CITY GUIDE: DUBLIN – IERLAND

#spon

In samenwerking met @ierlandtoerisme

icoon reistijd

Okt ’21

icoon km vliegtuig

756 km

icoon reisduur

1u 35 min

icoon weer

16°C

CITY GUIDE DUBLIN

But one of the most fantastic things about Ireland and Dublin is that the pubs are like Paris and the cafe culture. And Dublin, in many ways, is a pub culture. – Hugh Dancy

Als ik aan Ierland denk, denk ik direct aan gezelligheid. Pubs, live muziek, mooie natuurlijk, leuke mensen… Denk je aan Ierland dan denk je ook automatisch aan Dublin en Belfast. Belfast hebben we al eens eerder bezocht en ook daarvoor hebben we een uitgebreide CITY GUIDE geschreven. In deze CITY GUIDE vertellen we je over alle ins & outs over Dublin en nemen we je mee naar de plekjes die je moet bezoeken. Dublin is een stad die ’s avonds echt tot leven komt dankzij de honderden pubs die de stad rijk is. Maar er is ook veel veranderd de afgelopen jaren. De foodcultuur heeft zich meer ontwikkeld, de stad wordt langzaam iets hipper. En gelukkig is er overdag ook genoeg te doen!

icoon praktisch

TO KNOW

Wist je dat Dublin op zo’n 1,5 uur vliegen van Amsterdam ligt en dat je ook nog eens teruggaat in de tijd waardoor je geen tijdsverlies hebt op de heenweg? Ideaal!
Lees meer…

icoon to stay

TO STAY

In Dublin vind je veel hostels en Bed & Breakfast accommodaties, maar voor de comfort-seakers zijn er ook voldoende fijne hotels.
Lees meer…

icoon to see

TO DO

Hoewel Dublin vooral ’s avonds tot leven komt, is er overdag ook meer dan genoeg te doen. Lees meer…

icoon to eat

TO EAT

De foodcultuur in Dublin is volop in ontwikkeling. Van klassieke Ierse restaurants tot Taiwanees, Turks en Frans-georiënteerd; eigenlijk vind je er alles. Lees meer…

– – –

Eerdere blogposts

Deze City Guide voor Dublin wordt geupdate op het moment dat we iets nieuws te melden hebben, maar wellicht wil je ook graag onze andere posts over Dublin lezen.

– – –

CITY GUIDE DUBLIN

INHOUDSOPGAVE CITY GUIDE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close