aan de binnenkant het zelfde wat in kinderbueno zit er in doen,

  (Email: merel.9@live.nl)

 229. Karlijn says:

  Mijn smaak zou worden:
  Chocolade, cheesecake, stukjes cookie voor de crunch, en frambozen.
  Lijkt me heerlijk!

 230. jettie says:

  Hi!

  Mijn ideale overheerlijke Tony chocolonely zou zijn een combinatie van kokos, hazelnoten en pure chocolade. Met cacaonibs erin en vanille. mmmmm

 231. Tessa Groot says:

  De smaak die ik zou willen laten ontwikkelen is aan de bovenkant pure chocolade en de onderkant melk chocolade en de vulling zou bestaan uit gedroogde cranberrie en Stukjes pecannoot en voor een speciale mond verrassing er knettersnoep in willen! Jumjum!

 232. Stephanie says:

  Voor mijn broertje, dat is een echt chocolademonster

 233. Jildou Hilarides says:

  Als ik een eigen reep zou mogen maken , zou ik een reep maken met allerlei snoepsoorten die 10 jaar geleden nog wel bestonden maar nu niet meer. Elk stukje chocolade zijn eigen snoepsoort erin zodat mensen het kunnen raden en oude herinneringen op kunnen doen. Dat gevoel van : Oo weet je nog toen we dat altijd aten ??

  Zo leuk zou me dat lijken. Daarom mijn keuze voor allerlei verschillende snoepsoorten.

  Hope to win :)

  Greetzzz Jildou

 234. Yasmina says:

  Mijn ideale chocolade reep zou volle melkchocolade zijn, gevuld met aardbeienmousse en een klein beetje rice crisps.

 235. Een reep met kokos en mango nom nom! Of iets van carrot cake of red velvet haha, ik hou van taart!

  Ik volg je onder de naam Rita Mijatovic

 236. Yasmina says:

  Ik was mijn Google+ vergeten: yhajajmobiel@gmail.com!

 237. Chess Letschert says:

  Als ik een TC reep zou zijn… Hmmm…
  Dan zou ik of een melk reep met sinaasappel en gember zijn
  Of een witte reep met aardbeien vulling/mousse
  Puur zou zeker gevuld zijn met marsepein (niet origineel, maar zoooo lekker)

  Ik volg je op YT, mijn google+ is 19SCL91

  1. Chess Letschert says:

   Mail adres is s.c.letschert@upcmail.nl

 238. Maaike says:

  Als ik een reep voor Tony Chocolonely mocht ontwikkelen zou ik een pure reep met stukje pindakaasnootje ontwerpen :)

 239. Alexander says:

  Pure chocolade met banaan en amandelen! 3 favorieten in een reep!

 240. myrthe says:

  jeeeej tonychocolonely!!!!
  mijn ideale chocolade reep zou zijn; een reep witte chocolade gevuld met een caramel en stukjes kokos en shortbread koek…
  en natuurlijk volg ik je ook op het youtubekanaal. en ik geloof onder de zelfde naam als mijn email adres. en anders gewoon mijn naam.

 241. Ineke says:

  Mijn reep? Melkchocolade, gebrande suiker stukjes en noga. Jummie. ;)

 242. Annemarie says:

  Nog een keer van harteeeee!!!!

  Mijn Tony zou de smaak van extra donker puur met munt en citroen, lekker kruidig en zoetig! Lijkt me super vooral als de citroen een beetje stroperig kan zijn! En het liefste dan ook nog in allerlei te gekke vormen zoals sterren, manen en planeten. Want Tony’s zijn niet van deze wereld !!!

  Mijn youtube is: Superkipsel

  En nu duimen maaarrrrr

 243. Alette says:

  Een ware droom voor de chocolade liefhebber.
  Mijn chocolade reep zou zijn melkchocolade met Cocos of met muesli met noten.
  Nu maar duimen.
  Het is mijn gewoon mijn voornaam en achternaam.

 244. Jenny says:

  Hmmm walnoten en caramel (liefst een lichtzoute). Yumm! Maar eigenlijk overtreft niks de zeezout caramel van Tony’s. Dat is echt van het kaliber died and gone to heaven. Ik ben erg benieuwd of de overige 10 ook zo lekker zijn ;)
  Ik hoop dat ik win, leuke actie!

 245. Pascale aay says:

  Jahaaaaaa ik doe graag mee. Ik volg je al ltijdje. Op Instagram @pascaleaay. En hou van mr. Tony!

 246. Milou says:

  Als ik een nieuwe smaak zou mogen introduceren dan zou ik gaan voor een reep van melkchocolade, met een vulling van pindakaas en stukjes zeezout en karamel. Eigenlijk de karamel zeezout reep dus maar dan met een vulling van pindakaas hmmmm

 247. Thamara says:

  Wat een super leuke winactie!
  Als ik een tony chocolade zou mogen ontwikkelen zou ik hem maken met een heerlijke buitenkant van melkchocolade en yoghurt vulling met stukjes cookie dough erin. Lijkt me super lekker!

  x

 248. Mirjam says:

  Mijn smaak:
  Binnenkant gevuld met zachte caramel, omgeven door melk chocolade en daaromheen een laagje crispy bolletjes <3
  mijn account naam van youtube is:
  Mirjam van der Kraats
  xxx

 249. Mirleen says:

  Ik zou als smaak een combinatie maken van mokka en caramel en de bodem van een cheesecake…

  mmmmm
  youtube account= Mirleen

 250. Mijn ultieme Tony’s zou melk chocolade zijn met bananen stukjes! Echte lekkere banaan of van die bananen schuimpjes! Chocola en banaan is altijd lekker, hoe dan ook.
  Ik heb me ook maar even geabbonneert op je channel. Al die recepten zien er lekker uit.
  https://www.youtube.com/user/mistycalelf14

 251. Thamara says:

  Wat een super leuke winactie!
  Als ik een tony chocolade zou mogen ontwikkelen zou ik hem maken met een heerlijke buitenkant van melkchocolade en yoghurt vulling met stukjes cookie dough erin. Lijkt me super lekker!

  x ( sorry bij vorige gmail vergeten : xthamaraaa@gmail.com )

 252. Puck Christine says:

  Ik zou als ik een Tony’s Chocolonely reep mocht verzinnen de smaken kokos, limoen en pecannoot (een van de enige noten waar ik tegen kan!) doen. Met melkchocola.
  Maar ik doe niet mee met de winactie, haha. Ik hou helemaal niet van chocola, behalve in taartjes of iets. En daar zijn deze repen veeeel te lekker voor (zeggen m’n vriendinnetjes). Dus laat iemand anders maar lekker smikkelen van al deze repen :-)

 253. Bianca van der Linden says:

  Wat een leuke actie!! Ik zou gaan voor pure chocolade met aardbeien, framboos chrunch en daaromheen een fleurige wikkel met rood, roze en oranje. Lekker opvallend en lekker zoet .
  Mijn email adres is bianclinden79@gmail.com.

  Ik volg je al een tijdje op YouTube. Mijn naam is Bianca van der Linden.

  En nu duimen

 254. Umhhh… Ik zou voor een melkreep kiezen met marshmallow en een crème laagje er in, dat is toch gewoon de hemel op aarde?!?

 255. Marlijn says:

  Jaa, hier wachtte ik sinds maandag al op. :) Wat ik een beetje mis bij Tony zijn repen met witte chocola. Ik zou gaan voor een combi van witte chocola met daarin gepofte rijst! Als het toch melk of puur moet zijn, dan wil ik wel een pure chocoladereep met een vulling van marsepein. :) Ik heb me geabonneerd op je youtubekanaal met dit e-mailadres!

 256. Nicolette says:

  Ik zou de smaak framboos doen omdat, frambozen echt heel lekker zijn en geef toe wie houd er nou niet van een framboosje?

  1. Nicolette says:

   oja en mij google+ naam is sneaky snieky

 257. svenya boei says:

  Ik zou een melkchocoladereep met marshmallows en zachte caramel maken als ik een reep mocht ontwerpen
  google+ svenya boei

 258. Saskia says:

  Waaaaauw! Dit zou mij echt heel erg goed de laatste loodjes voor ik kan afstuderen doorhelpen!!!
  Mijn droomreep is melkchocolade met een laagje roomkaas tussen de chocola en stukjes kers er door. Hmm..
  Ik volg je youtubekanaal met het mailadres dat ik hier ook heb opgegeven. ;)

 259. Lynke says:

  Een reep waarin al het genot verpakt in zit, als superieure reep onder de repen van Tony’s Chocolonely. Voor elk wat wils, want deze reep heeft niet één smaak maar past zich aan jou voorkeuren aan. Wordt het pure chocola met stukjes appel en rozijn, zoals mijn voorkeur is, of toch melkchocola met meringue vulling?

  Wanneer ik een reep Tony’s Chocolonely zou mogen ontwerpen…is dat de uitkomst!

  Ik ben op je YouTube kanaal geabboneerd onder de naam: Lynkoz16

  Liefs, Lynke

 260. Liselore says:

  Mijn ultieme chocoladereep zou zijn een witte chocoladereep met caramelstukjes ,hazelnoten en marchmellows !! Ik heb nog nooit een Tony’s chocoladereep gegeten en zou dat heel graag eens uitproberen

 261. Karin van Brakel says:

  Als ik een reep zou mogen maken zou het een reep worden van melkchocolade met blauwe bessen en macadamia noten. Mijn e-mailadres is kavanbrakel@hotmail.com en ik volg je op youtube onder de naam K.A. van Brakel

 262. Kim Luiten says:

  Jaaa!!
  Als ik een reep zou mogen ontwikkelen, zou het witte chocolade zijn met zachte caramel in het midden en voor de rest stukjes cookies erin en pure chocolade stukjes!! :)
  Ik volg je op youtube onder de naam: Kim L.

 263. Babette van der Linden says:

  Poeh wat een reacties haha
  Maaar gewoon proberen natuurlijk

  Mijn ideale reep zou een melkchocolade reep zijn met caramel en stukjes macadamia noot hmm

  Ik volg je op yb onder de naam: babette van der linden

 264. Loïs says:

  Deze winactie is echt too good to be true.

  Mijn eigen Tony’s reep zou een marmer reep zijn van melk, puur, en extra puur (60%) met speculaasbrokken erin :)

  Ik volg je op YT via Loïs van der Pluijm / loisvdpluijm@gmail.com

  Liefs :)

 265. Merel Prenger says:

  aaaah! Allereerst de buitenkant: de verpakking zou roze met glitters en panterprint zijn, lekker fout. De smaak? Melkchocolade met crunch en knetterchocolade EN framboos erin! Aaaah! Mijn droom!!!!!!!!

 266. Een soort monchoutaart-chocelony:
  Witte chocolade/monchou met bastogne koekjes en eventueelgedroogde kersen

  ófffff

  Bannoffeee-chocelony (rijmt ook nog!)
  Melkchocolade met dulche de leche en banaan!!

 267. JoycevdB says:

  Hai Sabine,

  Gave winactie! Ik doe mee!
  De ultieme brok chocolade voor mij is chocolade met yoghurt/ sinaasappel vulling zijn. Lekker fris voor aankomende zomer.

