WIN! Een exemplaar van Reishonger + een CASAMUNDO reisvoucher t.w.v. €100,-

gesponsord

Bijna, BIJNA begint dé feestmaand van het jaar, de afsluitende maand van 2017 en de maand waarin iedereen massaal lekker gaat eten. December is echter ook de maand waarin veel mensen al reikhalzend uitkijken naar de zomervakantie van het volgende jaar. Bij mij ging dat er vroeger net zo aan toe. Zo rond december kwamen de reisgidsen bij de reisbureaus binnen en mijn ouders konden niet wachten om deze op te gaan halen. Zelf vond ik het ook altijd heel leuk om verlekkerend naar al die zomeraccommodaties te kijken. En nu hoop ik dat ik jou een beetje kan laten delen in die voorpret. Zoals je ongetwijfeld hebt gemerkt heb ik de afgelopen maanden een hele leuke samenwerking met CASAMUNDO gehad en deze sluiten we vandaag feestelijk af. Ik mag jou nu namelijk iets cadeau geven!

CASAMUNDO

CASAMUNDO is een vakantieportaal dat al sinds 2003 als bemiddelaar tussen verhuurders en vakantiegangers werkt. Met een aanbod van meer dan 400.000 vakantiehuizen in meer dan 32 landen, kun je vrijwel overal een plekje naar jouw smaak vinden. Naast vakantiehuizen bieden ze ook stacaravans, appartementen, hotels en vakantieparken voor verhuur aan en dus is CASAMUNDO bij uitstek de website waar je zou moeten kijken voor rustige weekendjes weg aan zee, de beste accommodaties voor een citytrip of fijne vakantiehuizen voor de aankomende wintersportvakantie.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar het aanbod van CASAMUNDO dan kun je eens rustig op hun website kijken. Zo hebben ze ter inspiratie ‘vakantiewerelden’ in het leven geroepen waar je bijvoorbeeld specifiek op accommodaties kunt zoeken voor een vakantie met de hond. Leuk!

CASAMUNDO reisvoucher winactie

WIN!

Maar wat kun je winnen? In de titel heb je het vast al gelezen maar namens CASAMUNDO mag ik een reisvoucher t.w.v. €100,- weggeven! En omdat het bijna december is doe ik er zelf nog een prijs bij, naast de reisvoucher ontvang je als winnaar namelijk óók een exemplaar van mijn Reishonger Kookboek. Daar worden we blij van toch?

Goed, wat moet je doen om kans te maken:

 1. Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je antwoord geeft op de vraag: ‘In welk land zou jij graag in een vakantiehuis willen zitten en waarom?’
 2. Vergeet niet om in het daarvoor bestemde vakje een geldig e-mailadres achter te laten;
 3. Meedoen kan t/m dinsdag 5 december. Op woensdag 6 december kies ik een winnaar, hij/zij krijgt persoonlijk bericht.

Actievoorwaarden:

 • De reisvoucher kan besteed worden aan iedere accommodatie die te boeken is via CASAMUNDO, op basis van beschikbaarheid.
 • Reiskosten, catering en activiteiten zijn niet inbegrepen in de voucher.
 • De voucher is precies één jaar geldig, persoonsgebonden en niet inwisselbaar voor contanten.
 • De voucher is slechts één keer te gebruiken. Bij een accommodatie van een lager bedrag dan €100,- komt het restantbedrag te vervallen.
 • Bijbetalen voor een accommodatie boven de €100,- is mogelijk.

In samenwerking met CASAMUNDO

featured image © CASAMUNDO

Join the Conversation

 1. Monique van diepen says:

  100% Italië! Als we daar een vakantie huis hebben, word dat elke dag volop genieten van de heerlijke pasta’s die ze serveren. En ook daar nieuwe ideeen opdoen voor onze kook weekenden ❤️

  1. amber says:

   in spanje .. in spanje kan ik altijd zo tot rust komen .. heerlijk om in de zon een boek te lezen en om nergens aan te denken.

 2. Marleen says:

  Wat een leuke actie!! Na het lezen van je cityguide over New York is Amerika het land waarin ik wel een vakantiehuis zou willen huren. Ik heb Amerika nooit als vakantie bestemming voor mijzelf gezien, maar na het zien van je vlogs over New York ben ik er wel van overtuigd dat ik dat land en die stad ook eens met eigen ogen zou moeten zien. De onbegrensde mogelijkheden, het ene nog gekker dan het andere en natuurlijk de bizarre eetcultuur, ik ga ervoor! Je boek is een leuk verjaardagscadeau (ik ben namelijk 5 december jarig….:))
  Fingers crossed dus!

