WIN een mega Milka chocoladepakket

gesponsord

Chocoladeliefhebbers opgelet! Milka kennen we natuurlijk allemaal. De televisiespotjes met de lila Milka koe uit het pure Alpengebied en de knallila verpakkingen in de supermarkt zijn onmogelijk over het hoofd te zien. Milka komt uit het alpenlandschap en is gemaakt van heerlijke alpenmelk. Al jaren is Milka favoriet hier in huis, de chocolade is zo teder en smelt zo fijn in je mond. Vanaf de eerste naturelreep at ik het regelmatig maar nu er repen als Daim, Oreo en de Galetta Biscuit Choco-Swing bij zijn gekomen is het merk alleen maar meer in aanzien gestegen. Ook leuk trouwens: als wij gaan roadtrippen of iets lekkers mee willen nemen voor onderweg, kiezen we vrijwel altijd voor de Milka Tuc reep. Die zoute koekjes samen met de zoete chocoladesmaak… Hemels!

Milka start binnenkort met een nieuwe campagne waarin ze het tedere in de mens naar boven willen halen. Milka gelooft namelijk dat het meest magische dat kan gebeuren, tedere momentopnames tussen mensen zijn. Da’s toch mooi. Sowieso vind ik teder een mooi woord. De Dikke van Dale omschrijft het als zacht en met liefde. Nu de Lente haar intrede weer heeft gedaan worden mensen sowieso wat zachter. Naar elkaar, maar ook voor zichzelf. Zo kan ik zelf echt smelten bij de kleine kuikentjes in de sloot achter ons huis of de lammetjes in de wei om de hoek. Maar ook word ik ongelofelijk gelukkig van onze hond Senna die door het bos racet alsof haar leven er vanaf hangt om vervolgens de rest van de dag uitgeteld op de grond te liggen. Of wat denk je van de enorme babyboom in bloggersland, de kleurrijke bloemen die we overal weer zien, de bijen die druk in de weer zijn en de zon die haar best doet om zo lang mogelijk te schijnen. Gelukzalige momenten zijn het.

Maar mensen die moeite doen voor elkaar, dat is misschien wel onbetaalbaar. Ik prijs me gelukkig met mijn postbezorger die een briefje in de bus mikt met zijn telefoonnummer zodat hij, als ik later weer thuis ben, alsnog mijn pakket kan komen afgeven. Of mijn moeder die een paar uurtjes van haar belachelijk drukke schema vrij maakt om met mij door te brengen. Eigenlijk zouden we allemaal iedere dag iets voor een ander moeten doen. Al is het maar iets kleins.

Milka Teder

Win een MEGA Milka Chocoladepakket

Onder het mom van ‘mijn tedere kant laten zien’ ben ik naar de supermarkt gefietst om het hele Milka assortiment van onze Albert Heijn in te slaan. Niet voor mezelf, maar ik wil een van jullie daar graag mee blij maken. Want zeg nou zelf: wie wordt er nou niet blij van chocolade? Wil jij kans maken alle bovenstaande Milka producten, dan moet je het volgende doen:

 1. Laat een comment achter bij dit artikel en vergeet niet jouw emailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje.
 2. Geef in de comment aan wat jouw favoriete tedere moment is. Of dat nou knuffelen met jullie kindje is of de lammetjes in de wei, laat het me weten!
 3. Meedoen kan tot en met dinsdag 17 mei 14.00 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

 

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Milka

ohmyfoodness nl&sz=1x1&t=campaign%3Dohmyfoodness nl 416283244 1
ohmyfoodness nl article&sz=1x1&t=campaign%3Dohmyfoodness nl article 416283244 1
B9676979

Join the Conversation

 1. Carien says:

  Mensen weer ziet na langere tijd! Een gelukkig momentje als je iemand opeens weer ziet staan.

  1. Mijn favoriete tedere momentje is thuis komen van een lange dag school en warm worden verwelkomt door mijn jongere broertje met een dikke knuffel. Dit laatste gaat soms zo ver dat ik op ge grond lig door de plotselinge knuffel aanval. Ik kan niet beschrijven hoe hard dit mijn hart doet smelten

 2. Anneke says:

  Mijn meest favoriete tedere moment???
  Eigenlijk zijn dat er twee…
  De 1e is dat mijn vader op mijn verjaardag ’s ochtends voor dat ie naar zijn werk ging mij een kus kwam geven, iets wat ie anders nooit deed, alleen op m’n verjaardag (inmiddels al dik 14 jaar het huis uit dus sweet memories…)
  En de 2e is als ik ’s avonds voor het naar bed gaan m’n dochter nog een kus ga geven en zij heerlijk, zorgeloos ligt te slapen en een beetje begint te “smakken” als ik haar een kus geef ;-)

 3. Shannon says:

  Het moment dat mijn kleuters op maandagochtend bij binnenkomst tegen me zeggen hoeveel ze me hebben gemist in het weekend! Dan smelt ik iedere week weer.

 4. Ling Choi says:

  Als mijn zoontje tegen mij zegt dat ik de liefste moeder ben!

 5. Ik heb een vriendenboekje voor volwassenen gekocht. Heel leuk omdat je veel van elkaar te weten komt die je normaal niet durft uit te spreken. Altijd als ik een stukje lees wat iemand er in heeft geschreven is een teder moment voor mij :)

 6. elisabeth maria martina says:

  een lief klein wonder begroeten wat in oktober wordt verwacht, er is geen mooier moment denkbaar als kennismaken met een nieuw mensje

 7. Femmy says:

  Ik smelt elke keer als ik na een lange tijd de kat van mijn ouders weer zie. Zodra ik binnenkom komt hij op me afgerend en springt hij in mijn armen, zo lief!

 8. Het moment dat mijn dochter aan komt om samen met mij een kopje thee te drinken.
  We hoeven niet te praten. Een blik is voldoende
  Fijn om te zien dat ze even kan uitademen en ontspannen bij mij. En ik? Ik kan weer even moederen. Een knuffel en een kopje thee met een reep milka. Hoe teder wil je het hebben?

  Liefs Ann

 9. Moniek Hop says:

  Mijn favoriete teder moment, is na 5 of 6 dagen zonder manlief tegaan slapen (die werkt namelijk ‘snachts) om als die vrij is heerlijk ’s avonds met Milka daim of Milka biscuit samen in bed teduiken, videoland kijken en films kijken met natuurlijk Milka Chocola! I love it ❤️

 10. Wendy says:

  Als mijn nichtje van 5 maanden naar mij lacht.

 11. Alexandra says:

  Mijn geluksmomentjes zijn op dit moment dozen inpakken. Ik ga namelijk in juni samenwonen met mijn verloofde. Ik ben met mijn ex 7 jaar samen geweest en nog nooit hadden we het over samenwonen/trouwen. En nu is het gewoon anders. Klinkt misschien gek dat het een geluksmomentje is maar voor mij betekend het heel veel. Mijn andere momentjes zijn lekker met vrienden afspreken en naar de Ouderkerker plas gaan samen. Barbecuen, lol maken, zwemmen ect. Daarom wil ik mijn repen ook delen samen met hun omdat hun een deel zijn van mijn geluksmomentjes

 12. Ellen says:

  Absoluut het moment dat ik mijn beste vriendinnetjes weer zie!
  Lekker theeleuten en chocolade été. Perfect!

 13. Steph says:

  Als ik denk aan mijn lieve man waar ik al bijna 12jaar samen mee ben en hij doet altijd alles voor mij en onze zoon! Dus mocht ik winnen geef ik het heerlijke pakket aan mijn man!fingers crossed!

 14. Sascha says:

  Het moment dat ik uit school kom thuis op de bank plof en dood op ben, en dat dan mijn moeder een kopje thee voor mij inschenkt en samen op de bank gezellig als vriendinnen praten over alles en nog wat is voor mij toch wel het geluk momentje van het leven.
  Heerlijk Genieten van elke dag dat je leeft.

  Liefs Sascha

 15. Eliane Iven says:

  Mijn favoriete tedere momentje is bijkletsen met mijn beste vriendin, Julia. Sinds we allebei zijn begonnen met onze studie dit jaar, hebben we elkaar veel te weinig gezien door alle drukte rondom tentamens, verhuizen etc etc. Geen excuses natuurlijk, maar het is er veel te weinig van gekomen, die momentjes die we eerst wekelijks hadden.

  Onze favoriete snack samen is echt chocolade, en het lijkt me gewoon echt top om haar te kunnen verrassen met dit mega pakket, en op die manier ook meteen het moment kunnen aanpakken om weer te meeten!!

  Liefs, Eliane

 16. Nadia de Bruijn says:

  Mijn zoontje, van bijna vier, had vorige week twee voortanden naar achteren staan na een botsing met een schommelend kind. Nadat de tandarts zijn tandjes weer recht had gezet mocht hij wat uitkiezen in een grabbelton. Hij koos tussen alle autootjes, tolletjes en ander frutsel speelgoed een geknoopt armbandje uit “Voor Mama, mama schrokken” zei hij erbij. Dit soort momenten. En ’s avonds nog even een kijkje nemen bij mijn slapende kindjes :)

 17. Joanneke says:

  Zaterdag starten wij weer met de Roparun.
  Op maandag komen we altijd langs de Daniël den Hoed. Kankerpatiënten zitten daar langs de route om ons door de laatste zware loodjes heen te helpen. Dat vind ik zo’n bijzonder en indrukwekkend moment!

 18. Sylvia says:

  Het moment dat mijn nichtje van 15 mijn dochtertje haar nichtje dus van 1.5 weer ziet als we weer eens in Nederland zijn. We wonen namelijk in het buitenland en komen maar een keer per jaar naar Nederland. Hoe een band toch zo ontzettend sterk kan zijn tussen twee meiden (smelt). Mocht ik winnen dan wil ik haar dan ook graag de chocolade geven

 19. Nadine says:

  Mijn favoriete tedere moment was toen ik net met mijn vriend in Arnhem woonde, we samen zijn wezen uiteten op een doordeweekse dag. Daarna hebben we naast het restaurant bji een ijssalon een ijsje gehaald en zijn we terug naar huis gelopen. Halverwege komen we langs Sonsbeekpark en op dat moment was de hele lucht oranje/roze/paars boven het park. Het was zó mooi en ook zó romantisch. Ik was al verliefd op de omgeving en het park (en mijn vriendje) maar dat gaf me nog wat extra vlinders. En elke keer als ik naar huis fiets kom ik langs die plek bij het park en denk ik aan die avond. Gek hoe lang je nog kunt teren op het genieten van zo’n fijn (toevallig) moment. Zo fijn!

 20. Mia1973 says:

  Mijn moment is wanneer mijn zoon van bijna 19 tegen mij aankruipt op de bank en geknuffeld wil worden.

 21. Rozemarijn says:

  Mijn tedere momentje is het moment waarop je je vriendje belt nadat je hem een tijdje niet meer hebt gezien en weten dat het gewoon goed zit en je dan alvast kunnen verheugen op het moment dag je hem in het echt een kusje en een ontzettend dikke knuffel kan geven. Een beetje cliché, maar geef toe, o zo fijn!

 22. Heerlijk!! Mijn favoriete tedere moment is met lieve vrienden samen zijn, samen een goed gesprek hebben en genieten van lekker eten <3

 23. Linda says:

  Wat leuk!!