  Ik volg je op YT: Joyce van den Berg

 268. M’n moeder had deze gestuurd op facebook, nou dit vind ik een lekkere actie. Zeker met haar delen als ik win, haha

  Mijn ideale reep zou melkchocolade met witte chocolade gevlekt zijn (ik kan nooit kiezen tussen melk en wit), en dan met stukjes marshmallow stukjes zacht karamel erdoor <3

  Leuke site is dit! Ik volg je nu op YT onder de naam horseloveforalways
  linkje om het je makkelijker te maken (heb je wel nodig met al die reacties dacht ik zo :P ) : https://www.youtube.com/user/horseloveforalways

 269. Kirsten van der Heijden says:

  Als ik een tony chocolonely zou mogen maken, zou dat er een zijn met witte chocolade, praliné en stukjes hazelnoot

  Mijn account naam is Kirsten van der Heijden (kirstenvanderheijden97@gmail.com)

  Liefs

 270. Marlie says:

  Geweldige actie. Echt iets voor de choco-holic zoala mijn man GIL, als het aan hem licht zou de chocolade nog gevuld moetebn worden met Nutella !
  Volg je nu ook op Youtube.

  veel succes verder,

  marlie peeters

 271. Rivka says:

  Hee, hele leuke winactie! Mijn tonyreep zou een wit/memelkchocoladereep zijn met bananen smaak en meringue. :)

  Ik volg je op youtube met de naam: Rivka Van Den Berg

 272. Cas Steenman says:

  Als ik de gelegenheid had om smaak te mogen ontwikkelen voor Tony’s chocoloney zou dat een pure chocolade reep zijn met praline vulling. Simpelweg omdat ik dit persoonlijk erg chique vind staan, maar ik dit natuurlijk ook erg lekker vind.

  Google+ account (YouTube account) +Cas steenman

 273. Malika says:

  Hoooii!!

  Wat een reacties zeg!!
  Als ik een reep zou ontwerpen…
  Dan zou het een tony’s reep zijn, en in élk blokje een andere smaak :-)
  Dat is natuurlijk heel leuk, want dan weet je niet wat voor smaak je te wachten staat!
  Mijn google account is malika engbers, en mijn maila-adres is malika.engbers@gmail.com
  Ik hoop zooo dat ik al die repen krijg!!! :))) :o

  Xx

 274. Nonja Schuijffel says:

  Ik heb me aangesloten bij youtube met bijgesloten mail.
  chocolade is zeer welkom na darm operatie valt chocolade het best.
  waar ik naar uit zou kijken is een looney pure tablet met pistache gedroogde olijven en sinaasappel snippers hmmmm heerlijk.

 275. Roëlla says:

  Mijn ultieme reep zou zijn met donkere chocolade, kokos en praliné en als extraatje nog wat gezouten caramel erbij, mmmmmm

 276. Joyce says:

  Wauw wat een hoop reacties heb je al! Niet gek natuurlijk; wie wil nu niet kans maken op deze geweldige prijs?! Nou ikke wel dus, jammie!
  Mijn ideale nieuw te maken reep is van melkchocolade met amandelstukjes en nougat stukjes erin! Eromheen een mooi vrolijk papiertje. Misschien fel geel voor een zomers gevoel

  Succes en op naar de volgende 4 jaar!

  Gr. Joyce

 277. Eveline says:

  Zelf een Tony-reep ontwikkelen, what a dream! Ik ga voor pure, donkere chocolade met gedroogde blauwe bessen, walnoten en pecannoten.

 278. Marieke says:

  Ik doe heel graag mee! Op youtube heet ik Ma Stee, ik heb me geabonneerd :D Eigenlijk ben ik wel benieuwd naar een Tony’s reep met een cremevulling.. Een pure Tony’s met een crèmevulling en stukjes aardbei. Wel een luchtige crémevulling! En een hele schreeuwerige babyroze wikkel met witte strepen en kleine aardbeitjes :)

 279. Wat super veel reacties al, niet gek natuurlijk met zo’n onwijs leuke winactie;)!

  Mijn ideale Tony zou bestaan uit een pure chocoladereep met daarin koffie- en (wal)notensmaken. Leuke naam wellicht: Nuts for Coffee! De wrapper zou zeker iets bruins in zich moeten hebben, bruin met turkoise accenten.

  Onder de Google+naam danoontje89 ben ik nu geabonneerd op je youtubekanaal.

  Veel succes met het kiezen van de winnaar van deze actie!

 280. Norie says:

  Mijn ultieme Tony’s is de zeezout karamel, dus sowieso een variatie daarop! Zeezout, rozijnen en pistachenoten? Niet te machtig, maar super lekker zodat ik hem nog steeds helemaal op krijg in mijn eentje, haha!

 281. Als ik een reep zou mogen zou het in 4 delen opgedeeld zijn, ik kan namelijk nooit kiezen. Een deel zal melk met coockies zijn, het tweede deel witte chocolade met caramel, het derde deel puur met dadels en het laatste deel extra puur met kaneel en amandelen. Jammie!
  Ik was al geabonneerd op je kanaal!

 282. Witte chocolade met aardbeien en crunchy cookies! Mijn mailadres is annapoppelaars@gmail.com en mijn Google + naam Anna Poppelaars :)

 283. Wauw! Het eerste waar ik aan denk is tony’s met rocky road. Dat lijkt me zo onwijs heerlijk haha ! Mijn naam op youtube is boerinnenmeisje.

 284. Annemarie says:

  Oef..mijn favorieten in een Tony reep! Een topcoat van glacé koeken glazuur. Crispy Rice en stukjes biscuit erin:) Een zwijmelreep!

 285. Elise says:

  Wat een heerlijke winactie! En wat doe je me aan, haha… er zijn zulke lekkere smaken te verzinnen! Ik zou gaan voor een reep van witte chocolade met gedroogde cranberry’s en pistachenootjes! Ik heb weleens fudge in deze combo gemaakt en die was goddelijk :)

 286. Het gaat mij niet per se om het winnen, maar ik vind het wel leuk om mijn ultieme
  chocoreep met jullie te delen:
  een extra pure chocoladereep met geroosterde pompoen erin;
  klinkt een beetje vreemd misschien maar is wel heel lekker!!!

 287. Eline says:

  Hoi!

  Elf chocoladerepen, wow! Als ik dat win word dat dus een groot feest bij mij thuis mét de elf chocoladerepen ;)

  Een ultime chocoladereep? Dat is nog best lastig. Ik denk dat ik zou gaan voor melk én witte chocolade, met daaronder een laagje koek.

  Natuurlijk volg ik je ook op youtube en volgens mij is mijn naam daar; Eline M.

 288. Bedia Dag says:

  Als allereerst natuurlijk gefeliciteerd met je blog die al 4 jaar bestaat!
  Ik volg je blog nu ongeveer een jaartje en ik vind hem heel erg leuk. Ik heb vaak last van het idee dat ik niet weet wat ik moet maken, dat betekend standaard voor mij even naar je site scrollen en even kijken wat voor gerechten er zijn! Wat een super actie zeg ! Wie houdt er nou niet van chocolade en al helemaal als het tony chocolonely chocolade is!!
  Als ik een smaak zou mogen bedenken zou ik melk chocola nemen met in de binnenkant een vulling van honing, aardbei en marsmallows! Lijkt me erg anders en lekker. Ik heet op Google+, Bedia Hoi dus je kunt me via die naam vinden & ik volg je ook op je youtubekanaal!
  Ik hoop dat ik win maar ik gun het iedereen !
  groetjes Bedia

 289. lauren says:

  heel toffe winactie,
  in België zijn deze repen best moeilijk te verkrijgen, enkel bij de ah maar daar hebben ze maar 3 smaakjes ofzo. Mijn perfecte smaakcombi is marshmellow met caramel en misschien nog iets crunchy erbij? mmm lijkt me heerlijk!
  ik volg je op youtube en ik denk dat mijn google+ naam gewoon ‘Lauren Saes’ is

 290. Britt says:

  Wauuw deze winactie is echt gaaf en echt origineel zeg!
  Als ik de repen zou winnen zou ik ze delen met mijn gezin want dat zijn echte chocoholics hier! Vooral mijn tweelingzus! Zelf heb ik anorexia maar ik zou echt heel graag de repen willen proeven dus dat zou dan mijn doel zijn als ik zou winnen!

  Als ik zelf een reep mocht bedenken zou het er een reep melkchocolade zijn met als vulling praline en cranberry’s dat lijkt me echt hemels!

 291. Emily says:

  Als ik een nieuwe Tony’s chocoladereep zou mogen ontwikkelen, zou ik een combinatie van Melk chocolade gemengd met heerlijk luchtige witte chocolade, gehakte hazelnoten, hazelnootpasta en een crunchy koekbodem maken!

  Google+ account: Emily Baas

 292. Sanne says:

  Hmmm, lekkerrr! Ik zou voor een pure reep gaan met verse frambozen (niet geheel realistisch) en crunchy stukjes.
  Mijn youtubeaccount is hetzelfde als mijn emailadres. :)

 293. danielle says:

  Oeehh
  Ik zou een pure chocolade reep maken met caramel, koffie en nootjes

 294. Als ik een reep Tony Chocolade zou mogen ontwikkelen zou dat een melkchocoladereep zijn met stukjes marshmellow zachte karamel erin.

  Youtube naam is ‘lisavdspek’ (google+ lisa van der spek), ik doe mee!! Heeeeerlijk!

  Groetjes, Lisa

 295. First: pure chocolade! Omnomnom! Puur is mijn favoriet! Dan zou ik er pecannoten en een brownieachtige vulling indoen en op de bovenkant blokjes brownie en pecannootjes! Voor deze speciale variant mag een roze wikkel natuurlijk niet ontbreken!

  Ohja.. Ik ben geabboneerd op YouTube met mijn Google+ account Ilse!

 296. Chantal doeland says:

  Als ik een reep zou mogen ontwikkelen zou het een mix zijn van crunchy balls met melted caramel in het midden. Zodra je ‘m openbreekt loopt het er zo uit als een lava cakeje. Het bovenste laagje zal roze chocolade zijn. Het patroon van de chocolade zal een doolhofje zijn die leiden naar het hart van de reep met daar de merknaam. Loop nu al te watertanden van het idee alleen al!

  1. Chantal doeland says:

   En ik ben natuurlijk geabonneerd!

 297. Een hele doos Tony’s… Als ik een reep zou mogen bedenken zou hij er in ieder geval hetzelfde uitzien. De smaak zou melk zijn, met macademianoten en cranberries. Mmmm!

 298. carolien says:

  als ik een reep mocht ontwikkelen dan zal dat een witte crunchy aardbeien reep zijn met melk chocolade vlekjes lijkt me heerlijk <3

 299. Marco says:

  Ik zou een reep uitgeven van melkchocolade met stukjes stroopwafel en van die kleine schuddebuiken erop een keer gegeten in België in een chocolade winkel echt een heerlijke combi ben gek op chocolade vind Tony’s erg lekker maar de repen zijn vrij prijzig

  Mvg Marco

 300. Susie Hu says:

  HEERLIJK deze winactie!!
  Chocola is natuurlijk my guilty pleasure en daarom doe ik ook graag mee ^_^

  Mijn ultieme droomreep zou bestaan uit heerlijke pure (70%) chocolade met Madagascar vanille, fijngehakte macadamia noten, gepofte quinoa en gevriesdroogde frambozen.

  Ik heb me zojuist geabonneerd op jouw YouTube channel!
  Mijn Google+ accountnaam is: Xuexi Hu

 301. Shanna says:

  oehhh tonny, kwijl kwijl kwijl… Gefeliciteerd met de website!

  Mijn tonnys…. Pure chocola met kaneel en bosbessen…

 302. Marieke says:

  O mijn God, ik ben verslaaaafd aan Tony’s. De Tony smaak die ik zou ontwikkelen zou melkchocolade met aardbei, basilicum en een vleugje zwarte peper voor de pit zijn. De wikkel eromheen zou roze met groen zijn. Niet de kleur groen van de rabarbercrumble, maar iets meer appeltjesgroen:). Ik heb me net geabonneerd op je youtubekanaal. Mijn youtubekanaal en Google+ account is hetzelfde als mijn e-mailadres :)
  Groetjes!!!