 3. Dorien says:

  Ik zou graag in een vakantiehuis in Amerika of Hongarije willen zitten.
  Amerika staat al jaren op mijn verlanglijst om te bezoeken, maar ik ben er nog steeds niet geweest. Ik zou echt super graag beginnen met het ontdekken van Amerika, ook omdat mijn vriend een groot deel van zijn jeugd daar heeft gewoond en ik wel eens wil zien waarom hij zo dol is op Amerika. Hongarije omdat ik verliefd ben geworden op dat land na mijn eerste stedentrip naar Boedapest. Ik zou graag nog meer van dit mooie land willen zien en veel lekkere dingen nog een keertje willen eten, zoals Hortobágyi palacsinta (een soort pannenkoek gevuld met gehakt en paprika). Daarnaast zou jouw reishonger kookboek echt een aanvulling zijn op mijn kookboekencollectie, want een boek met internationale gerechten ontbreekt nog!

 4. Vivian says:

  Sinds een aantal maanden hebben wij een hond, dus in plaats van volgend jaar weer een verre reis te maken, is het plan om Europa te gaan ontdekken. Daar zou deze bon super goed bij van pas komen! Ik denk dan aan Kroatië of Italië, als er maar lekker eten en goede wijnen zijn en een zee of meer voor Tommy om te zwemmen :-) je kookboek zou heel mooi staan onder de kerstboom om daarna een plekje op het aanrecht te krijgen!!

 5. Anouk says:

  Graag in Italië, maar Slovenië lijkt me ook mooi! En Kroatië heeft ook mooie plekken. Ik kan niet kiezen!
  Bij allemaal kunnen we er een leuke road-trip van maken en daarna genieten van een vakantie in de zon! :)

 6. Karin says:

  Ik zou graag met mijn gezin naar Italië willen. Het land, de cultuur, het eten en de temperatuur lijken me heerlijk!

 7. Cynthia says:

  Ik zou heel graag een vakantiewoning op Bali boeken, de rust, de sfeer en de mensen maken dat tot mijn favoriete vakantiebestemming. Daarnaast het heerlijke eten naar aanleiding van jouw tips maken Bali tot mijn bestemming!

 8. Josee says:

  In welk land ik in een vakantiehuisje zou willen zitten is Slovenië. Als inspiratie voor de zomer heb ik er veel over gelezen en lijkt het mij een erg leuke zomerbestemming. We kamperen normaal altijd, maar door als afwisseling in een huisje te zitten, zouden we wat meer van het land kunnen zien.

 9. Nicole says:

  In Australië! Ik heb er een paar maanden rondgereisd en sindsdien ben ik helemaal verkocht! Het lijkt me geweldig om nog een keer kerst en oud en nieuw op het andere halfrond te mogen vieren

 10. Marleen says:

  Komende zomer wordt een nieuwe vakantiebeleving samen met onze kleine meid. Een huisje huren in Italië lijkt me heerlijk! Lekker weg en je eigen gang kunnen gaan, meer dan in een hotel!

 11. Lonneke says:

  Portugal! Nog nooit geweest en volgens mij de max afstand met een baby ☀️

 12. Vivian says:

  wow, een vakantiehuis op zich zou al heerlijk zijn, los van de plaats :-)…even lekker weg van huis met mn gezinnetje! maar als ik moet kiezen, zeg ik Spanje, Barcelona. Ben verliefd geworden op deze plaats toen ik er in 2014 als een soort korte huwelijksreis naartoe ben geweest.
  Kan ik in het vakantiehuisje lekker op mn gemak recepten uit je boek uitproberen!

 13. Wat een toffe actie! Ik zou heel graag in een vakantiehuisje zitten in Finland, omdat ik heel graag het Noorderlicht nog eens wil meemaken. Die kou, de mooie natuur, de sneeuw, de husky’s, en dan het Noorderlicht. Dat lijkt me zo bijzonder.

 14. Kheira says:

  Italië uiteraard. Ik ben echt verliefd op dat land! Zou zo graag daar pasta willen leren maken :D!

 15. Annelies says:

  Italië! Omdat we thuis verzot zijn op alle soorten pasta’s :)

 16. Esmée says:

  Wat een leuke actie! Na mijn examen wil ik met mijn liefste vriendinnen op examenreis! Lissabon lijkt ons dé perfecte stad om een vakantiehuis te huren! Het is daar heerlijk weer, en de combinatie van stad en strand lijkt ons geweldig! En ook het lekkere eten is niet geheel onbelangrijk! Nu alleen nog maar hopen op dit leuke boek en het shoptegoed, zodat ik niet alleen mezelf maar ook mijn vriendinnen blij kan maken!

 17. Natasja says:

  Spanje! Daar voel ik me altijd veel beter en onze droom is om daar een huis te hebben zodat we in de wintermaanden lekker de kou kunnen ontlopen en ik me beter voel qua gezondheid! Hele leuke actie trouwens!