  Mijn favoriete tedere momentje is als mijn man een kopje thee met iets lekker voor mij maakt als het even niet zo goed met mij gaat (chronisch ziek). Vaak idd met een stukje milka chocolade haha. Dat soort momentjes doen mij echt goed en laten op een simpele manier zien dat hij iets liefs wilt doen voor mij <3 Ik zou dit pakket dan ook zeker met hem delen :D

 24. Bente says:

  Waow! Wat een prijs jeetje haha, hier is de milka ook zeker favoriet!
  Mijn tedere momentje is als ik ’s ochtends naar beneden kom, of na een lange collegedag thuis kom, dat de hond dan als een dolle op me af rent en zo lief komt knuffelen! Alsof ze me echt intens gemist heeft haha, vol liefde!

 25. Mijn teder momentje is wanneer we op zondag ochtend met zijn vieren in ons bed lekker knuffelen, liedjes zingen en stoeien. Heerlijk!

 26. Katalin says:

  Mijn teder moment is ,als mijn meisjes
  ’s avonds op bed liggen en mij op de gang horen lopen en nog snel even roepen”mama ik hou van jou”…

 27. Toen hij nog jonger was, was ik echt een heldin voor mijn broertje. Hij dacht dat ik alles wist, kreeg de slappe lach van elke suffe grap die ik vertelde en hij keek enorm tegen me op. Maar kleine jongens groeien natuurlijk op. Nu hij in de pubertijd zit doet hij zich heel cool en macho voor en kijkt hij veel meer op tegen z’n stoere vrienden dan tegen mij. Hij luistert alleen maar rapmuziek, lacht duidelijk veel minder om mijn grappen (ik moet nu veel meer m’n best doen om een goeie grap te verzinnen!) en is eigenlijk vooral buiten te vinden met zijn vrienden hangend op straat.
  Als hij dan opeens op m’n bed komt springen, enthousiast een verhaal vertelt en vervolgens schattig bij me onder de dekens kruipt om ernaast te liggen, voel ik echt heel veel vertedering. Hij heeft toch een klein hartje :) Die momenten zijn dan ook mijn favoriete tedere momenten.

 28. Marjolein says:

  Als ik op de bank een film kijk met onze buurjongens (12 en 14) en ze halverwege de film helemaal tegen me aan kruipen omdat de film toch wel wat spannend is <3

 29. Nicole says:

  Mijn teder momentje is momenteel het zwanger zijn van een tweeling (eerste kinderen). Heerlijk als je rustig op de bank ligt met een kop thee, je de kindjes in je buik voelt bewegen en hier echt oprecht van kan genieten!

 30. Als mijn partner en ik samen aan het koken/proeven zijn. Dan zijn we op ons best. Heerlijk!

 31. Dorien says:

  Het meest tedere moment? Ik heb er zoveel. Maar het allertederst vind ik eigenlijk wel hoe dieren een knuffel komen halen bij me. Of nou onze border Collie is, of de koeien die aandacht komen vragen (en dan het liefst als ze uit de wei komen en bij wachtende fietsers om een aai vragen), de kalfjes die je dankbaar aankijken nadat je ze gevoerd hebt, of de 30-jarige pony die nog even laten zien dat ze toch echt wel een jong veulentje is… Kan niet kiezen :).

 32. Tamara says:

  Als ik na een tijdje mijn hele familie weer zie en we gewoon samen zijn om de mensen die er niet meer zijn te herdenken ❤️ Leuke wina tie!!

 33. Leonieke says:

  Ik lig al jaren ziek op bed door de ziekte van Lyme, mijn tederste moment is elke middag theetijd, dan komen mijn zoontjes uit school, komen lekker knuffelen op bed en dan is het chocotijd: we hebben altijd verschillende smaken chocolade en proeven alles, hoe is die, is die lekker? Dit pakket lijkt mij ideaal, kunnen we voorlopig proeven!

 34. Jorien says:

  Dat moment dat de wekker gaat ( eigenlijk awfull ) en mn man zn arm omhoog doet zodat ik nog even tegen hem aan kan kruipen. En dan nog even snoozen tot de dag echt begint. Wij beginnen elke dag met een teder momentje en hebben daarom nooit last van een ochtendhumeur!

 35. Pauline says:

  Mijn favoriete tedere moment zit er waarschijnlijk begin volgende maand aan te komen. Mijn vriend komt dan na bijna 3 maanden eindelijk weer thuis na een uitzending voor zijn werk. Ik zit de dagen al af te tellen. Waarschijnlijk laten we elkaar de eerste paar dagen niet meer los haha. Ik weet dat hij heel erg van chocola houd, dus dit zou een leuke verassing zijn.

 36. Tessa says:

  Mijn tedere momentje is als ik thuis kom en m’n boyfriend heeft de tafel gedekt en het eten is bijna klaar. Dan ben ik in de zevende hemel! Zelf vind ik het helemaal niet erg om te koken, maar toch is het fijn om thuis te komen en niet aan het avondeten te hoeven denken :-)

 37. Eline says:

  Mijn favoriete moment is als ik mijn kleine neefje van net 1 jaar bijna zie schaterlachen. Zoveel vrolijkheid in zo’n klein mannetje, wat een feest! De chocolade deel ik dan ook maar met zijn papa en mama, als ik win :)

 38. Marloes says:

  Ik zit op dit moment in een moeilijke periode, het is erg donker in mij. Twijfel aan alles, aan mezelf, aan mij liefde voor anderen, aan de liefde van anderen voor mij. Veel tedere momenten heb ik niet omdat het me niet lukt omdat “zomaar” te ontvangen. Des te bijzondere zijn die paar momentjes dat het me wel lukt om het toe te laten. Als mijn man tegen me aankomt liggen of als ik straat loop en een van mijn kinderen mijn hand vast pakken (ook al is dat niet zo stoer meer als je tiener bent) het zijn kleine momentjes waarvan ik probeer te genieten, met de nadruk op probeer. Ik ben er nog lang niet, maar uiteindelijk gaat het vast goed komen en hoop ik heel veel tedere momenten mee te maken. Op dit moment zijn de hele kleine dingen me heel veel waard.

 39. Sanne says:

  Als mijn -doorgaans stoïcijnse- vader probeert duidelijk te maken dat hij eigenlijk toch wel heel erg trots op me is en van me houdt. Vaak erg onwennig, maar zo schattig!

 40. Peggy Verrijt says:

  Tijdens een meeloopdag op de afdeling ‘Neonatologie’ in het ziekenhuis, naar aanleiding van mijn studie Verpleegkunde, kreeg ik de kans een prematuur geboren baby’tje te voeden met de fles. Dit was voor mij een uiterst teder moment, aangezien ik me op dat moment realiseerde dat hier mijn hart thuishoort.

 41. Tessa says:

  Mijn meest tedere moment
  1. Toen mijn vader zijn nier aan mij wilde doneren en als mijn held in bed klaar lag om naar de ok gereden te worden en ik wist dat ik 4u later zelf ook richting ok zou gaan, om mijn nieuwe leven te kunnen beginnen!

  2. Als mijn vriend gaat ‘picknicken’ in de woonkamer met de dochter (3) van zijn beste vriend.

 42. Mijn favoriete tedere moment is het zien van een bejaard stel, dat hand en hand loopt. Elkaar aankijkt als verliefde pubers en grapjes met elkaar maken. Ik zou ook graag zo eindigen :)

 43. Charissa van Welzen says:

  Mijn favoriete tedere moment? Hmmm ik denk toch wel als mn vriend (en tevens de liefde van mn leven ) me heel liefdevol aankijkt en over mn wang strijkt. Ik weet het; HEEL cliche en corny whahaha maar het is wel zo! Ik ben dan op dat moment heel gelukkig! Een andere gelukzalig moment was afgelopen donderdag toen ik een dagje naar Hoek van Holland ging om te genieten van de eerste echt zonnige dag in ons koude kikkerlandje hihi. Ik zat op mn strandlaken in de zon, stond een briesje wind en er draaide gezellige, zomerse muziek op de achtergrond! Helemaal niks doen, geen zorgen, lekker eten mee uiteraard en gewoon even helemaal nergens aan hoeven te denken, gewoon genieten!!

 44. Charlotte says:

  Oh. My. Word. Wat en fantastische giveaway!

  Mijn favoriete tedere moment is dat moment dat ik net wakker begin te worden, maar mijn vriend allang wakker is. En zodra hij doorheeft dat ik niet meer helemaal slaap, gaat hij mijn neus en mijn oren en mijn wangen aaien, in mijn haar kriebelen en kusjes geven op mijn voorhoofd en neus… Ik hoop dat ik nog vele jaren op zo’n tedere manier wakker mag worden!

 45. Tiffany says:

  Wow wat een supee actie, hier doe ik zeker aan mee. Mijn favoriete teder momentje als ik in het weekend weer naar ouders ga en me moeder weer heeelijk kan knuffelen. (L)

 46. Rhanna says:

  Mijn favoriete tedere momentje is wanneer je buiten komt en je voor het eerst weer opmerkt dat er weer blaadjes aan de bomen zitten, bloemetjes groeien en vogeltjes fluiten. Ik krijg daar altijd een heerlijk gevoel van

 47. Ilsiee prins says:

  Wohhhhhhh wat een waanzinnig lekkere actie zeg! :D Heeeeeeerlijk, wat een verwennerij maar oooowzooo slecht aangezien ik de laatste kilo’s voor de zomer er nog af wil hebben…. Nog 4 te gaan, dus het valt mee… mezelf in het weekend belonen in het weekend met wat lekkers doe ik zeker… Hmmmmmmmm daar kan ik de hele week dan wel naar uitkijken, weekend met een heerlijke milka-reep! :D Jammmie! ;-) Ik doe heel erg graag mee.. Super dat je deze actie organiseert voor de lezers van je blog…. Mijn favoriete tedermomentje? Wanneer mijn neefje komt logeren, zo’n 1x in de maand.. Echt een gezellig ventje van 2.. heerlijk genieten is dat! :D Verder kan ik echt genieten van de kleine dingetjes.. Zoals bv dus een week aan de lijn, en mezelf daarna belonen met wat lekkers! :)
  Groetje ilsiee

 48. Felicia says:

  Jeetje, mijn meest tedere moment, ik kan er wel meerdere bedenken:
  – Mijn lieve hond die ligt te dromen en in haar slaap haar neusje heen en weer wiebelt, pootjes beweegt alsof ze rent en zachte piep- en kreungeluidjes maakt.
  – Als mijn vriend (die niet houdt van knuffelen en kussen) mij uit zichzelf een knuffel of kus geeft.
  – Mijn paps die mij nog elke keer als ik weer vertrek uitzwaait tot ik de straat uit ben gereden, terwijl ik inmiddels al 3 jaar het huis uit ben.

 49. Samantha Haak Molema says:

  HoiHoi Sabine,

  Mijn meest tedere moment is als onze dochter van 4 uit school komt en we na een drukke schooldag even samen op de bank kunnen hangen met zijn tweetjes. Even een mama en dochter momentje. Ze klimt dan lekker bij me of zelfs op me en dat zijn mijn meest tedere momenten…

 50. Metteke says:

  Mijn tedermomentje is:

  Mijn dochtertje die S ochtends in de wieg naar mij kijkt met grote oogjes vol aandacht nou dan SMELT ik wel….

