Win: Starterskit Moleculair Koken

Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Om de 1.000 Facebook likes met jullie te vieren mag ik van de webshop Modern Koken een hele leuke kit aan jullie weggeven. Weet je nog dat ik een paar maanden geleden een artikel schreef over moleculair koken en hoe dit in zijn werk ging? Modern Koken is een webshop die op dit soort fenomenen inspeelt. Je vindt er producten als knettersuikers en smoking guns, maar ook een hoop leuke DIY-pakketten. Eén van die pakketten ga ik vandaag aan je weggeven en dat is de Starterskit Moleculair Koken.

starterskit moleculair koken

Met de Moleculair Koken Starterskit van Kalys ontdek je zelf de wereld van moleculair koken. De kit ter waarde van € 29,95 die ik weg mag geven bevat alle benodigdheden om zelf thuis in de keuken aan de slag te gaan met experimenteren à la Heston Blumenthal. En wees niet bang, op het internet valt al voldoende inspiratie te vinden maar in de kit zit ook een receptenboekje die je kunt gebruiken om te oefenen. Wellicht een leuk pakket om cadeau te doen tijdens de aanstaande feestdagen? Naast het receptenboekje met 8 recepten vind je in de kit ook nog:

 • 5 Voedseladditieven*
 • 2 Pipetten
 • 1 Spuit
 • 2 Siliconenslangen

*De voedseladditieven:

 • 2 x 2 gram Agar-Agar
 • 2 x 2 gram Sodium Alginaat
 • 2 x 6 gram Calciumlactaat
 • 2 x 2 gram Kappa Carrageenan
 • 2 x 2 gram Xanthaagom

Wat moet je er voor doen?

 • Laat een reactie onder bij dit artikel waarin je vermeld dat je mee doet aan de actie. Vergeet daarbij vooral niet een geldig e-mailadres in te vullen, anders kan ik je niet bereiken wanneer jij de gelukkige bent!
 • Deel dit bericht op Facebook en/of Twitter (dit kan door op de icoontjes onderaan dit artikel te klikken).

Meedoen aan deze actie kan tot en met dinsdag 5 november, 20.00 uur. De winnaar(es) krijgt persoonlijk bericht.

Join the Conversation

 1. Debby says:

  Ik doe mee! Ik hou ervan om te experimenteren met eten. Lekker in de keuken staan en genieten.

 2. Daphne says:

  Leuk! Ik doe mee :)

 3. Martine says:

  Natuurlijk doe ik mee!

 4. Isolde says:

  Misschien word ik dan toch nog de vrouwelijke Heston Blumenthal! :)

  1. Sabine Author says:

   Haha, dat zou even wat zijn! Je weet maar nooit ;)

 5. milou says:

  Wat leuk zeg. Ik vond je artikel hier over ook erg leuk. Maa rik laat deze even aan me voorbij gaan. Ik doe liever mee met het boek!

 6. ik doe ook graag mee! liefs.

 7. Silvana says:

  Leuke actie! Ik ben erg benieuwd naar deze prijs!

 8. Mirjam says:

  Wat gaaf! Leuk om te experimenteren en het is een mooi tijdverdrijf :)

 9. Gerdine says:

  Ik denk dat mijn vent het ontzettend leuk gaat vinden om hiermee te experimenteren, zou het heel tof vinden om dit te winnen!

 10. sjanette says:

  Top!! Ik doe zeker mee!

 11. Annet Verbeeke-Marijs says:

  Wat een leuke actie! lijkt me geweldig om een keer te gaan proberen!

 12. Tessa says:

  Leuke actie, maar ik ben niet zo’n experimentele koker. Kook liever uit leuke kookboeken!! Dus erin liever het voedselzandloper kookboek!

 13. MySimplySpecial says:

  Wat een leuke actie!

 14. Anantha says:

  Wat leuk! Hier doe ik heel graag aan mee :).

 15. Daniëlle says:

  Leuk zeg! Ik doe graag mee! Klinkt heel wat, moleculair koken, haha!

 16. Mandy says:

  Ik doe ook mee, heel leuk! Lijkt me onwijs gaaf om hiermee te prutsen.

 17. gereon de leeuw says:

  Goedemiddag Sabine,

  Wat een leuke actie om een pakket weg te geven. En dan een moleculair koken pakket. Ik heb zelf jaren achtereen workshops moleculair koken geleid in Utrecht. leuk en spannend om te doen. Leer het jou ook graag eens.

  Fijne avond Gereon

 18. Maaike says:

  Wauw! Ik wist niet dat hij zo’n set had ‘gecreërd’! Ik ben heel benieuwd geworden naar moleculair koken sinds ik een aflevering van Masterchef AU zag waarin Hester verschillende technieken liet zien. Zo gaaf! Ik doe mee!

 19. Honeybird says:

  Stoer zeg! Ik wist niet eens dat dit bestond :P. Ik doe mee!