 18. Laura says:

  Natuurlijk Italië! Altijd Italië. ;)
  Omdat je daar zo heerlijk kunt genieten van het ijs, de pizza’s, de pasta’s en natuurlijk ook alle culturele/historische bezienswaardigheden :)

 19. Monique says:

  Gaaf! Mijn twee dochters zijn allebei in december jarig en aangezien we nog geen cadeau hebben, lijkt het me fantastisch om ze als verrassing mee te nemen op stedentrip naar Stockholm! Ik denk dat ze het geweldig zouden vinden! En wat is er mooier dan je kinderen blij te maken?

 20. Tessa Groot says:

  Wat een lastige vraag! Er zijn heel veel landen! Maar denk dat Zanzibar, eiland bij Tanzania, bovenaan staat. De prachtige natuur, de vele soorten specerijen die daar vers van de boom komen, het verse fruit wat er langs de weg groeit, de vriendelijke mensen, de vis die zo uit de zee op de bbq gaat en verkocht wordt bij de kraampjes in de avond, de marktjes, de zee, de zon. Het land van mijn dromen! Zou er graag nog vaak tijd door willen brengen!

 21. Annemieke Boogert says:

  Als ik mijn hart zou volgen: Israël. Fascinerend land, zo bomvol historie. Ik ken het slechts van de verhalen, lijkt me enorm gaaf om dat met eigen ogen te aanschouwen. En zo’n reis zou voor mij al een hele onderneming opzich zijn. Het verste dat ik ooit ben geweest is Engeland :-D. Wellicht dat Reishonger me nog een extra zetje geeft verder te gaan!

 22. Dian Sint Nicolaas says:

  Ik wilde eerst Italië zeggen, vanwege het heerlijke eten en de mooie plekjes. Maar ik zou dan toch naar Bretagne in Frankrijk gaan, mijn vriend wil graag nog een keer naar de stranden van D-day, en 5 december draai voor ons toch om cadeautjes (zal wel door de achternaam komen.. ;))
  En je kookboek zou voor mij dan weer super leuk zijn.

 23. Tjitske says:

  Als ik nu moet kiezen ga ik voor Noorwegen, vooral het noorden van het land. Ik houd echt van de winter, een sneeuwlandschap en ik zou heel graag het Noorderlicht zien! Dat lijkt me geweldig! Net zoals je boek trouwens, fijn dat de recepten niet al te ingewikkeld zijn!

 24. lysanne says:

  In Italië, of moet ik zeggen Eatalië ;) Wat een heerlijk land is dat!

 25. Sanne says:

  Oeh lastige vraag noorwegen, zweden, verenigde staten of Italië. Denken in uitersten haha! Maar dan ga ik toch voor Noorwegen, wat lijkt me dat mooi met mijn man en 2 dochters van 1 en 3.

 26. Michelle says:

  Oooh lastig kiezen, denk toch dat ik voor Griekenland ga. Mooi weer, mooie stranden, blauwe zee en lekker eten

 27. Sabine says:

  Duitsland niet ver maar we willen ons er definitief gaan vestigen en met een vakantiehuisje kunnen we ons meer onder de lokale mensen mengen

 28. Ik zou dolgraag in een vakantiehuis in Zuid-Portugal willen zitten. Het (bijna) altijd heerlijke weer, vinho verde, pasteis de nota…hmmmmm

 29. Nelise says:

  Kroatië staat al langer op het verlanglijstje. Gaat het in 2018 dan toch gebeuren?

 30. Laura says:

  Als ik de mooie antwoorden zo lees ben ik misschien wel wat saai….nederland of België. Vroeger hadden mn ouders niet veel te besteden en ik kan me nog goed herinneren dat we naar België gingen.. van mm ‘zakgeld’ kocht ik een knuffel en mn broertje vond het land maar scheef met al die heuvels haha. Hele fijne feestmaand!

 31. Louise says:

  Zuid-Duitsland, ergens in de natuur van het Zwarte Woud! Lijkt mij heerlijk, zo’n vakantieboerderij, opstaan voor een ontbijt met vers Duits brood met de hele familie, vervolgens een taart bakken en er daarna op uit gaan voor een mooie wandeling.

 32. Op Sri Lanka, omdat hier mijn liefde voor reizen is ontstaan. Backpacken met mijn vriend en daarbij elke uithoek van het eiland zelf ontdekken… Ik zou nog heel vaak terug willen.

 33. Michelle says:

  Ik zou graag een vakantiehuis huren in de Algarve (Portugal), omdat de omgeving daar zo mooi, het eten zo lekker en het weer zo fijn is!