 303. Priscilla Pellis says:

  Als ik een reep voor Tony’s zou mogen ontwikkelen zou ik gaan voor melkchocolade met daarin stukjes in witte chocolade gehulde aardbei verwerkt gecombineerd met een crunch voor de lekkere bite. Dit idee is gebaseerd op een chocoladereep die ik ooit gegeten heb toen ik een jaar of 6 was, helaas heb ik deze chocolade nooit meer gevonden.

  Ik volg je op youtube via het google + account met de naam Priscilla Pellis

  1. Priscilla Pellis says:

   Mijn mailadres is priscillapellis@hotmail.com trouwens ☺️

 304. Eline says:

  Yes please!! Ik zou een reep maken met 85% cacao en kaneel: mijn favoriete smaken! Misschien met gedroogde cranberries er nog door :)

 305. Thomas says:

  wow, wat een genot zou dit zijn! De smaak die ik zou kiezen, zou een witte reep met stukjes caramel en american cookies zijn! De caramel is er dan al wel in combinatie met melk, maar wit is toch wel bij uitstek de minst vertegenwoordigde!
  Ik volg je op YouTube onder dezelfde username als mijn e-mail!

 306. Ik heb hier zoooo lang over na moeten denken. ALLES IS LEKKER. Maar ik denk dat ik een winnaar heb:
  Mijn ultieme Tony’s bestaat uit melk chocolade met stukjes lange vingers, van die knetterstukjes en rozenblaadjes. Dit wil ik nu dus eigenlijk ook meteen proberen, haha.

 307. Judith says:

  Oh, wat een heerlijke prijs. Ik hoef geen tv of laptop te winnen hoor. 11 repen Tony maakt me al dolgelukkig!!!

  Ik zou weleens de combi melkchocolade met 3 verschillende noten (hazelnoot, walnoot en pecannoot) met appel en kaneel willen proeven. De noten zijn dan gedompeld in witte en pure chocolade)

  Mijn G+ account is gelijk aan mijn emailadres.

 308. Tamara says:

  Ik doe zeker mee! Als ik een reep voor Tony’s zou mogen ontwikkelen dan zou ik een reep kiezen die bestaat uit melk chocolade met soort tropische vibe zoals ananas of mango en dan zou ik het mixen met bijvoorbeeld aardbeiensmaak of m&m’s!
  Ik volg je op youtube onder de naam tamaraeleonora.
  Leuke (en lekkere) winactie!

 309. Ah wat gaaf! De repen met rozemarijn en zeezout zijn mijn favorieten! Maar als ik er zelf een mocht maken zou dat een pure reep met zeezout, chilipeper en geroosterde amandelen. Een reep met een beetje pit, maar niet teveel poespas. Ik bedoel, de chocola zelf is ook al goddelijk!

 310. Julia says:

  Ohhhh!! Dit is HEAVEN! Kan ik goed gebruiken bij alle belangrijke tentamens en assessments de komende 8 weken! Als ik een smaak zou mogen maken voor Tony’s, zou ik een witte chocoladereep maken met stukjes gevriesdroogde aardbei, framboos en bosbes. En ook nog wat stukjes koek (lange vingers of biscuitjes) erdoorheen! Eventueel een vleugje citroen om de reep nog frisser te maken :) Het water loopt me in de mond… Kleuren van de verpakking: roze, wit en geel. Mijn youtube-naam is juuul96. Ik hoop zó dat ik win!

 311. Louise (je weet wel, die dwangmatige ;-) says:

  Mm … Pure chocola van buiten en (neger)zoenenvulling van binnen!

  1. Louise (je weet wel, die dwangmatige ;-) says:

   +LouiseMensink (Google+ account)

 312. Marisha says:

  Als ik zelf een eigen chocolade reep mocht kiezen/maken zou ik gaan voor deze ingrediënten:
  Melkchocolade, karamel, wenskoekjes erin, edan weer chocola en als een soort topping gecondenseerde melk
  Email: marikarto@outlook.com

 313. Lianne says:

  Als ik een Tony reep mocht ontwerpen zou ik gaan voor pure chocola met munt en citroen.

  Ik heb me geabonneerd op je youtubekanaal met lianneniewold@gmail.com

 314. Anita H. says:

  Ik denk dat ik een soort kersenbonbonvariant zou maken. Met extra pure chocolade en zonder suiker (gezoet met honing ofzo).

 315. Robin says:

  Als jij een reep voor Tony’s zou mogen ontwikkelen, dan zou ie smaken naar pure chocola met hazelnoot erin, omdat m’n favorite chocolade smaken zijn. Ook zal de vormgeving van de verpakking nog vrolijker dan vrolijkst zijn zodat je zelfs kan genieten tijdens het kopen van je Tony Chocolonely, omdat ie gewoon zo lekker er uit ziet! + geen geldige reden maar wel heel leuk, mijn vriend heet Tony die stiekem eigenlijk nog lekkerder is haha.

 316. Elise says:

  Ooooh wat zou die doos goed uitkomen tijdens het afstuderen! Heerlijk om de frustratie mee weg te nemen. Als ik een reep zou mogen ontwikkelen als hij gemaakt zijn van melkchocolade en heel veel verschillende noten en een caramel laag. Ik ontvang met alle liefde een berichtje op: elise_lammertink@hotmail.com

 317. Silvana says:

  Jeeetje, wát een reacties! Haha! Ik ga de gok gewoon wagen. Mijn chocoladereep zou sowieso praliné bevatten, met stukjes crunch en toch wel een beetje zeezout. Want dat is en blijft m’n favoriet. (: Mijn Google+ naam is: Silvana Hrb.

  Ik ga duimen!

 318. Kitty says:

  Ik zou een reep ontwikkelen met macadamianoten en sprinkles on top!
  Google+ account: +KittyHa

 319. Zwanetta says:

  ☆☆☆
  OhMyGoodness, OhMyFoodness!!
  Wat een heerlijke winactie!
  Als ik een reep zou mogen maken voor Tony’s, zou deze bestaan uit melkchocolade met appel & kaneel.
  De verpakking zou ik paars-groen maken!!
  Nu ga ik eerst ff DUIMEN !! Haha!
  ☆☆☆

 320. Denice says:

  Ik zou als ik een Tony’s reep mocht bedenken een ijsreep maken! Een bevroren stuk melkchocolade met daarin stukjes caramel

  denicemulder@hotmail.com
  ik volg je youtubekanaal!

 321. Annita says:

  Mijn favoriete Tony’s reep zou bestaan uit pure chocolade, met (liefst hele) amandelen en cranberry’s!

 322. Als ik een reep zou mogen ontwikkelen voor Tony’s dan zou die de Tony’s naturel bite heten: Een melkchocolade reep met naturelchips. Ik eet dat nu al vaak in combinatie met elkaar, handje chips dan een blokje chocola. Een perfecte combinatie zoet en zout.

 323. Rozemarijn says:

  pure chocolade met munt en framboos omdat er al een is met rozemarijn kruiden :) een munt en chocolade super lekkere combinatie is.

 324. Nicky says:

  yummm Tony’s ❤️ een aantal jaar terug was er een limited edition met witte chocolade en knettersuiker die was echt zoooo lekker.. Als ik er nu dus eentje zelf mocht maken werd het een witte met rozenblaadjes en macarons en stiekem weer die knettersuiker ;)

  Ik volg je op YouTube! Mijn Google+ naam is Nicky.

 325. laura says:

  Ik zou een melkchocolade met macadamias en paranoten willen! Homnom!!! Lekker en nig een beetje met gezonde vetten hahaha

  Youtube account is laurarends dacht ik. Volg je!

 326. Willemaaike van den Berg says:

  Wauw! Wat een heerlijke suggesties allemaal!! Het water loopt me spontaan in de mond. Er ligt hier op dit moment een groene reep Tony’s Chocolonely op mijn nachtkastje, en ik ben bang dat hij het vanavond niet gaat overleven!! Help!!!
  Mijn ultieme reep Tony’s reep zou bestaan uit melkchocolade met daarin kleine stukjes monchou, gedroogde kers, en verkruimelde bastognekoeken! Zoals mijn favoriete monchoutaart!! Lijkt me heerlijk!!

  Succes met het vinden van de lekkerste combinatie!!

 327. Merlijne says:

  Jaaaaaaaaaaaaaaa TONY’S!!!!!!!!
  Als ik een reep mocht ontwikkelen… Een witte Tony’s met crunchy karamelstukjes, amandelen en chai latte spices!!!! Als dat bestond, ooooooh.

 328. Lilian says:

  als ik een Tony reep mocht ontwikkelen zou die gemaakt zijn van melk chocolade met daarin stukjes framboos en witte chocolade! Ik houd van deze combi!
  Niet de meest gezonde keuze natuurlijk, maar af en toe lekker snoepen mag natuurlijk wel! ^^

  Mijn youtubekanaal is xxLiliannnn

 329. Marianne says:

  Ik ben wel erg benieuwd hoe een insectenreep zou smaken.

  Op Youtube volg ik je onder M. Scholten

 330. Annebeth says:

  Ok confession, ik ben net om 21.55 uur naar de ah gesprint om nog even tonys in huis te halen….verslaafd!! Ik vind zeezout karamel eigenlijk niet te overtreffen….Als ik dan toch moet kiezen…iets met lavendel en honing!

  Google plus account: Annebeth van Oene
  e-mail: a.e.g.v.oene@gmail.com

 331. Yara de jong says:

  aah heaven !
  Ik zou wel een reep willen ontwikkelen met stukjes cookie dough en caramel stukjes met een roze verpakking met blauw

  Google account naam is yara de jong
  Ook op je youtube geabboneerrd onder de naam yara de jong

  Xx

 332. Sylina Loos says:

  Als ik een reep zou mogen ontwikkelen zou ik de melkchocolade variant vullen met romige pindakaas. Natuurlijk de home made versie met pinda’s, olijfolie en een snufje zeezout en kaneel. Dat zou een droom zijn die uitkwam! In mijn keukentje aan de slag met dé home made Tony’s Chocolonely reep a la Sylina ❤

  Ik volg je trouwens via You-Tube onder de naam: Sylina Loos + voor de zekerheid (en omdat ik zo SUPER graag wil winnen) mijn email adres 》 sylina_12@hotmail.com

 333. Anoeska Kruidbos says:

  Heel simpel, de verpakking zou in regenboogkleuren zijn. Iedereen houdt van Tony’s, en Tony’s houdt van iedereen. Geen onderscheid.
  En welke smaak chocola erin zou moeten zitten, tsja. Ook daar is geen favoriet uit te kiezen. Alles is even lekker! ❤️

 334. Daphne says:

  oh my… Als ik een Tony’s reep zou mogen ontwikkelen, zou dat er een zijn van melkchocolade met binnenin stroopwafels. Met heul veul stroop:D. Jummie!
  Natuurlijk ben ik geabboneerd op jou YouTube kanaal onder de naam Daphne Bogaert!

 335. melissa says:

  Ik zou n reep maken van melkchocolade en reeses aan de binnenkant en de buitenkant regenboog kleurtjes :D

 336. Jonneke - says:

  Wat een leuke actie! Als ik een reep zou mogen ontwikkelen dan zou ik voor een melk chocolade reep gaan met cranberry en walnoot! Heerlijk lijkt me dat! :)

  Ik volg je ook al een tijdje op youtube! Vind je video’s heel leuk om te kijken!

