De 10 best bekeken recepten van 2015

Al jaren staat er in de sidebar van OMF een plugin waaraan ik kan zien welke pagina’s het meest populair zijn in een week. Het receptenoverzicht komt het vaakst voorbij (waar ik heel blij mee ben want dat betekent dat jullie ook daadwerkelijk naar oude recepten kijken) maar nog leuker vind ik het om te zien welke recepten allemaal bekeken worden. Het einde van het jaar betekent een tijd van terugkijken en daarom leek het mij leuk om de 10 best bekeken recepten van 2015 met jullie te delen. Ik dook mijn Google Analytics in en zette het allemaal op een rijtje. Zouden het vooral oude recepten zijn of enkel nieuwe, in 2015 gepubliceerde lekkernijen? We gaan het zien. Ik tel af van 10 naar 1!

tomatensalsa

10. Tomatensalsa

kapsalon

9. Kapsalon

Paleo appelcrumble

8. Paleo appelcrumble

Natúúrlijk. Ik denk dat dit het meest gedeelde recept via Instagram is trouwens. Met alle lof voor Francesca nog altijd, zij is degene die het recept bedacht!

marokkaanse kip

7. Marokkaanse kip uit de tajine

Wow, deze had ik echt niet in dit lijstje verwacht? Hebben zoveel van jullie dan een tajine thuis staan?

maaltijdsalade met ham en meloen

6. Maaltijdsalade met meloen en ham

KFC drumsticks

5. KFC’s krokante drumsticks

Fijn, fijn dat deze in het lijstje staat. Dit recept is namelijk ook verschenen in het Guilty Pleasures Kookboek, dus dat is een goed teken.

Omeletwraps met kip

4. Omeletwraps met kip

Salade met gerookte kip, avocado en mango

3. Salade met gerookte kip, mango en avocado

Kip is echt een populair ingrediënt joh. Alleen in deze top 10 komt het al 5(!) keer voorbij. Ik gebruik het dan ook wel erg veel.

caprese ovenpasta met kip

2. Caprese ovenpasta met kip

Ik moet deze echt weer eens gaan maken…

spareribs marineren

1. Spareribs bereiden en marineren

Haha, deze had ik sowieso zien aankomen, al sinds ik dit recept heb gepubliceerd is het ’t populairste artikel op OMF. Iedere week ook weer, of het nou winter of zomer is. Heel erg leuk, ik publiceerde het artikel namelijk al in 2012. Die foto is ook echt zo lelijk, hahaha.

Dat waren ze, de top 10 best bekeken recepten van 2015. Het is echt grappig om te zien ook dat de meest populaire recepten toch wel de vrij eenvoudige recepten zijn. Gelukkig, want ik vind dit zelf ook het leukst om te maken en te delen. En ook heel fijn dat het een goede mengelmoes is van gezonde recepten en guilty pleasures. Dat betekent dat ik in 2016 dus lekker door kan gaan zoals ik altijd al heb gedaan.

Join the Conversation

 1. Nummer 3 heb ik gemaakt en was lekker.
  De omeletwraps zitten nog in het te maken mapje.
  De rest ga ik nu even bekijken.

 2. Laura - Dagelijkse hap says:

  Weer zulke heerlijke recepten :D Ik krijg er honger en vooral inspiratie van!

 3. Petra says:

  Ik was ervan overtuigd dat de chocofudge taart er tussen zou staan! Ik zoek die zelf alleen al zo’n 4x per jaar op :p

 4. We zijn thuis helemaal gek van de Quesadillas uit het Guilty Pleasures Kookboek. Beste kookboek wat ik ooit gezien heb trouwens. Hier staan tenminste lekkere dingen in…

  1. Sabine Author says:

   Wat leuk om te horen, dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close