Japan vlog: Fukuoka & Kagoshima

Je kunt het bijna niet gemist hebben, ik was laatst in Japan! Een land dat heel lang op mijn bucketlist heeft gestaan en ik eindelijk heb mogen afstrepen. Naast het delen van mijn dagelijkse fotodagboeken vond ik het ook leuk om te filmen. Sommige dingen zijn op film nou eenmaal een stuk leuker om te zien. Van mijn dagen in Fukuoka & Kagoshima heb ik één Japan vlog gemaakt. In Tokyo was namelijk teveel om te laten zien dus daar heb ik een aparte vlog van gemaakt. Deze komt volgende week online maar van mijn eerste dagen perstrip deel ik de video vandaag. Veel kijkplezier!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Join the Conversation

 1. Cheese and Chinese says:

  Oh wauw, wát gaaf om te zien! Ik kan maar geen genoeg van deze Japan posts krijgen!

 2. Marije says:

  Met gepaste jaloezie heb ik gekeken! Wat heb je een mooie trip gemaakt zeg! IK WIL OOK DIE KANT OP :-)

 3. Marlies says:

  Wat een geweldig avontuur! Dank je wel voor het delen!

 4. Laura - Dagelijkse hap says:

  Ik wil al zooooo lang naar Japan! Nu wil ik nog sneller die kant op :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close