 337. Vivian says:

  Wow, leuke actie zat er idd al op te wachten! Mijn reep zou pure chocolade zijn, omdat dit het meest onbewerkte cacaoproduct is, gevuld met amandelen, gepelde pistachenoten en cranberry’s (zowel hele als gehakte noten). Ik maak deze nu zelf wel eens van een reep pure Tony Chocolonely, heerlijk en nog enigszins gezond ook!!

 338. Ik zou een hartige reep ontwikkelen, tomaat met mozarella bijvoorbeeld.

 339. Janneke visser says:

  Ik zou witte en bruine chocolade door elkaar laten vloeien, dus geen aparte blokjes; blanke en donkere mensen zijn gelijk, wat op deze manier wordt laten zien=fair trade

 340. Bob Schats says:

  Als jij een reep voor Tony’s zou mogen ontwikkelen, hoe zou deze er dan uitzien?

  Ik zou de verpakking in de originele stijl houden, de kleur zwart, en dan vuur en pepers erop!
  De smaak zou dan pure chocolade met kleine stukjes rode peper zijn! ( Heerlijk! )

  ( E-mail: bobschats2401@gmail.com ) ( Google+: Bob Schats )

 341. claudia says:

  Melkchocolade met pecanoten en honing ( in de vorm van knaperrige stukjes) en cranberry’s.wie weet kan ik straks mijn ouders voorzien van een voorraad heerlijke chocolade!

 342. Gamze says:

  Aaah wat een geweldige winactie! Vooral omdat ik nog helemaal niet veel smaken heb kunnen proeven.
  De ultieme chocoladereep zou er eentje zijn met melkchocolade die wel lactosevrij is, zodat mijn moeder en zusje er ook van kunnen genieten. Ik vind het zo zonde dat ze alleen maar de pure varianten kunnen eten en niet alle andere geweldige, dus een lactosvrije van Tony zou geweldig zijn!
  Groetjes

 343. Yvonne B. says:

  Waaaa, wat wen MEGA gave winactie! Tievallig heb ik deze week mijn eerste choconelly op, jamm!

  Als ik een reep zou mogen maken, zou het iets met gedroogde vruchtjes worden. Dadels, besjes, de zoete smaakjes. En dan natuurlijk met een dikke laag pure chocolade erom! De verpakking zou ik lekker flitsend knalroze doen.

 344. Britt says:

  Oeh, geen goed idee om hier met een lege maag op de vroege ochtend over na te denken haha! Mijn droom-reep zou denk ik een koffie-créme en een biscuitvulling bevatten, en dan eroverheen mocca/espressopoeder. Yum! Mijn accountnaam is Britt van Ommeren!

  Liefs, Britt

 345. Heidi says:

  Oh heerlijk. Ik zou graag pure chocola met een crunchy fudge vulling van sinaasappel en rode peper.
  of pure chocola met een vulling van lemon crumble pie…
  jihaaaaaa

 346. Petra says:

  Hahaha sjeeetje, deze laat ik uit zelfbescherming aan me voorbij gaan!
  Daarnaast denk ik dat mijn allerfavo reep al bestaat; namelijk de karamel zeezout! Alhoewel, misschien zou die nog lekkerder zijn met extra pure chocola…

 347. Tony’s is echt de allerbeste chocolade ooit! Aangezien ik vandaag jarig ben zou ik voor een feestelijke reep gaan: melkchocolade met worteltjes taart en slagroom! Om het geheel extra feestelijk te maken zou ik op de verpakking wat vlaggetjes en een ballontje tekenen! :)
  Ik ben ook geabboneerd op het youtube account mijn naam is Anne Both

 348. Mag je als man ook mee doen :p? Ook ik ben gewoon chocola verslaafd haha.

  Dat zou er dan 1 worden met champagne en stukjes fruit er in met eventueel nog een heel klein laagje poedersuiker erover heen!

  maxvdveer89@gmail.com

 349. Wauw wat een gave winactie weer! Nogmaals gefeliciteerd met het vierjarig bestaan van OMF! Ik zou een witte reep maken met pistachenoten, en dan een vrolijke verpakking! Die groene kleur zou denk ik heel leuk staan bij de witte chocolade. Ik ben ook geabboneerd, mijn naam is Bas Sapthu.

 350. Michelle says:

  Mijn ideale reep zou met marsepein zijn.

 351. wendy says:

  ik zou een reep maken waarbij de inhoud ook echt smaakt naar het naampje op de verpakking, dat ontbreekt er vaak aan.
  Puur met kers en chili

 352. Jet van der Wouden says:

  Ah dit is echt de hemel! Als ik er zelf één mocht ontwikkelen dan zou het een pure reep zijn met stukjes witte chocolade, zeezout en frambozen! Het liefst in een wikkel met lavendelkleur want dat is mijn zus haar lievelings!

 353. Sanne says:

  Gefeliciteerd met je blog en echt een superleuke winactie! Als ik een reep zou mogen ontwikkelen voor Tony zou ik iets doen met pure chocola, pindakaas en kokos. Geen idee of dat een lekkere combinatie zou worden maar ik hou van pure chocola, pindakaas en van kokos dus dat moet wel goed zitten(;

  Ik ben ook geabonneerd op je youtube-kanaal, ik heet sanderjongen (sannetje017@gmail.com)

 354. Marije says:

  Ik ben heel benieuwd naar een pure chocoladereep met gekonfijte citroen en sinaasappel en een tikje gember. Wat mij betreft erg zomers, dus de wikkel kan in mooi oranje met geel!

  Ik ben geabonneerd op je Youtube-kanaal (marije448@gmail.com)

 355. Oeeh.. Als ik zelf een smaak mocht maken, dan zou het een pure reep worden met héél veel krokante mint en geconfijte sinaasappel erbovenop! Lekker fris en crunchy, en toch nog een klein beetje het idee hebben dat het niet helemaal ongezond is (want pure chocola!)

  Ik ben ook geabbonneerd op je youtube kanaal (onder hetzelfde e-mailadres als bovenstaand maar dan met @gmail.com, of onder anniejj94. Is maar wat makkelijker zoeken is).

 356. Nouuu, ik heb geen YouTube account:(
  Maar het lot weet waarschijnlijk hoe graag ik Tony’s wil, dus ik ga gewoon een gokje wagen ;)

  Als ik een tonys reep zou mogen ontwerpen zou het Lemon coockie en cream worden. De reep zou met witte en melk chocolade zijn, en aan het witte gedeelte zal een citroen/limoen smaakje zitten. Verder zitten er stukken chocolate chip coockie in, omhuld in een witte chocolade randje :)

  OMG die wil ik nu al! Tot die tijd maar even met deze doen dan ;)

 357. Nienke says:

  En hier doe ik natuurlijk ook aan mee!

  Mijn Tony reep zou sowieso met witte chocolade zijn (zonde dat deze er nog niet is!) en dan met een lekkere frisse fruitvulling, zoals aardbei of framboos. Daarbij natuurlijk nog wel een lekkere crunch! :)

  En ik volg je ook op youtube: nienkeschouten1991@gmail.com!

 358. Tessa Peters says:

  Wat een heerlijke actie!

  Ik zou een chocoladereep maken met red velvet cake en cream, nomnomnom!

  Ik heb me geabonneerd op je youtube kanaal (xtessa_96@hotmail.com)

 359. Wauw! Zo lekker ( chocolade verslaafde hier… Hihi) als ik er eentje zou mogen ontwerpen zou ik iets doen met mijn favoriete koekjes: melkchocolade helemaal omhuld met gezouten karamel laag en daar om heen een dun laagje met de binnen kant van oreo (vaniliecreme) en daarom heen een heel dun laagje pure chocolade . En in de melkchocolade zitten kleine stukjes bastonge en gedroogde aardbeien stukje.. Haha beetje veel maar ik proef het op mijn tong.. Mijn YouTube naam is Kiki Bergervoet! Liefs Kiki

 360. Nienke van Stijn says:

  Wat een super leuke actie!

  Als ik een chocoladereep mocht ontwikkelen zou ik hem laten maken van melkchocolade, gevuld met cookie dough.

  Mijn youtube account is Nienkevanstijn.

 361. Maartje says:

  Deze winactie heeft bij mij een (st)reepje voor!!
  Tony is niet alleen gruwelijk lekker, maar draagt ook nog eens bij aan een eerlijke wereld.
  Ik zou graag een reep pure chocolade met bacon en vanille ontwikkelen.
  Chocolade met bacon is wat mij betreft een van de best bewaarde smaakgeheimen, maar ik vertrouw het Tony toe om dit openbaar te maken ;)

  Bedankt dat je al 4 jaar lang je blog en leuke winacties met ons deelt!
  Via mijn emailadres (voornaamachternaam@live.nl) volg ik je op youtube

 362. Marcella de Graaf says:

  Whaaa wat een heerlijke actie!! Die wil ik heel graag winnen :-)

  Een nieuwe smaak zou ik maken van de beste witte chocolade en franse madeleines en stukjes aardbei… oh kan hem bijna proeven…

  Ook op youtube volg ik je inmiddels (je filmpjes ken ik allang natuurlijk) onder Marcella de Graaf.

  Nu ga ik keihard duimen!

  Liefs Marcella

 363. Anita says:

  De wikkel zou ik zo laten. Perfekt. Witte chocolade met cocos en pistache. Lekker.

 364. Manouk van Zoggel says:

  Waaaauw wat een actie!

  Als ik een tony chocolade reep mocht ontwerpen zou ik een reep maken met extra cacoa en gezonde stoffen (#voedingsstudent), en daarbij gewoon een fantastische mix maken van alle smaken! Omdat ik het altijd zo moeilijk vind om maar 1 smaak te kiezen :)

 365. Lotte Jacobs says:

  Jeej, wat een lekkere winactie! als ik een Tony chocolade reep mocht ontwerpen zou ik een reep maken met witte chocolade met een vulling van nougat en caramel :)

 366. Laura says:

  Wat een stoere actie!
  Als ik een reep zou ontwikkelen, zou het een melkchocolade reep worden met een pindakaas vulling. Dat lijkt me heerlijk!

 367. Moniek says:

  Als ik zelf een reep zou mogen ontwikkelen zou ik voor een melkchocolade reep gaan met gezouten caramel en oreo chunks.. ohh, mijn grootste guilty pleasures in één reep..
  (Mijn google plus naam is Moniek Hendrix)

 368. Maria says:

  Mijn ultieme Tony Chocolonely reep zou zijn: pure chocola, geraspte sinaasappelschil , pecannoten en caramel.

 369. Shamira says:

  Als ik er een mag maken hmm..
  Dan wordt het de ‘Tony Chocolate Cookie-dough brownie’ reep.
  Heb ooit wel eens een chocolade brownie reep op maar (weet niet meer welk merk) maar het was verrukkelijk. Laat staan dit.. :D en de vulling is dan een smeuïge Cookie-dough. AAH. De verpakking zal lichtbruin met donkerbruin worden en dat dan in een spiraal vorm. Wow ik zie het al helemaal voor me haha.

  Mijn Google+ naam is als het goed is ‘Sham R’. Ik snap niks van google+ haha.

 370. Merel van Haasteren says:

  Mijn ultieme chocoladereep? Pure chocolade gevuld met lemon curd en n vleugje koriander….

 371. Ellen says:

  Wat een leuke actie! Ik heb nu al zin in de oude limited editions!!

  Mijn ideale Tony’s Chocolonely chocolade reep zou een Pure reep met Amaretto en crunchy gekarameliseerde amandelen zijn.

 372. Vicky says:

  Oeh! Met een Tony Chocolonely winactie doe ik na-tuur-lijk mee!