 34. Mariska says:

  Wat een leuke win-actie met de start van de adventstijd! Ik zou heel graag in Oostenrijk in een vakantiehuis willen zitten. Ik kan me nu er al op verheugen om heerlijk tot rust te komen in dit mooie land met de (besneeuwde) bergen en prachtige natuur. Als ik de mooie foto’s met al het sneeuw zie nu dan kan ik niet wachten om te gaan en even de boel de boel te laten in Nederland en te genieten van de rust en natuurlijk de lekkerste küchen bij de koffie!

 35. Francien Boreel says:

  Wat leuk Sabine! Al jaren huren we vakantiehuizen in Frankrijk en dat bevalt zo goed dat we nu al weer plannen voor volgend jaar aan het maken zijn. Hoe leuk zou het zijn om dat deze keer met korting en een kookboek in de koffer te doen?

 36. Simone says:

  Oehhh pittig hoor. Een land kiezen. Er zijn zoveel landen die ik nog wil bezoeken. Voor nu kies ik voor een huisje in de Eifel, Duitsland. Mijn vriend is dol op Kerst en Kerstmarkten. En dan kan ik hem verrassen met een romantisch weekendje weg!

  Reishonger staat al een tijdje op mijn wish list, dus ik doe lekker mee en waag een gokje! ;-)

 37. Rosemarijn says:

  Leuke winactie! Ik zou heeeeel graag in een chalet in Oostenrijk willen zitten. Voor de bergen, de activiteiten én om iedere dag te ontbijten (of lunchen, of avondeten..) met kaiserschmarrn. Lijkt me een top idee voor volgend jaar!

 38. Joyce says:

  Super leuke winactie!!
  Ik zou heel graag in een vakantiehuisje in Ubud, Bali willen zitten.
  Het was daar zo mooi, tropisch en rustgevend dat ik graag terug wil.
  Nog even doorsparen en hopelijk weer terug :)

 39. Julia says:

  Ik zou gaan voor een heerlijk huisje in een wintersportgebied. Mag dat ook ipv een land?? Andere zou ik gaan voor Italië, ik de wijntjes en het heerlijke eten en m’n wederhelft mag dan snowboarden. Het liefst zo’n kneuterig houten huisje met open haard, dan neem ik ook even wat boeken mee!

 40. Marije says:

  Wat een leuke actie! Ik heb al veel verre reizen gemaakt dus dan zou ik kiezen voor Italië:)! Alleen nog maar in Milaan geweest in Italië. Lijkt me te gek!

 41. Maxine says:

  Wat een prachtige accommodaties heeft CASAMUNDO! Als ik mag kiezen dan kies ik voor Italië, heerlijk wegdromen en genieten van de omgeving maar vooral ook van de pasta’s en pizza’s. Ik zou ook meteen een kookcursus bij de echte mama’s van Italië nemen.. Heerlijk lijkt mij dat!

 42. Elvira says:

  Spanje! Heeelijk aan de tapas en sangria.. De zee, mooie dropjes met schattige kringelstraatjes.. De grote steden met oneindige shop mogelijkheden.. Ik droom al weg!

 43. Tanja says:

  2 jaar geleden heeft Italië het hart van mij en mijn vriend gestolen… wij zaten in forte dei marmi, aan de Toscaanse kust en het was heerlijk!!
  Als wij daar een vakantiehuisje Zouden hebben, zouden we daar vaker zijn dan in Nederland.
  Een droom om naar toe te werken, zodat we kunnen genieten van het weer, de mensen en natuurlijk het eten!!

 44. Hey Sabine,
  Ik zou zo graag met mijn ouders en zusje naar Oostenrijk willen gaan. Daar heerlijk skiën en genieten van lekker eten. Tevens ben ik ook fan van jouw video’s en blogs met heerlijke recepten. 2 december (morgen dus) ben ik jarig en ga ik voor de familie allemaal lekkere recepten maken, door jou geïnspireerd. Ook het boek reishonger zou ik heel graag willen hebben! Ik hoop dat ik deze prijs mag winnen, ook al is de kans niet heel groot, het is het proberen meer dan waard. Ik blijf je in ieder geval trouw volgen<3
  Groetjes Nina

 45. Laura says:

  Er zijn zoveel mooie bestemmingen dat kiezen moeilijk wordt…
  Dan toch heel graag in Engeland! Ik zou graag nog eens samen met mijn man naar Londen gaan. Hij werkt superhard en tijd samen is momenteel schaars. Ik gun hem (en ons!) daarom een minivakantie :)

 46. Dominique says:

  Een van de Scandinavische landen. Heerlijk de omgeving bezichtigen en eten wanneer je wilt!

 47. Cherise says:

  Als ik nadenk over een vakantiehuisje zeg ik direct Curaçao! Ik ben er een aantal weken op vakantie geweest en helemaal verliefd op het eiland. Voor de rust, mooie strand, lekker weer en de aardige mensen zou ik daar zeker weer een keer (of 2x of 3x) heen willen gaan om het hele eiland goed te verkennen! Het lijkt me te gek om weer van dat heerlijke eiland te mogen genieten.