 51. Saskia says:

  Mijn favoriete moment is toen mijn ouders mij kwamen opzoeken in het Noorse dorpje waar ik een half jaar had gewoond voor stage en ik ze dus al die tijd niet had gezien. Ze belden dat ze er waren, ik rende naar buiten en daar stonden we dan: Ik op mijn sokken en midden op straat te knuffelen.. :)

 52. Rachel Kromdijk says:

  Een chocolade freak kan dit natuurlijk niet aan z’n neus voorbij laten gaan. Mijn tedere moment is wanneer ik met mijn 23 jaar bij mijn moeder is bed ga leggen! Eerst beginnen we met een filmpje kijken en daarna vallen we tegen elkaar in slaap haha en dat doe ik gewoon nog steeds terwijl ik 23 jaar ben.. altijd fijn om dicht bij je moeder te zijn. We hebben een goede band en ik zal der zeker gaan missen wanneer ik uit huis ben!

 53. Michelle says:

  Mijn favo tedere moment is als ik op mijn werk op het kdv alle lachende, gelukkige kindergezichtjes zie, druk spelend met elkaar of knuffelend met hun ouders. Ze gaan me echt aan het hart, daarom zet ik me elke dag opnieuw weer met de volle 100% voor ze in.

  *maar alle me-momentjes met een stukje chocola en een kop thee maken me ook erg happy hoor!* :)

 54. Esther says:

  Knuffelen met me liefste en mooiste vriend !

 55. Francisca says:

  Het moment dat ik wakker wordt, mijn vriend aankijk en hij terugkijkt en glimlacht (omdat hij blij is mij te zien). *smelt*

 56. Colinda balk says:

  M’n favoriete tedere chocolade moment is elk tijdstip van de dag.
  I love milka chocola
  Gewoon choco verslaafd.
  Dat deel ik vaak met m’n dochter, zei is ook milka junk
  Wat een super leuk idee. Dank je wel
  Wie weet tot een choco moment

 57. Esmee says:

  Mijn meest tedere moment? Als ik na een lange week een weekend bij mijn ouders ben (student he), en dat mijn moeder dan de meest lekkere maaltijden voor mij maakt. Als ik de prijs win zal ik deze (uiteraard!) delen met mijn lieve moedertje.

 58. Tessa says:

  Dit is de fijnste win-actie ooit punt.

  Mijn favoriete tedere moment is wanneer mijn kat ein-de-lijk een keer op mijn schoot komt zitten! Lekker knuffelen, daar wordt ik zo blij van!

  Liefs, Tessa

 59. Bianca Aarts says:

  Nu ik zwanger ben heb ik (gelukkig) meerdere tedere momenten. Het meest waardevolle is dat ik mijn grote stoere man letterlijk zie veranderen in een zorgzame en behulpzame lieverd, die in de avond zijn hoofd op mijn buik legt om op zoek te gaan naar het hartje, die ontzettend lief voor mij is, ontbijtjes maken, huishoudelijke taken op zich neemt, voor een ieder misschien heel vanzelfsprekend, wij zijn (zonder zwangerschap) wat nuchterder en “doen we zelf wel”
  Heel mooi en bijzonder om mee te maken dat je na 10 jaar samen zijn elkaar nog kunt verrassen in positieve zin, elkaar ziet veranderen en dichter naar elkaar toe groeid.

  Normaal ben ik helemaal niet van de zwijmelposts maar goed voor een pretpakket Milka laat ik mijn tedere kant maar eens zien.

 60. Wauw, wat een gave en tevens ontzettend lieve winactie Sabine! Heel erg lief dat je dit voor je bezoekers doet. Mijn favoriete tedere moment(en) zijn eigenlijk alle momenten waarop mijn kat bij me komt liggen. Inmiddels heb ik haar al dertien jaar, en omdat ze zo vroeg bij ons is gekomen ziet ze mij echt als haar mama. Op elk mogelijk moment is ze bij me te vinden. Of dat nu is wanneer ik aan het douchen ben of ’s Nachts, we zijn onafscheidelijk! En ik vind het heerlijk en geniet echt van deze momenten, zeker nu ze zichtbaar ouder aan het worden is en niet zo veel meer kan.. Voor chocolade mag je me wakker maken, dus ik zou het super vinden om deze winactie te winnen! Liefs XX

 61. Sanne says:

  Mijn tederste moment is als ik een knuffel krijg van mijn (stief-)vader. Die man had het niet hoeven doen maar elf haar geleden besloot hij mij en mijn broertje in zijn leven te accepteren en er voor ons te zijn en van ons te houden als onze vader.

 62. Simone says:

  Na en lange dag thuiskomen waarbij de cavia´s wheepen, de poezen mijn benen knuffelen en mijn mannetje in mijn armen vliegt. Ik voel me dan zo geliefd!

 63. Oh my, deze giveaway, awesome! Mijn ultieme tedermomentje is wanneer ik in de lente middenin de stal bij de Geitenboerderij zit. Ik blijf er gerust de hele middag zitten om melk te geven en mijn kleding te laten opeten door de kleine geitjes. Zo cute!
  X

 64. Mijn tedere moment is toen ik mijn oma naar de voorstelling van Grease meenam voor haar verjaardag. Toen ik het cadeautje gaf, had ze tranen in haar ogen zo leuk vond ze het. Op de dag dat we naar de voorstelling gingen had ze haar mooiste kleding aangetrokken ‘want ze was zo trots om met haar kleindochter op pad te gaan’. Mijn 80-jarige omaatje die al vanaf haar 10e diabetes heeft, heb ik nog nooit zo hard zien swingen als die avond bij Grease! Zo mooi om te zien hoe iets een anders gelukkig maakt

 65. Jolanda says:

  Mijn hart smelt als mijn jongste zoontje Matz mij een kusje geeft (hij kust alsof ie me op gaat eten, maar niet met open mond) zo schattig! En als mijn oudste (Jayden) als ik wegga (bijv bij het kdv of als hij bij opa en oma gaat spelen) het totaal niet erg vind dat ik ga, maar wel steeds maar terug blijft komen (zo’n 4x) voor nog 1 kusje en een knuffel!

 66. Hoi!

  Mijn allertederste moment is wanneer ik thuis kom na een lange dag school en mijn fiets in de schuur zet. Op het moment dat ik de deur open doe komen er 3 kleine snoezige zwart-gevlekte katjes naar me toe. Je kan ze op tillen en tegen je aanhouden en dan voel je de hartslag van deze kleine schattige wezentjes

 67. Maarit says:

  Mijn favoriete tedere moment, was vanmorgen toen ik thuiskwam na mijn nachtdienst. Ik had een heftig incident gehad (ik werk als hulpverlener), mijn vriend met wie ik pas kort samen ben lag te slapen. Hij werd wakker omdat ik in bed kwam. Dan neemt hij toch de tijd om naar mij te luisteren en slaat hij zijn armen om mij heen en zegt dat ik mijn werk goed gedaan heb. Dat kunnen delen met iemand die je steunt is zo’n teder en moment!

 68. julia van empel-stamate says:

  Mijn tedere moment is knuffelen met mijn zoontje !

 69. Charlotte van der Weijde says:

  Mijn moment is knuffelen met mijn vader. Ok, ik weet het. Ik ben inmiddels 26, maar ik ben nog altijd papa’s kleine meisje…

 70. Mendy says:

  Na een lange dag heerlijk op de bank een serie kijken met mijn vriend. Uiteraard soms met chocolade of iets anders lekkers. Heerlijk zo’n rustmomentje tussen de drukte door!

 71. Souhaila says:

  Wat een geweldige winactie!
  Ik heb niet een geweldige gezondheid, en soms zit ik er gewoon helemaal doorheen. Als mensen dan aan je denken en je een hart onder de riem steken is dat geweldig. Zo heb ik een vriendin, die zelf ook ziek is, die mij er altijd aan herinnerd dat ik het niet moet opgeven. Telkens als ze bijvoorbeeld op fb een berichtje spot met een motiverende quote tagt ze me erin of als ze een lange tijd niks van me gehoord heeft stuurt ze altijd een berichtje om te vragen hoe het gaat. Ik vind het hartverwarmend om te zien dat in deze tijd er nog mensen zijn die je steunen ondanks dat ze het zelf niet altijd makkelijk hebben <3.

 72. Petra Bollen says:

  Mijn meest tedere moment is op mijn werk met mijn 3 fijnste collega’s Marloes, Esther en Dicky. We brengen veel uren per week met elkaar door en hebben alles voor elkaar over! Samen kunnen we HEMELS genieten van een moment met Milka-chocolade!

 73. Suzanne Gerritsen says:

  Een avondje relaxed op de bank met mijn lief… Filmpje kijken en het liefst een reep milka erbij. Wat een geluk dat mijn lief net zo gek is op chocolade als ik

 74. Sanne says:

  Mijn favoriete tedere moment.. Moet toch wel zijn als mijn vriend een kus op mijn voorhoofd of op mijn haar geeft. Dat vind ik het meest liefdevolle teken dat er bestaat, dan voel je je gewoon geliefd(:

  1. Kirsten says:

   Mijn tedere moment is als ik mijn Crush (diegene die ik leuk vind) een knuffel geef

 75. Annabeth says:

  Mijn favoriete tedere moment is wanneer ik thuis kom na lange tijd en onze hond zo gelukkig is alsof je de belangrijkste in haar leven bent

 76. Pascalle says:

  Mijn favoriete tedere moment is toch wel een knuffel van mijn moeder, het liefst gevolgd door een kopje thee met een lekker stukje chocola (lees: 9 van de 10 keer Milka). Ik ben inmiddels al 20 jaar en woon op kamers, maar iedere keer als ik in het weekend thuis komen en verwelkomt wordt door een dikke knuffel van mijn moeder voel ik me weer helemaal thuis. Ook de momentjes waarbij we samen een kopje thee drinken met een lekker stukje chocola, en dan het liefst Milka, zijn een van mijn favoriete tedere momenten. Een studentje die dus heel erg houd van tedere momentjes met mama lief, net als klein meisje.

 77. Smilla says:

  Mijn favoriete tedere moment is denk ik toch heel cliche lekker knuffelen met mn vriend als ik hem een lange tijd niet heb gezien. Lekker op de bank ploffen en een half uurtje niets doen.

 78. Sandra says:

  Mijn tedere momenten zijn waarin ik kan delen! Samen geniet je nog meer dan alleen. Afgelopen vrijdag was ik na een lange periode weer bij mijn ouders. In mijn tas had ik nog een klein stuk milka chocolade (caramel). We deelden het samen en het was werkelijk genieten! Om de lekkere chocolade, maar helemaal omdat we samen konden delen.

 79. Anouk says:

  Mijn geluksmoment.. Lekker op de bank zitten en vanuit de babyfoon het gebrabbel van mijn 9 maanden oude dochtertje Fiene horen die wakker geworden is. Haar vrolijke gezicht als ik haar uit bed ga halen en dan een dikke knuffel en kus geef!

 80. Herman says:

  Mijn tedere momentje is zaterdag als ik weer leiding mag geven bij de scouting. Echt leuk om die kindjes zo blij te zien.