  Mijn zelf ontwikkelde reep zou de smaak melkchocola chilipeper hebben! Ik ben gek op peperchocola en maak die nu vaak thuis al. Het is net dat beetje lekkerder na een zwarte maaltijd.

 373. Sarah-Ann says:

  Wat een leuke actie.

  Ik hou van simpel en niet teveel in mijn repen en mijn ultieme reep is een melkchocolade reep met cranberries en stukjes hazelnoot.

  Ik volg je op YT onder de naam: Sarah-Ann van den Berge

 374. alison says:

  Als ik een reep zou mogen ontwerpen dan zou ik puur 51% doen met stukjes pinda’s en banaan! Dan lijkt me goddelijk! De verpakking zou ik limegroen doen.

 375. Marielle says:

  Wat een ontzettend leuke winactie!

  Ik zal denk ik een melkchocoladereep maken met een zachte stawberry-cheescake vulling, met bovenop de reep stukjes caramel, of meringue, nommm!

  Ik volg je op YouTube onder de naam marielledevaal

 376. Minou says:

  Oeeh leuke actie!!!

  Ik zou een pure chocolade reep maken waarin het idee van een melkchocolade lava cakeje wordt gecreëerd met een vleugje peper erin om de cacao smaak extra te ondersteunen. Ik volg je youtube kanaal onder de naam Minou Schillings

 377. Wat een super leuke actie!

  Als ik een Tony’s Chocolonly reep zou mogen ontwikkelen, dan zou dit een ’tropical dream’ reep zijn. Deze reep zal bestaan uit pure chocola, kokos en mango. Ik zeg laat de zomer maar komen! ☀️

 378. wendy says:

  HMMM Wat een Geweldig lekker winactie is dit zeg, Ik zou gaan voor een melkchocolade reep met echte stukjes vijg erin en daardoor ook nog crunch gemengd mmmm, Dit kan je ook eventueel doen bij de puur en wit versie.

 379. mariska says:

  Ik zou een reep maken van gepuurde verse avocado, met crunchy erin en kleine stukjes banaan en een vleugje munt.

 380. jessica says:

  Nou, in overleg met zoonlief (ookal besmet met het tony-virus)
  melkchocolade met banaan en stukjes noot. Lijkt hem het allerlekkerst.

  we volgen op YouTube met de naam jansiekee!

 381. Silke says:

  Als ik een Tony’s Chocolonly reep zou mogen ontwikkelen, zou ik gaan voor een combinatie van pure chocolade en carrot cake. Mijn twee favoriete zoetigheden :)

  Nog gefeliciteerd met 4 jaar OhMyFoodness!

 382. Aaah ik zou het wel weten hoor! Hoewel ik in de andere comments enorm lekkere repen voorbij zag komen waar ik enthousiast van word ga ik toch voor mijn eigen droomreep: Witte chocolade met aardbeienstukjes en crunchy pistache walnoot mix! Zo en nu ga ik je YouTube kanaal eens bekijken want die kende ik nog niet! Win wij situatie :)

 383. Mo Grivel says:

  Als ik een Tony’s reep zou ontwikkelen, zou ik gaan voor melkchocolade met walnoot en kokos. ’s Ochtends eet ik vaak stukjes walnoot en kokos door mijn yoghurt en vind dit echt heerlijk, dit ook nog met chocola zal ik al helemaal niet kunnen weerstaan!

 384. Suzanne says:

  Als ik een Tony’s reep zou mogen ontwikkelen, dan zou dat een Schwarzwalder Kirsch reep worden! Een reep van pure chocolade met binnenin een laagje room, stukjes kers en een vleugje kirsch. De verrukkelijke Duitse taartklassieker in de vorm van een reep, dat noem ik pas intens genot!

 385. Rebecca says:

  Oh, wat een heerlijke winactie… Tony’s is mijn all time favorite! Ik mis alleen nog een reep met melkchocolade, romige pindakaas en een beetje zeezout. Veeg mij dan maar op…

  En oh ja, mijn Google+ accountnaam is Rebecca Bol!

 386. jacqueline says:

  Als ik een Tony’s reep zou mogen ontwikkelen, dan zou dat een pure reep met hazelnoten en kokos zijn maar melk vind ik ook erg lekker!

 387. Sanne says:

  Oooeeh, hemels! Ik zou de smaak Cappucino met bastognekoekjes wel willen proberen :)

  Youtube: Sannever1991

 388. Michelle Scholman says:

  Wat een leuke en lekkere actie! Als ik een reep voor Tony’s zou mogen ontwikkelen dan zou dat een melkchocolade reep zijn met stukjes pure chocola en hazelnoot:)
  Mijn Google + account is michelle.scholman@gmail.com (Michelle S). En natuurlijk heb ik mezelf geabonneerd op het YouTube account!

 389. Shaniqua says:

  Als ik een reep voor Tony’s zou mogen ontwikkelen, zou ik er gedroogde tropische fruitblokjes van ananas, papaya etc. in doen aangezien chocolade en gedroogd fruit mijn verslavingen zijn :-) De verpakking zou waarschijnlijk een lichte pastelkleur hebben!

 390. Joanne says:

  For sure iets met slagroom & aardbeien smaak. Die combinatie is altijd goed!

  Youtube/google + is Joanne Roza

 391. Jessica Admiraal says:

  Als ik een Reep voor Tony’s zou mogen bedenken, zou ik voor een witte chocoladereep gaan met macadamia en pecannoten. De verpakking zou ik Mintgroen maken. Top recept!
  jessicaadmiraal@hotmail.com en mijn google + account is jessicaadmiraal@gmail.com :D En natuurlijk heb ik mezelf geabonneerd voor jouw heerlijke recepten!

 392. Marie says:

  Puur, met marshmallow en unicornsprinkles, uiteraard, dat zou ongelijk verdeelde perfectie zijn ;)

 393. Esther says:

  Wauw wat een toffe actie!
  Mijn smaak zou puur zijn met perensmaak en amandel stukjes, dat lijkt me zoooo lekker!

 394. Femmy says:

  Ik zou een witte chocolade reep maken met gepofte rijst erin. Ik heb nog nooit een witte reep gezien van Tony’s, dus deze lijkt me heel erg lekker :)

 395. Carolien says:

  Ooh heerlijk! Ik heb vorige week mijn eerste reep tony’s gehad, en ik wil echt niet meer zonder! Het is zo verslavend! Als ik een reep zou mogen ontwikkelen zou ik gaan voor een chocolade cheesecake! Dat lijkt me heel erg lekker!

 396. Dyanthe says:

  Mjammie, teveel ideen voor chocolade repen, ik zou een reep maken met:
  Melkchocolade, met stukjes stroopwafel en grove kaneelsuikertjes
  Pure chocolade, cantucinni koekjes en gedroogde aardbei stukjes

  1. Dyanthe says:

   Of witte chocolade met crème brulee smaak. Lijkt me ook heel erg lekker

 397. Shannon Harrison says:

  Van harte gefeliciteerd met de jubileum van OMF! Ik zou graag een reep willen ontwikkelen met een onderlaag van pure chocolade en een bovenlaag van witte chocolade. Daarnaast lijkt het mij heerlijk als er iets crispy’s doorheen komt. Bijvoorbeeld gepofte rijst.. Mmm.. krijg zin in chocolade! :)

 398. Tamara says:

  Wat een reacties zeg.. Ik kom de meest lekkere variaties tegen.. en wellicht is die van mij ook al genoemd. Maar als ik zou mogen kiezen, dan zou ik een oerhollandsereep willen maken met stukjes zoute caramel en stroopwafel. #guiltypleasure! Mijn schoonmoeder werkt in een wereldwinkel en daar verkopen ze Tony en zodoende ken ik nu ook echt het verhaal achter de vorm van de repen en dat maakt Tony chocONEly!

  1. Tamara says:

   Ik volg je op youtube onder TAHTW

 399. Mendy says:

  Wat een gave winactie! ik zou gaan voor de combinatie citroen-mariakaakjes. En dan maar een beetje citroen en een beetje kaakjes. Want het gaat natuurlijk wel om de chocolade. Owja en dan wel melkchocolade. Ik volg je op youtube met de naam Mendy Tempelman. En nu maar duimen en verlekkeren met de rest van de creaties! ;)

 400. Oei, ik weet eigenlijk niet of ik er goed aan doe mee te doen aan deze winactie.
  Dan ligt er straks een stapel chocoladerepen naar me te staren (dus niet voor lang natuurlijk;)

  In ieder geval: mijn choco reep zou er één zijn met pinda’s, dat zie je in reepvorm eigenlijk nooit (toch?) De combinatie chocolade-pindakaas is niet voor niets een winner! En ik vind gek genoeg kaneel en chocolade ook heel erg fijn, en dan met amandelen erin.. En dan wel de chocolade zo puur mogelijk! Of.. nee grapje.

  Mijn Google + account is volgens mij gewoon op naam Iris Overgaauw.

  Liefs Iris

 401. lisa uiterweerd says:

  Oh wat een leuke actie! Mij lijkt een munt / yoghurt reep wel erg lekker om te ontwikkelen.

 402. als ik zelf een reep mocht verzinnen, dan wordt het er uiteraard wel een zonder noten! Voor iemand met een notenallergie zoals ik is het verschrikkelijk om de helft van die tony repen te moeten laten liggen vanwege de noten :(

  Ik zou sowieso voor een pure reep gaan, en dan eigenlijk gewoon caramel zeezout, haha! Daar kan nou eenmaal niks tegenop, puur zou die reep meer dan perfect zijn! Al lijkt zachte caramel me nóg lekkerder, en beetje meer zeezout dan in de huidige reep zit. Mmm, ik begin vast met kwijlen!

  P.s. Als ik win mag je best zelf een noteren houden hoor, die zal ik toch missen als kiespijn! Of ik deel ze uit!

  1. *notenreep ;)

 403. Jikke says:

  Mijn Tony reep zou een chocolade reep zijn met de exacte smaak van koekjes deeg (voordat je het in de oven doet) en dan met zachte chocolade binnen in!

 404. Ooh dat heb ik wel verdiend na een zwaar jaar op de uni!
  Als ik een smaak zou mogen ontwikkelen zou ik gaan voor een reep van pure chocolade met crunchy stukjes en marshmallows mmmm.

  Ik volg je ook op Youtube, ik heet daar ook gewoon Loes van Driel

 405. Britt Velthuijs says:

  Mijn reep zou gemaakt zijn van melkchocolade met banaan, pindakaas en pecannoten! Lijkt me heerlijk!

  Mijn Google gebruikersnaam is britt-velthuijs.

 406. Wendy Jouvenaar says:

  Gaaf zo’n doos!!! Ik zou een reep maken met half witte chocolade, en half hazelnootchocolade (op elkaar, dus onderste laag anders dan de bovenste). En dan met kleine stukjes noot erin die de smaak hebben van wasabi. Lijkt me heerlijk!!!

 407. maroesja de jong says:

  De reep zou er heerlijk uit zien in de vorm van een bed. Een heerlijk groot chocolade bed. Twee heerlijke dingen gecombineerd haha, oehhh met aardbei stukjes en dan aardbeivorm int bedlaken gedrukt. Hmmmm

 408. Wendy Jouvenaar says:

  Oh.. en geabonneerd hoor :) lemonii29

 409. Anita te Gussinklo says:

  Gefeliciteerd met je 4 jarig jubileum.
  Als choc-o – holic is dit wel een droomprijs!
  Ik ben gek op chocolade met (zee) zout kristallen en iets van nootjes (macadamia’s) er in.

  1. Anita te Gussinklo says:

   Ik ben nu ook op je You Tube geabonneerd.

