Happy New Year!

Vrijdag 1 januari, 2020 is EINDELIJK achter de rug. Ik denk dat ik voor veel mensen spreek als ik zeg dat ik daar héél blij mee ben. Normaal gesproken vind ik het altijd leuk om terug te blikken op het vorige jaar maar dat laat ik nu even. Er is voor- en achter de schermen ongelofelijk veel gebeurd en 2020 is simpelweg niet mijn jaar geweest – ik vergeet dit jaar het liefst zo snel mogelijk.

Maar nu staan we aan de start van een heel nieuw jaar. Een nieuw jaar, nieuwe kansen – zo zie ik het eigenlijk altijd op 1 januari. Hoewel we nog steeds middenin een lockdown zitten en we dit nieuwe jaar niet beginnen als gebruikelijk, wil ik jullie toch allemaal uit de grond van mijn hart een heel gelukkig nieuw jaar wensen. Dat ‘ie mooier, gelukkiger en zonniger mag zijn dan afgelopen jaar en dat in dit nieuwe jaar positiviteit vooral alle narigheid overschaduwd.

HAPPY 2021

Vanaf morgen gaan we verder waar we zijn gebleven: dagelijkse inspiratie met veel mooie plannen voor 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close