 81. Natasja says:

  Met m’n grote liefdes, m’n vriend, kat en chocolade (ofcourse) een avondje knuffelend op de bank doorbrengen. Heerlijk!

 82. Francisca says:

  Ik heb heel veel tedere momenten die ik kan verzinnen. Maar laat ik de meest recente noemen. Vandaag stuurde ik mijn collega’s een e-mail dat ik hen ging verlaten omdat ik een andere baan heb. Ik kreeg daar zoveel mooie, positieve, lieve woorden op terug, dat ik me een gezegend mens voel. Ik probeer altijd alles zo goed mogelijk te regelen voor iedereen, blijkbaar is dat niet onopgemerkt gebleven. Die reacties doen me goed, dat maakt het lastiger om afscheid te nemen. Hoe mooi is het als ik dit chocoladepakket mee kan nemen naar mijn werk om uit te delen tijdens mijn afscheid. Ik heb veel vrouwelijke collega’s die gek zijn op chocola, dus die zullen dit wel waarderen. De mannelijke collega’s trouwens ook…

 83. Chantal says:

  Mijn favoriete tedere moment is een ‘massage’ krijgen van mijn vader. Bij mijn vader is op 58 jarige dementie (FTD) gediagnosticeerd. Hij is altijd sportmasseur geweest, maar kan dit nu niet meer doen. Soms komt hij naar mij toe en geeft mij op zijn manier een massage. Dit is dan ONS momentje. En hoe fijn is het om dan ook nog eens lekker met hem te snoepen van deze lekkere repen. Mijn vader (veel mensen met FTD) gaan meer van zoetigheid houden. Hij zal genieten van deze lekkernij.

 84. Jacoline says:

  Een teder moment… Dat is toch wel als mijn dochtertje in de mand van de hond kruipt en heerlijk met haar gaat knuffelen. Zoooooo lief! Mijn hart smelt dan helemaal, hoe ondeugend ze ook allebei kunnen zijn:-)

 85. Conchita says:

  Mijn favoriete tedere moment is als mijn dochter van bijna 19 tegen me aan komt hangen (het liefst zou ze op schoot kruipen, maar dat past echt niet meer) om even met me te knuffelen.Soms hebben we dat gewoon allebei even nodig. De chocola zou ik ook samen met haar delen, zij is net zo’n snoepkont als ik :-) (moest ook bijna kwijlen toen ik de foto bij dit artikel zag….)

 86. Jimmy says:

  Mijn meest tedere moment, zoals ik mij nog goed kan herinneren (zucht… zo mooi!) was in Wenen toen ik met mijn lieftallige vriendinnetje naar de ooooooh zo mooie kermis ging. Nu moet je weten wij houden beide niet van kermissen, en Wenen viel ook wel tegen. Maarja, wat er hier nou zo teder aan was, was dat we samen toch een leuke vakantie hadden en die avond op de kermis samen als twee verliefde zwervers, zittend op een bankje kijken naar al de attracties een halve liter bier weg dronken.

 87. Dominique says:

  Elke keer als ik zie hoe blij mijn opa en oma zijn als ik alleen al een kopje thee bij ze kom drinken.

 88. Sanne says:

  Mijn momentje is als we in het weekend langzaam wakkerworden,mijn dochter van bijna 2 bij ons opbel komen mijn buik waardebaby inzit een kusje geeft! Zoveel liefde op dat moment!!!

 89. Ellen says:

  Mijn favoriete tedere moment(en); elke avond lekker gekriebeld worden op mijn rug door mijn vriend…

 90. Shannon says:

  Ik heb veel tedere momenten. Twee van mijn favorieten zijn 1. Mijn zoon van 6 weken oud, met een brede glimlach op zijn gezicht. 2. Wanneer ik verdrietig ben, dat mijn hond mij troost door zijn kop op mijn schoot te leggen

 91. Tessa says:

  Wat een super leuke actie! Mijn momentje is met vriendinnen een avond bij praten onder de veranda met een wijntje en wat lekkers! Zo gezellig en fijn om iedereen dan weer te zien en te spreken <3

 92. Anita Diepeveen says:

  Mijn favoriete knuffelmoment is als iedereen tevreden op bed ligt en ik met een zucht naast mijn man kruip.
  Echt volkomen tevreden genieten…

 93. Mirthe says:

  Als mijn kat midden in de nacht bij me in bed kruipt, me eerst een paar kopjes geeft en daarna, net lepeltje-lepeltje, onder de dekens in mijn knieholte komt liggen. En dan als een idioot gaat spinnen. Zooooooo schattig en vertederend.

 94. Lisa Snel natuurlijk :) says:

  Niets meer vertederend dan mijn kindje van 1 jaar die haar broertje van 1 maand kusjes en knuffeltjes probeert te geven (wat erg wiebelig en onhandig gaat), terwijl ik toekijk met een Milka reep in mijn hand ;)

 95. Danielle says:

  Mijn favoriete tedere moment:
  Mijn neefje van 2,5 die op zijn hardst naar ons toe komt rennen met een glimlach van oor tot oor, als wij op bezoek komen, zo schattig!

 96. Aylin says:

  Mag ik eerlijk zijn? Ik heb geen één maar vier tedere momenten!!!!!

  De eerste is van mijn vader… Tijdens mijn eerste middelbare school werd ik verschrikkelijk gepest, zo erg dat ik niet naar school ging en thuis bleef. De leerplicht wou met mijn ouders praten en ging met mijn vader praten. (Mijn moeder had de griep op die dag en die kon niet komen)
  Mijn vader ging één en een half uur mij verdedigen…ik was ontoered dat hij zoveel moeite voor mij deed. (Het liep gelukkig goed af met de leerplicht trouwens)

  De tweede is van mijn moeder. Laten we een erome verhaal kort maken en zeggen dat een jongen die ik leuk vondt mij compleet ging breken en mijn moeder de volgende mij ging verwennen door door de stad te winkelen naar de kapper te gaan en naar mc donald,s het liefste vindt ik dat ze mijn vertelde dat die jongen een idioot is omdat ie mij niet leuk vindt. Ik was blij om te weten dat mijn moeder om van mij houdt zoals ik ben wat er ook gebeurt.

  De derde komt van mijn 24 jaar oude broer hij en ik kunnen prima met elkaar opschieten, maar af en toe vliegen we elkaar in de haren eigenlijk heeft hij twee mooie momenten de eerste ik was 6 jaar oud en ik met hem naar de supermarkt en ik ging naar de tijdschriften afdeling ik pakte een tijdschrift alleen….ik wist niet hoe maar opeens wil letterlijk alle tijdschriften!!!! Een medewerker kwam erg kwaad naar mij toe en vroeg wat ik heb gedaan ik werd bang en ik zei dat ik het niet wist wat ik deed, toen riep hij ik haal mijn manager en ik begon te huilen en ik riep en ik haal mijn broer!!!! Wat ik me verder nog kon herinneren was dat mijn broer voor mij op kwam en zei dat de medewerker iets verkeerd deed namelijk mij de schuld geven!!!!! En een ander moment was dat mijn moeder cake ging bakken en mijn broer vroeg wil je de ramen van de buren bekogelen met eieren?!? (We hadden een balkon) en ik riep ja!!! En we gingen kattenkwaad uithalen ik ben dolgelukkig om zo’n broer te hebben

  Oke oke ik zei vier maar het wordt vijf de laatste teder moment is…. Van mijn oom
  Ik kreeg een blindedarm aanval en moest onmiddellijk geopereerd worden. Ik maakte met mijn ouders een grap om de hele familie bij elkaar te roepen en wat gebeurde er? Ik werd rond 11 uur naar de operatie kamer gebracht en rond 1 uur werd ik wakker en wiens gezicht zag ik? Mijn oom, hij kwam vanuit Turkije en nam een 3 uur durende vlucht voor mij!! Mijn broer zei nog dat ik zei dat ik dacht dat het droom was maar het was het niet!!!

  Ik weet dat het de bedoeling in om één teder moment te noemen maar ik kon niet kiezen!!!! Ik ben erg close met mijn familie en ik heb nog meer teder momenten, maar als ik ze allemaal zou noemen dat zat ik nog tot 12 uur in de avond te typen!!!!! Ik hou heel erg veel van mijn familie ik hoop dag ze dat nooit vergeten.

 97. Marvin says:

  Heerlijk! Met dit chocolade-pakket kan ik mijn vriendin blij maken. Mijn favoriete tedere moment is dan ook de donderdagavond waarop mijn vriendin en ik lekker tegen elkaar aan kruipen op de bank en Hawaii Five-O terugkijken. De donderdagavond is de enige avond dat we beiden thuis zijn, dus daar moeten we dan ook van genieten. Met een stukje chocola erbij zou dat nog beter zijn ;)

 98. Curly Creative says:

  Ooh boy, zeker dat ik hier als echte choco verslaafde aan mee ga doen natuurlijk..
  Mijn meest favoriete tedere moment is als ik mijn kat vasthoud voor een knuffel en hij zijn natte neusje tegen mijn neus aanduwt..

  xxx

 99. Mijn favoriete tedere moment is toch echt wanneer ik, als ik even niet zo lekker in m’n vel zit, tegen mijn moeder op de bank aan kan kruipen. Gewoon, lekker zoals toen je klein was. We hoeven niet eens persé te praten, maar gewoon bij elkaar zijn. Dat gevoel zoals vroeger, ‘No worries, Be happy’.

 100. Rowan says:

  Wat een heerlijk pakket! Als chocolade liefhebber moet ik natuurlijk wel even meedoen. Mijn moment van tederheid is: lekker een kopje thee drinken bij mij opa en oma, zien hoe blij ze zijn en verwend worden met aardbeien en een in keurig gesneden en geschild appeltje.

 101. Jolanda says:

  Mijn meest tedere moment? Het is zo’n dag dat we niets moeten. Dochterlief die lekker aan het spelen is, de hond die naast me ligt en manlief en ik zitten op het terras. De zon schijnt en het is dan zo rustig en vredig. Heerlijk! En met Milka zou dat ook extra lekker zijn!

 102. Carmen says:

  Wauw wat een lekkere actie zeg! Mijn tedere moment is wanneer ik kan knuffelen met mijn kat Garfield. Hij woont samen met mijn ouders en broertje in Zweden, terwijl ik weer terug naar Nederland ben verhuisd. Ik mis Garfield elke dag, maar als ik eenmaal in Zweden ben ga ik gelijk naar hem toe en krijgt hij super veel knuffels en aaien over zijn mooie koppie.

 103. Ellen says:

  De knuffels en complimentjes (meestal over haar en kleding ) van mijn lieve leerlingen na een weekend/vakantie! Nog trotser/gelukkiger als ze dit spontaan naar elkaar doen!