 48. Misja says:

  Ik zou graag in een vakantiehuis in Spanje willen zitten! Lekkere wijntjes drinken, tapas hapjes erbij en lekker weer!

 49. Wij zouden graag naar Portugal gaan! Eerste vakantie met een kleintje in huus van 10 maand dus willen we eerst ergens in Europa op vakantie gaan! Aangezien mijn vriend gek is van Portugal zouden we daar wel in een vakantiehuisje willen zittn

 50. Tessa says:

  Uiteraard wordt dat Italie. Het eten, het klimaat, de leuke mensen en nogmaals het eten, I love it!!!

 51. Ingrid says:

  Een vakantiehuis op 1 van de Waddeneilanden lijkt me heel erg leuk. We hebben al veel van de wereld gezien maar nog niet genoeg van Nederland. Hoogste tijd om daar eens heen te gaan. En dan kunnen we daar met jouw boek nieuwe inspiratie op doen.

 52. Ik zou nog heel graag naar Portugal willen. Ik heb heel veel van Europa gezien, maar Portugal nog niet.
  Ik heb er alleen maar goede verhalen over gehoord, lekker eten, goede wijn. Alles wat ik nodig heb!

 53. Nienke says:

  Ik zou het fantastisch vinden om in een vakantie huisje in Canada te zitten. Ik ben er nog nooit geweest, maar staat bovenaan mijn lijstje! Ik zie dat dan helemaal voor me, in een huisje in de bossen waar je dan s’ochtends vroeg in de verte een beer ziet lopen

 54. Eva Green says:

  Als Amerikaan moet ik natuurlijk meteen Amerika zeggen, want een beter ontbijt scoor je, naar mijn mening, nergens. Gezond? Niet persé, ontbijten als een koningingin? Hell to the yeah! Maar zoals ik al, dat zou ik eigenlijk moeten zeggen…. Ik vind het lastig kiezen tussen Italië ( want kom op, pizza ) of Argentinië, heerlijk lang en laat tafelen met het beste vlees en de heerlijkste barbecues….. Man, ik heb ineens vet (reis)honger

 55. Marieke Jacobs says:

  Owww moeilijk!! Griekenland is heel fijn, maar Italië willen we ook zo graag een keertje naar toe. Dus dat wordt kiezen…. Of allebei! Want het eten is er sowieso lekker!

 56. Eva Schippers says:

  Één vakantiehuisje maar? Onmogelijk voor iemand met zoveel reishonger als ik. Gaan we voor Thaise Pad thai? Vietnamese Pho? Indiase curry? Surinaamse roti? Peruaanse ceviche? Marokkaanse falafel? American hamburgers? Of toch dichter bij huis: pasta, tapas, coq au vin, misschien zelfs een stamppotje? Ik ga voor Londen: niet vanwege de ‘fenomenale’ Britse keuken. Maar omdat ze hier deze multiculturele stad echt àlles hebben!

 57. Italië.. het water loopt me altijd al in de mond bij alleen het woord :’). Ik zou me helemaal suf eten aan houtovenpizza’s, verse ravioli, alle kaasjes en de daarbij behorende rode primitivo wijntjes.. heerlijk! En de zoete ontbijt broodjes niet te vergeten..

 58. sandera says:

  Wij zijn eigenlijk fanatieke Italië gangers, maar vorig jaar op doorreis verbleven we enkele dagen in Zwitserland. Daar werden we gegrepen door de schitterende natuur van het land en het lekkere eten ik zou dus voor Zwitserland gaan :-)

 59. Marlon says:

  Mijn vakantiehuisje zou absoluut in Zuid-Afrika staan, ben helemaal verliefd op dat land geworden na een mooie bijzondere reis. Het land is zo divers, en heeft zoveel te bieden, dat verveelt nooit. Dit jaar voor het eerst moeder geworden, de hakanuna matata manier van leven spreekt me nu helemaal aan. Ook al is mijn kleine man alles voor me. Een vakantie met alleen papa en mama hebben we hard nodig, dus ik doe graag mee met deze leuke actie :-)

 60. Albertine says:

  Ik zou heel graag in een vakantiehuis in Kroatië willen zitten. Waarschijnlijk komende zomer met drie kinderen… en dan is kamperen niet echt fijn. En sinds de kinderen er zijn vinden we Kroatië nèt te ver rijden voor een kampeervakantie.
  Kroatië is een land vol warmte, heerlijke zeeën, prachtige stadjes en de lekkerste wijnen. Ja, dat zouden we heel graag willen!