 20. Eva Martens says:

  Top! Leuke prijs zeg! Ik doe erg graag mee, koken á la Heston wil ik wel eens proberen!

 21. Linda Douma says:

  Wat een leuke actie weer! Ik herinner me opeens ook dat ik ergens nog een boekje had hierover. Nog nooit wat uitgeprobeerd, want de recepten waren vrij ingewikkeld. Binnenkort weer een etentje, dit zou een fantastisch thema zijn. Met zo’n pakket moet dat helemaal goedkomen!

 22. Anneroos says:

  Leuk!! Ik doe mee :-)

 23. zahra bahaj says:

  Ik doe mee!! Ik heb t vaak gezien bij mooie restaurants..maar ik ben ook echt onwijs benieuwd of ik er iets mooi van maak!! Nu duimen dat ik win!!

 24. Nanda says:

  Superleuke aktie, ik doe mee !!

 25. Marielle says:

  Lijkt me echt geweldig!!! Na het zien van masterchef blijf ik maar bezig met Hestons manier van koken… Ik vind t zo geweldig, mijn vriend geeft aan dat het niet haalbaar is omdat we geen grote hoeveelheden stikstof kunnen kopen… maar…. euh…. IK WIL!!!! :) dus kom maar op!

 26. Paula says:

  Ik doe ook graag mee! Lijkt me leuk om mee te expirimenteren!

 27. Jaa lijkt me super vet! Beetje de scientist uithangen in de keuken:D

 28. Janine van Zeijts says:

  Dit lijkt me zo leuk om te doen, ik was altijd al goed in scheikunde!!

 29. Wat geinig! Lijkt me enorm leuk om hier mee aan de slag te gaan. Zou er zelf nooit op zijn gekomen… XD

 30. Sophie says:

  Wat een leuke actie! Ik zou hier heel graag eens mee gaan experimenteren.

 31. Marleen says:

  Wow super! Ik doe mee!

 32. casper vrolijk says:

  Heb ik altijd al willen leren Ik doen mee!!

 33. Mandy says:

  Wat supercool! Ik heb hier nog helemaal geen ervaring mee maar het lijkt me heel cool!

 34. Carmen says:

  Ik doe heeeeeel graag meeee!:) fijnheid!!
  Xcarmen

 35. Tamara says:

  super doe graag mee! Kan ik vast gaan oefenen voor het kerstdiner.

 36. julia says:

  Wat leuk, ik doe weer mee.

 37. Linda Douma says:

  Eindelijk kan ik reageren! Ik doe ook graag mee ;)
  Binnenkort een thema etentje in het vooruitzicht, dus dit zou erg leuk zijn!

 38. Marina says:

  Wat ontzettend gaaf! Ja ik doe zeker mee en heb uiteraard gedeeld op facebook!

 39. Mirne says:

  Supercool! Dit lijkt me echt enorm vet!

 40. Mirjam says:

  Nog nooit van gehoord, maar wil het wel proberen!!!
  Ik doe mee!

 41. Manuela says:

  Supergaaf. Ik kan hier een vriendin heel erg blij mee maken.

 42. Mirthe says:

  Oeh ja, ik doe mee! Nadat ik deze zomer mijn scheikunde heb behaald, had ik spijt het nooit te hebben gekozen op de middelbare school. Voeding én scheikunde vind ik allebei super. Lijkt me heeel leuk om dit uit te proberen en zelf eens voor Heston te spelen ;D

 43. Our Taste Book says:

  Dit is nog eens een toffe winactie! Nog nergens gezien, het lijkt ons geweldig ermee te gaan experimenteren!

 44. ik doe zeker mee!
  bloglovin: zoelouwerse
  twitter: zowiezo_

 45. Josien Hillebrands says:

  Ik doe mee! Heb veel last van huidproblemen en ben veel bezig met voeding,en ik wil me graag verder hierin verdiepen! En nu ga ik heel hard duimen!

 46. Ruben Bourdeaux says:

  Zot materiaal! Hier wil ik de mama wel eens plezier mee doen!

 47. Leander Taelman says:

  Als keukenadept laat ik deze wedstrijd absoluut niet passeren. Deze wil ik heel graag winnen.

 48. sonja says:

  leuke winactie! ik doe zeker mee! zo kan ik met deze kooktechniek ook eens experimenteren, mocht ik winnen

 49. henny says:

  Wat super gaaf zeg.hopelijk ben ik de gelukkige ik hou er van om te exprimenteren dussss kom maar op ;-)

 50. powerpeetje says:

  Heston Blumenthal is een van mijn helden! Ik keek heel graag zijn programma Kitchen Chemistry op Discovery. Zijn supersnelle ijsmethode is geweldig! Ik zou graag dit pakket willen winnen. O, en ik volg de site Ohmyfoodness elke dag; k heb er diverse recepten van uitgeprobeerd.
  Gr. Petra

 51. Aimee says:

  Lekker experimenteren met mn eten ipv op mn werk!

Comments are closed.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close