 104. Lianne says:

  Als ik mijn lieve neefje Tijs (3 maanden) uit zijn bedje kom halen en meteen een big smile krijg❤️❤️

 105. Saskia Lankhorst says:

  Mijn meest tedere moment waren afgelopen twee nachten! Op onze laatste dag van onze vakantie in Peru dacht ik dat we nog wel ceviche konden proberen in Lima.. Geen succes! Twee dagen play gelegen door voedselvergiftiging! Maar mijn lieve vriendje heeft twee nachten het haar uit mn gezicht gehouden toen ik moest overgeven en bleef me over mn rug kriebelen toen ik niet kon slapen.. En nu is mijn buik zo leeg.. Dat ik alleen maar kan dromen over chocolade! Voor mij en voor mn lief.. Voor een iets romatischer teder moment! Hahaha

 106. Wendy says:

  Mijn favo moment: genieten van een echte cappuccino op een zonnig terrasje zitten met vriendinnen / familie.

 107. Lianne says:

  Mijn tedere moment is wanneer ik na een lange dag thuis kom en word aangevallen door twee kroelende katten. <3 En heel af en toe staat er ook nog eens een lieve vriend erachter die ook een knuffel wil! Kijk dat is nog eens fijn thuis komen (:

 108. Carolien says:

  Mijn favoriete tedere momentje is ’s ochtends als de slaapkamerdeur open gaat en de katten op bed springen om dat eerste likje langs je gezicht te geven, voor mij echt zo’n “hallo, wat fijn dat we weer met je mogen knuffelen”-gevoel.

 109. Marit de Bruijn says:

  Het meest tedere moment is als ik het beslag voor mijn taart, cake of koekjes af heb en zelf de spatel af kan likken. Echt HEERLIJK!

 110. Sabrina says:

  Na een lange dag werken thuis komen en begroet worden door de kitties en met een zoen van mijn vriend. Daar kan toch niets tegenop :)

 111. Susan says:

  Mijn favoriete tedere moment is als ik wakker wordt en mijn vriend aankomt zetten met een kopje koffie en verse jus. Altijd weer! Het beste begin van de dag!

 112. Mijn tedere momentje is wanneer ik na een drukke week bij mijn ouders thuis kom, kan chillen in hun tuin, in de hangstoel. Dat we een drankje doen op een warme zomersdag en daar nog heel lang blijven zitten. Wanneer de avond valt drinken we nog een theetje op de loungeset en kruip ik even tegen hun aan omdat ik ze zo weinig zie de afgelopen tijd. Dat is toch wel een van de fijnste dingen die ik me kan bedenken!

 113. Maartje says:

  Mijn ultieme tedere momenten zijn die zeldzame momenten dat mijn autistische dochter (15) lichamelijk contact met mij zoekt. Of als ze probeert haar gevoelens uit te leggen. Chocola is een passie van ons beide. We kunnen daar echt samen van genieten :)

 114. Tessa says:

  Aahw wat lief!
  Ik kan intens genieten om op vrijdag weer naar mijn ouders te gaan (ik woon op kamers) en dan lekker bij te kletsen ❤

 115. Luna van Breemen says:

  Met mijn moeder lekker languit op de bank Supernatural kijken :3

 116. Annette says:

  Ik doe graag mee. Met 2 tieners in huis moet ik mijn tedere momentjes goed uitkienen. Even lekker knuffelen met mamma is natuurlijk Not-Done :) Mijn dochter vind het nog wel eens ok maar mijn 20 jarige zoon, uh nee ma! niet zo klef. Maar soms laat hij toch zien dat hij van me houd. Vind ik een aardigheidje op mijn stoel of komt hij ineens met een bloemetje aanzetten!

 117. Britt says:

  Wanneer ik als nog altijd blijvend kind mijn moeder een dikke knuffel geef en dan te horen krijg dat ze van me houdt, dan smelt mijn hart elke keer weer wanneer ik dat hoor, en dan besef ik me ook maar weer meteen dat ik zo’n geluk heb met onze band en überhaupt dat ik nog elke dag samen met haar kan zijn ♥

 118. Elke Groenendijk says:

  De hele wereld kan meer tederheid gebruiken imho!
  Als iedereen iedere ochtend begroet zou worden zoals mijn neefje zijn papa en mama, opa’s en oma’s, en ooms en tante’s begroet, dan is er geen sacherijn meer te bekennen; grote glimlach, effe uitrekken en zachte kir geluidjes. It is the best en ik word er iedere keer zo gelukkig van als ik het mag aanschouwen. Toppunt van tederheid!

 119. Liesbeth says:

  Mijn favoriete tedere moment is wakker worden op zaterdagochtend. Met de katten op mijn buik en vriendlief die een ontbijtje op bed maakt. Heerlijk de hele ochtend knuffelen. Wij noemen het ookwel “caturday”.

  Liefs

 120. Janine says:

  Als ik wakker word en mijn lieve poes Luna dicht tegen me aan ligt! Mijn poezen zijn mijn kinderen <3

 121. Sanne says:

  Als ik naar huis ga en ik mijn ouders dan na een weekje weer zie(: Wordt ik zelf heel gelukkig van en zij ook!

 122. Mijn hond wakker zien worden na een heftige nacht vol zorgen en hem zonder pijn zien lopen. Dat moment dat hij blij naar me toe kwam en alles weer goed met hem was. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel van mijn hond zou gaan houden. Hij is een herder, maar ik noem ‘m altijd labrador met een knipoog.

 123. Michelle says:

  Op een mooie zonnige dag, vroeg genoeg door het bos fietsen. Zodat je nog een moeder ree met een kleintje ziet. Die je dan van een afstandje even aan staan te kijken.
  En eventueel misschien nog een eekhoorntje die t pad oversteekt.

 124. Als ik mijn stiefzoontje tegen een vriendje hoor zeggen dat hij 2 mama’s heeft: 1 echte en 1 stiefmama. Dat is waar je het al die jaren voor doet.

 125. Saskia says:

  Oh wat een leuke winactie.. Ik doe as echte chocolade liefhebber zeker mee<3 Dan ga ik zeker ook wat uitdelen aan mijn lieve vriendinnen. Gelijk mijn moment. Fijne dingen beleven met m'n partner en vriendinnen. In mijn drukke werkschema probeer ik hier altijd tijd voor te maken aangezien deze mensen heel veel voor me betekenen.

 126. Kizzy says:

  Wat een super leuke actie!

  In de stralende oogjes van mijn dochter kijken, en elke dag weer getuige zijn van hoe zij opgroeit tot een pracht van een meisje, vanbinnen en vanbuiten.

 127. Janice says:

  Als ik erover nadenk, besef ik dat er onwijs veel tedere momenten zijn. Ik kan enorm genieten van momenten samen met mijn vriend, vriendinnen of familie. Maar ik smelt (om het maar een beetje in de sfeer van chocola te houden) in het bijzonder wanneer iemand, nadat ik een hele lange of lastige dag heb gehad, de tijd neemt om echt naar me te luisteren of dingen voor me doet waar ik op dat moment echt behoefte aan heb. Zoals bijvoorbeeld een kopje thee zetten of de afwas voor me doen.

 128. layla says:

  Mijn mooiste tederste moment? Dat zijn toch wel de allerliefste momenten met mijn kinderen. Vooral met mijn dochtertje. In de ochtend als we wakker worden en mijn man haar uit bed haalt en ze naast me komt liggen in mijn armen en me een kusje geeft. dan smelt ik helemaal.

 129. Joyce says:

  Als ik na een tijdje mijn ouders weer zie en ik een stevige knuffel en dikke kus krijg. Ik ben nog niet zo lang het huis uit en als enig kind mis ik mijn ouders best wel (en zij mij ook!). Op zo’n moment geniet ik optimaal!

 130. Mijn meest tedere momenten zijn toch de momenten dat ik met mijn 3 neefjes kan knuffelen. Heb zelf geen kinderwens maar kan van deze 3 mannekes zo ontzettend genieten.

  En wat zou het mooier zijn als ik dit met hun zou kunnen delen :)

 131. Mijn favoriete tedere moment is als onze dochter van 4 na het douchen vraagt of ze mijn buik mag insmeren met de olie. Hierin bevinden zich 2 broertjes/zusjes. Ze zingt dan heel schattig het liedjes; “Ik heb schik, want mijn mama’s buik is dik. Ik heb schik en ik lach, een kusje voor jullie iedere dag.”
  Het is bijzonder dat we dit mogen meemaken

 132. Roswitha says:

  Voor mij was een teder moment toen mijn beste vriendin bij de begrafenis van mijn opa het hardst huilde van iedereen. Ze kende de beste man niet zo goed als de anderen in de zaal maar kon het niet aanzien dat ik zo moest huilen toen ik een brief voorlas aan mijn opa. Dat is pas echte vriendschap!

 133. Anouck says:

  Mijn tedere momentje is dat als ik langs het huis van m’n oppaskindjes fiets en ze buiten aan t spelen zijn, dat ze super blij naar me toe komen rennen

 134. Svenja de Kort says:

  Mijn tedere moment is als ik samen met mijn vader of moeder momenten kan delen die voor ons heel belangrijk zijn: samen zijn. Mijn vader en moeder zijn sinds kort gescheiden en geven me beide los van elkaar, maar toch samen, veel tedere momenten. Wat een super actie, choco addict over here!

 135. Mijn tedere moment moet toch wel de piepjonge eendjes in de sloot zien zwemmen, zijn. Iedere dag fiets ik dezelfde route en ga ik een stukje langzamer fietsen om het hele gezin eendjes te bewonderen. Daar wordt ik altijd zo ontzettend vrolijk van!

 136. Kelly says:

  Het moment dat mijn hondje zich tussen de leuning en mijn zijkant in wurmelt en tevreden met haar kopje om mijn schoot zich neerlegt. Heerlijk moment!

 137. Meike says:

  Mijn teder moment wordt straks na zes maanden in Zweden studeren met mam van de heerlijke Milka repen snoepen en met pap op de eindeloze zoektocht gaan naar de Milka reep met nootjes en rozijnen!

 138. Lieke says:

  Mijn meest tedere moment is wanneer ik naar mijn paard toe loop en hij me met zijn oortjes naar voren aan staat te kijken. Van zoiets kleins kan ik zo gelukkig worden!

 139. Karlijn says:

  Mijn favoriete tedere moment heeft te maken met mijn werk, ik ben basisschoolleerkracht.
  Ik houd veel van koekjes en chocolade en dat weet m’n klas, ze weten ook dat ik erg van Oreo’s houd. Af en toe gaan we theeleuten en dan zorg ik voor thee en koekjes. Laatst had ik weer zo’n middag georganiseerd en zei 1 van m’n leerlingen (een stoere jongen die het thuis niet altijd even makkelijk heeft): Juf ik heb ook koekjes meegenomen hoor! En hij tovert zo een rol Oreo’s tevoorschijn. Toen smolt ik wel een beetje!

 140. Pascale Aay says:

  Ik geniet van mijn net geboren eerste neefje; Zoontje van mijn zus en beste vriendin.
  Samen met me zus nu filmpje kijken met een reep Milka chocolade en mijn neefje Sonnie in mijn handen ipv. Te stappen in de kroeg grappen en grollen uithalen met me leuke gezellige beste vriendin /zus.

 141. Sandra says:

  Mijn favoriete teder moment is als ik ’s ochtends beneden kom de hond altijd uit haar hokje komt om met mij te knuffelen en daarna weer lekker gaat slapen.

 142. Anita says:

  Mijn ultieme tedere moment was vorig jaar met moederdag. Toen besloot mijn 16 jarige stiefdochter dat een ‘stiefmoederdag’ niet meer nodig was, maar dat ik gewoon op moederdag verwend mocht worden, omdat ze me echt als moederfiguur ziet! Super natuurlijk!

