Week van OMF #31-2017

Afgelopen week was een week waarin ik iedere dag een afspraak had. Tot het moment dat twee van deze afspraken achter elkaar afzegden en ik ineens twee dagen ‘over had’. Er werd flink wat gewerkt in die dagen, ook fijn! Hoewel de tweede helft van de zomervakantie nu ingaat (toch? of beginnen de scholen alweer bijna?) begint voor mij weer een échte werkmaand. Deze week gaat Vic weer naar de gastouder op donderdag en vrijdag en vanaf dan heb ik de rest van de week iedere donderdag en vrijdag afspraken buiten de deur. Heerlijk, het mocht van mij wel weer wat drukker worden! Maar goed, laten we niet op de zaken vooruit lopen, eerst even Week van OMF van afgelopen week.

foto1

Terwijl Vic op bed lag begon ik met het editen van de Hot Sauce Challenge. Wát een werk. Ik ben uiteindelijk 3,5u bezig geweest met het editen van de video.

foto2

Onze uk wordt steeds beweeglijker en vindt het waanzinnig leuk om alle knuffels in z’n bed op te pakken en weg te gooien. Resultaat: knuffels op de grond, aan de andere kant van zijn bed, op zijn buik. Ik vraag me echt af hoe hij het doet met (nog geen) 5 maanden oud.

foto3

Na 3,5 uur editen: klaaaaar. Gelukkig viel de video bij jullie in de smaak, leuk!

foto4

Ik verhuisde Vic z’n babygym naar mijn kantoor boven zodat ik even kon doorwerken terwijl hij zichzelf vermaakte. Werkte super.

foto5

Al vindt hij het ook leuk om gewoon op schoot te zitten terwijl ik werk, haha.

foto6

Maandagavond deed ik deze CrossFit workout. Ik kon twee dagen mijn armen niet bewegen. Foei.

foto7

Dinsdag, zelfde uitzicht in de ochtend: EDITEN.

foto8

Mijn date van dinsdag zegde helaas af. Ik zou voor de lunch zorgen en die at ik nu dus maar alleen. Geen straf hoor, broodje Caprese met buffelmozzarella. Jum.

foto10

En het taartje dat ik had gekocht aten Tim en ik zelf op ’s avonds.

foto9

Ik kwam deze foto tegen op Instagram. IK WIL HET. ALLEMAAL.

foto11

Viv zat van maandag t/m woensdag in het Ierse Cork, de foto’s zagen er echt prachtig uit! Binnenkort meer op OMF.

foto12

Foodpost van Tony’s: twee nieuwe smaken die inmiddels bij wereldwinkels te koop zijn. Donkere melk (mixje tussen pure en melkchocolade, érg lekker) en Donkere melk met pretzel en toffee.

foto13

Ik ben niet meer actief op Snapchat maar die filters daar blijf ik grappig vinden, haha.

foto14

Toen Vic woensdagavond op bed lag ging ik nog even aan het werk. Ik maakte intro’s voor de video’s op mijn YouTube-kanaal. Ik gebruikte hier After Effects voor, een programma dat ik totaal nog niet kende dus het was wel even puzzelen. Maar het is gelukt! Zo blij met het resultaat <3 Vanaf volgende week is iedere video voorzien van een (korte!) intro.

foto15

Goedemorgen donderdag, tijd om weer aan het werk te gaan. Ik uploadde een aantal video’s die ik eerder deze week had bewerkt.

foto16

Ik bracht weer eens een bezoekje aan de toko om alle ingrediënten te halen voor de Indonesische rijsttafel die ik ging maken.

foto17

Boemboe nr 1 voor de Sambal Goreng Telor.

foto18

En boemboe nr 2 voor de Rendang Daging.

foto19

Meneer had geen zin om te slapen en krijste de hele buurt bij elkaar op het moment dat ik hem in bed legde. Maar zodra ik hem bij me in de keuken zette was alles ok. Hulde voor de Stokke met babystoel.

foto20

RUIKT ZO LEKKER OMG.

foto21

De CrossFit Games begonnen op donderdag, zó leuk. Ik volg het nu voor het derde, misschien zelfs wel vierde, jaar en kijk alle workouts van de individuals. De mannen en vrouwen begonnen op donderdag met Run Swim Run: 1,5 mijl hardlopen, 500m zwemmen op open water, 1,5 mijl hardlopen. Respect voor de atleten, niet normaal hoe fit die mensen zijn.

foto22

Vrijdagochtend reed ik al vroeg naar Rotterdam voor een bezoek aan de margarinefabriek van onder andere Becel. Zoals jullie weten doe ik ‘onderzoek’ naar margarine en ik doe mijn best om echt álles uit te diepen. Ik begon helemaal op de koolzaadvelden in Groningen en nu ging ik dus naar de fabriek om te kijken hoe het proces eraan toe ging. Vond het erg interessant! Binnenkort meer hierover.

foto23

Post van Stichting Opkikker! De stichting is gestart met het intitiatief Koffie MorningJe wordt ‘uitgedaagd’ om een gezellige koffie-ochtend met vrienden/familie te organiseren en in ruil voor de moeite die jij doet vraag jij aan je gasten om een vrijwillige bijdrage voor Stichting Opkikker. Als je je inschrijft ontvang je dit pakket thuis met allerlei props om jouw ochtend tot een succes te maken. Denk aan vlaggetjes, ballonnen, een sjabloon om de koffie mee te versieren, posters, donatiebox etc. Het geld dat je inzamelt komt ten goede aan Stichting Opkikker, zij verrassen gezinnen met een langdurig ziek kind met een Opkikkerdag. <3

foto24

Ook in de bus (figuurlijk dan hè): een meter pindakaas met de nieuwe pindakazen van Mr. Kitchen. JUM.

foto25

Bij de toko vond ik afgelopen week spekkoek met kokos. Zó lekker. Dit is echt mijn favoriet.

rijsttafel

Vrijdagavond kwamen Ken en Annemie eten en stond de Indonesische rijsttafel op tafel. Was heel gezellig!

foto26

Zaterdag was een relaxte dag. Tim vertrok rond 15.00u in de middag naar Tobias en ik keek alle workouts van de CrossFit Games terug die ik tot nu toe had gemist.

foto27

Terwijl deze meneer af en aan een beetje sliep in z’n chillpak. Pakje is van Next Direct.

foto28

Zondag startte ik rustig op. Met een baby in huis ben je altijd vroeg wakker en duurt de dag altijd heel lang, lekker is dat in het weekend! Ik knuffelde met Vic in bed, ging douchen, met Senna lopen en tijdens het ontbijt aan het werk. Terwijl ik een artikel typte keek ik met een half oog naar YouTube video’s.

De rest van de dag was rustig. Tim kwam weer thuis, ik keek weer wat workouts van de CrossFit Games en ’s avonds gingen we uit eten ter ere van oma haar verjaardag.

Zo, dat was ‘m weer. Niet zo’n hele boeiende week om te zien geloof ik he? Het was eigenlijk een vrij normale week: werken en voor Vic zorgen. Deze week wordt iets anders. Vandaag heb ik een dag ‘vrij’ omdat ik straks met Vic weer naar het consultatiebureau moet voor zijn prikjes. Het is altijd afwachten hoe hij daarop reageert dus ik zorg altijd dat ik de rest van de dag niets inplan. Donderdag heb ik drie afspraken in Amsterdam en vrijdag twee afspraken in Den Haag. Op de andere dagen moet ik thuis aan het werk. Ik zal me vast niet vervelen.

Fijne week! x

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close