CITY GUIDE DUBLIN – TO STAY

#spon

In samenwerking met @ierlandtoerisme

Of je nou loaded bent of juist budgetproof reis: voor iedereen is er wel een geschikte accommodatie te vinden in Dublin. Sterker nog, veel pubs bieden hun eigen kamers boven de vestiging. Hieronder vind je een paar van onze favoriete accommodaties.

Brooks hotel

Brooks Hotel

Qua locatie wint wat ons betreft Brooks Hotel het echt. In het hartje van Zuid Dublin vind je het hotel, recht tegenover de parkeergarage aan Drury Street en in het midden van alle pubs en leuke restaurantjes. Houd er rekening mee dat je vanuit de kamer wel wat van het nachtleven meekrijgt, maar gelukkig zijn de kamers goed geïsoleerd. En bovendien van alle gemakken voorzien! Zeer ruim, grote bedden, veel faciliteiten en een ruime badkamer. Daarbij is het hotelontbijt erg lekker en de service tip top in orde.

62 Drury St.

Drury Court Hotel

Drury Court Hotel

Het Drury Court Hotel ligt, zoals de naam al doet vermoeden, nabij Drury Street; op een steenworp afstand van het Brooks Hotel. Het is een 3-sterren boetiekhotel en wordt gerund door een familie. De locatie is geweldig en dankzij de interne beglazing van de kamers wordt een rustig verblijf gegarandeerd, ondanks dat je in hartje uitgaanscentrum zit. De kamers zijn allemaal voorzien van een televisie, thee- en koffiefaciliteiten en hebben een eigen badkamer.

28-30 Stephen Str. Lower

The grafton hotel

The Grafton Hotel

Eén van de hippere en moderne hotels in Dublin is The Grafton Hotel. Wederom op een geweldige locatie. Het hotel beschikt over een eigen bar, terras en restaurant. Veel reizigers zijn op o.a. Booking.com echt heel lyrisch over dit hotel. Met name de gloednieuwe kamers, het gebrek aan geluidsoverlast en de service van de medewerkers worden aangemerkt als positieve punten. Het hotel scoort dan ook niet voor niets een 9,0 en draagt een vier-sterren classificatie.

31/32 Stephen Str. Lower

McGettican's Townhouse

McGettigan’s Townhouse

McGettigan’s Townhouse is een herenhuis met zeven slaapkamers in het hartje van Dublin. De accommodatie wordt gerund in samenwerking met McGettigan’s Pub. Alle kamers zijn voorzien van houten panelen, bakstenen muren en klassieke details. Iedere kamer heeft een eigen badkamer met douche.

78 Queen St. Arran Quay

INHOUDSOPGAVE CITY GUIDE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close