GEZOCHT: Liefhebbers voor een gratis drankje op het terras!

gesponsord

Huh? Een grátis drankje op het terras? Jazeker! Met OMF zijn we af en toe op zoek naar hulp van júllie. Inspiratie voor nieuwe recepten, het beantwoorden van vragen van enquêtes of zoals nu het geval is: als testers van een nieuw product. Wij krijgen zelf regelmatig nieuwe producten onder ogen om te testen maar het is ook leuk om jullie daar eens bij te betrekken. Dus mocht jij je als lezer van OMF geroepen voelen om deel te nemen aan ons testpanel, lees dan even verder!

Het testpanel

Het testpanel bestaat uit mannen en/of vrouwen die niet vies zijn van een lekker drankje doen op het terras. Klinkt als een omschrijving die wel bij iedereen past en dat is nou júist de bedoeling. Nu het weer zomer is in Nederland en we al verwend zijn met een paar mooie dagen, breng ik mijn tijd ook het liefst door op het terras en ik kan me voorstellen dat ik daar niet de enige in ben.

Ik ben dus op zoek naar lezers die het leuk zouden vinden om een mystery drankje te testen op het terras. Ik ga je nu nog niet verklappen om welk drankje het gaat, maar ik zal je zo een paar hints geven. Als je je opgeeft voor ons testpanel (dat is overigens geheel kosteloos) ontvang je, als je wordt geselecteerd, een verrassingspakket thuis. In het pakket vind je onder andere een voucher waarmee je (met vrienden!) dit drankje bij een horecagelegenheid bij jou in de buurt kunt proeven. De rest blijft nog even een verrassing. Klinkt goed toch?

Omdat we natuurlijk wel willen weten wat je van het drankje vindt, vragen we je na afloop een korte enquête in te vullen. That’s it, meer hoef je niet te doen. In feite trakteren we je dus op een gratis drankje in ruil voor een klein beetje hulp.

Hints

Mocht je niet zo van de verrassingen zijn en wil je van tevoren een beetje weten waar je aan toe bent, dan geef ik je bij deze vast wat hints. Hopelijk trekken ze je over de streep om deel te nemen aan ons testpanel!

Het mystery drankje…

  • is non-alcoholisch
  • past bij iedere maaltijd
  • bevat geen suikers en calorieën
  • is licht bruisend
  • bevat natuurlijke fruitsmaken

Opgeven

Deze zoektocht is een beetje anders dan anders, je hoeft nu namelijk geen opdrachten uit te voeren of erover te publiceren op social media. Het enige dat je moet doen als je uitgekozen wordt is proeven! Klinkt goed toch?

Meld je aan via deze pagina

Als je wordt uitgekozen om deel te nemen aan ons testpanel ontvang je de mystery box thuis en kun je aan testen slaan.

Thanks voor je hulp alvast!

ohmyfoodness nl&sz=1x1&t=campaign%3Dohmyfoodness nl 2097191936 1
ohmyfoodness nl article&sz=1x1&t=campaign%3Dohmyfoodness nl article 2097191936 1

Join the Conversation

  1. selien says:

    klinkt wel als de nieuwe spa smaken die op de markt zijn gekomen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close