 61. Karlijn says:

  In Italië, geen twijfel mogelijk. De eerste vakantie samen met mijn vriend was in een appartementje in Italië en daar heb ik zulke fijne herinneringen aan. Ik vind het zo’n heerlijk land. De warmte, het eten, de mensen en de prachtige steden. Ik verbaas me altijd over alle prachtige gebouwen en schattige straatjes. Ik hou van de sfeer daar!

 62. Wat een topactie Sabine!! Ik doe met liefde en plezier mee!! Ik zou het aller aller allerliefst in een vakantiehuis in Amerika zitten, waar maakt me niet eens zo veel uit. Ik heb een half jaar in Texas mogen wonen van januari tot en met juni en heb me nog nooit ergens zo thuis gevoeld als daar – de mensen, cultuur, het eten, alles was geweldig. Ik had nog nooit last gehad van heimwee tot ik hier weer terug kwam, wat mij mentaal een flinke tik heeft gegeven… ondanks dat heeft het me ook een hoop motivatie gegeven om nu keihard te sparen om volgend jaar zomer terug naar de USA te gaan om al mijn vrienden op te zoeken na het afstuderen, dus een tegoedbon zou meeeeeer dan welkom zijn!!❤️❤️

 63. Adine says:

  Hoi Sabine!
  Wat een leuke actie! Ik vind het heerlijk om nieuwe recepten uit te proberen en te experimenteren, dus een nieuw kookboek is zeker welkom.
  Momenteel ben ik bezig met coschappen, dus voor vakantie heb ik nu geen tijd. Maar als ik dit coschap heb afgerond, hoop ik met een vriendin er tussenuit te gaan om van een welverdiende vakantie te genieten. We hebben nog niks geboekt, maar Marokko (Marrakech) en Griekenland staan hoog op ons lijstje, want daar zijn we allebei nog nooit geweest. Genieten van het weer, mooie plaatsen bezoeken, cultuur snuiven en natuurlijk proeven uit de lokale keuken!

 64. Canada, ergens in British Columbia, tussen de prachtige bergen en bergmeren. Skiën in de winter, hiken en wildlife spotten in de zomer.

 65. Tessa says:

  Na al veel van de wereld gezien te hebben is het tijd om Europa te ontdekken. Scandinavië lijkt me prachtig dus dat staat hoog op mijn wishlist. Niet alleen de natuur, maar met name ook de bakcultuur lijkt me enorm interessant! Ook benieuwd naar je boek reishonger, want die ontbreekt nog in mijn collectie.

 66. Esther says:

  Het lijkt me heerlijk om in de zomer na m’n examens lekker op vakantie te gaan naar Spanje of Italië! Lekker weer en lekker eten, wat wil je dan nog meer. Echt genieten!

 67. Marloes says:

  Griekenland! En dan het liefst een huisje op een eiland wat we nog niet gezien hebben. De kids hebben 2 jaar geleden kennis gemaakt met het “echte” Griekenland en zijn nu net als wij verzot op dit land. Het voelt als thuiskomen daar!

 68. Marina says:

  Wat een leuke actie, ik doe mee! Ik denk gelijk aan Argentinië, dat lijkt me echt een prachtig land. Daar ben ik nog erg nieuwsgierig naar…. En dan zou ik wel verschillende plekken willen zien, dus gaan rond trekken. :)

 69. Melanie Huyghe says:

  Voor mij is dit een gemakkelijke vraag: GRIEKENLAND !!! Mijn man is een Griek. We zijn nu twee jaar samen en ik ben nog steeds niet in Griekenland op vakantie geweest !!! Hoog tijd om daar verandering in te brengen dus!!!

 70. Janine says:

  Super leuke actie! Ben heel benieuwd naar je boek. Ik hou van reizen en alle buitenlandse keukens.
  Ik zou wel graag een huis in Italië willen proberen. Ik hou van Zuid Europa, het leven, het eten, alles. Spanje en Portugal ken ik goed en in Italië ben ik nooit geweest.

 71. Ashley Bird says:

  Zweden. Ik zou heel graag in een vakantiehuis in Zweden verblijven. Ben er zelf nog nooit geweest en als kind gingen we als gezin eigenlijk nooit naar die landen, in het Noorden, op vakantie. Altijd naar warme zonnige Frankrijk, Spanje of Italië… Als ik foto’s zie van vrienden die er wel geweest zijn, ben ik jaloers op de uitzichten en landschappen :)

 72. Dagmar says:

  In elk land, ben al 20 jaar niet op vakantie geweest & droom van een goed excuus om toch eens lekker erop uit te gaan. Naar een warm land bv zoals Italië of juist koud en knus zoals Zweden in de winter… Het maakt me eerlijk gezegd niet zoveel uit, elke vakantie is er één om te koesteren. Nu reis ik op het net naar leuke blogs zoals de jouwe. Ook lekker even ontspannen, “exotische gerechten” koken, maar nothing beats de real deal is het niet?!!