 143. Sharon says:

  Het moment dat je als student Verloskunde voor het eerst de ouders alleen hun pasgeboren kind in bad ziet doen. Na je uitleg en het voordoen, is het hun moment. De liefde, het plezier, het tedere spat van dat moment af!

 144. Anita te Gussinklo says:

  Mijn favoriete tedere momenten zitten vaak in het programma Love is in the air.
  Tissues naast de bank, en ik blijf snotteren.
  Heerlijk met een kopje thee en natuurlijk Milka chocolade

 145. Michelle says:

  Mijn favoriete tedere moment is als mijn vriend mij in slaap krijgt door over mijn rug te kriebelen. Helaas gebeurd dat weinig, hij valt namelijk vaak al in slaap als hij zijn hand op mijn rug legt.

 146. linda says:

  Mijn favoriete tedere momentje: het getrappel in mijn buik voelen en mijn buik alle kanten uit zien gaan. Ik ben nu al stapelgek op de kleine druktemaker in mijn buik :)

 147. Elise says:

  O wauw, wat een pakket! Ik doe mee :)

  Mijn favoriete tedere moment gebeurt bijna iedere ochtend. Mijn vriend heeft iets meer moeite met opstaan dan ik, dus als de wekker gaat sta ik meestal vrijwel direct op, terwijl hij dan nog in bed ligt. Als ik me aan het klaarmaken ben voor de dag en ik de slaapkamer weer inloop weet hij me meestal weer even terug in bed te krijgen en kruip ik nog heel even tegen z’n slaperige, warme lijf aan :) altijd weer een fijne start van de dag!

 148. Ilse Dijkstra says:

  Mijn favoriete tedere moment is thuiskomen na een week studeren (ik woon op kamers) en dan het zien van onze jonge hond, Nala (ze is nu vier maanden)! Het is zo mooi om te zien hoe enthousiast zij naar de deur komt lopen met een speeltje al in haar bek. Ze is zo blij om mij dan te zien, en ik vind het heerlijk om dan even lekker met haar te knuffelen en te spelen.

 149. Tessa says:

  Ik ben sinds mijn 16de (nu 10 jaar) samen met mijn vriend en hij kan me nog altijd geheel onverwachts verassen. Zo stond ik vorige week op en hingen door het hele huis post its met waarom hij allemaal van mij hield. Zelfs in mijn kast bijvoorbeeld wat staan deze jurkjes je goed en in mijn schoenen dat ik schattige voetjes heb (overigens totaal niet waar;) ). Het eindigde bij de deur met ik ga je deze dag weer missen en kan niet wachten om je vanavond weer te zien. Voor iemand die normaal niet zoveel praat over zulke dingen zijn er toch geen lievere momenten te bedenken?

 150. Daniëlle says:

  Ik denk dat mijn meest tedere moment toch op mijn werk is. Ik werk in het speciaal onderwijs en soms brengt dat lastige situaties met zich mee. Als dan een van je leerlingen stampvoetend van vreugde roept hoe lief je bent dan smelt ik en voel ik mij een intens gelukkig mens!

 151. Melissa says:

  Mijn beste vriendinnetje wilde graag een tweede kindje, iedere maand vroeg ik of het al zover was. Tot ik besloot het niet meer te doen. Ik kwam bij haar thuis gezellig een kop thee drinken. Vervolgens kreeg ik een schoteltje chocolaatjes onder m’n neus geduwd met blauwe en roze muisjes. Wat een teder moment, tranen van geluk. Ik was zo blij voor haar! Inmiddels is haar tweede zoontje geboren en wacht zij op een speelkameraadje voor haar jongens. (Kan ze nog best even wachten ;-) )

 152. Laura says:

  Als onze Pom (jong konijntje) over de tuintafel naar me toe komt gehupt en dan tegen
  me aan gaat staan om te knuffelen. Zo schattig, zo vol vertrouwen dat hij is.

 153. Yvette says:

  Gisteren was mijn 25e verjaardag, die ik op vakantie in het buitenland door heb gebracht! Dit zou betekenen zonder cadeaus en zonder familie. Nou heeft mijn beste vriendin stiekem aan mijn vriend een cadeautje meegegeven om mij op mijn verjaardag te verrassen. Super lief (teder) handgeschreven tekstje op een leuke kaart. Ik werd er super blij van! Zulke lieve vrienden!!

 154. Manon says:

  Mijn favoriete moment is de echo die we gister gehad hebben en waarop we voor het eerst ons kindje zagen. Er werd zelfs gezwaaid naar ons, toen was ik echt even ontroerd.
  Mommy tot be in december :)

  Liefs Manon

 155. Geralda says:

  Mijn favoriete tedere moment is iets leuks te doen samen met mijn neefjes of nichtjes. Zo kwam de oudste, van 7, laatst bij mij: “Tante, wil jij samen met mij naar de nieuwe Angry Birds film?,, Als ik dan naar die mooie grote bruine ogen kijk dan smelt ik helemaal!

 156. Vivian says:

  Als mijn knulletje van 8 weekjes oud lekker rustig op mijn borst ligt te slapen

 157. Sharon says:

  Mijn tedere moment is: als ik mijn nichtje weer zie na een paar dagen en zij aan komt rennen, schreeuwend Titi (tante)! En dan knuffelend en kussend in mijn armen klimt alsof ik haar favoriete persoon op aarde ben! (Wat overigens ook zo is ;-) )

 158. Gabriella says:

  Mijn meest tedere moment is als ik samen met vriendlief dingen voor onze bruiloft aan het plannen ben, met onze pluizige ijsbeer (lees: golden retriever) aan onze voeten.

 159. Mounia says:

  Mijn tedere moment is als ik terugkom van de stage en lekker thuis op de bank kan zitten met iets lekkers en lekker muziek opzetten. Alleen is dit lekker, maar ook leuk met een vriendin. Verder ook nog als ik uit eten ga, vooral met een bijzondere gelegenheid of een groep. Ik vind het ook heel fijn om te sporten en dan voel ik me ook weer fit en blij. Als ik bijvoorbeeld een week niet kan sporten, vind ik dat jammer. En als laatste met dit lekkere weer lekker in de zon zitten met een vriendin of lekker naar het park gaan en picknicken en leuke zonnige foto’s maken.

 160. Lucie says:

  Tijdens deze zwangerschap zijn tedere momenten mijn zwakke punt geworden!! Ik heb een heleboel te geven. Als ik deze heerlijke chocolade dan samen met mijn grote bezit, mijn dochter en man, kan delen en natuurlijk met de baby in mijn buik, lijkt mij hemels! Weet zeker dat hij of zij er ook dol op is!! :-)

 161. Roosmarijn says:

  Deze chocola zou ik delen met alle lieve mensen die om mij heen staan. Na een verschrikkelijke gebeurtenis die mijn leven op zijn kop zette, kwam ik erachter wie mijn échte vrienden waren en wie ik dus altijd wel kan bellen om chocola te eten… Want gelukkig zijn ze daar allemaal net zo gek op als ik :)

 162. Jolien says:

  Hallo,

  mijn laatste tedere momentje was toen ons konijntje eindelijk weer (door het mooie weer) kon loslopen in het gras en direct naar ons hondje toeliep en ze elkaar begonnen likjes te geven… ze hadden elkaar deze winter duidelijk gemist.

 163. Linda says:

  Het moment als de zon schijnt en we allemaal hiervan kunnen genieten! Ik geniet door te wandelen, op terras te zitten, ijsje halen en door andere mensen blij en vrolijk te zien!

 164. Marjon Postma says:

  Wij hebben 4 kinderen, de jongste is nu 10. Ik smelt nog elke keer weg (en niet van irritatie) als hij ’s nachts bij ons in bed komt liggen en dan als een aapje een arm en een been over me heen slaat, alsof hij me nooooooit meer los wil laten! Hij heeft ook wel eens bekend dat die gedachte er een beetje bijzit, ik heb 2 keer een hersenbloeding gehad en de tweede keer was het maar zeer de vraag of ik het zou overleven. Hij is blij dat ik er nog ben… (en ik ook)

 165. Kelly T says:

  Mijn favoriete tedere moment is als ik ’s ochtends mijn vriend gedag kus (terwijl hij nog slaapt) en dat hij dan altijd een heel lief lachje geeft. Fijn begin van de dag altijd!

 166. Rosalinde says:

  In eerste instantie dacht ik aan momenten met mijn man, maar eigenlijk heb ik de meest tedere momenten is als ik bij mijn vader ben.
  De rollen zijn nu zo omgekeerd.. vroeger was hij degene die mij bij de hand pakte, mij hielp in de grote, wijde wereld. En nu zijn wereldje heel klein is geworden door dementie, en helaas ook wat ‘wiebeliger’ door het ouder worden, pak ik hem letterlijk bij de hand en help ik hem in zijn kleiner geworden wereldje. Er is 1 klein gouden randje aan zo ouder worden; hij laat emotie toe die hij vroeger niet zo liet zien. Die ongeduldigheid als hij weet dat ik er aan kom, die blijdschap op zijn gezicht als ik er ben, de tranen die dan van blijdschap vloeien en dat heerlijke gevoel wat ik dan krijg omdat ik dan zó voel dat hij van mij houdt..! Dat is voor mij tederheid!

  En chocola? Pff.. Wat zoetekauw is hij geworden, chocola in huis is echt niet veilig voor hem. Job Onschuld als mijn moeder weer eens moppert dat het wel heel vlot opgaat ;-)
  Zo’n aanvulling op de voorraadkast zou welkom zijn!

 167. Emma Smit says:

  Wat een tedere actie! Mijn tedere moment is dat mijn vriend me altijd op komt halen van de trein, door weer en wind.

 168. wauw…lekker, die Milka chocolade. Mijn vriend is er verzot op, zeker de chocolade met oreo. Daar kan hij zo van genieten. Hij zegt steeds dat hij een klein stukje neemt, maar eens het pak open, moet ik snel zijn of heel het pak is leeg.
  Ook mijn kleindochtertje van bijna 2 jaar kent deze chocolade al zo goed. Toch geen enkele oma kan weerstaan aan de lieve blik in de oogjes als ze vraagt om een stukje “kokola asebief”. Smelt, smelt, smelt, idd daar smelt ik van. En dan die guitige lach als ze dan een klein stukje milka chocolade krijgt. Zo’n momenten koester ik, want dan besef je pas dat geluk de grootste rijkdom is in je leven.

 169. Bianca says:

  Samen met mijn lief tot ’s avonds laat in de tuin genieten!

 170. Manon says:

  Als ik een tijd niet thuis bij mijn ouders ben geweest en dan weer in een liefdevol huis, vol verwennerij thuiskom!

 171. Verene says:

  Mijn vader die op hun 31e (!) trouwdag een bloemetje meeneemt voor mijn moeder.

 172. Nicole says:

  Mijn favoriete tedere moment is als onze hond bij mij komt liggen als ik niet zo happy ben. Onvoorwaardelijke liefde is dat :)

 173. Wat leuk!

  Mijn favoriete tedere moment is als ik vanmiddag thuis kom uit mijn werk, de deur van de kamer open doe en mijn hondje Bella op de bank zie liggen. Het staartje begint dan de kwispelen en ze rekt zich uit na een hele dag slapen. Ik ga dan bij haar zitten en krijg een heerlijke hondenbegroeting.