 410. Ik zou een reep ontwikkelen die in de binnenkant witte chocola heeft en aan de buitenkant melk chocola en met stukjes aardbei erin. Geabonneerd op YouTube onder de naam Inge Griffioen

 411. Roswitha says:

  Ik zou gaan voor melkchocolade met creme brulee vulling, lijkt me heerlijk!

 412. Tessa says:

  Als ik een chocoladereep zou mogen ontwerpen zou het melk en witte chocolade worden met een creme/romige binnenkant met stukjes kokoskoekjes tussen de creme binnenkant. Dit zou voor mij echt ultieme combinatie zijn!!

 413. Bianca says:

  Ik zou een reep maken waar alle smaken in 1 reep verwerkt zitten. Elk blokje een andere smaak…

  1. Bianca says:

   Oh en ik ben trouwens Bianca van K op YouTube…

 414. Tamara says:

  Pure chocolade, liefst 82% (goede kwaliteit maar daar laat TC mij nooit mee in de steek) alternatief is 75-80% MET goii bessen en sinaasappel. Gezonde sensatie waar je vrolijk van wordt! Eet smakelijk, Tamara

 415. Megan van Meer says:

  Een reep met pistache nootjes, cranberries en melkchocolade mmm… Dat lijkt me lekker! Het zoutige van de nootjes, het zure van de cranberries en het zoute van de chocolade lijkt me een perfecte combinatie! Plus een mooie reep om te zien met felgroene en rode stukjes er in :)

  Mijn YouTube/ Google + account is: Megan van Meer

  Ik hoop dat ik binnenkort mag gaan genieten van al die lekkere chocolade!

 416. Marian says:

  Witte chocolade met frambozen!

 417. Ik heb nog nooit een Tony chocoladereep geproefd, hoog tijd voor verandering! Mijn ultieme reep zou ongetwijfeld met pure chocolade zijn, en dan met een kokosvulling en kokosrasp eroverheen. Een soort reuze-bounty, voor extra veel genieten!

  X Tara

 418. Rebekka says:

  Als ik een reep Tony’s mocht ontwikkelen zou ik een reep Cookie Dough chocolade willen gevuld met citroen cheese cake vulling en pecannoten. HEEEEERLIJK!!!

  Youtube/Google-account: Rebekka Ruiter

 419. Joyce says:

  Hmmmmm! Als ik een reep zou mogen bedenken voor Tony’s dan zou dat een pure reep met kokos en pecannoten zijn denk ik! Ben al een tijdje geabonneerd op je youtubekanaal, met het ingevulde e-mailadres!

 420. Michèle says:

  Waauuw! I need this in my life! Haha! Mijn all time favourite is zeezout karamel, maar als ik er een mag ontwerpen zullen er brownies, blondies en amandeltjes in zitten omringt met melk chocolade! Ik ben geabonneerd op je youtubekanaal met mijn e-mailadres! Ben benieuwd! Xx

 421. Manuela de Letter says:

  Hey,
  Ik doe graag mee! Als ik een chocoladereep zou moeten ontwerpen voor tony’s dan zou ik een peanutbutter & jellycheesecake chocoladereep maken met crunchy stukjes pinda in… hmmm!

 422. Ja ik doe mee!!!! Ik zou geen nieuwe smaak kunnen bedenken, deze smaken zijn al top!!!!! En vooral de Carmel zeezout!!! Mmm

 423. Ooooh heerlijk… Heb net uitgevonden dat ik zwanger ben en I love chocolade…! Vooral de peanutbutter & jellycheesecake…

 424. Louette says:

  Wauw wat een heeerlijke winactie! Als ik een chocoladereep zou mogen uitbrenen zou dat zijn met pindakaas.. ik hou van de combinatie pindakaas en chocola! maar met harde stukjes caramel lijkt me ook heerlijk.. of een chocolade met stukjes cheesecake er in.. wauw

 425. Merel says:

  Een reep met iets van een cheesecake lijkt me erg lekker! Wie houdt nou niet van cheesecake en Tony Chocolonely?! De beste combinatie ooit :)

 426. Heerlijke Tony’s chocolade met heerlijke truffel stukjes erin

 427. Calista says:

  Als ik een chocoladereep mocht ontwerpen voor Tony’s zou ik een witte chocolade reep met kokos, cranberry en stukjes academia noten maken. oehh wat lijkt me dat lekker :-P

  Mmmm ik hou van Tony!! Hoop dat ik de doos met heerlijkheid win. :-D

  1. Calista says:

   Vergeet mijn YouTube naam Lis001Lis

 428. Juliette Z says:

  Mmmm lekker!

  Ik zou er één doen met pure truffelchocolade, banaan en caramel :) Simpel maar delicious

 429. Alissa says:

  Als eerst; gefeliciteerd met het aantal likes, top!! Als ik een reep zou mogen ontwikkelen zou dat eentje zijn met hele pure chocolade (85-99%) en een pindakaas vulling! Lijkt me zoooo lekker!!

 430. Caroline says:

  Extra pure chocolade met pinda’s en amandelen

 431. Maudy says:

  Waaaaa! Omg, natuuuuuurlijk wil ik deze winnen!
  Ik heb me geabboneerd op je Youtube account, mijn account op Youtube is Maudy009

  Mijn ideal Tony Chocolonely reep zou toch echt een melkchocolade reep zijn (oh, ik hou zo van melkchocolade) en dan met stukjes pepernoot erin. Lijkt me geweldig! En als ik dan nog iets toe zou kunnen voegen, zou dat pindakaas zijn. Dus een limited edition pepernoot pindakaas melkchocolade. Yummmm!

 432. Geralda says:

  Eerst dacht ik: oh wat moeilijk een eigen reep ontwerpen. Eigenlijk vind het het bedenken best makkelijk! Ik zou gaan voor een extra pure chocoladereep met framboos en stroopwafel.

  Ik heb me geabonneerd op je YouTube kanaal: Geralda van der Meer.

 433. Kristina says:

  Hiiii!

  Als ik een reep voor Tony’s zou mogen ontwikkelen, zou dit een pure reep zijn (maar dan echt goed puur, rond de 70 procent) metswirls van romige pindakaas en marshmallow(fluff) (in ieder geval zachte marshmallow)… Dat lijkt me echt heerlijk :)

  1. Kristina says:

   PS ik heb me ook geabonneerd op je YouTube-kanaal :) (Kristina de Pender)

 434. nadia says:

  Mijn tony reep zal er als volgt uit zien…
  melkchocolade, met jalapeno peper en gedroogde mango stukjes en stukjes walnoten..

  ben geabonneerd op je youtube, mijn youtube naam is lemenja80.. google + weet ik niet..

 435. Ik zou een Tony maken van pure chocolade, aardbei en een vleugje basilicum.

  Een smoothie die ik tijdens mijn reis zo veel heb gedronken en zeker in Bali hele fijne herinneringen heeft achter gelaten.

  Als ik het pakket zou winnen zou ik het delen met mijn vrienden en familie delen terwijl ik vertel over mijn wereldreis waar ik nu bijna van thuiskom na 5 maanden.
  Tony’s en mooie verhalen, kan bijna niet beter lijkt mij

  E-mail is: irisvdhulst@hotmail.nl

 436. rabiss says:

  Super! Als ik een reep zou ontwikkelen, zou dat er een zijn met melk chocolade van buiten, en witte chocolade van binnen en dan ook wat crush er doorheen… Krijg er nu al helemaal zin in, haha! Heb me geabonneerd op je kanaal 

 437. Gwendolyn says:

  Als ik een Tony Chocolonely reep zou mogen ontwikkelen, dan zou dat een reep met melkchocolade zijn met de smaak cappuccino en stukjes fudge. Hmm dat doet me denken aan een klein koffietentje in Parijs waar we ’s ochtends vaak een cappuccino dronken en er een stukje fudge naast kregen.
  Ik heb me geabonneerd op je kanaal! (Gwendolyn Aldershof)

 438. Rianne says:

  Wat een super leuke actie! Ik ben een echte chocoholic en als ik een Tony Chocolonely reep zou mogen ontwikkelen, dan zou dat een melkchocoladereep zijn met kleine stukjes cappuccino, chewy stukjes brownie en een klein beetje zeezout.

  Ik heb me geabonneerd! Mijn google + is: Ri t

 439. Martine says:

  Mijn reep? Melkchocolade met stukjes crunch en aardbei!

  Mijn Google naam is Martine Zijlstra.

 440. Aniek says:

  pure chocolade met wit van binnen

 441. Nina Mol says:

  Ik zou een reep ontwikkelen met walnoot/blueberry en halfvolle chocolade. Lekker knabbelen!!

  molnina@planet.nl

 442. Sanne says:

  Yummiee chocolaaaaaa
  oke als ik een reep zou willen
  zou ik een lekkere melk chocolade reep nemen met aan de binnenkant zachte vloeibare caramel en in de chocolade pindas verwerken dat je het idee krijgt van een snicker yummie!

 443. Leonie Smit says:

  Aaah super leuk!!

  Als ik een tony’s reep mocht bedenken, zou het melk chocolade met stukjes stroopwafel zijn en dan walnoot erbij.
  Mijn google + is; Leonie Smit

 444. Marloes says:

  Karamel-zeezout is hard to beat maar voor mij zou het een cookie dough reep worden, net als het B&J ijs :-). Of een melkreep met gezouten pecans en macademia’s…

  p.s. mijn Google + name is hetzelfde als mijn mail

 445. Esther says:

  Wat en gave (en lekkere) actie! Als ik zelf een reep mocht ontwikkelen dan werd dat zwarte chocola met banaan en pecannoten. Ik heb me ook geabonneerd op je youtubekanaal met het emailadres: esthertjemunnig@gmail.com

 446. romilda smit says:

  Mijn smaak zou zijn pure chocolade met stukjes hazelnoot en pistache en een dun laagje caramel. de topping met chrunchy musli! ik volg je op you tube op dezefde naam als ik nu mee doe :-) En nu maar duimen!

 447. Johanna says:

  Wauw, succes met het doornemen van alle reacties!
  Als ik een Tony’s reep zou mogen ontwikkelen werd het er één met melkchocolade en cookie inside, maar dan een stuk groter dan de huidige repen. Ik zat om te beginnen te denken aan een formaat met 40 centimeter lengte ;-)

 448. Gaetana says:

  Allereerst: GEFELICITEERD! Hoop dat je nog vele mooie blogs mag posten met heerlijke recepten en ons (in ieder geval mij) van veel inspiratie doet voorzien! :)

  1. Als ik een reep voor Tony’s zou mogen ontwikkelen, dan zou ik gaan voor een vulling van amaretto en kers. Eentje met tiramisu lijkt me ook fantastisch!
  2. Mijn e-mailadres is ingevuld :)
  3. Geabonneerd! Mijn accountnaam is rockfairy91. Ja, ik weet het, heb het account al een tijdje :’)

  Ik hoop dat ik naast al deze reacties nog kans maak… Als ik deze doos met repen win, dan doneer ik de helft aan mijn hardwerkende vriend, die het al moeilijk genoeg heeft met zijn zware baan. De andere helft is voor mezelf en deel ik met mijn moeder :)

 449. Sander says:

  Met aardbeienvulling

 450. Aafke says:

  Ik zou een reep ontwikkelen met witte chocolade stukjes, aardbeien en stukjes yoghurt hmmm. Vooral lekker voor in de zomer! Ik volg je op youtube onder de naam aaaFje!

 451. Gabriella Asamoah says:

  als ik een reep mocht bedenken dan werd het: witte chocolade (fairtrade) met stukjes mini chocolate chipcookies, caramelblokjes, mini stroopwafels en stukjes melkchocolade !!!!!!!!!