 73. Chris says:

  Italië, maar dat is misschien wat ver met 2 kleine kinderen. Luxemburg lijkt me ook geweldig!

 74. Annet says:

  Mijn vakantiehuis zou in Kroatië/Dalmatië moeten staan. Genieten van de fijne stranden, prachtige natuur, lieve mensen en een lekker klimaat!

 75. Indonesië! Afgelopen lente deden wij een maand lang onderzoek in Indonesië en lunchen en dineren deden we natuurlijk buiten de deur, want man wat is het eten daar lekker! 100% genieten van alles wat je voorgeschoteld krijgt.

 76. Whaaaaa:) Ja ik wil super graag dat toffe boek van je winnen!!!
  Mijn ideale vakantieland? Pfoe…dan staat Italie toch wel met stip bovenaan. Het weer, de natuurpracht en de super lieve oude nonna’s met fantastische recepten! Behalve dat ik enorm geniet van de diversiteit in restaurantjes in Nederland blijft de authentieke Italiaanse keuken fantastisch!!! Ik kan er niet vaak genoeg komen!!
  Dus Italy it is!

 77. Jeetje, waar zou ik een vakantiehuis willen hebben..? De twijfel slaat toe maar ik kies dan toch voor Spanje! Niet té ver weg, dus goed aan te vliegen voor ook een kortere trip. En niet geheel onbelangrijk, leuke steden en heerlijk eten! Bij voorkeur in Alicante, daar was ik afgelopen zomer en daar zou ik nog zo veel willen ontdekken! Qua sightseeing maar ook zeker qua eten. Dan kan ik eindelijk álle tapastentjes uittesten en hoef ik geen keuze meer te maken omdat ik weet dat ik weer terug kom!

 78. Anita H. says:

  Ik zie Thailand als de ultieme vakantiebestemming. Exotisch, zon, warm, wellness, lekker eten, cultuur….. Lijkt me gewoon een prachtig land.

 79. Kathy says:

  Een hele lastige keuze in welk land ik een vakantiehuis zou willen huren, elk land heeft zo zijn eigen charme! Sowieso USA, dit land verveelt nooit en is ontzettend veelzijdig, ook staat IJsland hoog op mijn bucketlist.

 80. Fabienne says:

  Griekenland! Dichtbij, heerlijk eten en fantastisch weer. Niet zo exotisch als sommige andere bestemmingen, maar wel mooi bereikbaar voor een korte trip, zodat je meerdere keren per jaar avn authentieke tzatziki en Griekse salade kan genieten in een heerlijk avondzonnetje.

 81. lisanne says:

  Mijn vakantie huisje zou in Japan staan! misschien een beetje apart en ver reizen maar ik zou het er voor over hebben om er af en toe heen te gaan! De prachtige natuur en bergen compenseren het ticket van 1000 euro wel :)

 82. Marjolein says:

  Curaçao :). Moederland van mijn lief. Mooie baaitjes, lekker weer en mjammie pastechies.

 83. Lekker in Zuid-Spanje. Heb de hele oostkust al gezien zowat, nu wordt het tijd voor de zuidkant. Prachtig land en dito weer, zal er wel nooit genoeg van krijgen!

 84. Renate says:

  Portugal en wel op de Azoren! Vorig jaar zijn we hier voor het eerst geweest en ben echt een beetje verliefd geworden. De natuur is er super mooi, het wordt er niet te warm en als het helder is, kan je vanaf je balkon de dolfijnen zien zwemmen. Ik zou mijn huisje dan ook dicht bij de kust neerzetten. Want dat uitzicht kreeg ik echt geen genoeg van

 85. Elise says:

  Ooo wat een toffe prijs! Ik ben net terug van een weekendje Spanje en dat is wel eerste keus voor een vakantiehuis, denk ik. Beetje in de buurt van Sevilla lijkt me perfect – lekker weer, heerlijk eten, wat wil een mens nog meer? :D

 86. Linda says:

  New Orleans omdat ik daar zo graag naartoe wil voor de prachtige muziek cultuur en het heerlijke eten. Of anders Australie aangezien mijn beste vriendin daar naartoe gaat voor 5 maanden en ik hard aan het sparen ben om langs te komen, maar het is zo duur Haha. Gelukkig zouden we daar deels ook zelf kunnen koken dus dan komt zon prachtig kookboek natuurlijk ook van pas!

 87. Myrthe says:

  Ik zou heel graag een vakantiehuisje willen huren in italie, en dan in de streek rond om lucca. Dit omdat ik op het moment een boek aan het lezen ben over deze streek. Het word allemaal zo mooi(magisch bijna) beschreven dat ik na het lezen van dit boek het met eigen ogen wil zien. Nu is italie natuurlijk ook bij uitstek het land om lekker te eten en goede wijn dus deze combinatie zal zeker goedkomen met die bin van casamundo.
  En met jou boek ben ik ook meer dan blij, je vorige boek staat in de keuken naast mn nieuw verworven kitchen aid.