 174. Sjira says:

  Whoaa dat zijn me nog eens een repen! Ik ben echt een dierenmens dus ik heb ontelbaar veel tedere momenten. Vooral in het voorjaar, als alle babydiertjes weer geboren worden. Maar het eerste waar ik aan dacht bij het lezen van de blog, was mijn vriendje. Dat moment dat ik door een migraine aanval zielig op de bank of in bed beland en hij er zonder iets te zeggen vandoor gaat… Om vervolgens terug te komen met een berg comfort food (Milkaaaa!! en M&M’s en popcorn :D) omdat hij weet dat dat me iets beter laat voelen (L).

 175. Amber says:

  Mijn favoriete tedere moment is als ik op de bank zit met mijn moeder. Dit is het al vele jaren. Er is de afgelopen jaren veel gebeurt in onze levens en dat maakt dat ik deze momenten steeds meer ben gaan waarderen. We hebben altijd hele goede gesprekken en ze heeft altijd een luisterend oor klaar of een knuffel wanneer nodig. Ik doe dus ook niet mee aan deze winactie voor mezelf maar voor haar, omdat ik het haar zo ontzettend gun.

 176. Judith says:

  Ondanks de boel reacties maak ik ook graag mijn tedere momentje kenbaar. Een cosy moment is toch wel als ik thuis kom van een drukke dag school en neer kan ploffen op mijn bed. Dekentje erbij en soms met de tv (of Netflix) aan of een goed boek erbij. Dan kan ik lekker uitrusten en mijn gedachten uitschakelen. Een reep chocolade (of meerdere) komt dan goed van pas. :)

 177. Maaike says:

  Ik kan heel erg genieten van kleine dingen. Daarom is mijn favoriete tedere momentje als ik er na een dag hard werken achter kom dat mijn lieve vriend stiekem mijn lievelings tussendoortje voor me gehaald heeft. Liefde en geluk gaat wel een beetje door de maag haha <3

 178. Marieke says:

  Heerlijk! Wat leuk! :-)

  Het momentje dat ik nomineer zijn de grote donkere ogen van het pleegkindje van mijn broer en schoonzus. Twee dagen voor Kerst hebben zij hun eerste pleegkindje gekregen, een baby van pas 2 dagen oud. Aan het begin durfde ik me niet zo goed aan hem te hechten, bang voor het afscheid dat onvermijdelijk een keer zou gaan komen. Twee weken geleden ging ineens de knop om toen ik hem zag liggen in de kinderwagen. Een prachtige grote glimlach kreeg ik, met zijn stralende ogen. Sindsdien ben ik echt verliefd op hem en is er geen weg meer terug :-) Dan maar hechten en heel hard huilen als hij op een dag weer weg moet. ;-)

 179. Moniek says:

  Mijn meest tedere moment is het samen uitslapen in het weekend om elkaar vervolgens wakker te knuffelen.

 180. Michèle says:

  Het is dat tedere gevoel……. Wanneer mijn dochter en zoon van inmiddels al 28 en 23, tegen mij zeggen dat ze zoveel van mij houden. Dàt is het iedere keer! Teder en het klinkt mij altijd weer als muziek in de oren! De chocolade zou ik ook daarom met liefde met ze delen, ze zijn namelijk allebei dol op chocolade.

 181. Wanneer ik thuiskom na een dag werk en ik dan vervolgens thuis kom en mijn vriend thuis zit ♥, puur geluksmoment wanneer ik hem weer omhels!

 182. Brenda de Jongste says:

  Mijn Milka momentje is als ik in de tuin zit en in de sloot de kuikentjes van de waterkipjes EN de eendjes samen zie spelen onder het toeziend ook van de mama’s.

 183. Wat een heerlijke prijs mijn favouriete tedere moment is wanneer ik na een lange dag school thuis kom en m’n hondje (een Jack Russel van 10 maanden oud) op m af komt rennen om me te begroeten, en dan heerlijk met d’r knuffelen! Eigenlijk gewoon ieder knuffel moment met m’n hond, zoals ze nu naast me ligt te slapen op de bank, met d’r koppie tegen me aan…. SMELT ❤️

 184. Thomas van de voort says:

  Mijn tedere moment is als ik op school kom en mijn vriendin weer zie❤, ik ben pas 14 dus daarom zie ik haar verder niet op een dag. Zou dit echt super graag met haar willen delen

 185. Anja van der Zwart says:

  Mijn tedere moment is als mijn neefjes en nichtjes zeggen hoeveel ze van me houden. Zelf helaas geen kinderen. Hun liefde doet me elke keer zo goed! Vooral als ze me een tijdje niet gezien hebben dat ze je in je armen springen om de allergrootste knuffel te geven die je maar kunt wensen.

 186. Anouk says:

  Awhh wat leuk om ook al die andere reacties te lezen! Mijn favoriete tedere moment is wanneer ik samen met mijn crush (nog niet boyfriend helaas…) muziek luister en hij heel lelijk meezingt / -neuriet / -danst om me aan het lachen te maken ^^

 187. Bente-Sophie says:

  Als het aan mij ligt is mijn favoriete tedere moment niet het moment wanneer je iets goeds doet voor een ander, maar het moment wanneer je het bij de ander opgeroepen geluksgevoel kan waarnemen. Want er is niets leuker dan iets liefs doen voor iemand waar je van houd. :)

 188. Je@net says:

  Na 25 jaar opnieuw moeten beginnen op een nieuwe werkplek in de kinderopvang en de tweede dag bij binnenkomst één van de kinderen naar je toe zien rennen voor een dikke knuffel onder het roepen: ‘Héé….je bent er weer!’.
  Wat een geluksmoment! Werken in de kinderopvang zorgt voor heel veel tedere momenten en dit was er één van!

 189. natascha says:

  Wanneer ik na een zware dag werken in verpleeghuis thuis kom, staat mijn moeder al klaar met een kopje thee en ontvangt mij met open armen. Zulke momenten besef ik dat zulke momenten heel bijzonder zijn.

 190. DenisevN says:

  Oh wat zou ik dit pakket graag willen winnen. Ik heb altijd een chocolade allergie gehad en op de een of andere manier ben ik er overheen aan het groeien en kan ik steeds meer verdragen en begint er een lichtelijke verslaving te ontstaan voor Milka Daim (Zóóó lekker!).

  Mijn meest tedere moment is het moment dat mijn vriend (militair) terugkomt van lange oefeningen/uitzendingen. Zo’n moment waar je onwijs lang naar toe leeft en ik echt op mijn gelukkigst ben op het moment dat ik hem weer in mijn armen heb.

 191. Ilona says:

  Mijn tedere moment is wanneer ik mijn bed in kruip en mijn lieve katten liggen er al op me te wachten ♡

 192. Mijn tedere moment is samen met mijn vriendinnen borrelen en daarbij een heerlijk stukje chocola eten. Je kan me niet gelukkiger maken als met oreo chocolade.

 193. anja vermeuiren says:

  Thuiskomen en de poes die haar blijheid toont dat ik er weer ben door langs mijn benen te vleien, zalig …

 194. Willemijn says:

  Haha, de kassamedewerker heeft jou vast bijzonder aangekeken bij de appie!

  Een van mijn meest favoriete tedere momenten is toch wel samen met mijn man, wanneer we zelfverzonnen liedjes zingen voor elkaar op zelfbedachte deuntjes en we daarbij heel gek en grappig aan het dansen zijn. Op zo’n moment ben ik echt intens verliefd en gelukkig.

 195. M verschoor says:

  Gezellig met mijn gezinnetje op de loungeset uitkijken over het land achter ons huis naar de ondergaande zon.

 196. Claire says:

  Mijn favoriete tedere momenten beleef ik toch met mijn hond Keeno. Ik vind het zo schattig als ik hem bijvoorbeeld een appeltje geef en hij zit dat dan lekker op te eten. Zo’n grote hond met zo’n appeltje tussen z’n poten, lekker smikkelen *LIEF*!

 197. Wauw wat een actie! Mijn tedere momentje is als ik samen met mijn familie ben en dan zie hoe mijn kleine neefjes omgaan met mijn fysieke beperkingen. En met het feit dat hun opa, mijn vader, in n rolstoel zit. Als ze dan binnenkomen willen ze graag als eerste bij opa op het voetenplankje staan en roepen kei hard: ‘rijden opa, rijden!’ Dat tovert altijd weer een glimlach op mijn gezicht.

 198. Renée says:

  Mijn meest tedere moment is wanneer ik heerlijk kan knuffelen met mijn neefje en nichtje.. Ze hebben het niet makkelijk op dit moment en ik probeer zo vaak mogelijk even lekker met ze te knuffelen en ze te laten zien dat ik van ze hou. <3

 199. Chillen met mijn twee beste vriendinnen sinds de eerste van de middelbare school, vaak vergezeld van een milka reep!!

 200. Esmeralda Groenland says:

  Nomnomnom, wat lekker! Mijn favoriete tedere moment is als ik mijn dochtertje naar bed breng en ze me zo’n smakkerd geeft en lief gaat slapen. Zo poepig!

 201. Linda says:

  Een spontane knuffel, een glimlach of heel even oogcontact dat zijn mij tedere momenten in mijn werk als groepsbegeleidster in de gehandicaptenzorg

 202. Eveline says:

  Mijn favoriete tedere moment vond afgelopen vrijdagavond plaats. Ik ben als begeleidster met mijn mentorklas een paar dagen naar Bretagne gegaan. Het was een vermoeiende reis, er ging van alles mis en ik verlangde enorm naar huis. Toen ik vrijdagavond aankwam bij school, stond mijn vriend me op te wachten. Toen alle leerlingen eindelijk waren opgevangen door hun ouders en wij ook de school konden verlaten, liepen we naar de auto. De ogen van mijn vriend begonnen te glimmen van geluk. “Ik heb je zo ontzettend gemist.”

 203. Esther says:

  Oaaaaah dit ziet er zooo lekker uit! Mijn favoriete tedere moment is dat als ik helemaal klaar ben met alles wat ik die dag moest doen lekker op de bank kan ploffen met een kopje thee en chocola. Een heerlijke traditie van ons gezin.

 204. Sandy says:

  Mijn favoriete tedere moment is eigenlijk helemaal niet zo bijzonder. Juist deze (dagelijkse) kleine geluksmomentjes maken mijn leven mooi:
  Zomeravonden in de tuin of op het terras zitten, bijkletsen met vrienden en familie en genieten van de daarbij horende hapjes en drankjes. Dat is mijn favoriete tedere moment. Fijne mensen, lekker eten en de natuur. Drie factoren die gezamenlijk mijn leven net even wat mooier maken en zorgen voor heel wat ’tedere’ momentjes :)

 205. Anouk says:

  Als ik iets nieuws heb gebakken, en het dan net vers uit de oven is en het ook nog heeel lekker is!

 206. Zonopgang de start van een nieuwedag.

 207. Miranda says:

  Mijn meest tedere moment is als ik die kleine armpjes om mijn nek voel klemmen en mijn dochter van 3 mij vertelt dat ze me de liefste mama vindt en me dan nog een lekkere natte kus half op me wang en half op me oog geeft. Oooohhhh dan smelt ik echt!