 452. HOLYMOLY. Hmmmmm, mijn eigen smaak? Ik zou de knettersmurfenchocolade gaan perfectioneren, dus romige melkchocola + knetterstukjes + jellybeans (voor de zoete twist)/stukjes van zuurtjes (om het wat frisser te maken) & dan met wat browniechunks erin? Ja, dan heb je de knettering want dat is het kind in mij, de jellybeans/zuurtjes (dat moet natuurlijk wel geproefd worden) & extra choco want dat kan geen kwaad. *droomt weg van deze smaakcombi*
  Mijn google+ naam is volgens mij dieudonne92 (ik ben zo slecht met youtube oeps), maar ik heb op abonneren geklikt & er staat een vinkje, dus dat gaat goed denk ik?

 453. Marieke says:

  een zebra-reep met verschillende smaken in 1 verpakking. puur afgewisseld met wit een beetje chilipeper en citroen. Mmm ik kan het al bijna proeven

 454. Anita says:

  Als jij een reep voor Tony’s zou mogen ontwikkelen, hoe zou deze er dan uitzien?

  Dan zou dit een reep zijn van pure chocolade met zeezout (ja ik weet ze hebben er al een met zeezout maar dat is melkchocolade :P ) en een beetje chilipeper voor de kik. Beste chocolade voor de lijn en mmmmmm wat ben ik dol op pure chocolade!

 455. Priscilla says:

  Banaan met pure chocolade

 456. Een extra pure chocoladereep met blauwe bessen en pistachenoten erin
  lijkt me verrukkelijk… hoop dat ik dat win!

 457. Adelaide Balk says:

  Hey wat een super lekkere actie is dit zeg. Ik zou graag met mn naam in die hoge hoed komen. Heb me dan ook meteen geabonneerd op je YouTube-kanaal onder mn eigen naam +AdelaideBalk.

  Als ik een Tony smaak mocht maken koos ik voor Melk chocolade met Amandelspijs en Speculaas

  Groetjes,
  Adelaide

 458. Als ik een reep zou mogen ontwikkelen, zou hij rond zijn, lijkt mij makkelijk om op te eten. en dan met een reep van witte chocola, en de smaak pindakaas met stukjes melk chocola. lekker!!

 459. Cindy says:

  Super leuk! Ik ben gek op Tony’s. :) Ik zou een witte chocoladereep ontwikkelen met vloeibare karamel in het midden, harde butterscotch stukjes en stukjes geroosterde amandel. Oooh ik begin al te watertanden. Ik volg je op youtube onder de (account)naam Cindy de Gilder!

 460. Mijn chocoladereep: stukjes appel met pure chocolade eromheen (misschien Ook nog Carmel ofzo) ik doe mee en ik ben ook op je geabonneerd (Noa animatie) gr Noa

 461. Mijn chocolade reep zou GEEL met ROZE zijn (de verpakking uiteraard) en de smaken zouden WITTE chocolade met gemarmerd PURE chocolade erdoorheen en gevuld met stukjes FRAMBOOS met GEPOFTE RIJST. Wauw.

 462. Annemiek says:

  Als ik een reep voor Tony zou mogen ontwikkelen zou deze er als volgt uitzien:

  Witte chocolade met appeltaart. Lekker Nederlands!

  Melkchocolade met mango en kokos en gepofte rijst. Heerlijk!!!

  Ik volg je onder gpogleaccount Annemiek bakker of mail abakker936@gmail.com

 463. Bente van Kooij says:

  Gefeliciteerd allereerst! En wat een gave winactie!

  Mijn ultieme Tony Chocolony zou melkchocolade met stukjes speculaas en biscuit, daar zou je me ’s nachts echt voor wakker kunnen maken!

  Mijn youtubekanaal heet: bentevankooij

 464. Haaaai,
  Wat een su-per-toffe winactie!
  Mijn reep zou een pure reep zijn, met hazelnoot, cranberries en kaneel! :)
  Mijn youtubekanaal heet Ilse Dijkstra

 465. Anne van Egmond says:

  Als ik een reep zou mogen bedenken zou sat een reep zijn met cappuchino, caramel-smaak! Ik ben geabbonneerd op je you-tube kanaal met hetzelfde email adres als ik hierboven heb ingevuld!

 466. Megan boers says:

  een roze wikkel!
  En waarom? Omdat het aardbei smaak is! Midden zit yogurt en door de yoghurt heen zitten stukjes aarbei we love aarbei!! Een yoghurt-aarbei chocoladereep dus en dan met de heerlijke tony’s chocolade wordt die reep een feestje in je mond✨

 467. Joanne Kamp says:

  Heey,
  Wat een gave winactie! Wat een leuke vraag :) Ik zou er eentje met marshmallow willen eten! Lijkt me heerlijk. Bedankt,
  Joanne

 468. Heerlijk, echt het beste chcolademerk ooit! (qua smaak en maatschappelijke insteek).
  Ik zou een variant ontwikkelen met pure chocolade (de reguliere pure chocola, niet de zoetere zoals in die met kokos en pecan) kersen, aardbei en kiwi, heerlijk!!!
  Ik volg je op youtube als Lies van Aelst

 469. Marja says:

  Leuke actie! Ik zou een variant ontwikkelen van pure chocolade met framboos en een vleugje citroengras erin. Lijkt mij erg lekker:-) Veel succes verder.
  Marja

 470. Rebekka says:

  Wooowww I want this! Je bent gek dat je dit weggeeft! Of is het zelfbescherming? ;)
  Anyways, ik zou een reep ontwikkelen met pindakaas en crunch. Niks beter dan de combi chocola en pindakaas! Uiteraard volg ik je op Youtube :) (Rebekka van der Kooi)

 471. Lysanne says:

  Ahh chocolade en ook nog eens fair trade! Onbezorgd genieten :)

  Als ik een chocoladereep voor Tony’s zou ontwikkelen.. Dat zou best lastig zijn, aangezien ze al heel lekkere smaken hebben! Maar wat kan je in een zelfgemaakte reep doen. Er is zoveel lekkers om te kiezen.. Maar ik zou dan gaan voor yoghurtsmaak met stukjes crunchy cornflakes en gehakte amandelen.

  Ik volg je op YouTube onder de naam Lysanne Hopman.

  Liefs!

 472. Gonny Aarts says:

  Dit is heeeeel erg Whoooohoooo!
  Als ik wat mag ontwikkelen?
  Geen idee of het een succes wordt.
  Maar uhhh… gecarameliseerde vijgen met mascarpone en donkere chocolade?!

 473. Veronique Visser says:

  Tijdens Pasen op het Culy Food Festival maakte ik pas kennis met Tony – veel te laat natuurlijk – en toen was ik zo enthousiast over de variant met karamel & zeezout! Maar als ik een reep voor Tony’s zou mogen ontwikkelen, dan zou deze er zo uitzien: wit (ik hou van witte chocolade, dus tijd voor de tweede witte limited edition!) met stukjes Oreo-koekjes én de zoete smaak van gedroogde cranberries.

  P.S. Ik ben geabonneerd op je Youtube-kanaal onder de naam Veronique Visser.

 474. Jelleke Kuipers says:

  Als ik een reep Tony’s zou mogen ontwikkelen zou het een reep zijn met melkchocolade en kleine stukjes sinaasappelcrunch vanbinnen. Lijkt me echt HEERLIJK! Vervolgens zou ik samen met mijn 6 lieve vrouwelijke huisgenootjes uitgebreid thee-en of (wijnen) en de hele reep tot het laatste stukje samen opsmikkelen!!! Ik woon in een studentenhuis met een ontzettende hechte club meiden, die altijd klaar staan voor elkaar met een kop thee. Zou dus PERFECT zijn om daar een stukje Tony’s bij te kunnen doen, en elkaar zo door alle goede en slechte tijden heen te helpen! TONY’S verbind ons allemaal, en is geschikt voor ALLE situaties :D

  Mijn e-mail adres is: jellekekuipers@hotmail.com

 475. Jelleke Kuipers says:

  Ik heb zelf geen youtube kanaal dus kan ik helaas niet voor de dubbele kans gaan, maar op deze manier is het ook goed :)

  jellekekuipers@hotmail.com

 476. Carl-Michelle says:

  Mijn chocoladereep zou een red velvet reep zijn. De buitenkant zou van rode chocolade zijn en de binnenkant creamy witte vulling van cheesecake met stukjes cake erdoorheen. De verpakking zou zilverkleurig moeten worden met witte sterretjes en rode tekst. M’n YouTube account is Carlmichellekoopman

 477. Leuke winactie, ik doe zeker mee!
  Mijn ideale chocoladereep is toch zeker melkchocolade met grote hazelnoten!

 478. Melanie says:

  Mijn favorite Tony smaak zou zijn: een melkreep met koekdeeg en kaneelkaramel-stukjes! :)

  Ik heb ook geabonneerd op youtube: Melanie Kok

 479. Charlotte says:

  Wauwww wat een prijs! Als ik een chocoladereep mocht ontwikkelen, dan was het er eentje van witte chocolade met gepofte rijst, geraspte kokos en knettersnoep :)) Geen Youtube account over here, maar ik bekijk je filmpjes gewoon via de site! Zeker blijven koken want je recepten zijn top, en ik ben al in blijde verwachting naar je guilty pleasure kookboek ;)

 480. Ewelina says:

  OK… dit is dus de aller tofste winactie ooit! Een grotere Tony’s fan dan ik moet nog gevonden worden denk ik…

  Als ik een Tony’s chocolade reep mocht ontwikkelen dan was het heeeel zeker van een zo puur mogelijke chocolade, crispy frambozen stukjes, cacoa nibs en stukjes macadamia noten.

  Helaas geen Google+ account maar je filmpjes kijk ik altijd via de site die onderdeel is van mijn ochtend routine.

 481. Lieke says:

  Tony’s Chocolonely is zo lekker! Als ik zelf een reep zou mogen ontwerpen, zou dat met stukjes gedroogde banaan en hazelnoten zijn. Een tosti met nutella en banaan is heerlijk, dus dan is een chocoladereep met hazelnoten en banaan helemaal lekker!
  Ik ben geabonneerd op youtube onder het e-mailadres lieke.lg@gmail.com

 482. Seth de Vlieger says:

  Supertof dit!

  Als ik een Tony Chocolonely ontwikkel zou deze er als volgt uit zien:

  Slaafvrije melkchocolade
  Slaafvrije zachte pindakaas vulling
  Slaafvrije pindastukjes/chunks door de hele reep

  Deze reep zou dus tevens een hele goede boost en draai geven aan (lokale) pindaboeren!

  email: devlieger.seth@gmail.com

 483. Larissa Boef says:

  Op de letterlijke valreep! Als ik mijn fantasie erop los mag laten zou ik een Tony’s maken met een champagne-sinaasappel vulling (met een vleugje honing gekarameliseerde hazelnoot en gember), een dun laagje oranje gekleurde marsepein en krokante extra pure Belgische chocolade (minimaal 70% geloof ik).

  Dit prijzenpakket is ge-wel-dig. Ik ga nu 1,5 uur duimen!

  ‘Anything is good if it’s made of chocolate’.
  -Jo Brand

 484. Roxanne says:

  Ik zal je heel eerlijk vertellen dat ik nog nooit een Tony’s reep gegeten heb. Waarom niet? Nou, ik heb eigenlijk geen idee, want ze lijken me echt heerlijk!
  Google+ naam: Smiling Beauties (ik volg je ook met superhettie, maar ik weet niet of er Google+ aan is gekoppeld?)
  Als ik een reep mocht ontwerpen….hm….sowieso pure chocolade, my favourite! En dan met zeezout en pecannoten, of juist met stukjes fruit, geraspte kokos….zoiets.