 88. Wendy says:

  De afgelopen vijf, zes jaar zou ik steevast Italië hebben gezegd, maar als ik dan voor komende zomer zou kiezen zeg ik Zweden. Daar ben ik mij de afgelopen tijd al aan het verlekkeren en kijken voor de perfecte vakantie met mijn twee jongens van 3 en 5. De natuur, de dieren en de diversiteit in aan landschappen spreekt mij enorm aan. Ik zou dus zeker weten daar een prachtig vrij plekje voor huren!

 89. Nadine says:

  Wauw wat een leuke actie! Ik ben toevallig bijna klaar met mijn tentamens en vind het dan altijd heel leuk om al te gaan nadenken over een vakantiebestemming, zodat ik iets heb om naar uit te kijken. Mijn vriend en ik zijn het al eens dat onze bestemming volgend jaar Toscsane wordt! Alleen een accommodatie ontbreekt nog… Ik heb even rondgekeken op de site van Casamundo en kwam hét iedale verblijf tegen, namelijk een fraai appartementje net buiten Barberino di Mugello… Hier wil ik wel bijkomen van mijn tentamens ;). Ik kijk nu al uit naar de Chianti, de verse zongerijpte tomaten, olijfolie en natúúrlijk de pasta! Daarnaast wil ik in een luie stoel in Italië natuurlijk lekker in jouw kookboek ‘Reishonger’ mijn volgende bestemming uit gaan zoeken!

 90. Monique says:

  Ik zou graag met mijn ouders en zusje naar italie willen gaan. Het is een fantastisch land met ontzettend lekker en diverse eten. En jou boek zou daar natuurlijk goed van pas komen!

 91. Maureen says:

  Canada! Dat land heeft vorig jaar mijn hart veroverd, en ik zou dit prachtige land graag samen met mijn ouders en zussen verder willen ontdekken.

 92. Marianne says:

  Schotland natuurlijk!
  Mannen in kilt met doedelzak (no pun intended), ruige natuur, en dat accent
  Veeg mij maar op.
  Haggis hoeft voor mij dan weer niet…

 93. Ik zou heel graag in een huisje in het verenigd koninkrijk willen zitten. Heerlijk in de natuur en ze hebben daar van die prachtige kleine dorpjes. Lijkt me heerlijk om daar heen te gaan en eens goed ‘uit te waaien’ (helpt hopelijk tegen mn winterdip!)

 94. Wendy says:

  Een huisje in Italië is altijd goed, maar eigenlijk doe ik meer mee om kans op jouw kookboek te maken

 95. Jessica says:

  Italië met mijn vriendinnetjes! We zijn er nog nooit geweest en als student wil je natuurlijk de wereld een beetje zien!

 96. Lonneke Vogels says:

  Zekers te weten in Noorwegen! Gewoon omdat het daar elk seizoen prachtig is en er altijd iets te doen is. Die voucher zou me ook zeker helpen om een deel van mijn roadtrip naar Noorwegen te bekostigen deze zomer.

 97. Marjolein says:

  Ik zou graag een in een huisje willen in Finland. Plannen om volgend jaar die kant op te gaan, dus een cheque is altijd welkom.

 98. Marijke Bax says:

  Zwitserland, na een zware bergwandeling bovenaan op adem komen in een vakantiehuisje/berghut, net zoals anderhalve maand geleden. Wat een gevoel, voldoening, vrijheid, zorgeloosheid,.. En wat een uitzicht! Fan-tas-tisch! Toekomstige vakantiehuisjes staan onder meer in Canada, Nieuw-Zeeland en Ijsland :D

 99. Josephine says:

  In Italia natuurlijk! Stiekem mijn eerste grote liefde. Het land van thuiskomen, zonnebloemen, rust, heerlijk eten en lieve mensen. We rijden al enkele jaren door Toscane /Umbrië en we weten precies welk (vervallen) huis ons “home away from home” zou zijn :-)

 100. Een vakantiehuisje aan een Noors fjord lijkt mij toch echt wel de ultieme droom, wat en prachtig land is dat ❤️❤️

 101. Charissa vam Welzen says:

  Op de valreep nog even meedoen
  Ik zou heel graag in een vakantiehuisje zit in Curaçao, alhoewel liever niet ín een huisje dan hahaha. Ik vind Antilliaanse snacks super lekker bv bolitas di keshi en kroketten maar ook pikabal en de Antilliaanse taarten zoals bolo di wortel en bolo di cashupete vind ik heerlijk
  Daarnaast is mijn vriend geboren in Curaçao en wil ik graag zien waar hij is opgegroeid

Comments are closed.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close