 208. Nog trotser zijn dan mijn jongere broertje en zusje zelf zijn als ze iets moois behalen, een goed op haar rapport (zusje), een voldoende op het centraal examen voor natuurkunde (broertje), een gewonnen hockeywedstrijdje (beide), noem maar op! Niets mooiers dan hun zien stralen en genieten en ik zal voor altijd hun trotse grote zus blijven :)! Daarvoor reis ik graag regelmatig voor terug (naar mijn ouderlijk huis).

 209. Linda says:

  Mijn tedere moment is dat mijn mooi nichtje op visite komt en altijd vrolijk naar mij toe komt rennen en mijn naam zegt (1,5 jaar)

 210. Marjolein says:

  Mijn meeste tedere moment was, toen mijn vader vorige week mijn arm om me heen sloeg en me recht aankeek en zei “meisje, doe is wat rustiger aan, probeer niet te veel te piekeren en weet dat je ouders er altijd voor je zijn”.

 211. Janneke says:

  Wat een leuke actie
  Mijn tedere moment was toen ik ging trouwen en in het stadhuis JA zei tegen de allerliefste man.
  Daarnaast geniet ik nu als ik knuffel met het paar maanden oude zoontje van vrienden en ik ondertussen droom dat ik ooit zwanger mag zijn.

 212. Sylvana says:

  Mijn favoriete tedere moment is wanneer mijn man thuis komt uit zijn werk. Onze hond hoort hem al in het portiek en stormt naar de deur. Zodra mijn man de deur door komt is het één groot feest! Ze begroeten elkaar vol liefde ♡ hoevaak mijn man ook op de hond moppert, deze momenten maken me warm en week van binnen.

 213. Claudia says:

  Bij mij schieten nog steeds de tranen in mijn ogen als mijn zoon van inmiddels 12 bij zijn opa op schoot kruipt en bijna in hem kruipt. Dit doet hij alleen bij zijn opa of bij mij. Zoon lief laat zich niet zomaar knuffelen.

 214. Manon says:

  Mijn tedere momentje is; Koffie in de ochtend.. het liefst buiten en in de lente. en om het nog fijner te maken met een stukje Milka natuurlijk ❤ Genieten!!

 215. Dagmar says:

  Mijn favoriete tedere milka chocolademomentjes zijn het eten van milka chocolade met mijn moeder op vrijdagmiddag bij de thee als ik terug kom van mijn studentenkamer en dan net met moeite een laatste blokje overlaten voor mijn vader als hij uit zijn werk komt. En daarnaast, na het uren fantaseren met elkaar over chocola, een random (teder) chocolademomentje inlassen met medestudenten, omdat het studeren niet lukt.

 216. Mijn teder momentje is met mijn man! Ik kan zo heerlijk genieten als we even lekker de tijd samen hebben met een flinke kop thee en wat lekkers! We zijn dan beide aan het genieten van dit momentje en van elkaar! Een stukje milka chocolade zou perfect passen in dit plaatje en laten we nu beide hartstikke gek zijn op milka chocolade!!

 217. Samantha says:

  Onder het genot van een stukje chocolade genieten van de schopjes van ons 1e wondertje in wording <3.

 218. Anita says:

  Ik kan genieten van een prachtige wandeling langs door het bos of bij een meer bij ons in de buurt, genietend va de natuur.
  Maar wat ik ook ontzettend koester zijn de momenten dat we vrij zijn en genieten van een heerlijk ontbijtje of lunch, natuurlijk zelf klaargemaakt. Dus eerst de keuken in en dan genieten aan tafel.

 219. Jeanne says:

  Super leuke en lekkere win actie!

  Mijn favoriete teder momentje is s’avonds op de bank met mijn moeder. Heerlijk onder het kleedje saampjes tv kijken en snoepen. Heerlijk na een lange dag school!

 220. Marloes says:

  Mijn favoriete tedere moment is wanneer mijn lieve vriendje met mijn katje Pip op de bank aan het knuffelen is. Meneer houdt echt niet van katten. Zegt hij. Maar toen we gingen samenwonen kreeg hij er toch echt 3 vriendinnen bij, in plaats van 1! Heerlijk!

 221. Francis says:

  Op zaterdagavond lekker op de loungebank met een kop warme chocolademelk, uiteraard met slagroom, met man en puberzoon. Al kijkend naar ons favoriete televisieprogramma onder het genot van een blokje chocolade. Meer is er niet nodig.

 222. Karin van Brakel says:

  Ik ben samen met mijn vriend en mijn schoonmoeder met Pinksteren naar Willemstad (NB) geweest en daar kwamen we een zwanenfamilie tegen. Vader, moeder en vijf jongen. Was zo vertederend om te zien Ik smolt helemaal. De chocolade van Milka vind ik de allerlekkerste chocolade die er is en als ik het pakket win ga ik er samen met mijn vriend heerlijk van genieten.

 223. Annemarie de Koning says:

  Mmmmm…uit zelfbescherming wilde ik eigenlijk niet meedoen….! Maar nu het bericht weer voorbij komt kan ik het toch niet weerstaan! Gezellig op zondagmiddag een filmpje kijken met mijn dochters op de bank met daarbij veel thee en chocolade…!

 224. Kaylie says:

  Mijn absolute onvergetelijke tedere moment was in 2013, tijdens mijn stageperiode in Zambia (Afrika) voor mijn opleiding Verpleegkunde. Heel veel kindertjes en ouders blij maken met een ballon. Met een simpel klein “iets”, zoveel vreugde en geluk toveren op de gezichten van de afrikaantjes. Mijn hart maakte vreugde sprongetjes, want het gaat vaak om de kleine dingen in het leven die betekenis geven.

  Mijn huidige geluksmomentjes; na een lange productieve dankbare dag als verpleegkundige mijn heerlijk zacht bedje omarmen. Of gewoon genieten van de kleine simpele dingen in het leven. Of net dat beetje meer uit je fitnessworkout halen! En hopelijk straks nog meer geluksmomentjes op cheatday met Milka!!!

 225. Marissa says:

  Mijn ultieme geluksmoment is het moment dat ik na een lange dag werken thuis kom en mijn kindertjes blij zijn me weer te zien. Lekker samen op de bank verhaaltjes lezen en knuffelen. Samen een warme beker melk met anijs drinken voor het slapen gaan.

 226. Ellen says:

  Mijn favoriete tedere moment is als ik mijn vriend heel romantisch zie doen, maar er net iets niet helemaal lukt. Hij vind dat dan natuurlijk heel erg, maar ik vind het alleen maar grappig en lief!

 227. Astrid says:

  Haha, teder momentje? Ik heb al 20 jaar tedere Milkamomentjes met m’n ‘Milka man’. Hij denkt Milka te hebben uitgevonden! Kofferbakken vol werden vanuit Oostenrijk geimporteerd toen het hier nog niet zo in de winkel lag. Hij is een Oostenrijker en heeft altijd gedacht dat Milka een Oostenrijkse uitvinding was… Dus hylarische momenten sinds we weten dat het van orgine een Zwitsers produkt is. Nu geproduceert in oa Bludenz..( jaja Oostenrijk)
  HIJ wil het niet horen en strooit rond met ZIJN Milkarepen! Kinderen, vrienden, neefjes en nichtjes ontkomen er niet aan! NIEMAND gaat hier de deur uit zonder Milka achter en tussen de kiezen!!
  DAT is Milka tederheid!

 228. Danique van de Haar says:

  Mijn favoriete tedere moment is denk ik toch wel gewoon simpel op de bank zitten met mijn ouders en zus. Gewoon een rustig momentje met wat lekkers erbij en een beetje praten over van alles en nog wat. Niks liever dan een avondje met mijn familie en een reep milka chocolade , iets waar we alle 4 super gek op zijn.

 229. Knuffelen met mijn vriend na hem een lange tijd niet meer te hebben gezien! En daarna hooelijk samen genieten van een heleboel chocolade!!

 230. Sarah-Ann says:

  Mijn favoriete tedere moment is het zien van mijn ouders op het vliegveld als ik hun kom bezoeken. Ik woon in het buitenland en ga 1/2 keer per jaar naar Nederland. Mijn ouders proberen dan altijd samen te komen en mij op te halen.

  Dat moment is toch wel mijn favoriete moment ever. Het zou geweldig zijn als ik dit zou kunnen winnen voor mijn moeder:).

 231. Henriette says:

  Mijn tedere moment is samen met mijn 6! Zussen op de bank een film kijken, lekker praten over niks! Huilen, lachen en alles delen met natuurlijk een enorm stuk chocola…zonder te zeuren over de calorieën en de lijn!

 232. Liselot says:

  Mijn meest tedere moment is als ik in de lente mama eend met de kleine kuikentjes door het gras zie lopen… ja, dat is iets waar ik intens gelukkig van kan worden

 233. Madelon Roest says:

  Ik heb mijn tedere moment als ik samen met mijn moeder op de bank zit met een kopje thee met een koekje, want wat is het toch knus :)

 234. marlies says:

  Dat er zondagochtend nog in bed heel zachtjes het moederdagliedje werdt gezongen voor mij. Hoe lief en teder kan je wakker worden!

 235. Roëlla says:

  Mijn aller-tederst knuffelmoment is wanneer mijn kleindochters me in de armen vliegen als ze hier komen en de jongste (die morgen 3 wordt) zegt jij bent lief oma……smelt……..

 236. Linda Louise says:

  Mijn meest tedere moment is een glimlach, knuffel of een kus van een van mijn bewoners.
  De dankbaarheid spat er dan van af…
  Dan weet ik weer waar ik het voor doe.

 237. Britt Evers says:

  Een teder moment is voor mij het moment dat er weer een verrukkelijk recept op jouw facebook pagina verschijnt die ik dan ook direct moet proberen! Vooral de recepten met chocola maken mij heel gelukkig!

 238. Sanne says:

  Mijn teder momentje

  Als ik mijn vriend weer zie na bijna een week van wisselende diensten en het langs elkaar leven. Ook als we dan samen op de bank zitten en ik zie dat mijn lieve konijnen ook zo gek op hem zijn en bij hem gaan liggen.

  En vooral het genieten dat hij zo gek is op chocolade terwijl ik er niet tegen kan. Hij eet dus voor ons 2 hihi

 239. Eline says:

  Chocolade kan natuurlijk altijd… Maar mijn favoriete momentjes is toch wel met goede vriendinnetjes op de bank met een kop thee tijdens een avondje quality time. Al kan het ook met een goed glas wijn. Maar sowieso ’s avonds na het eten, dat deden we vroeger thuis al!

 240. Femke says:

  Mijn tedere moment is het moment waarop ik mijn half-jaar oude neefje van bed haal, en hij me lachend aankijkt. Dan smelt ik gewoon helemaal :) Tijdens zijn geboorte zat ik voor een half jaar in Zweden, maar toen ik hem voor het eerst ontmoette na 1,5 maand, en ik hem in mijn armen kreeg, begon hij direct met lachen, en stopte pas na een aantal minuten. Er was dus direct een klik, en sindsdien kan ik niet meer een week zonder hem!

Comments are closed.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close