  1. Roxanne says:

   of Roxanne SmilingBeauties

 485. Esmeralda Groenland says:

  Ik doe op de ‘chocolade’valreep nog mee Ik zou er eentje maken met witte chocolade en citroen

 486. Toch maar een gokje wagen dan, op deze manier kan ik legaal aan chocola komen tijdens het afvallen, haha. Kopen voelt dan zo slecht he!

  Mijn ideale Tony’s zou zijn met een cappuccinosmaakje en natuurlijk moet daar nog iets bij… ehm… stukjes koek? crunch? Of met witte chocoladestukjes erin. :)

 487. als ik er 1 zou mogen samenstellen dan zou ik voor de chocolate peanutbutter salty caramel gaan.

  Ik volg je op Youtube:
  M.Akudaman
  Op Instagram:
  mjna73

 488. Michelle says:

  Ik ben gek op marsepein, dus dat kan voir mij niet ontbreken en dan met aardbei. Mjammie,, krijg er nu al trek van

 489. Jessica Piek says:

  Mijn favoriete reep zou een reep witte choco met marsepein en pistache zijn!
  Ik ben abo met jessica@jessica.nl

 490. MAriska says:

  Mijn ultieme chocoladereep heeft pure chocolade met nootjes chrunchy koekjes en caramel.. Ohh hoe fout!! Haha! Blokjes moeten makkelijk breekbaar zijn zodat ik niet te lang hoef te martelen om een stukje in mijn mond te kunnen stoppen.

  Ik ben geabonneerd op je youtube kanaal. Naam is tijhofm.

 491. eveline says:

  Ohhhh leuke actie!!!
  Ik zou wel een oreo cheesecake reep met heerlijke Tony Chocolonely chocolade willen proeVen!! :-)

  Ik ben ook geabonneerd met mijn account emm.vanes

 492. Lotte Barrink says:

  Wauw leuke actie!
  Ik heb nog nooit chocolony geproeft en zou het wel heel graag willen! Mijn choco reep zou melk choco worden met chrunchy. Met nog een paar chocolade spikkeltjes erop mmm..
  groetjes Lotte :)

 493. Jikke says:

  Heerlijke pure chocola met lavendel en maanzaadjes…..een echte give-la-france-Tony

 494. Ellen says:

  Wij zijn hier allebei fan van de Tony’s karamel zeezout! Maar als we een nieuwe smaak moeten bedenken is dat volgens mijn man melk-citroen-meringue.

  Mijn google + naam is Ellen Vos-de Fijter

 495. Desiree Vink says:

  Ik zou een chocolate bar maken met melkchocolade aan de buitenkant, binnenin witte chocolade met stukjes aardbei en gepofte rijstkorrels en muesli stukjes! Lijkt me heeeerlijk!

 496. Kubra says:

  Wauww ! Als ik een reep mocht maken zou dat er 1 zijn die van chocolade is met kokoskoekjes van verkade er door heen. En als je er doorheen bijt moet er rafaello in zitten

  Ben geabboneerd op je youtube kanaal ! MiszKubra1 ( ja een heel oude naam hahaha )

 497. Carien van der Velde says:

  Ik zou toch wel weer erg graag een witte reep in de collectie willen! Wit met cookie dough klinkt me erg goed in de oren! Of melk met pindakaas (love reeses :) ).
  Ik kijk er al naar uit om deze repen op te eten op weg naar allerlaatste tentamen fysiotherapie.
  Klinkt me echt zalig in mijn oren, ook voor mijn moeder die erg houdt van tony’s karamel zout.

  Youtube: carienvandervelde

 498. Carolien says:

  Oh wat een heerlijkheid! Mijn idee voor een reep zou zijn kokos en cranberry in melkchocola! Lijkt me heerlijk! Ik heb me ook geabonneerd, mrscpmg :)

 499. priscilla van der zijde says:

  Wooooowww ♡♡♡♡ I love chocolade en voor van Tony , als ik die win dan nodig ik al me lieve vriendinnen maar uit voor een film avondje haha ♡♡♡♡♡

 500. Wendy says:

  Oh wat lekker! Als ik zelf zou mogen ontwerpen, zou ik een pure cacao chocoladereep maken met lichtere pralinévulling, gedecoreerd met kokos, rozijnen en stukjes rode vruchten. Mjam! Een beetje zout in een pure chocoladereep is trouwens ook heel lekker!

  Ik ben geabonneerd op je kanaal met het emailadres wendyreniers@gmail.com ;)

 501. Freya says:

  Mijn ultieme chocoladereep heeft een gouden verpakking, met roze letters (lekker kitsch, hou ik wel van!). De reep mag versiert zijn met sierlijke krullen en letters en qua smaak het liefste een pure chocoladereep, met vanbinnen verschillende compartimenten. Een deel kan bestaan uit een pralinévulling met nootjes, een ander deel kan gevuld worden met popcorn (zoals die milka popcorn, hmmm) en het laatste deel mag wat mij betreft met speculoospasta. Dat lijkt me ook echt een zalige combinatie! Maakt hem ook perfect om te delen, wat ik ook zou doen met de gewonnen Tonys! Ik studeer normaal volgende maand af en dan kan ik een high tea houden met vriendinnen, samen met de vele chocolade!

  Ik heb me geabonneerd onder de naam ‘never le nkemise’ !

 502. Nicky van steenis says:

  Als ik een tony reep zou mogen maken wordt het er zeker 1 met melk chocolade, dulce de leche, bastogne stukje en een beetje bananen flavour Al jaren een hit hier qua taart (bastogne koeken bodem, hierop dulce de leche uitgesmeerd Daarop heerlijke bananenpudding/slagroom en afmaken met geraspte chocolade :) ) zelfs mijn vriend die niet van zoetigheid houd is gek op deze taart (Ik volg je op youtube onder google + naam nicky van steenis) Zou te gek zijn om deze prijs te winnen omdat ik vandaag een jaar samen ben met me lief en we helaas nog een weekje of 2moeten wachten om het te vieren omdat hij weg is vanwege zijn werk

 503. Maxime says:

  Nog net op tijd haha. Ik zou een reep ontwikkelen met een appeltaartsmaak omdat mij dat echt een lekkere combinatie lijkt met chocolade. Met stukjes gedroogde appel, rozijnen, kaneel, noten en butterscotch.
  Ik heb mij ook geabonneerd, daar heet ik Bente de B

 504. Paula says:

  Hallootjes!!

  Oehhhh nog net op tijd!! Wil de hele week al reageren maar nu heb ik het nog niet gedaan haha dus bijdeze! Wat een geweldig lekkere doos chocolade!! i love chocola !! Mijn uber smaak zou uit alles bestaan wat ik lekker vind… Witte chocola met crisp en nootjes en gevuld met marsepein en stukjes gedroogd fruit mmm het water loopt mij nu al in de mond haha
  Ik volg je al een poosje op fb maar geabonneerd op YouTube was ik nog niet .. tot nu !! Geweldige recepten heb je , leuke filmpjes en duidelijk uitgelegd. moet altijd erg lachen als je een hap neemt van je gerecht whahaha

  Groetjes Paula (een ding scheelt .. ik hoef nu niet zo lang te wachten op de uitslag haha ;-)

 505. Stephanie says:

  Als ik zelf een reep zou mogen maken. Zou het melkchocolade zijn met gesmolten caramel.

  Of witte chocolade met browniestuljes erin.

  Ik volg je op YouTube met de mailadres: stepanietop4@gmail.com

 506. Sanne says:

  Als ik een reep zou ontwerpen zou dat een pure chocolade zijn met rode peper.
  Ik volg je onder de naam sannedriest@gmail.com

 507. Francine says:

  Een reep gevuld met Tiramisu mmmmm of gewoon omdat “less is more” met sinaasappel
  Veel plezier famei@cs.com

 508. Ohw lekker zelf een reep kiezen dan zou dat puur met pistachenootjes en stukjes gedroogde abrikoos zijn.

 509. Marissa says:

  Mijn reep zou van lactosevrije melkchocolade zijn met rijstcrisps, stukjes roze marshmallows en roze winegums. Boven op de reep zitten roze spikkeltjes, zodat het nog meer een feestje is. Jum!

  Mijn youtube naam waarmee ik je volg is beautyshiftNL :)

 510. Sophie says:

  Hmmm..
  Mijn reep zou gevuld zijn met kleine maltesers.
  Ik volg je op youtube met mijn mailadres :)

 511. Gilja says:

  De lekkerste chocola ever! Mijn reep zou zijn: een laag melkchocolade daaronder een laagje pure chocolade en binnenin zachte witte chocolade. Jummie!

 512. Een reep met sinaasappel en crunch!

 513. marisha says:

  als ik een eigen chocolade reep zou mogen ontwikkelen zou er in zitten; de smaak van monchou taart met Bastogne en half melk en half puur chocola en karamel.
  email adres is; marikarto@outlook.com iedereen heel veel succes!

 514. Na enen minuut lang naar beneden te hebben gescrollt in rap tempo kan ik dan eindelijk een berichtje plaatsen van mijn droom Tony’s. Onderste laag melk chocolade, in het midden een laag Kinder Maxi, en bovenop weer een laagje melk chocolade met hazelnoot kruimels!

 515. Lisa Reus says:

  De ultieme reep voor mij bestaat uit melkchocolade gevuld met banaan, nougat en karamel!

 516. Susanne Mittelberg says:

  Mijn perfecte tony zou een hele sexy tony zijn!
  een kook chocolade!
  Eentje die heerlijk is om over aardbeien en menig anders lekkers te gieten
  heerlijk!

  Geabonneerd op youtube met de naam Susanne Mittelberg!

 517. Ronida says:

  Mijn reep voor tony’s zou er uit zien als een goude wikkel. En de chocolade van binnen zou mango stukjes erin hebben.

  Ik ben ook geabonneerd op je youtube kanaal alleen, mijn email is daar anders en dat is ronidabbrave@gmail.com. Mijn google + naam is: Ronida Duzgun

  liefs,

  Ronida

 518. Nadia says:

  Stiekem zou ik geen andere reep willen ontwikkelen, want vooral de salted Caramel is gewoon perfect!
  Maar goed, dat zou dus een reep worden met gemixte noten, pinda’s, kokos en dadels (soort notenpasta) en eromheen heerlijke chocolade wat hangt tussen melk en puur.

 519. Sandra says:

  Mjammie! Aangezien ik normaal gesproken voor normale neutrale smaken ga zou ik nu kiezen voor een spannende smaakcombinatie. Pure chocolade met roze peper, groene thee en basilicum :-).

 520. Johanna van Steenoven says:

  Als ik een Tony’s reep zou mogen ontwikkelen zou het een pure chocoladereep met gojibessen en noten zijn.

 521. M. dijkhoff says:

  Mint groen outfit! Van binnen melk/puur met een mint smaak en bijzondere pistache nootjes

 522. Roze chocola met aardbeien smaak en stukjes poprocks erin

 523. als ik een eige reep zou mogen maken zou dat een roze chocolade reep worden :) van witte chocola met een marmer effect met lila met een aardbeie smaak met een beetje munt en op de verpakking een unicorn :D
  Of een speciale lijn choclade repen een stuk of 10 met allemaal een smaak van een cocktail ;)

 524. Jamie Lee says:

  een reep chocolade met witte, normale en donkere chocolade als laagjes op elkaar gestapelt. :D

  Mijn e-mail is deceptivepoet@gmail.com

Comments are closed.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close